Îmi pot face cont pe Cb Mfc daca am vrut la studio?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
innutza02
Mesaje: 1
Membru din: 12 Oct 2017, 15:19
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor!

Recent am ales sa inchei colaborarea cu studioul la care am lucrat timp de 2 luni, din mai multe motive. In momentul in care am decis sa plec, evident, am vorbit cu ownerul studioului si i-am explicat decizia luata. Prima reactie a fost: "Ok, dar nu o sa poti lucra pe niciun site cu care noi colaboram" (Chaturbate, Stripchat si MFC). Am intrebat de ce, dat fiind faptul ca nu am incheiat niciun contract cu acel studio si mai mult decat atat, acest aspect nu mi-a fost adus la cunostinta in momentul in care am inceput sa lucrez cu ei. A spus ca nu vrea el. Am fost un model care desi doar ce incepuse sa lucreze cu Chaturbate-ul, am facut bani frumosi inca de la inceput.

As dori sa va intreb daca are acest drept, de a-mi interzice sa mai lucrez pe site-urile respective (o alta colega a plecat si a incercat sa isi faca cont pe Chaturbate si a fost banata instant - motivele site-ului ar fi faptul ca modelul a incalcat unul din regulile lor, dar nu specifica exact ce regula a fost incalcata. Iar daca intr-adevar poate sa ma baneze pe site, exista vreo solutie pentru a putea fi debanata?

Astept cu interes raspunsurile voastre!
Multumesc mult anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Mesaje: 248
Membru din: 06 Feb 2011, 14:58
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Pe Chaturbate ai voie sa iti faci sau fi activa pe maxim 5 conturi. Dupa aceea apare banarea instant.
Pe MFC si Stripchat trebuie sa ai inchise conturile de studio pentru a putea deschide altele.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
Avatar utilizator
YoruDesu
Mesaje: 6
Membru din: 04 Noi 2016, 15:58
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna!
Pe stripchat iti poti face cont nou , insa trebuie sa treaca o luna de cand nu ai mai folosit contul vechi (contul de la studio).
Spor!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”