A primit cineva cardul Paxum, noile carduri?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
A primit cineva cardul paxum pana acum de cand au inceput cu printarea noilor carduri?
Nu am nici macar un raspuns Sunt din Bucuresti si totusi ma gandesc ca in alte parti poate s-au trimis deja? Va multumesc
Nu am nici macar un raspuns Sunt din Bucuresti si totusi ma gandesc ca in alte parti poate s-au trimis deja? Va multumesc
Depinde cand ai aplicat tu pt el..Eu am aplicat pt un card pe 27 aprilie si inca nu a ajuns...oricum scrie ca dureaza pana la 5 sapt..
Buna everybody
,mie mi-a venit ieri cardul temporar de la paxum, yuppy, In cateva saptamani a ajuns deci destul de repede zic. Multumesc paxum ca au fost rapizi
Spor la bani everybody!
https://ibb.co/hFD1WJ
,mie mi-a venit ieri cardul temporar de la paxum, yuppy, In cateva saptamani a ajuns deci destul de repede zic. Multumesc paxum ca au fost rapizi
Spor la bani everybody!
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Buna. Pe ce data ai aplicat pt card si a venit ieri. Eu am aplicat pe 25 apr si inca i-l astept. MsMaddyM scrie: ↑10 Mai 2018, 09:46 Buna everybody
Spor la bani everybody!
Hello, cum adica card temporar ?
Eu am aplicat pe 8 mai, si astazi am trimis iar documentele verificare, si la nicio jumatate de ora, contul a fost verificat. Acum astept cardul, care sper sa ajunga in 10 zile dupa cum scrie in cont.
Eu am aplicat pe 8 mai, si astazi am trimis iar documentele verificare, si la nicio jumatate de ora, contul a fost verificat. Acum astept cardul, care sper sa ajunga in 10 zile dupa cum scrie in cont.
Ultima oară modificat 11 Mai 2018, 12:35 de către Michela, modificat 1 dată în total.
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 13 times
Stie cineva ce inseamna card temporar? ca la mine scrie ca e in proces de printare dar sincer nu stiu exact la ce se refera
- manuela222
- User Junior+
- Been thanked: 6 times
Cardul il poti cere in EUR sau USD? Ai optiunea de a alege?
-
- User Junior+
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
Doar USD
-
Buna. A mai venit la cineva cardul paxum? Am aplicat pe 25 apr si tot i l astept.
Buna ,stie cineva cu ce sunt trimise noile carduri de paxum (posta romana,dhl,etc)? Pe site la ei scrie ca pe data de 10.05 cardul a ajuns in tara ( presupun), dar eu nu am primit nimic am trimis mail la suport si nici un raspuns de 5 zile.
din ce oras esti? sa ne facem si noi o idee, cam cand ar ajunge la noi!MaddyM scrie: ↑10 Mai 2018, 09:46 Buna everybody
Spor la bani everybody!
-
Eu. Pe 25 apr l am comandat si nu a ajuns
Eu am aplicat pe 27.04 si de pe data de 10.05 sta la printat si ca acest proces dureaza 10 zile. Asa scrie in contul paxum . Numai ca au trecut 3 saptamani si inca nu a fost trimis in tara. Am trimis mail lui octav si mi-a spus ca estimeaza 1-2 sapt pana il primesc . Ce pot sa mai zic? Mi se pare o bataie de joc....
-
La fel si eu, am dat mal la Octav si mi a zis ca intr o sapt doua i l primesc.ooo_eu scrie: ↑31 Mai 2018, 15:10 Eu am aplicat pe 27.04 si de pe data de 10.05 sta la printat si ca acest proces dureaza 10 zile. Asa scrie in contul paxum . Numai ca au trecut 3 saptamani si inca nu a fost trimis in tara. Am trimis mail lui octav si mi-a spus ca estimeaza 1-2 sapt pana il primesc . Ce pot sa mai zic? Mi se pare o bataie de joc....
si eu am 3 sapt de cand am aplicat.le am trimis mail si iata rasp
"It can take up to 10 business days for the Paxum MasterCard Request to be processed and up to another 10 to be printed.
After the card is printed, it will be shipped and should reach you within 6 weeks/4 weeks/2 weeks.
Best Regards."
"It can take up to 10 business days for the Paxum MasterCard Request to be processed and up to another 10 to be printed.
After the card is printed, it will be shipped and should reach you within 6 weeks/4 weeks/2 weeks.
Best Regards."
Update pe data de 4 .06 scrie in cont ca fost trimis (shipped) . Intrebare pt cei care au primit cardul deja , cat a durat pana a ajuns in tara?ooo_eu scrie: ↑31 Mai 2018, 15:10 Eu am aplicat pe 27.04 si de pe data de 10.05 sta la printat si ca acest proces dureaza 10 zile. Asa scrie in contul paxum . Numai ca au trecut 3 saptamani si inca nu a fost trimis in tara. Am trimis mail lui octav si mi-a spus ca estimeaza 1-2 sapt pana il primesc . Ce pot sa mai zic? Mi se pare o bataie de joc....