Cea mai "frumoasa" zi din viata mea!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
SummerHill
Mesaje: 38
Membru din: 29 Noi 2013, 17:57
Localitate: London
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Bina ziua, am si eu o mica problema. Azi, numa bine si frumos ma pregatesc eu sa ma duc frumusel la banca sa imi iau salariu mult asteptat de pe first choice pay. Bag cardul in bancomat, bag pinul,apas suma dorita, imi scoate cardul afara si hop ia banii de unde nu-s. Imi apare un semnul exclamarii pe ecran si ecranul arata ca si cum as fi client nou. Am vorbit cu o tanti de la banca, ea imi zice sa contactez banca ca ei nu ma pot ajuta.Nu ma pot ajuta in conditiile in care banii mei sunt in bancomatul lor si de pe contul online sunt la fel de evaporati. Pun mana pe telefon, sun la First choice pay, omul vede tranzactia ca si cum ar fi fost ok dar imi zice sa completez un dispute form. Il intreb pe nenea de la telefon, in cat timp se solutioneaza totul ca bate chiria la usa iar el zice ca in maxim 90 de zile. Intrebarea mea este, ati intampinat astfel de probleme inainte? Chiar trebuie sa astept 3 luni dupa acei bani? Multumesc frumos pentru citire si raspunsuri!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Bună!

Îmi pare rău să aud asta...Din păcate, s-au mai confruntat și alții cu acest gen de problemă:
post83060.html?hilit=mi%20s%20au%20bloc ... atm#p83060. Mai multe informații nu știu să îți dau că personal nu mi s-a întâmplat.

Mult succes în recuperarea banilor! :)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
SummerHill
Mesaje: 38
Membru din: 29 Noi 2013, 17:57
Localitate: London
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc pentru raspuns dar m-ar fi interesat ceva mai recent. O seara buna!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

SummerHill scrie:Multumesc pentru raspuns dar m-ar fi interesat ceva mai recent. O seara buna!
Salut @SummerHill :)

Nu iti ramane decat sa ne crezi pe cuvant . Oricum , nothing gonna change on Payoneer /FirstChoicePay ! Nu ai decat o solutie : ia legatura cu ei prin live chat si/sau telefon , explica-le situatia ( am inteles ca asta ai facut deja ) iar ei iti vor trimite via e-mail un formular pe care trebuie sa-l completezi . Banii ii vei recupera ( nu am auzit de cazuri nerezolvate ) dar ... doar daca respecti acele proceduri . Este singura modalitate din pacate .

P.S Daca tii neaparat eu mai pot scrie inca odata ce am scris atunci , ca sa para mai "recent" :lol: :lol:
Baga mare , eu in aproximativ 35 de zile am avut banii , back to balance .

Toate cele bune . Bafta !
Avatar utilizator
SummerHill
Mesaje: 38
Membru din: 29 Noi 2013, 17:57
Localitate: London
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc frumos pentru raspuns, problema e ca am mai auzit 2 cazuri, cel putin nu din Ro in care si-au pierdut banutii datorita refuzului bancii de a le spune exact ce au avut pe plus in ziua respectiva. oricum eu astept, sper sa se rezolve, daca nu o sa incerc sa-mi iau gandul frumusel de la 570£(sper sa nu). O seara frumoasa!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Stai linistita , iti vei primi banii inapoi in contul FCP daca completezi/scanezi si trimiti la ei acel formular . Ce spui mai sus despre acele doua cazuri se poate intampla , nu e problema .Se poate intampla si sa primesti un sfert / jumatate din bani iar pe chitanta ( si in contul online ) sa vezi intreaga suma ca fiind retrasa , dar deasemenea este o eroare tot la ATM . Caz in care , diferenta de bani se regaseste ( mai ) mereu intr-un compartiment special al ATM-ului si doar in acest caz trebuie sa te adresezi bancii care detine bancomatul respectiv pt ca banii intradevar au fost "directionati " intr-un compartiment special dintr-o eroare de natura "mecanica" .

Cazul tau e clar . Nu ai primit nimic , banii 99,9% nu sunt in acel compartiment special al ATM ului , dar acel ATM a apucat sa transmita tranzactia- informatia mai departe catre banca emitenta (FCP) , chiar daca acea tranzactie nu a fost finalizata ( nu au aparut si banii in acea fanta ) .

Singura data cand mi s-a intamplat mie , acum vreo 3 ani a fost asa : tastat suma , se auzea parca :wink: cum numara , apoi subit a aparut pe ecranul ATM ului mesajul "out of service" - dupa care s-a "stins" orice lumina de pe display . Mort . A apucat nenorocitul de ATM sa-mi inapoieze cardul inainte de deces :) . Nu avea rost sa ma duc la banca care-l detinea , mai ales ca mi-am recuperat cardul , fiind aproape sigur ca nu-s in acel compartiment de care spuneam mai sus . Daca nu ti-a eliberat chitanta da , trebuie sa mergi la banca detinatoare a ATM-ului , dar doar pt ca sa intrebi ce numar/cod /adresa exacta are acel bancomat , ca-ti vor trebui aceste date pentru a fi transmise in acel formular .
Sa ne tii la curent , Summer. Pe la sfarsitul lui noiembrie asa , hai poate 1-2 decembrie sper sa revii cu vesti bune . La orice bancomat si cu orice tip de card se poate intampla chestia asta . Bafta !
Avatar utilizator
SummerHill
Mesaje: 38
Membru din: 29 Noi 2013, 17:57
Localitate: London
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Dupa 2 luni de stres si convorbiri online cu ei intr-un final mi-am recuperat banii. Semn ca Mosu' exista. sarbatori fericite si multumesc pentru gandurile bune!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”