Chat non-adult?

Orice întrebare legată de activitatea de video chat sau platforme monetizare conținut pentru Adulți, oricât de simplă, puerilă, repetată de n ori pe forum în trecut, iși are locul în această categorie. Nu trebuie să uităm că absolut toți dintre noi am avut un punct de plecare, am fost începători. Deasemenea, este categoria unde vom muta topicurile care sunt banale din alte categorii. Cei care din diverse motive nu vor să ajute începătorii sunt rugați să ignore această categorie. Orice răspuns dat în silă, în sarcasm etc. va fi penalizat de mine sau Moderatori. ❤️❤️❤️😇😇😇✅✅✅✌️✌️✌️💯💯💯
Scrie răspuns
Whitelily
Mesaje: 1
Membru din: 11 Feb 2018, 20:49
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Am si eu cateva intrebari legate de chatul non-adult. Are cineva idee daca lucrând part-time dar fara întreruperi si cu o dedicare cat mai mare se pot face bani frumoși si din acest tip de chat (non-adult)? Este adevărat ca este nevoie de engleza la nivel avansat si cultura generală pentru a putea sa ti faci clienți fideli? In București sunt studiouri care lucreaza cu fete in domeniul acest fara a le presa sa faca adult? Este cineva care lucreaza pe partea asta de chat non-adult si este dispus/a sa dea mai multe detalii despre ce implica acest job? Multumesc anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Buna, bine ai venit pe forum, in primul si in primul rand depinde ce inseamna pt tine bani frumosi, pentru ca perceptia poate sa fie diferita. In videochat se poate cam orice, au fost tot felul de situatii cand idei aparent banele au prins si au avut un succes mare. Daca este sa ne gandim un pic non-adult este dezavantajat din punct de vedere al traficului si al membrilor platitori, sunt mult mai putini decat pe sectiunea adult.
Este adevărat ca este nevoie de engleza la nivel avansat si cultura generală pentru a putea sa ti faci clienți fideli?

Da este perfect adevarat, trebuie sa te gandesti din pct de vedere al membrului, de ce sa plateasca un model care nu se dezbraca / masturbeaza, care nu vorbeste bine engleza si care nu poate sa sustina o convesatie cat de cat interesanta. Cand sunt atatea modele smart pe adult care mai sunt dispuse sa faca si chestii sexuale.
Asta nu inseamna ca nu se poate dar trebuie sa stii ca pe non adult ai un minus care trebuie sa il compensezi, lipsa nuditatii trebuie inlocuita cu agerimea mintii cu o atitudine potrivita cu o imagine online impecabila si de ce sa o dam de gard - este necesar sa arati si bine. Oameni sunt atrasi de acest aspect, pe non nud trebuie sa creezi acea imagine care o sa atraga ( care ti se si potriveste) sa o sustii si sa o imbunatatesti.Poti sa abordezi un still messy amatoricesc newbie dar tot trebuie sa fii smart ass sau un still elegant, aparte tot timpul super aranjata, care atrage si se distinge prin atitudine si restul .
lucrând part-time dar fara întreruperi si cu o dedicare cat mai mare
part time din start este inca un mare minus ... fara intreruperi si cu dedicare se aplica la un program full time, este de fapt unul din factorii care contribuie la succes. Pe NA numarul membrilor dispusi sa plateasca este mai mic, daca stai online mai putin diminuezi inca o data sansa ca sa fi observata.
Trebuie sa intelegi ca aici vorbim de lucru online ( stat pe site ) si offline ( mesaje la membrii poze videouri social media un site personal blog / lucruri care chiar necesita timp )
Important este si intervalul orar la care vrei tu sa intri part time, noaptea merge mai bine ca ziua si tot asa citeste pe forum care sunt intervalele orare cele mai indicate.
In București sunt studiouri care lucreaza cu fete in domeniul acest fara a le presa sa faca adult?
Nu te preseaza nimeni sa faci Adult, ideea este simpla, modelul trece singur la adult cand vede ca nu face un ban pe NA si colegele fac ...Studioul are nevoie sa iti comunice cat fac colegele comparativ cu tine si sa aibe un pic de rabdare ca pana la urma cedezi. Iti recomand sa te informezi bine, oricum ai pus problema intresant ( smart )
chat non-adult si este dispus/a sa dea mai multe detalii despre ce implica acest job?
NA este mai solicitant decat adultul pentru ca trebuie sa compensezi lipsa nuditatii si trebuie sa o faci venind cu lucruri noi interesante care sa atrata sa tina membrul in priza, ai nevoie de o poveste o imagine buna pe care sa o dezvolti.

Daca nu doresti nuditate poti sa te orientezi si pe Fetish, sunt cateva micro nishe unde modelul nu se dezbraca dar compenseza foarte bine prin imagine/ atitudine si mental stiind sa exploateze nevoile membrului.

Citeste forumul sunt multe posturi bune din care ai ce sa inveti.

Succes si spor in continuare.
These users thanked the author Adrian for the post:
Ceecee (14 Feb 2018, 06:05)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
beyoustudio
User Junior
User Junior
Mesaje: 50
Membru din: 19 Apr 2015, 12:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Buna whitelily
Din punctul meu de vedere treaba asta cu NON-ADULT este doar o unealta de MARKETING foarte bine gandita de catre siteuri , prin care studiourile si siteurile deopotriva atrag fetele mai " pudice " . Si acum o sa imi sara toti in cap ca nu stiu ce zic si ca sunt pe langa subiect ........ si probabil or sa spuna cum ele lucreaza sau cum ei au modele pe aceasta nisa de NON-ADULT si cum modelele lor fac mii de euro sau dolari .
Orice membru de pe site mai devreme sau mai tarziu vrea sa te vada dezbracata si sa ii faci un show astfel ca treaba cu non-adultul nu poate sa duca la nesfarsit .

Da-mi voie sa iti spun cum procedam noi si care este politica implementata ( nu inseamna ca este cea mai buna ) care la noi merge foarte bine :
Conturile se fac pe sectiunea de adult iar modelul alege cum sa isi desfasoare activitatea pe parcursul programului, daca ea nu se simte pregatita pentru a se dezbraca in privat .....

(CUM? am spus dezbracat? :astonished: :astonished: :astonished: pai ce se mai dezbraca cineva la videochat ? nu toate modelele fac bani stand in fata camerei ,zambind si vorbind despre nemurirea sufletului :') ? )

Mult succes si cumpatare in luarea deciziei corecte
Chose To Be Different ..... BeYou

https://www.beyou-studio.ro/
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

beyoustudio scrie: 11 Feb 2018, 22:22 Conturile se fac pe sectiunea de adult iar modelul alege cum sa isi desfasoare activitatea pe parcursul programului, daca ea nu se simte pregatita pentru a se dezbraca in privat .....
Nu vreau sa spun ca abordarea voastra este gresita, dar pe anumite siteuri nu este posibil acest lucru, daca modelul are cont facut in sectiunea Adult si refuza sa se dezbrace cand ii cere membrul in privat, membrul poate face plangere si modelul se alege cu avertizare/penalizare si in cele din urma modelul ori asculta si se dezbraca ori contul ii va fi mutat la non-adult / hot flirt sau inchis.

Cu siguranta sunt siteuri unde se poate folostii aceasta practica, dar daca modelul are cont pe adult toti memberi vor cere sex stuff, si pe non adult se intampla asta dar la un nivel un pic mai mic plus ca acolo poti refuza mult mai usor.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Ceecee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 06 Feb 2014, 23:03
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Nu ai cum dedicare la part time, efectiv oricat ai vrea si oricat ai incerca nu te poti compara cu fete care lucreaza peste 10h. In afara de engleza buna si o cultura generala ai nevoie de personalitate. Cultura generala si engleza sunt chestii de dezvoltare personala, personalitatea online o formezi cum vrei tu. Non adultul e o categorie foarte grea, mult mai grea decat pare si trebuie sa fii foarte stapana pe tine, pe atuurile tale si pe ce anume vrei sa-i transmiti membrului. In afara de faptul ca e o categorie grea, din punct de vedere psihologic membrul e in avantaj si e locul perfect pentru un comportament toxic din partea membrului(lucrul asta isi poate pune amprenta pe stima ta de sine super repede). Fetele care fac bani la non adult nu sunt deloc pudice, din contra, stau foarte bine pe manipulare sau au o personalitate(+looks) care atrage membrii.
beyoustudio scrie: 11 Feb 2018, 22:22Orice membru de pe site mai devreme sau mai tarziu vrea sa te vada dezbracata si sa ii faci un show astfel ca treaba cu non-adultul nu poate sa duca la nesfarsit ."
ORICE, orice membru? Ati avut toti membrii?
beyoustudio scrie: 11 Feb 2018, 22:22(CUM? am spus dezbracat? :astonished: :astonished: :astonished: pai ce se mai dezbraca cineva la videochat ? nu toate modelele fac bani stand in fata camerei ,zambind si vorbind despre nemurirea sufletului :') ? )"
Nu, procentul celor care vorbesc despre nemurirea sufletului e mic, mult mai mic, dar exista. Cu ce ajutati modelul cu raspunsul asta?
These users thanked the author Ceecee for the post:
Adrian (14 Feb 2018, 07:09)
Avatar utilizator
beyoustudio
User Junior
User Junior
Mesaje: 50
Membru din: 19 Apr 2015, 12:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Contact:

ORICE, orice membru? Ati avut toti membrii?
Ceecee nu am sa intru in nici o polemica , cu totii stim foarte bine ca membrii aia care nu vor decat sa socializeze sunt probabil ( cu indulgenta ) intr-un procent de 2-3 % restul de 97-98 % vin pentru mai mult de atat cu totii stim dar putini spun lucrurile asa cum sunt de fapt .

Glamurfoto a dat un raspuns foarte bine detaliat si consider ca a acoperit foarte bine intrebarile tale whitelily.

Mult succes in luarea deciziei corecte
Chose To Be Different ..... BeYou

https://www.beyou-studio.ro/
Scrie răspuns

Înapoi la “Forum dedicat începătorilor în Industria Adult”