Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Anonima_me scrie:Gwen staphanie! Am vrut sa zic. . Daca dai o bere , 5000 euro plus taxe si locul doi pe pagina 1 , mut topicul la tine pe topic. Xoxoxoxo.
Howdy !
Chiar ma miram de unde pana unde a aparut o "natasha" in zona ....

By the way - era sa-mi stea inima cand am citit postarile mentionate . Abia apoi ( cu regretele aferente ) am realizat ca nu-s scrise de Catalina . In special postarea cu ceasul imi placuse si incercam sa readuc in memorie putinele discutii ( foarte la obiect, de altfel ) avute cu Catalina , si , sa intrezaresc ambiguitatea a ceea ce am spus eu si ce o fi inteles ea , apropo de afirmatia din textul lui GwenStephaniex : " Eram foarte naiva si credula inainte sa fac chat dar acum cantaresc fiecare voba spusa de cineva , stiind ca se poate ascunde cu totul altceva in spatele mesajului initial."

Bad luck !

Intre timp (cum spuneam , realizand ca nu-s scrise de Catalina) , mi-am revizuit radical comportamentul ...Lol

P.s Am acceptat eu 100 euro pt locul 3 pe pagina 1 , asa ca , nu cred sa obtii tu mai mult . Nu-ti mai ramane mare lucru de facut decat sa scrii ...gratis ! Nu pierde din vedere : este un privilegiu sa scrii acolo , nicidecum un drept ! Mai bine scrii aici , aici ai followers ... :lol:
Eu sunt printre primii care se simte dator sa-ti tina pumnii .
Sa fie pipi ... :lol:
These users thanked the author googlefun for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:41)
SoulCams Models Studios wanted
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Mery, i know what you mean!

N-a fost pipi, deloc pipi. :))) imi place sa va scriu . Nu stiu de ce dar parca asa intelegeri care e treaba,ca-i misto sa vorbesti mandarina cu unu care vorbeste mandarina.

Bai frate pe vremea mea cartofii se fierbeau ultimii . Acum tre sa ii bagi primii , ca am stat dupa o cioarba lesinata de mi-au iesit inca doua fire albe in cap, ca si asa tre sa ma vopsesc ca zici ca-s baba.


Si acu' ca s-au fiert si cartofii , sa va povesc cum a ramas Linistita gravida. Bai greu de tot a ramas si cu multa munca . Am muncit de mi-au sarit ochii , nu alta. . Si cand a ramas ,sa te tii foame , ca ii venea sa mănânce si varu de dupa pereti. Muncea ea muncea dar nu mai incapea in camera. Bai mare , da cu tzate misto. Ca si acum mai suspina la amintirea lor.

Si cam cand era bortoasa in 5 luni a zis ca gata ca da in cap la copil cu dildoul . Si s-a facut trainer -admin de super modele in cautare de faima .

Si cred ca i-au iesit pe vremea aia vreo 15 fire de par alb . Ca ea credea ca e lapte si miere treaba asta , dar a vrut sa se arunce direct in cap cand a vazut ca un perete e mai receptiv decat o domnita din palat dornica de cunoastere. Dar nu a rezistat foarte mult deoarece nu a rezistat,si nici nu a putut.
Revin cand pot ca nu mai vad telefonul de somn. O seara minunata,minunatele mele! Capu 'sus si spor la $.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Hello! And buna ziua, ete ca am o leaca de timp si am spus ma mai bag in seama ca se duce dracu postul , imi perd fanii insetati si mai tarziu oricum sanse sa apuc ca ma duc la defrisari inghinale.

Ce sa va spun eu azi ,ce sa va spun. Cum am ramas gravida a doua oara? Usor. ;)),Cum ea a fost convinsa sa investească 1200 lei in dildoaie bluth ut? Sau cateva tricks and tips despre suflet?
Hai ca va spun despre tricks and tips.

Pai se ia una bucata gagica , vorbitoare de engleza de nivel cel putin minim , cu potential de a se prinde ceva de ea si dupa, ca de ,nu e imbecila sa coppy paste asa ca robotu si sa treaca ca rata prin apa prin ghidul de replici de agatare a membrului plătitor.
Apoi se aseaza in lumina reflectoare , nu inainte sa i se ceara sa suga burta, sa indrepte cocoasa, si sa isi epileze dracului mustatile data viitoare ca se vad pt hd ,ca azi zici ca e umbra dar maine ...
I se ofera modelul unui show standard si anume :
Jos textila, arata obiectul manipularii , epilate daca se poate , daca nu e ok , dar curat si nemirositor ofc, , oferi un solo, o coloana sonora pe fundal ,gen ah-ah , zici si rate me 5 , si hai si -un tip ca te rog frumos , sau asa vreau eu ca mi se cuvine , sau te banez daca nu , sau ca te spun lu ma-ta ca faci laba, sau etc detalii, sau poti sa bati un apropo

Tipul pleaca si se intoarce sau nu e problema lui de ce: se duce la alta, nu mai are bani ca si-a vandut casa ca sa stea pe chat, si-a gasit si el o gagica cu care si-o trage live, puii mei nu stiu , orice.

Cum sa se intoarca tipul, sau cel putin sa incerci
Eu zic acum de tipi , nu rahati cersetori de mocangeala.

Zambeste. Frate zambeste . Omul ala e om in primul rand. Nu e acolo sa te vada pe tine botoasa , nici stresata nici sa auda ce probleme ai!! Chiar daca zice el ca vrea, nu vrea! Pt ca le are el destule pe ale lui. Si asa saracu a ajuns sa dea bani sa vada pasarica pe net. Asta inseamna ca: nu e in stare , e casatorit dar nu mai vrea sa fie ,si nu are bani de amanta, ca are puta mica, ca a avut o zi super stresanta si prefera sa traga una mica sa plateasca , nu sa se uite pe youporn la viideoclipul cu tine , moca.
El plateste, asta nu inseamna ca tre satisfaci ferishuri cu franghii legate de becul castelului. Poti sa zici nu , dar frumos, si sa ii explici si de ce;), ca la copii.

Personal am avut unu care era un pic altfet care mi-as dori sa se intoarca.

Intr-o zi eram asa plicti ca le aveam si eu pe ale mele , dar zambeam .
Aveam eu un site care trebuia sa apesi accept, apoi sa intre platitoru. Siteul ala era ceva exotic, sau am avut eu magnet , ca ce mi-a dat fost dat sa vad acolo, scriu o carte si se lasa cu best seller.
Dau accept, omul dragut, dar cam trist asa, eu ha-ha , incercam sa ma pun in valoare , asta nimic. Din cand in cand mai arunca cate o chestie asa lipsita de sens. Il intrebam do u like ? , do u want more, in puii mei ? Ce vrei zii ca tre sa fac pilaf si bani de concert . Asta nimic.
Zic bah vorbeste ca nu sunt sigura . Da statea acolo . Mai zicea cate o chestie anapoda asa , dar timpul trecea, si banii intrau. Si uite asa a stat asa ,da a stat mult .. prea mult , ca s-a incins pc si a doua zi nu a mai vaut urmatoarea fata din castel pe ce sa se afirme online.

Bai si stau inca o data si citesc tot , ca ala cum a venit asa a plecat fara prea multe cuvinte si arunc o privire peste tot chatul, dupa ce am terminat de strans prin camera, etc si imi dau seama cam se vroia sa zica ala. Povestea lui era cam trista si cam lunga iar eu am simtit ca demonii lui mult prea periculosi sa lase pe cineva sa se joace cu ei, mai bine ca a fost asa pt ca ce am vazut eu in conversatia aia , era prea mult pt sufletul unui om, pt ca da , avem cu totii avem suflete si nu ito permiti tu sa imi bati joc de un om, mai ales de unul , care ai ideea asa cam cat de trist e , ca si tu ai fost trista tare la vremea ta, dar si astazi , dupa atata timp mi-as mai dori o sansa ,dar nu stiu daca o merit , pt ca el a incercat dar eu nu am vazut in puii mei. Ce s-o fi intamplat cu el, nu stiu dar poate asa descopeream si eu niste răspunsuri la intrebarile mele existentiale.

Lol suna nebuneste , nu ? Merit dunga rosie pe buletin?:)))

Ideea e ca tre sa mai si citesti printre randuri, ca sunt oameni, ca si noi:) si chiar daca au puta mica , au ochi albastrii sau freza misto , sau masina lamburghinii, orice te motiveaza si iti place .
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Parerea romanilor o stim si noi pt ca folosim betigase de vata sa ne stergem apa din urechi, dupa ce facem dus. Parerea lor e peste tot , pt : la tv , la gagiul ala smecher maticiuc, care o scrie bine pe blog , la baba de la colt care se holbeaza la cat de scurta ti-e fusta, la gagiul ala misto care iti cam place de el , dar ti-e teama sa ii spui , pt ca eticheteaza ca fiind curva , mai bine nu ii spui, sau daca ii spui , mai lasa-l un pic sa prinda drag de tine ca sa te cunoasca , sa vada ca nu esti prostotuata.
Alta parerea: la vecina de la 2 care se intreaba cum o mucoasa ca tine are bani de chirie si masina sh , deci aigur faci trotuarul sau poti sa iesi in fata , la tv sa te lauzi ca faci teancuri si cum le faci ,sa iti vina anaf politie bla bla sa iti faca o descindere si live cand esti online , daca se poate , sa vada toata romania si sa sw convinga care e treaba. Gata ca mi-o iau .
Ideea e ca sunt foarte puniti romani capabili sa inteleaga care e treaba pe bune cu jobul asta. Majoritatea sunt cu creieul spalat , cu idei preconcepute, pun etichete si stiti care e treaba cu etichetele... ca sunt nasoale rau.
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Foarte frumos, mi a placut, felicitari pt curaj. Ar fi super sa scrie cat mai multe fete povestea lor aici. te si eliberezi de incarcatura din spate,plus celelalte feet au ce invata (faci un bine la f multe persoane chiar daca nu stii, dar te asigur ca la multe ).
Pacat de tara asta de rahat in care traim. Nu am plans...dar nici nu mai avea mult. O fata frumoasa, inteligenta, crescuta intr un mediu plin de saracie si cu parinti bolnavi. Eu asa ii vad pe oameni de genu mai sus, nu rai, ci bolnavi. Cam toate se trag de la bani, apoi educatie primita etc. Generatii abuzate si pedepsite de viata.
Stai linistita , anonima , ca si eu fac parte dintr o familie modesta, poate nu ca tine dar oricum , si noi am avut lipsuri si probleme.
Bine ca ai iesit din saracie, din mediul acela violent ( in timp va tb sa lucrezi cu tine insati sa ti ierti tatal pe cat posibi dc nu ai facut o deja).
Am citti ca te asteptai si la mai mult de la videochat sau cel putin asa am inteles dintr o fraza. Cred ac multe ne asteptam. E greu sa castigi bani mai multi pt ca multe se vand extrem de ieftin . Asta unu la mana, apoi 2, ca nestiind exact care i treaba, pana invet tipologiile de membri si cum sta treaba pe site, perzi f mult la evaluarea sietului. Fiecare site et evalueaza, indiferent e camscore pe mfc sau ca ai tu un scor pe care nu ti l afiseaza. Asa esti promvat ep pagina lor, pe sieturi adiacente pt marketing. Si daca o perioada nu a tras cum trebuie ( ai stat gen part time ) sau nu ti ai dat interesu da..nu te da afara nimeni, poti lucra in continuare dar nu vei mai castiga bani cum tb.

Deci mi a placut enorm povestea ta. Sanatate la copii si sa fii fericita. Bravo , un exemplu de om care a invins in viata asta,in tara asta de cacao.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Ana, esti o minunata. Multumesc tare mult ca mi-ai facut ziua mai frumoasa!
Sa aveti o zi minunata, fetelor! Nu am uitat de voi , revin , nu stiu cand dar revin.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Buna dimineață, minunatele mele!
Capu' sus ! O zi plina de Soare va doresc si nu uotati : i am a beautiful person! :) love you all !
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Buna seara , buna seara ia ca vin cu sanioara. Nu acum ,prin decembrie. Ce mai face publicul meu? Va e dor de o poveste doua?

Eu am fost in pauza ca eram obosita si am si cedat nervos o leaca dar im back. Un pic mai odihnita si cu cateva idei poate ii dam un revine la business ca ma intristeaza cum se duc banii astia in puii mei. Si sunt foarte buni ,mai ales cand ai doi copii si cer multe. Mi-as dori sa ii scriu i scrisoare lui Mos Craciun de pe acum sa nu spuna ca il caut din interes numa de Craciun.

,, Draga Mosule , sunt eu, ma stii de cateva zile ca am incercat sa te contactez. Ti-am dat bip doar ca astia de la vodafone , de cand le -am spus sa nu ma mai frece cu mesaje genul ,, vezi ca mai ai 2 zile si 3 minute pana iti expira creditu' la ora 2 dimineata" ,vad ca nu mai trimit mesaje deloc. Mi-e cam dor de ei. Deci shame on me ca am ramas fara credit, da'imi fac abonament si poate imi dau si o tableta dublu jmechera. Sa revenim ca iar ies cinspe' pagini.

Asa , deci in primul rand multumesc frumos mosule pentru tot adica casa ,masa copii,barbat ca daca nu era chatu' nu stiu zau probabil ca aveam muschi de la baxurile de apa carate si nici ce povesti in cartea de care m-am apucat. Bine blog deocamdata ,wish me good luck. Blogul ala in romana tot il pastrez pentru ca e despre Vindecarea sufletului meu, poate mai fac si eu cativa fani dupa ce platesc facebooku'.

In al doilea rand multumesc pentru ca ,fie ca imi place sau nu asta e . E parte din mine . Sunt mama sotie amica si chatista talentata si un pic de scriitoare talentata . Tot scriu eu o carte sa fie best seller. Trebuie sa imi dau seama de unde sa incep. Multumesc pentru perioada asta care a trecut din vara pana acum pentru ca am invatat cate una alta despre sine. Mai mosule daca esti tu asa de dragut si simpatic te rog sa imi aduci niste tzate . Da frate, binecuvantrea ta de a avea doua mere in locul nucilor

Ca si-au facut treaba cu varf si indesat.

Iezii au supt dar au supt tot si nu i-a mai ramas lu Nelu mare lucru. Si vad ca ii cam plac merele. Te rog eu mult nu pentru chat, pentru rochita aia pe care am cumparat-o si la care visez sa o port , pentru mi corazon latino.

Multumesc mosule, you rock! Love you long time!"
cobra1981
Veteran
Veteran
Mesaje: 501
Membru din: 29 Mai 2007, 15:59
Localitate: Targu-Mures
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Contact:

Daca as putea as renunta la cadoul meu de la Mosu pentru merele tale :)Doamne ajuta
Mai e o vorba prin Ardeal : Doamne da si nu lua :)))
Salim
Mesaje: 1
Membru din: 11 Oct 2017, 14:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ,sunt nou aici si nu pot trimite mesaje private ,ca atare o sa sciu aici.Sunt producator de film si am in proiect un film despre industria de videochat din Romania care va fi difuzat international. Sintetizezi foarte bine lucrurile si as vrea sa avem o discutie mai ampla pe tema asta daca te intereseaza .
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Cobra multumesc pt intentie , notat maine iti aprind o lumanare pentru sanatate . Salim am incercat sa iti scriu in pvt si nu merge . Fetelor care e treaba cu Salim il cunoasteti?
readyforyou29
User Activ
User Activ
Mesaje: 248
Membru din: 06 Feb 2011, 14:58
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Salim este membru nou si nu poate primi sau da pm pentru ca nu are numar minim de posturi.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Ady the gr8, Brio si Nana

A fost o data ca niciodata o artista cu experienta de studio. De capul acelei artiste era ceva ,dar nu suficint incat sa iasa in evidenta. Tot participa la preselectii de tot felul ,dar nu se alegea mare lucru de eforturile ei. Cand era pe val , zbang o gafa. Cand se deconecta obs , cand era in depresie din cauza vizitei in Iad, cand avea cate o problema existentiala personala , cand efectiv era satula sa isi ofeŕe prestarile aristice si talentul,pe un banut de aur, cand stia ca e talentata si merita de vreo 10 ori mai mult, can Nelu avea ceva de comentat si ii taia aripile artistei, si ii strica fengshuiul , pt ca Nelu era frustrat ranit si incordat, si pusese lacat si pe Castel, bonus.

Uite asa intr-o zi , satula sa vorbeasca cu toti incompetentii din Virtual Land , si sa primeasca acelas raspuns, everything looks great, din intamplare dadu peste un mare intelept de pe Twitter Land, iubitor de nude-uri rubensiene si nu numai. Acele nuduri nu erau doar nuduri oarecare , erau nuduri celebre de prin Fantasy Land adunate.Acel intelept avea si fetish cu pantofi, si adepti , multi adepti pe tema asta.

Hello , spuse batranul intelept, colector de pantofi sexy atasati de nuduri si mai sexy. Wanna be friends?

Friends? Zice Nana, sure let's be friends. I like friends. Uite asa i-a dat add . Nana mai trimitea cate o poza, mai arunca cate o intrebare batranalui intelept K, pt ca asta era numele lui, sau cel putin asta sustinea el. Lucru neconfirmat de absolut nimeni , dar asta e. Oricum partea cea mai misto urma sa vina.

Intr-o zi dupa multe conversatii cu ea insasi , dar in engleza , nu era nebuna, avea interlocutor indian , autointutilat suport tehnic , dar vorbea chineza si avea butonul de copy paste defect , asa ca Nana s-a supi si l-a bagat in pizda ma-mii lui, dar in gand ca e o lady si se abtina sa si-o bage in public. Uite asa cu o lacrima in ochiul stang a dat fuga la inteleptul K, din intamplare.

Promo? Zice K.

Ce promo , K , ca masina timpului se deconecteaza si indienilor li s-a stricat butonul de copy paste, ah si habar nu au , ca asta e , sunt incompetenti , si habar nu au.

K, isi scarpina barba alba si ii veni o idee. I have the solution for you, dear Nana, but it will cost you.
Sa imi pag picioarele asta vrea pussy, zice Nana, dar nu vroia, vroia altceva, o sa va spun mai tarziu. Nana se gandi o sec , ca mai mult nu poate ca o iau gandurile si se pierde in detalii.

A soultion sounds good.. zice Nana in engleza dar in capu ei se desfasura o intreaga poveste de a lu Asimov.

Oky, dear Nana, take this number, dial il and someone will answer you.

Nana sictirita si o leaca pissed off, ca nu mai stia ce sa faca , ca isi pierdea pozitia pe site , nu ca ar fi contatat pozitia, dar asta e, era naiva, mai credea cate una alta pe acea vreme.

Forma numarul , dar nu suna, trimise un mesaj, era buna la trimis mesaje , pt ca sunt lipsite de emotii si interlocutorul poate sa inteleaga fix ce doreste sufletul lui, sau cat poate mintea lui.

Buna, am nr de la unu de pe net ,I need help.
Buna, sigur, 100 euro plus niste nervi de otel, te rog.
Suna bine , zise Nana, im in!

Uite asa Adi the gr8 isi lua pastila de rabdare, si incepu sa tasteze, sa testeze, sa tasteze sa testeze, facu masina timpului sa mearga , dar arunca niste opinii sincere Nanei, care era pe cont propriu de o perioada scurta de timp,

Fata draga, nu fi Trista , masina ta e veche. Veche si cam ruginita , iar fereastra e foggy si nu prea calitativa. Ce ar fi sa schimbi tu masina timpului?
Vai de mine si de mine, spuse Nina? Atatia bani? Da cum e asta? Tre sa investesti sa scoti bani? Da'mi s-a spus ca masina e ok , doar soferul sucks.

O avea issues si soferul, da fuck it, lasa pestii din baltoaca sa te vada , poate cine stie , mai faci si niste bani , iesi din depresie ca nu merge , si incepi sa glow-esti.

Si ca sa poti sa continui sa fi a cyber whore, psiholog, dirty school teacher, povestitor de ce ai mai vazut pe premium youporn, la nevoie , ca plm au trecut 13 ani, si tot chat faci, mai fa ceva ce iti place , pe langa.

Uite, na scrie , sau fa-ti un buniness , mai cunosti lume noua si mai despre ce sa scrii , ca sa mearga treaba , si mai lasa si pe altii sa citeasca , daca vrei, daca nu tine-o pt tine. You choose. Fa un cont anonim , cum ai mai incercat o data si scrie acolo si posteaza , poate iese o carte.

Uite ,eu ca sa pot sa fiu guru' de gagici misto si intelepte,fac tot felul de chestii cum ar fi , reportaje, sa stau pe circuit cu orele in soare, nu stiu de ce , poate ca imi super mega place si e pasiunea mea de suflet, habar nu am, ma duc la adapostul de catei, sunt mama dolorez pt gugustiuci raniti, fac tot felul de chestii misto si care imi plac , si sunt happy in plm , do same , si o sa fie bine. Si cand cartea ta o sa ajunga best seller , dai o shaworma cu de toate , de lux , la un restaurant smecher in Bucuresti Land .

Oky, Ady the gr8 , i can feel you, zise Nana/Trista/Mama/Sotia/ Fata cu tatuaj Sakura , bucatareasa de ocazie care face teste de cooking pe a ei familie/Amica/Sclipicioasa/Curioasa/ si poate candva Scriitoarea/ Adolescenta/membru al comunitatii LGBTQ/ botoxata/ si alte multe treburi dar sa le luam pe rand.

Uita asa Nana apuca un ciocan si incepu sa faca renovari, ar fi vrut ea sa faca pe Thor, dar se gandi ca Nelu mai avea treaba cu masinaria veche si ruginita, si Thor nu era sexy, era un mister pt Nana ce vad gagicile la el , ca are o fata de zici ca o tine intr-un pary cu mult wiskey de cativa ani buni, fara pauza .

Asa ca doar facu rampage in pusculita si se rupse de vreo .. o carca de bani, si cum putea Nina sa se faleasca cu masinaria noua , fara geamuri tunate?Nop, uite asa isi lua si un brio. Pusculita Ninei era in depresie , goala pe jumatate , dar partea fun abia incepea .

Fa sa meaga 3 situri la capacitate maxima, fara sa se crashuiasca, fa-le sa faca dragoste, intre ele,cauta spilter , fa teste , mai trage cate o partida de plans ca nu merge, etc.

Timpul trecea , Nana imbatranea , se mai si enerva dar ii trecea, asta e. Si uite asa intr-o prea minunata zi , pe inserat , cand Nelu era pregatit sa ii faca bagajele si sa o trimita la ady the gr8 , cu tot cu brio, pt ca simtea ca nu mai poate, de la stres , de la viata , de la dorul de fostul Castel, minunea s-a intamplat.

In tot acest timp ady the gr8 mai dadea cate un sfat , in orgoliu pe Nelu il lovea , da 'saracu inghitea , ce sa faca , ca nu putea sa se puna cu nebuna care vroia Brio. Si Nelu incapatanat ,zicea el nu , batman batman, statea se gandea dar pana la urma presta .Pt ca Nelu e bun la tech , dar nu prea mai avea chef sa isi frece mintea si timpul, si nici prea multa motivatie.

Si facu sa mearga pc brand new cu camera brio .Oky, Mergea. Nu se crasuia, siteurile faceau dragoste intre ele. Dupa ce Nana isi puse favoritii ei stockings galbeni ,cu strasuri rosii care se asortau cu perna cu ananas, avu un soc.

Imbatranise fate, dar ea nu fusese de acord cu ce vazu in oglinda . Se hotara sa reduca portia de slana ardeleneasca de la ora 12 noaptea cu paine calda si extra topping de ceapa , sa mai scape de sunculite , sa se pregateasca psihic pt a se reapuca de sport si a se lasa de fumat, ca pufaia cam mult, si sa faca cunostinta cu un magician pe nume Dali.

Chiar asa o cheama , dar seamana cu Nefertiti , nu imi amintesc sa fi vazut o femeie mai frumoasa ca ea, e ceva deosebit si fi-su e nascut in aceasi zi cu mine . A fost think-tank,din prima secunda, uite asa a ajuns botoxul in viata Nanei. Intre timp isi jumuli si mararul de pe piciorusele gingase si nu numa , ca nu mai e la moda natural forest, a fost da nu mai e . Ah si parul , parul de pe cap, nu l-a jumulit, doar l-a aranjat o leaca, ca asta e. La un moment dat incepu sa ii placa ce vede in oglinda magica , si se apuca de treaba.

Lumea se mira, copilul cel mare se intreba ce se intampla cu mami, Nelu era cam panicat dar l-am asigurat ca nu plec , sa stea linistit , ca o sa fie oky, we are a family forever , no metter what, si sa imbratisam schimbarea , impreuna. IMPREUNA.

Dupa aceasta minunata incursiune m-am ales cu : new tech , new friends, Ady the gr8, un refresh la toate, incredere in sine , ca eram cam ruginita, niste relatii cu niste oameni deosebiti, cu Stefania, fetita cu ochii verzi ca marea si piele maslinie , pe care o iubesc din suflet si stiu ca intr-o zi o sa fie un om mare , care stie ca sunt aici pt ea, aici stie ea unde, cu niste clanxoane de la niste cefe late , am intrat iar in garderoba mea de la 20 ani , am mai putut sa mai fac si eu cate o fapta buna , ca asa functioneaza Universul, copii sunt happy ca mami zambeste, Eu.. ca scriu iar, vom vedea daca este o idee buna , sau nu, yoga, mancat sanatos, mai multa energie, si un plan. BUNA DIMINEATA.
These users thanked the author Anonima_me for the post:
Lyria (22 Sep 2021, 09:01)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Cum era in iad?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Era intuneric, mirosea urat. Peretii erau scorojiti, oamenii pierduti , intr-o lume pararalele. Nu existau culori, doar niste ragete fara sens. Cereau ajutor dar nu era nimeni sa ii ajute .Asa ca se instaurase un fel de ierarhiie animalica, care pe care sa domine. Prin violenta, prin ce mijloace puteau. Ma uitam la ei si nu eram sigura daca scap cu viata de acolo. Ei vorbeau o limba pe care nu o intelegeam, timpul incetinise atat de tare incat eram un spectator la ce se intampla, si imi era frica.


Imi era frica de ideea ca nu o sa imi mai vad copiii niciodata. Am putut sa vad pentru 3 zile oamenii asa cum sunt ei, te-ai dat intr-un roller coaster?Eu m-am dat 3 zile in continuu, fara sa dorm , fara sa mananc pana capul meu a facut poc.

Le vedeam lumina, apoi cele mai adanci frici si secrete, nu stiu cum dar le simteam durerea. Durerea pe care ma coplesa. Simteau cum se hranesc efectiv din sufletul meu. Am prins o frecventa pe care nu am stiut cum sa o gestionez , si am clacat.Boom! Am vazut cruci multe ,mi-am privit demonii direct in ochi si i-am iertat, cumva. Si demonii nu era rosii si inaripati , nici nu se transormau in fum cand dispareau, ca in Supernatural. Erau reali , oameni, oameni pe care ii cunosteam chiar daca nu ii vazusem in viata asta. Am vorbit cu ei, i-am atins , si pe unii chiar i-am imbratisat. Atata durere, intuneric si fum , secrete ,incat am simtit ca e prea mult pt mine, si m-am culcat.

Am dormit 3 zile , apoi inca 2 ani m-am intrebat ce a fost aia. Un an am incetat sa ma intreb ce , de ce , si cum a fost posibil.

Apoi am inceput sa caut raspunsuri, sa fiu pasionata de simbolistica, sa citesc mai mult , si sa imi tin un jurnal al gandurilor , pt ca mintea mea era atat de ocupata cu intrebari incat pierdeam the real thing. Am trecut pe la popa, am citit pe net, am fost la medici,la una care isi spune medium,si m-am oprit.

Din gandit, din scris , din cautat, mi-am luat tratamentul pt greieras, si am spus fuck it , asta e.

Tratamentul m-a ajutat sa dorm si trec peste intrebari, ca sa pot merge mai departe. Ca daca acolo era o farama de suflet ramas, eram pregatita sa am grija de ea. Sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa multumesc Universului ca respir, sa fiu o mama mai buna, un om mai bun, si sa nu uit ca im only a human after all.

Am incetat sa repet Tatal Nostru in gand obsesiv cand simteam ca se aproprie un atac de panica, si am inceput sa imi repet CNP de trei ori , asta nu inseamna ca reneg existenta lui Dumnezeu , pentru ca God its Love , necontand care cum ii spunem noi. Alah, Dumnezeu, Shiva, tot ce respira pe fata pamantului , tot ce e verde, tot ,absolut tot fuctioneaza in echilibru. E o retea imensa interconectata , in care , tu ,omul de rand nu ai nici un drept sa intervii.

Ce am invatat eu : eat , love , pray. Be yourself, love yourself, sa poti iubi pe altii, iubeste-l pe Nelu asa cum merita, pt el a fost singurul care a fost acolo cand ai avut nevoie, si protejeaza-te: use a condom si contruieste-un perete in jurul sufletului. Ah si nu mai bomboni atat de verde. Bomboanele sunt bune, dar te schimba ca om, si ridica si glicemie, si apar coji in cap si cearcane sub ochi, si cearcanele nu se trateaza la Dali, pt ca e medic, nu magician.
Ps1 .Imi pare rau ca nu pot posta poze , din Iad ca am cateva .Sistemul medical din Romania e jale, nu ma apuc sa vb desypee asta ca imi fac bagajele imi iau copiii si pe Nelu si ma mult in New Zealand .
Ps 2 .Imi cer scuze pt greselie gramaticale si pt ca am halit un i si cateva virgule , pe ici colo, de obicei le scriu si le dau send pentru ca, daca ma apuc sa le recitesc , le vad si le sterg.
Ps3. Multumesc tare mult ca de fiecare data m-ati primit pe forum, cu bratele deschise.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Cum ar fi sa ai sansa sa iti retraiesti copilaria , dar de data sa fie asa cum ai visat-o. Eu o am.

Cum ar fi sa il iert ,si sa o iau de la capatat? Sa iert ca Balaurul cu sapte capete m-a defecatat efectiv prin supracalire?

Cum ar fi ,astazi dupa 13 ani,sa ii dau un telefon si sa ii spun. Suge-o. Si multumesc. In acelas timp.

De ce sa o suga balaurul de cacao:

Ca a fost un gunoi. Efectiv un gunoi.

Cum sa fi un gunoi-balaur de cacao pt familia ta, mediul inconjurator si nu numai.

Te lauzi ca esti Leu. Dar nu esti Leu.

Iti exersezi miscarile de box pe familia si pe copiii tai. Cateodata pe toti o data.

Vorbesti mult si prost si te lauzi ca poti, dar nu poti. Nu poti,pt ca esti defect si tu la randul tau, iar bagajul genetic, cel cu care ai venit de la ma-ta de acasa , e defect.

Iti urasti fratii, inclusiv pe odraslele acestora

Ai primit bataie , si ce plm , dai si tu bataie.

Esti un dezaxat sexual si nu contenesti o clipa sa te lauzi cu asta.

Minti. Mult de tot

Esti mic frustrat si tot timpul gata sa exlodezi. Ca ai la tine cutit , ce plm.

Toti sunt niste gunoaie , dar tu in mintea ta, stii ca Tu esti gunoiul suprem.

Cumperi vaci, porci, porumbei, plm , tot ce misca , are viata si poti sa omori , si o pui pe fii-ta sa le mulga. Pt ca asta e scopul ei in viata ,sa se duca la scoala ,purtand o minunata aroma de ingrasamant natural.

Zici ca femeile care fumeaza si poarta tatuaje sunt curve. Ah si piercing, ai o mare problema cu piercingul. Punct.

Vrei sa o mariti pe fi-ta virgina cu vine vrei tu. Ca de, tu ai facut-o tu o omori.

Repeti constant de mai multe ori pe zi ca fii-ta e ca tine, ca e doar Leu si ea. O fi Leu dar nu e ca tine, gunoiule. E next version, improoved.

Arunci cu 5000 lei in bacnote de 10 lei la lautari, ca doar e nunta lu fii-tu si tre' sa vada lumea ce smecher esti. Foarte important e sa nu dai foarte mult la dar ,efectiv .Ca nu se vede .Dar te faci pula si vii la fii-ta ca un caine cu coada intre picioare , cu ochii umezi, crezand ca impresionezi. Ete , uite ca nu impresionezi. Pt ca fii-ta te stie mai bine decat oricine altcineva. Pt ca ai calit-o pt viata.

Nu iti duci familia nicaieri, niciodata in vacanta . Doar faci un gard pana la cer sa nu vada nimeni ce se petrece in cocioaba de la periferia unui oras mare din Romania Land. Oras.

O invetie de fii-ta din fraceda pruncie ca prietenii sunt inutuli, ca e ok sa nu fi ok , ca scopul ei in viata e sa nefericita, suparata pe viata , sa aiba incredere zero in propria persoana, ca saracia e ok , dar important dupa ce iti maltratezi familia psihic si fizic sa mergi la Biserica. E foarte important sa mergi la Biserica ca Dumnezeu te ajuta daca mergi la Biserica cu ochii vineti, mirosind a caca de vaca. Pt ca nu ai fost in stare sa cumperi un cacat de boiler cu apa calda. Ai plecat cu bani de boiler si ai venit cu o vaca acasa. La oras. E bine.

Ai doua fetze , ca o modenda, dar lumea nu stie. Stai linistit ca stie fii-ta ce e in capsorul ala al tau. Ca ai avut tu grija sa stie. Toate detaliile. Toate.

Te oftici ca fii-ta a evedat ca in Prison Break. Nu ai crezut ca poate , da na, ca a facut-o . Si i-a platit si divortul lu' ma-sa , si partajul si l-a ajutat si pe frasu' cand a avut nevoie, nu cand a luat-o razna si incepusa sa futa banii lu sor'sa pe tampanii. Suge-o.

Ai auzit ca s-a maritat cu unu mare si alb, si ca e prostituata in Spania. E bine. Ah si spune la toti boschetarii tai de pahar ca asa e, ca doar tu le stii pe toate.


Ai invatat-o pe fii-ta sa ii fie frica. Dar intre timp s-a videcat , nu stiu daca total dar functioneaza.

Plusuri

Fii-ta a invatat sa fie Nana, sa cante cand vrea ea, despre ce vrea ea. Dar nu pt toata lumea , doar pt cine vrea ea,ca nu e Mama Dolorez, ca Ady the gr8. Si nici terapie nu da mocca ca nu are scoala pt asta, si nici chef.

A citit pt ca acolo lumea era cum ea si-a dorit-o ,si a inceput sa si-o doreasca si ea in alt fel.


A inceput sa faca jogging si yoga ca sa fie misto si sanatoasa.

Are doi copii cu care are sansa sa mai bage o fisa la curcubeu. Nu toata lumea are sansa asta.

Sa te iert idiotule ca esti un idiot, dar o sa te coste. Scump.Dar tu alegi. E sansa ta, ultima de data asta.

Sa revenim


Nana a mai invatat ca nu e bine sa se joace cu mancarea , decat daca face cursuri de cooking. Nasol sa arunci mancarea la gunoi.

Am invatat sa faca curat intr-o ora ca sa aiba timp sa se joace cu copiii si tot tacamul, ce are chef sa faca in acea zi. Sa cante, sa mance sa se distreze facand bani, etc.


Tot balaurul a invatat-o, ca plm, face curat si mancare de la 10 ani, la oras, la 10 ani.

Sa nu o mai bage in seama pe panicata de ma-sa ,tot timpul ca e ea opened minded, dar e si traumatizata/calita/ schimbata de nu imi vine sa cred! o ador, thats my mom! Girls roul dar e berbec si se lasa ca dureri de cap daca e prea multa.
Ce a mai invatat Nana

Sa schimbe becuri, sa castige un concurs de skanderberg in clasa a 10. Fraier ala ca nu stia ca am bautut cuie in acoperis toata vara. Saracu a primit o trauma pe viata . Urat din partea mea

Sa faca foc in soba, sa curete soba, sa ii placa limba engleza , ca numai asa putea sa comunice cu oamenii, fara sa se prinda balaurul de cacao , ca era cu nasul in toate jurnalele ei.

Sa termine facutalatea, sa se ataseze de un om de care imi place si mi-e dor , dar nu mai vb cu mine pt ca am gafat-o ,si oricum se schimbase mult si incepuse sa imi cam strice echilibrul termic, si eu pe al ei.

Dar asta e, cat a fost in viata mea, loved her. Ea e urmatoarea pe lista cu care trebuie sa fac pace . Pace nu stiu daca e cuvantul potrivit dar vom afla.
Nana a mai invatat ca :

E bine sa fie mandra ca e romanca , sau indianca ,nu se stie sigur inca. Da' cica romanca e.Asa scrie in buletin, deci o sa ignor aspectul de indianca sexy a lu masa lu' balaurul cacacios.

Sa foloseasca prezervativ si sa nu isi ia catel, pisica, peste , hamster etc ca nu am timp, as vrea dar nu am timp .

Sa poarte ochelari de soare pt ca ochii sunt calea cea mai simpla cale catre sufletul unui om, si nu are chef , pur si simplu nu are chef azi.

Sa se bucure de fiecare secunda pt ca Cronos e smecher , mai ales daca e de la Fossil hybrid si straluceste.

Si cel mai important

Sa stau cu picioarele infipte deep in realitate ca, daca ma prinde Nelu ca scriu iar, se va panica , ca doar el m-a crescut , si m-a iubit asa cum sunt, defecta. Si inca ma iubeste.



Serios acum , traind la tara , intr-un oras din Romania Land , am facut lectii de zoologie , agricultura , macelarie, manipularea omului de catre om , trezitul de la ora 5 ,sa merg pe camp sa aduc fan , sa tin o coasa in mana .

Ma rog mi-am sectionat din greseala degetul mic de la mana stanga ,dar nu am facut tatuaj peste ca are o forma interesanta, toate astea au dus la mancat sanatos, if you grow your food , u re healty. Sanatoasi tun am fost si eu si frati-miu. Fizic. Sala mocca si mancare bio.

Depre Frati-miu , next time. :))

Ps .Sugi pula de ziua ta, Balaure . La multi , om prapadit si singur care esti.
These users thanked the author Anonima_me for the post:
Mery24 (12 Aug 2019, 23:51)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Anonima_me, personal, după o absență de doi ani de zile, mă bucur să te revăd, mă bucur că ai revenit să împărtășești cu noi crâmpeie din experiențele tale de viață, plăcute și mai puțin plăcute.

Cu toate că pe acest forum se postează relativ puțin în ultimul timp, să știi că este un forum citit de multă lume. Mai mult de atât, unii dintre noi rezonăm cu tine, ne regăsim în unele fragmente pe care le-ai exprimat din condei.

Așișderea, o nouă șansă la a ne retrăi copilăria cum am visat-o fiecare, sună frumos. Dar poate în etatea noastră vom privi în urmă, și vom realiza că fără purgatoriu nu ar fi existat zidire, fără miză nu ar fi existat un preț, ci doar o adiere efemeră, seacă, previzibilă și lipsită de provocări. Sau poate o rațiune exclus empirică, sub o formă apriorică - într-o teorie idealistă care presupune existența rațiunii pure - conform lui Immanuel Kant, o cercetare critică a condițiilor percepției și cunoașterii, denumită de filosof “filosofie transcendentală”. Iar de fapt rolul acestei căliri excesive să fie acela de a ne pregăti pentru o experiență transcendentă, care admite un principiu exterior și superior oricărei clase de obiecte. O cunoaștere în profunzime a senzorialului, o înțelegere a acelui fenomen care este inaccesibil cunoașterii bazate pe experiență, care se află mai presus de inteligența obișnuită și de lucrurile individuale. Este un întreg. Un catharsis menit să preceadă spiritualitatea desăvârșită. Acum, aici, în rai, în iad, în altă viață…

Ipotetic. Practic, trăind îi vom afla menirea…

Anonima_me, să ne mai scrii! :relaxed:
These users thanked the author Mery24 for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:55)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Dar balaurul s-a jucat cu putica Nanei cand era mica? Incestuos, nesanatos cum se zice la Land. Cu penetrare sau fara (mai sigur fara vaginala, fetishist virgina fiind), sexual insinuos.

Ochelarii de soare te apara de soare, un leu bun poate intra la suflet si prin stimulare clitoridiana. Banuiesc ca folosirea prezervativului, Nana a invatat-o inainte de aparitia lui Nelu, ca altfel nu se leaga. Oricum, de cel putin de 2 ori nu a fost folosit la ovulatie.

Nana cu "her" a avut mai mult decat o relatie de amicitie?

Eu zic sa sarbatorim frumos!

PS: Oare ce parere are Nana despre barbatii cu trotineta?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Suge-o:Da. Ia iarta tu si cacatu' asta. Poti? Eu da, im working on it, cred . Nu stiu ,vom vedea. Trebuie sa scap de greutatea asta de umeri. Asa ca promit solemn ca ma voi intalni cu el la o cafea , imi las pistolul si cutitul acasa de data asta, nu sa ii zic ca a fost balaur de cacao , sa ma mai uit o data in ochii lui si sa ii spun , Suge-o, om mic si prapadit. Vezi, Eu nu sunt ca tine, sunt next version , improoved.


Suge-o. Da, again.ps Ro-oar, Ro-ar, Ro-ar.

Ai vrea tu sa stii detalii picante , dar asta e, tre sa o sugi mai intai.Cand vreau eu , nu cand vrei dumneata.

Daca are 1.9 m , tatuaje sexy, si e martian , asta e, toata lumea are defecte, unele mai mari si rotunde ca ale mele , altele mai mici ca ale tale, so hands up pt trotineta.

Im a survivor , ca sa am despre ce canta.



Iubita mea Mery, iti multumesc frumos frumos pt replay , din primele randuri vreau sa iti marturisesc ca , multumesc tare mult. Tre'sa o cunosti pe prietena mea cea mai buna pe care o ador din suflet , Sclipiciosa , cu care am fost in vacanta acu' cateva zile. Aceasi Sclipicioasa de la fostul Castel. Te rog mai posteaza , ca ea e timida . Esti eroul ei personal, si al meu, ca ai fost singura care m-a bagat in seama efectiv. Iar prin condeiul tau , si prin toate explicatile empirice pe care le dai, ca se vede ca ai citit mult si esti superba, si o vad pe ea ca si ea e superba, nu in sensul kinky pervert ,vanator de roz care esti tu ,daddy xoxox.Pt ca ea e pata de culoare din viata mea. Asta nu inseamna ca vreau sa fiu ca ea, pt ca nu as putea, chiar daca as vrea. Dar absolut o ador, si o inteleg si sunt de acord cu ea, in mare.

Ea , si Cobori Incet Luceafar Bland, sotul ei, sunt pentru mine unicornii absoluti, fara ceva. Copii.
Ca e misto sa calatoresti, sa ai timp pt ce vrei tu , si sa te lalai 3 ore pt un rahat pe care poti sa il faci in 21 de minute. Cand ai copii inveti gestionarea timpului. Pisi ,Sclipicioasa mea ,motanul nu se pune. Nu stii ce smecherie pierzi.

Mary tu ai copii? Cum ti-a fost sarcina , nasterea , alaptatul, depresia de dupa, primul contact sexual de dupa nastere , primul scutec schimbat , etc , primele 1001 de nopti de nedormit de dupa? Prima zi online de dupa concediu de maternitate, primul mama din gurita sufletului caruia i-ai dat viata, primul te iubesc , primul tot. Da de ce nu ai copii? De ce de ce? Da-le in plm pe toate babele posace, si bagacioase , daca nu ai copii, e ok. E ok , si nu e treaba lor
Ps: Sugeti-o babe curioase

Ps2 suge-o kant.
Ps3: Cheers!

Cine sa o mai suga:to be continued.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Vi-o dau si pe asta , ca tot am pierdut timpul sa o scriu. In loc sa intru online , sa fac bani, nu ca as avesa chef sa stau online astazi.

Cum sa freci menta, in loc sa stai online , sa faci bani.

Capitolul 1: Dansand cu Nelu sub clar de Luna , la Vitoria Lipan , acasa.



Ingrediente: 3 cupluri si un motanel pufos, Muntii Cheahlau si Atelierul Zanei, Rom, bere, muzica rock si nu numa , plus un gratar delicios facut cu lemn de brad.


Era seara. Era sambata, intr-o statiune celebra foarte cunoscuta din Romania Land , pentru cantitatea de urina lasata de turisti in urma, in apa , ca WC este scump. 2 lei. Mai bine te pisi in apa , ca oricum esti nesimtit , ca asa vrei tu sa fi nesimtit. Cine se pisa in apa sa faca pe autostrada 5 ore, na!

Asa , si in acea seara , toate trei fete si anume Nana, Roca Vulcanica si Sclipicioasa, dap aceasi Sclipicioasa din Castel, ca nu s-a mutat in New Zealand inca ,au pus la cale un plan. Sa plece trei zile in vacanta .

Stelele s-au aliniat. Nelu si-a luat concediu ca are de pus pe picioare un business nou, si e om si el , si e stresat .Iubitule, sotul lu' Roca Vulcanica , si-a luat si el concediu, si Cobori in jos Luceafar Bland e free style si e sotul Sclipicioasei ,asa ca nu conteaza ca ei sunt tot timpul in concediu ca asa vor ei.
Sclipicioasa si CILB nu au copii. Cred ca am speriat-o eu, dar au un motan. Batran. 333 ani nu stiu , batran tare, si nu a avut cu cine sa il lase si l-a luat si pe el, bonus. Nu vorbeste, dar stie el ce stie ca e simpatic si iubibil si are ochii albastrii ca cerul.

Si uite asa intr-o prea frumoasa dimineata de august, dar inainte de 15 ca, pe 15 e omor , si toata lumea vrea in vacanta , au plecat la drum. Cu o seara inainte ,au stabilit ora 8 ,dar au plecat la 10 ca oricum timpul e relativ.

Si au mers ei ,au mers pana cand dadu de faleza din Braila Land . Facu un popas de 2 ore . Romantic ce e drept , pe faleza, savurand o omleta cu extra bacon ,tocmai buna pt dieta lu Nana. Dupa ce infuleca , ca niste barbari flamanzi tot baconul din farfurie ,incepu sa se plimbe romantic de-a lungul Dunarii.

Merse ce merse pana cand lui Nelu incepu sa ii se inroseasca fruntea lata si obosi, de la atata romantism , colesterol, si 35 de grade Celsius. Ca e la dieta si Nelu , si e alb ca laptele de aia i se mai spune si marele alb ca se face rosu la soare. Asta e , Nana iubeste Soarele , Nelu iubeste Luna mai mult dar se intalnesc la Rasarit si la Apus sa se iubeasca o leaca, cred ca e de la stramosi or something. Dupa ce au admirat privelistea pe faleza au plecat spre destination unknow si anume , la Vitoria Lipan acasa , spre o cabanuta creepy pe care o gasisie pe booking. Dap ,creepy, dar in sensul misto.

Sclipicioasa si Cilb, ramasesera in urma sa savureze un lunch boem , ca asa sunt ei boemi si relaxati ca s-au prins care e secretul unei vieti lungi si sanatoase.

Intre timp Roca Vulcanica dadu sms ,, am ajuns in p
Piatra Neamt" Va asteptam.

Despre RocK'AVulcanica si Iubitule alta data.

Cei patru, plini de supradoza de romantism, de Braila, se mirara ca nu intelesesera cum se teleportase roca vulcanica cateva sute de km , dar asta e , nu degeaba i se spune Rocka Vulcanica. Sunt motive. Multe de tot.


Uite asa merse ce merse , drumul missssstooooo rau de tot , Verde tot, vaci, capre, oi , oameni zimbitori, nu stiu ce fumeaza aia dar vreau si eu , totul o poveste, misto de tot. Nana fu uitima si foarte speriata de cat de misto a fost drumul, mai ales ca a ascultat Parazitii pe drum , melodia ei preferata : Da da, de ziua ta.

Pe scurt ca iar ies 10 pagini.

Uite asa au ajuns in Tarcau Land dupa un lung intinerariu de cinspe mii de ore , aparu Frasu' lu proprietaru de cabana creepy, gasita pe booking. Facu tranzactia in spatele bookingului ,ca dai in plm pe astia de la booking, ca orice roman veritabil, si batu palma pt o sedere magica de 3 nopti. 3 ca e cifra magica si Nana moare de dorul copiiilor, daca sta mai mult de 3 zile departe de ei, ca asa e ea, mai sensibila si isi iubeste copiii mult de tot. Mult.

Ce au gasit cei 6 ,plus una bucata de motan in cabana: Icoane, ca era sitatua langa Schitul Tarhaului,globulete, motive traditionale romanesti, jumate din colectia de carti pe care o au copiii lu Nana acasa, mandolina, un pat marrimonial , o camera pt copii care avea o fereastra in care Nana a a putut vedea cerul, stand in pat, un boiler ca nu aveau gaze, niste vaci care se plimbau free style pe ulita, 3 catei in curte , care au urcat pe munte cu cei 6, very strange, o padure, doua trasee montane in care natura ii sodomozara pe toti 6 , de doua ori, ca toti ne-am intors de pe munte cu durere de buci , la cat am tot urcat. Am vrut sa facem traseu de jumate de ora si ne-am intins la 6 ore, ca era sa murim de sete. A trebuit sa mancam fragute si sa bem apa din rau, outreageous pt printese urbane ca noi.

Am mancat vegan , ca Sclipicioasa si Cilb sunt vegani si mandrii de asta ,ca stiu ei de ce , Rocka Vulcanica a lasat si ea problemele existentiale de o parte si a dansat sub cerul instelat , pe rock si Parazitii, si nu numa.

Nelu a fost amazing, stiam eu ca e acolo , ne-am facut pula si am dansat si am cantat They call me the wild rose , imbratisati ,de o facut pe Nana sa pise ochii o leaca , ca isi amanti de ce plm s-a indragostit de un om atat de diferit ca ea si de ce fac o echipa atat de buna impreuna. Si de ce Nelu merita iubit . E acolo dar trebuie gadilat un pic, ca asta e ,e si el Om. Mare si alb , dar cu suflet altfet decat toti oamenii albi, si cand Nana incepe sa isi ia zborul , el spune: Nu pleca, ca tu esti Universul meu, sau mai naspa Pleaca , pleaca si be happy. Ce ar vrea Nana sa auda:Poti sa fii happy , langa mine ca stiu ce vrei, doar fa-o. Scrie daca vrei dar ramai cu mine, like forever. Si imi schimb jobul , sa fac ceva sa imi placa , pt ca sunt destept si pot, si nu e ok sa vrei sa te pensionezi la 40 de ani, cand funul abia incepe. Am incheiat citatul lui Nelu.

Ce a invatat Nana dupa aceasta experienta :

Ca trebuie sa multumeasca pt ce are , ca are.
Trebuie sa ramana in realitate , pt ca e important
Trebuie sa isi educe copiii pt ca e important
Trebuie sa planga daca vrea ea sa planga , ca asa se descarca norii si nu fac riduri
Trebuie sa fie mai optimista pt ca viata e frumoasa
Trebuie sa organizeze un party misto , ca mai sunt cateva zile si urmeaza un partyyyy si vrea ceva de genul ei: Sampanie, luata de la alimentara , bauta pe malul marii , alaturi de prietenii ei , deosebeti. Seara ca pe zi , vreau piscina si Soare.
Ps : iti trimit un mesaj lu guru- rockereristul tibiliki din vama ca imi bag pula in salvarii tai de 2 lei ca i-am stricat lu Nelu 3 tricouri 2 perechi de pantaloni, si cativa ciorapi. Mersi. Suge-o, da in timp ce stai in pozitia lotus si aprinzi un betisor parfumat, ca m-ai super ofticat. Pussy. Tribul Pussy-Logged off. Tribul : Just be yourself: Logged it.
Suge-o Balaure , pregateste-te ca im coming to get you, stupid fuck. Sa vedem ce poti .
























Ingrediente: 3 cupluri si un motanel pufos, Muntii Cheahlau si Atelierul Zanei, Rom, bere, muzica rock si nu numa , plus un gratar delicios facut cu lemn de brad.


Era seara. Era sambata, intr-o statiune celebra foarte cunoscuta din Romania Land , pentru cantitatea de urina lasata de turisti in urma, in apa , ca WC este scump. 2 lei. Mai bine te pisi in apa , ca oricum esti nesimtit , ca asa vrei tu sa fi nesimtit. Cine se pisa in apa sa faca pe autostrada 5 ore, na!

Asa , si in acea seara , toate trei fete si anume Nana, Roca Vulcanica si Sclipicioasa, dap aceasi Sclipicioasa din Castel, ca nu s-a mutat in New Zealand inca ,au pus la cale un plan. Sa plece trei zile in vacanta .

Stelele s-au aliniat. Nelu si-a luat concediu ca are de pus pe picioare un business nou, si e om si el , si e stresat .Iubitule, sotul lu' Roca Vulcanica , si-a luat si el concediu, si Cobori in jos Luceafar Bland e free style si e sotul Sclipicioasei ,asa ca nu conteaza ca ei sunt tot timpul in concediu ca asa vor ei.
Sclipicioasa si CILB nu au copii. Cred ca am speriat-o eu, dar au un motan. Batran. 333 ani nu stiu , batran tare, si nu a avut cu cine sa il lase si l-a luat si pe el, bonus. Nu vorbeste, dar stie el ce stie ca e simpatic si iubibil si are ochii albastrii ca cerul.

Si uite asa intr-o prea frumoasa dimineata de august, dar inainte de 15 ca, pe 15 e omor , si toata lumea vrea in vacanta , au plecat la drum. Cu o seara inainte ,au stabilit ora 8 ,dar au plecat la 10 ca oricum timpul e relativ.

Si au mers ei ,au mers pana cand dadu de faleza din Braila Land . Facu un popas de 2 ore . Romantic ce e drept , pe faleza, savurand o omleta cu extra bacon ,tocmai buna pt dieta lu Nana. Dupa ce infuleca , ca niste barbari flamanzi tot baconul din farfurie ,incepu sa se plimbe romantic de-a lungul Dunarii.

Merse ce merse pana cand lui Nelu incepu sa ii se inroseasca fruntea lata si obosi, de la atata romantism , colesterol, si 35 de grade Celsius. Ca e la dieta si Nelu , si e alb ca laptele de aia i se mai spune si marele alb ca se face rosu la soare. Asta e , Nana iubeste Soarele , Nelu iubeste Luna mai mult dar se intalnesc la Rasarit si la Apus sa se iubeasca o leaca, cred ca e de la stramosi or something. Dupa ce au admirat privelistea pe faleza au plecat spre destination unknow si anume , la Vitoria Lipan acasa , spre o cabanuta creepy pe care o gasisie pe booking. Dap ,creepy, dar in sensul misto.

Sclipicioasa si Cilb, ramasesera in urma sa savureze un lunch boem , ca asa sunt ei boemi si relaxati ca s-au prins care e secretul unei vieti lungi si sanatoase.

Intre timp Roca Vulcanica dadu sms ,, am ajuns in p
Piatra Neamt" Va asteptam.

Despre RocK'AVulcanica si Iubitule alta data.

Cei patru, plini de supradoza de romantism, de Braila, se mirara ca nu intelesesera cum se teleportase roca vulcanica cateva sute de km , dar asta e , nu degeaba i se spune Rocka Vulcanica. Sunt motive. Multe de tot.


Uite asa merse ce merse , drumul missssstooooo rau de tot , Verde tot, vaci, capre, oi , oameni zimbitori, nu stiu ce fumeaza aia dar vreau si eu , totul o poveste, misto de tot. Nana fu uitima si foarte speriata de cat de misto a fost drumul, mai ales ca a ascultat Parazitii pe drum , melodia ei preferata : Da da, de ziua ta.

Pe scurt ca iar ies 10 pagini.

Uite asa au ajuns in Tarcau Land dupa un lung intinerariu de cinspe mii de ore , aparu Frasu' lu proprietaru de cabana creepy, gasita pe booking. Facu tranzactia in spatele bookingului ,ca dai in plm pe astia de la booking, ca orice roman veritabil, si batu palma pt o sedere magica de 3 nopti. 3 ca e cifra magica si Nana moare de dorul copiiilor, daca sta mai mult de 3 zile departe de ei, ca asa e ea, mai sensibila si isi iubeste copiii mult de tot. Mult.

Ce au gasit cei 6 ,plus una bucata de motan in cabana: Icoane, ca era sitatua langa Schitul Tarhaului,globulete, motive traditionale romanesti, jumate din colectia de carti pe care o au copiii lu Nana acasa, mandolina, un pat marrimonial , o camera pt copii care avea o fereastra in care Nana a a putut vedea cerul, stand in pat, un boiler ca nu aveau gaze, niste vaci care se plimbau free style pe ulita, 3 catei in curte , care au urcat pe munte cu cei 6, very strange, o padure, doua trasee montane in care natura ii sodomozara pe toti 6 , de doua ori, ca toti ne-am intors de pe munte cu durere de buci , la cat am tot urcat. Am vrut sa facem traseu de jumate de ora si ne-am intins la 6 ore, ca era sa murim de sete. A trebuit sa mancam fragute si sa bem apa din rau, outreageous pt printese urbane ca noi.

Am mancat vegan , ca Sclipicioasa si Cilb sunt vegani si mandrii de asta ,ca stiu ei de ce , Rocka Vulcanica a lasat si ea problemele existentiale de o parte si a dansat sub cerul instelat , pe rock si Parazitii, si nu numa.

Nelu a fost amazing, stiam eu ca e acolo , ne-am facut pula si am dansat si am cantat They call me the wild rose , imbratisati ,de o facut pe Nana sa pise ochii o leaca , ca isi amanti de ce plm s-a indragostit de un om atat de diferit ca ea si de ce fac o echipa atat de buna impreuna. Si de ce Nelu merita iubit . E acolo dar trebuie gadilat un pic, ca asta e ,e si el Om. Mare si alb , dar cu suflet altfet decat toti oamenii albi, si cand Nana incepe sa isi ia zborul , el spune: Nu pleca, ca tu esti Universul meu, sau mai naspa Pleaca , pleaca si be happy. Ce ar vrea Nana sa auda:Poti sa fii happy , langa mine ca stiu ce vrei, doar fa-o. Scrie daca vrei dar ramai cu mine, like forever. Si imi schimb jobul , sa fac ceva sa imi placa , pt ca sunt destept si pot, si nu e ok sa vrei sa te pensionezi la 40 de ani, cand funul abia incepe. Am incheiat citatul lui Nelu.

Ce a invatat Nana dupa aceasta experienta :

Ca trebuie sa multumeasca pt ce are , ca are.
Trebuie sa ramana in realitate , pt ca e important
Trebuie sa isi educe copiii pt ca e important
Trebuie sa planga daca vrea ea sa planga , ca asa se descarca norii si nu fac riduri
Trebuie sa fie mai optimista pt ca viata e frumoasa
Trebuie sa organizeze un party misto , ca mai sunt cateva zile si urmeaza un partyyyy si vrea ceva de genul ei: Sampanie, luata de la alimentara , bauta pe malul marii , alaturi de prietenii ei , deosebeti. Seara ca pe zi , vreau piscina si Soare.
Ps : iti trimit un mesaj lu guru- rockereristul tibiliki din vama ca imi bag pula in salvarii tai de 2 lei ca i-am stricat lu Nelu 3 tricouri 2 perechi de pantaloni, si cativa ciorapi. Mersi. Suge-o, da in timp ce stai in pozitia lotus si aprinzi un betisor parfumat, ca m-ai super ofticat. Pussy. Tribul Pussy-Logged off. Tribul : Just be yourself: Logged it.
Suge-o Balaure , pregateste-te ca im coming to get you, stupid fuck. Sa vedem ce poti .
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Care e treaba cu veganismul asta? Afecteaza?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Sa incepem cu inceputul , In primul rand suge-o Tech , ca am postat de 2 ori , Tre sa ma mut la Pc , ca telefonul meu de 2 lei nu are taste suficient de mari < ca asta e , I suck la Tech . Kinky Daddy , o sa iti fac o compunere frumoasa ce cred despre veganism si cum afecteaza , daca afecteaza cine sa o suga , si de ce.
Ps :Suge-o Kant
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”