Se câștigă din poze si filmulețe?

Orice întrebare legată de activitatea de video chat sau platforme monetizare conținut pentru Adulți, oricât de simplă, puerilă, repetată de n ori pe forum în trecut, iși are locul în această categorie. Nu trebuie să uităm că absolut toți dintre noi am avut un punct de plecare, am fost începători. Deasemenea, este categoria unde vom muta topicurile care sunt banale din alte categorii. Cei care din diverse motive nu vor să ajute începătorii sunt rugați să ignore această categorie. Orice răspuns dat în silă, în sarcasm etc. va fi penalizat de mine sau Moderatori. ❤️❤️❤️😇😇😇✅✅✅✌️✌️✌️💯💯💯
Scrie răspuns
dartagnan
Mesaje: 4
Membru din: 06 Feb 2018, 11:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare
Deschid acest topic in speranța că voi găsi niște răspunsuri la întrebările mele si o îndrumare in acest sens. Va rog sa fiti blanzi..e prima oară când am gândit asa ceva.
Suntem un cuplu care ar dori să câștige ceva extra din vanzare de filmulețe si poze pe site uri de gen (mydirtyhobby acesta este unul pe care l-am gasit).
Are cineva experienta pe acest gen de site? La ce ar trebui sa ne asteptam? Este obligatoriu arătarea fețelor in poze si filme?
Nu ne dorim videochat deoarece nu avem cum sa facem acest lucru din multe motive.
Astept sfaturile, parerile, impresiile si criticile voastre. Multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut, bine ai venit pe forum.

Da se poate castiga, vezi si siteurile de mai jos:

https://www.clips4sale.com/
https://www.manyvids.com/

Momentan nu pot da un sfat despre cat se castiga in medie pentru ca nu am suficiente date, doar ce am citit in alte surse pareri de la modele care spuneau ca isi rotunjesc veniturile cu cateva sute, dar probabil depinde de multi factori...

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Se pot face bani si din praf ! Totul este sa stii cum sa valorifici ceea ce ai si cum sa-ti constriesti un public. Daca va asteptati doar sa faceti cateva filmulete si poze si pe care sa le incarcati pe o platforma si sa generati un venit decent atunci cel mai probabil o sa faceti doar cativa dolari pe luna!

Insa daca doriti sa va faceti un business din asta ei bine atunci va puneti in primul rand pe munca. Va construiti o cat mai buna vizibilitate online pe absolut toate platformele de socializare, conturi de youtube si pornhub (trebuie sa faceti clipuri/foto custom pentru fiecare platforma astfel incat sa nu incalcati nici o regula) !

Iar dupa ce o sa aveti un public format o sa se gaseasca multi dintre ei care o sa doreasca sa va cumpere clipurile si ce o sa mai aveti voi de vanzare! Totul tine de audienta si de capacitatea voastra de a ajunge in atentia a cat mai multa lume! Pentru cam girls este mai usor sa vanda clipuri deoarece ele au deja o audienta formata!

Spor la treaba!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
dartagnan
Mesaje: 4
Membru din: 06 Feb 2018, 11:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc frumos pentru răspunsuri.
Nu dorim să facem o afacere in sine din asta. Amândoi avem loc de munca si chiar daca am vrea nu am putea. Dar tinand cont ca ne place sa ne filmam fotografie (evident fara fețe- nu dorim să ne dezvăluim identitatea) si suntem deschiși la tot ceea ce inseamna sex, de aici ne-a venit această idee. Pentru inceput materialele noastre nu vor fi la nivel de profesionisti dar poate vor fi atractive. Nu stiu. Habar nu am si nu vreau sa fac mutări greșite ca mai apoi sa regret.
De asta am apelat la forum in speranța unor sfaturi de orice natură pe care sa le analizăm si sa vedem daca putem incepe.
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Salut, am scris si acum cateva zile in urma un raspuns dar am dat refesh la pagina si l-am pierdut intre timp a scris Nord spunand o parte din lucrurile mentionate de mine.

Bun sa lamurim un pic , cerere de astfel de materiale exista dar exista si Oferta destul de stufoasa asa ca pentru a face ceva pentru a te remarca trebuie sa te aliniezi un pic la cerinte si sa te inspiri de la cei care fac acest lucru de ceva timp.

Din punctul meu de vedere faptul ca materialele vor fi fara fata, este un MARE minus, de fapt cred ca este lucrul care poate sa va traga inapoi. De ce? este relativ simplu, netul este plin de penis bagat in toate gauricile si pasarici pedepsite in toate felurile si mai mult decat atat Gratis. Totusi expresia faciala completeaza imaginea de ansamblu, intamplator eu am fost creator de content si Eu am pus tot timpul accent pe fata mai mult decat pe corp. Chiar nu concep materiale fara fata actorilor si cred ca se vor vinde foarte greu. Este doar parerea mea nu trebuie sa te descurajeze.

Ca sa ai totusi sanse sa faci ceva avand in vedere ca deja ai pornesti cu un minus, trebuie ca materialele sa fie la o calitate buna adica filmat un decent full hd si neaparat mare grija la lumina. De ce ar platii cineva sa vada un crappy video cand cu aceeasi bani poate sa vada imagine super buna poate chiar si 4k.

Inca un aspect important, pentru ca voi nu beneficiati de nici un fel de expunere (gen din partea unui site ) si implicit nu aveti fani este nevoie sa ii creati si acest lucru se obtine prin social media si nu numai. Alegi un nume potrivit faci conturi peste tot unde se accepta adult gen twiter si tumblr postezi zilnic chiar de mai multe ori pe zi. Sa nu uiti sa specifici ca este continut adult pe social media sa nu iti inchida conturile si NU spama. Iti recomand sa faci cont si pe pornhub si acolo sa postezi short videos ( accepta minim 1 min video ) .

Si in acelasi timp postezi materielele pe toate siteurile unde se pot vinde a mentionat Sad Eyes alte doua siteuri care sunt foarte bune si vechi.

o parte din siteuri au si sectiune de live cam dar pe tine te intereseaza sectiunea de vanzare

https://us.amateurcommunity.com/

https://bentbox.co

https://www.customs4u.com/

https://extralunchmoney.com/

https://www.youkandy.com/Explore
( my dirtyhobby / ManyVideo / Clips4Sale nu le-am mentionat pentru ca deja au fost scrise in topic. )

Daca vrei sa iti faci siteul tau personal, unde sa pui lucruri la vanzare, sau daca vrei sa poti vinde videouri pe social media uita te si aici.

https://modelcentro.com/
https://adultmembersites.com/
http://go.getindiebill.com/
https://vuier.com/

Sper ca mesajul acesta sau macar linkurile sa te ajute, si cine stie poate ai sa devii popular si o sa ai succes.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
dartagnan
Mesaje: 4
Membru din: 06 Feb 2018, 11:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ne-am gândit si noi ca aceasta anonimitate nu va fi un atu dar nu vrem să fim recunoscuți. Viata sociala nu ne permite acest lucru.
Ne gândeam că niste măști peruci sau ceva chestii de genul acesta ne-ar putea ajuta.
Acum despre ce aparatura sa folosim ne-ati putea da i idee?
Si niste sfaturi pe ce nișe sa ne axam...cum am spus suntem deschiși la absolut orice.
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

dartagnan scrie: 11 Feb 2018, 10:01 Ne-am gândit si noi ca aceasta anonimitate nu va fi un atu dar nu vrem să fim recunoscuți. Viata sociala nu ne permite acest lucru.
Ne gândeam că niste măști peruci sau ceva chestii de genul acesta ne-ar putea ajuta.
Acum despre ce aparatura sa folosim ne-ati putea da i idee?
Si niste sfaturi pe ce nișe sa ne axam...cum am spus suntem deschiși la absolut orice.
Salut, aparatura este ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti , da este importanta dar nu inseamna tot. Am dat niste linkuri in postul anterior, pune mana intra pe fiecare site in parte; uitate daca sunt topuri cu cele mai populare modele (videos/poze) ca sa intelegi ce se vinde cel mai bine. Cauta pe google informatii despre fiecare in parte documenteaza te, studiaza modelele din top de la nume la ce posteaza cand cum unde si incepe sa iti faci conturi. Cauti modelele si pe alte siteuri sa vezi daca si unde posteaza in alta parte. La echipament depinde foarte mult de ce vrei sa faci dar cele doua reguli de baza sunt LUMINA .. e nevoie ide multa lumina pozitionata corect, in special daca echipamentul de filmare nu este top, si a doua regula, foloseste un TREPIED .. camera trebuie sa stea nemiscata, pentru a evita aparitia anumitor lucruri neplacute.

Sfaturi despre ce sa va axati nu va pot da pentru ca nu am nici cea mai mica idee cu ce aveam de a face, este mult prea general, este ca si cum cineva intreaba ce sport imi recomanzi? sunt deschis la orice - dar tu nu stii daca eu sunt ff inalt ( bachet ) sau sunt pasionat de inot sau cine stie ce altceva.
Recomand sa faceti ce va place cel mai mult, neapart descrie potrivita si incadrarea in cele mai populare categorii, daca vezi ca o anumita categorie se afla la popular trebuie sa ai materiale care sa se incadreze acolo.

Faci conturi peste tot si incerci sa acoperi cat mai mult din cerea de materiale fac referire la nishe. Dupa un timp vezi care din toate categoriile abordate a avut cele mai bune rezultate si te axezi mai mult pe aceea. Cam asa functioneaza lucrurile.

O vorba spusa de un amic: mai multa practica mai putina teorie.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
dartagnan
Mesaje: 4
Membru din: 06 Feb 2018, 11:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare
A trecut o lună și jumătate de cand am postat prima dată si, spre rusinea mea inca nu am inceput sa facem nimic in acest sens. Parca lipsește ceva...curajul sau nu stiu ce anume. Ne dorim să facem asta dar cred ca frica de a nu fi descoperiți, complicandu-ne vietile, este principala vinovată in ezitarea noastră.
Vrem să o facem pentru distractie si sa câștigă si ceva bani. Nu avem mari așteptari la nu stiu ce sume...
Mulțumim celor care au raspuns si ne-au dat sfaturi si promit sa va tin la curent cu evoluția.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forum dedicat începătorilor în Industria Adult”