BCAMS, NOV 16 - 18

Listing of all Events/Summits that are fully or partial related to live cams and fans based activity. English language is mandatory in this category, messages in other language will be deleted.
Users can open new topics only if the subject is related to any of the listed Adult Industry Events. All companies that are connected in a way or another to this industry are also welcomed to post in here if they organize a relevant event in real life or online! ✅❤️🌟👍📌🔗😇
Scrie răspuns
BCams
Mesaje: 27
Membru din: 22 Oct 2016, 18:54
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

BCAMS: 16 – 18 NOV 2017; Bucharest, RO
Eveniment transparent şi echidistant in industria de live streaming


Infinity Telecom are plăcerea de a anuţa cea de a 3-a ediţie a BucharestCAMS, devenit acum BCAMS. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în perioada 16-18 Noiembrie 2017, în acelaşi cadru distins oferit de JW Marriott Grand Hotel şi vine cu momente inedite şi noi locaţii rafinate de networking şi de distracţie.

BCAMS a fost şi rămâne primul eveniment local dedicat studiourilor, iar cea de-a 3-a ediţie este o confirmare a orientării noastre continue către transparenţă şi a preocupării permanente de a veni în sprijinul acestora.

Suprizele şi nouăţi absolute ale acestei editii :

STUDIOS DAY, Ziua dedicată studiourilor
Orice studio, fie el mare sau mic, renumit sau mai puţin cunoscut, are ocazia de a veni cu topic-uri incitante, de a ridica probleme specifice şi a supune discuţiei aspecte de interes comun.
Studios Day este momentul ideal pentru a te integra în comunitatea studiourilor de adult streaming din România, de realiza conexiuni, de a obţine suport şi răspunsuri la întrebările tale.

STUDIOS GALA „Shine with your STAR”
Fiecare studio are o stea. Fă-o să strălucească la Gala Studiourilor!
Gala Studiourilor este un eveniment unic în industria live cam, care aduce în lumina reflectoarelor cel mai bun model din fiecare studio, Star Model-ul său .
Este o oportunitate unică de a pune în valoare cel mai strălucit model al tău, de a-i aduce recunoaşterea muncii, performanţelor şi valorii.
Indiferent de mărime, notorietate sau putere financiară, studioul tău are şansa de a străluci alături de cel mai bun model al său la Gala Studiourilor.

Mai multe despre REGULAMENTUL Galei, aici (http://bcams.ro/studios-awards)


Agenda celei de-a 3-a ediţii a BCAMS:
16 NOV
- Sponsors dinner, Aqua Restaurant

17 NOV
- Seminarii (CAM SITE DAY) şi networking, JW Marriott Grand Hotel
- Dinner, IL Locale
- Party, Club GAIA

18 NOV
- Seminarii (STUDIOS DAY) şi networking la JW Marriott Grand Hotel
- Studios GALA AWARDS, Le Chateau
- Party, Club LOFT




Vino să iei parte la un eveniment transparent şi echidistant din industria de adult streaming!

Descoperă mai multe detalii legate de BCAMS, http://www.bcams.ro!
--
BCAMS powered by Infinity Telecom
Webpage BCAMS
Facebook BCAMS
Twitter BCAMS
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Noi am apreciat intotdeauna corectitudinea, echidistanta si mai ales bunele voastre intentii. Vom fi alaturi de BCAMS in noiembrie!
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
BCams
Mesaje: 27
Membru din: 22 Oct 2016, 18:54
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Sesiune unică de seminarii la BCAMS: Romanian Speakers Day

La cea de-a treia ediţie, BCAMS, cel mai transparent şi echidistant eveniment din industria live cam, aduce în prim plan un moment cu totul special: Romanian Speakers Day.

Parte integrantă a BCAMS, Romanian Speakers Day este o sesiune deschisă de seminarii dedicate tuturor celor care activează în domeniu şi este focusată pe acele probleme reale şi specifice pieţei de videochat autohtone.

Iată care sunt topic-urile pe care nu trebuie să le ratezi:

Pentru STUDIOURI:
 Cât trebuie investit astăzi într-un studio
 Concurenţa neloială
 Release sau nu
 Loialitatea modelelor
 Trafic, SEO, marketing
 Legalizarea totală a activităţii de videochat
 Organigrama perfectă
 Responsabilitatea modelelor
 Promovarea modelelor
 Traineri & Training
 Performanţa în videochat
 Anunţuri de angajare
 Freemium vs. Premium

Pentru MODELE:
 Cum să îţi creezi/ menţii un program de lucru
 Orele cele mai bune pentru a sta online
 Recomandări de stil în funcţie de site
 Fetish
 Ce gen de model vrei să fii
 Social media, my love
 De ce nu e bine să ceri bani membrilor în afara site-ului

Vino să vorbeşti deschis şi concis despre activitatea ta în videochat, să găseşti răspuns la nedumeririle tale şi soluţii problemele cu care te confrunţi la BCAMS – Romanian Speakers Day, 18 noiembrie 2017, JW Marriot!

Înregistrează-te ca speaker sau doar vino să afli tot ce trebuie să ştii pentru a fi mai bun în ceea ce faci! >> http://bcams.ro/speakers_day2/
--
BCAMS powered by Infinity Telecom
Webpage BCAMS
Facebook BCAMS
Twitter BCAMS
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

S-a terminat si BCams 2017. Ca exercitiu, sa descrii ceva intr-un singur cuvant, pentru BCams ce-mi rezoneaza e pretty. Mie mi-a placut. Seminariile fulger de 15 min au facut sa concentreze informatia si sa-i faca pe vorbitori sa dea tot ce e mai bun, sa nu plictiseasca. Foarte multa informatie de asimilat. Ca studio foarte nou am urmarit cu foarte multa atentie seminariile legate de studiouri. Mi-a fost dificila pendularea intre seminariile pentru studio si cele de modele. M-am straduit. Am inspirat noi orizonturi prin aliante spirituale.

Viitorul e roz. Roz e pretty.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Mi-a placut la Bcams,pacat ca am racit ingrozitor si am ratat ultima petrecere:)A fost super sa le cunosc mai bine pe Maria de la Best studio si pe Devi de la Double D la seminarii,cred ca am rezonat bine impreuna si mi-ar face placere sa mai tinem seminarii impreuna.
Am vazut sau revazut si fete noi si fete vechi, a fost placut.

Felicitari Gabi pentru eveniment si munca depusa!Vom reveni oricand cu mare placere.


IsaGlamChat
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

Organizare buna . Imi place . Sunt unul din cei multi ? putini ? care au participat la toate cele 3 editii BCams de pana acum , iar progresele sunt vizibile cu ochiul liber . Felicitari pentru efortul depus !

La seminarii nu am putut participa decat fugitiv . Remarc insa ca unii oameni din sala au pus intrebari "incomode" doar unui anumit target de speakeri , la altii s-au abtinut cu desavarsire , semn ca din punctul asta de vedere inca suntem departe de pace si armonie . Asta ca o nota separata care nu are legatura cu organizarea sau nu poate sa fie imputata organizatorilor .
Mi-a placut foarte mult Maria de la (? sper sa nu gafez) Best Studio . Poate mi-ar fi placut si altii daca as fi avut timp sa particip la mai multe seminarii .

Ar mai fi multe de discutat si multe de facut , pentru ca piata a evoluat foarte mult in ultimii ani si nu mai poti avea seminarii tip ABC . E probabil provocarea tuturor evenimentelor din 2018 sa rezolve aceasta ecuatie .

In rest toate bune , si sper sa va revad cat mai curand .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare Gabriel, salutare tuturor celor prezenti la eveniment sau nu,

Este impresionant ceea ce a reusit Gabi sa faca cu o echipa de 2-3 oameni. Evident ca o buna parte din elementele ce tin de eveniment au fost externalizate dar asa, ca idee, s-a miscat destul de bine.
Hibe si greseli sunt la toate evenimentele, indiferent ca RO sau internationale. Importanta este insa evolutia de la un an la altul.

Regret ca nu prea am participat la seminarii. Am prins cel de la terpon si noroc ca am auzit vocea lui Ionut SadEyes ca altfel sincer pierdeam seminarul XLoveCam - astea in prima zi, si seminariile Izabelei/Maria/Devious din a doua zi. Insa cert e ca la partea de seminarii mai e de lucru. De acord ca nu ma deranjeaza faptul ca au doar 15 minute sau whatever, dar un pic de organizare ar fi necesara... nu stiam nici unii din noi daca e pauza de tigara sau nu... si uite-asa te trezeai cu sala goala si incepea altcineva sa vorbeasca fara spectatori :)
Din cate am inteles si la seminarul cams.com au fost ceva probleme din acest punct de vedere.

Nisarea lui Gabriel este una excelenta, consider ca bcams are loc pe piata; consider ca nu e necesara o lupta pt miile de participanti la care saliveaza toata lumea... ci sa mentina standardele actuale ca si target de oameni dar sa perfecteze organizarea evenimentului.

Mult succes, ne vom vedea si la editiile urmatoare, cum de altfel am fost si la celelalte 2.
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Dap dap
Multumirile si felicitarile de rigoare Domnului Gabriel , evenimentul a fost unul de la care am plecat cu niste cunostinte noi ( umane si ca informatie ) - FELICITARI maxime celor 3 DOAMNE care au tinut mini seminarul despre training ... foarte rar am vazut ca 3 personalitati aflate teoretic in concurenta care sa discute deschis , cu calm si profesionalism pe un subiect unde fiecare din ele exceleaza.
In alta ordine de idei chiar daca au fost ceva probleme de organizare ....... atmosfera friendly , locatia si cluburile unde au fost party-urile , oamenii prezenti si deschisi la discutii au facut din Bcams un succes din punctul meu de vedere
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
BCams
Mesaje: 27
Membru din: 22 Oct 2016, 18:54
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Buna seara!


Multumesc frumos pentru feedback!

Pentru urmatorul eveniment o sa lucrez mai bine, mai din timp, mai cu spor si cu o echipa mai mare :)

Au fost multe greseli din partea mea, unele au fost observate de voi altele nu dar pentru toate imi cer scuze.

Multumesc frumos celor care au fost speakeri, prin prezenta lor au contribuit la cresterea calitatii evenimentului.

Multumesc frumos studiourilor prezente la gala si la intregul eveniment.

Astept cu interes orice tip de feedback si in special cele mai putin pozitive.. pot fi trimise si ca mesaj privat.

Seara buna va doresc.

PS. Pentru cei care au fost implicati in organizarea de evenimente.. nu stiu cum e la voi dupa un eveniment dar eu personal nu ma pot obisnui cu linistea.. :) simt nevoie sa ies din casa.. sa fac ceva.. :)
--
BCAMS powered by Infinity Telecom
Webpage BCAMS
Facebook BCAMS
Twitter BCAMS
Scrie răspuns

Înapoi la “Live Cams Related Events”