Parerea Romanilor despre videochat

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Smart
VIP
VIP
Mesaje: 369
Membru din: 19 Noi 2013, 19:18
Localitate: Galati
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Contact:

Cu totii banuim care este parerea compatriotilor nostri in legatura cu industria de videochat dar pana acum nimeni nu s-a dus la "firul ierbii" sa intrebe, pana acum...

Unul din primele proiecte ale http://www.webcamming.ro este unul de aflare a situatiei curente, de a vedea unde ne aflam si de unde pornim pentru a imbunatatii imaginea domeniului in care activam.

Speram ca acest video sa va lamureasca, sa va puna pe ganduri, sa va determine poate sa luati atitudine, pentru ca oricat am spune ca NU ne intereseaza sau ca NU ne afecteaza, perceptia publica este importanta pentru orice domeniu de activitate care se doreste serios...

Vizionare placuta!

www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Este domeniul adult. Trebuie sa ne asumam anumite chestii. Orice am face noi, oricat de destepti am fi, oricat de multe ore am munci tot se va trezi un destept sau o destepata cu replici de genul "normal ca are range, da-o dracu' de curva, ca doar se dezbraca pt bani" Deci pana una alta...fericirea vine din interior nu de la niste oameni mediocri. Bine, probabil si cei care au reusit in viata ar zice acelasi lucru..sau s-ar gandi mai bine. La un moment dat toti au facut un compromis, si-au calcat pe suflet pt a ajunge unde vor. Toti ne prostituam intr-un fel sau altul,..sunt foarte putini, extrem de putini cei care nu au facut compromisuri niciodata ;)
Avatar utilizator
Mugur
VIP
VIP
Mesaje: 732
Membru din: 13 Iun 2005, 16:09
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

In Romania orice femeie cu masina e curva, orice businessman de succes e un pungas si orice concurent care are mai mult succes decat tine e un mincinos :)
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.

www.studio20.ro
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Traim intr- o tara in care prejudecatile primeaza.

Ca multi dintre voi si eu am business uri in alte domenii, nu doar videochat.
Va asigur ca peste tot, in toate industriile sunt angajatori care isi santaseaza angajatii. Unii o fac cu contracte stufoase in care strecoara in subsolul paginii un paragraf gen “ ulterior daca vrei sa mai lucrezi in domeniu, trebuie sa platesti o despagubire de 50.000€” profitand de naivitatea si emotile angajatului, la momentul semnarii contractului.
In toate industrile exista parteneri de afaceri care mint sau care fura.Unii o fac la drumul mare altii spun “ am gresit socotelile. Stiu ca e aiurea ca mereu gresesc in favoarea mea, dar pana la urma crezi ce vezi sau crezi ce spun”
Astia sunt genul de oameni care mai devreme sau mai tarziu isi dau arama pe fata. Oamenii gandesc in general empatic si isi pun problema “ daca asa face cu x y z” la fel o sa faca si cu mine, mai devreme sau mai tarziu. Sub acest pretext astfel de oameni usor usor sunt inlaturati.
Acesti oameni sunt prizionierii proprilor caractere ( drepturi de autor pe expresie Lourdes)
sau cum spunea cineva “ poti sa minti putini oameni, mult timp, poti sa minti multi oameni putin timp, dar nu poti minti pe toata lumea la infinit”
Parerea mea sincera este ca industria se curata si devine tot mai curata si mai placuta. Vad o evolutie fantastica fata de acum 10-15 ani.
Lumea incepe usor usor sa rupa tacerea, lumea incepe sa sanctioneze tot mai des mizerile, lumea incepe sa inlature gunoaile industrii, cu toata disperarea lor de a- si cumpara imagine.
Am fost placut surprin sa pun pe pagina mea de fb ( Markus Ardelean) un post in care semnalam niste mizerii ieftine facute de anumite personaje.
Am fost impresionat placut sa vad ca jucatori puternici au dat like la post, ca multi au comentat si au scos mizerile celor in cauza la suprafata.

Atat timp cat nu suntem pasivi, putem schimba imaginile industriei, putem schimba perceptia celor din jur arataundu- le si fata frumoasa a industriei.

Eu personal consider ca am facut pasi in aceasta directie: am facut un summit, avand partenri pe cei care imi sunt concurenti directi in piata.
Am promovat studiouri concurente in cadrul summitului ( ex charm), constient fiind ca imi intaresc concurenta.
Desi ne- am boscorodit pe forum, eu cu concurentul meu direct pe parte de summit ( Alexis) a ramas la o limita decenta in comentarii. Chiar daca a mai sarit calul( si el si eu) cu rautati, nu s- a ajuns la magarii gen articole de presa sau sabotaje urate.

Chiar consider ca aceasta industrie e pe un trand bun
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Mugur scrie:In Romania orice femeie cu masina e curva, orice businessman de succes e un pungas si orice concurent care are mai mult succes decat tine e un mincinos :)
Mugur, sotia mea conduce o masina si stii bine ca niciodata nu s- a simtit curva.
Ma consider un businessman de succes dar niciodata nu m- am simtit ca un pungas.
Nu cred ca exista cineva pe pamantul asta sa ma poata arata cu degetul
ca i- am furat vreun cent sau ca am gresit la socoteli in favoarea mea( exceptie faca d situatia din 15 martie, care nu imi statea in putere sa o controlez)
Concurenti care au avut mai mult succes decat mine imi sunt parteneri, nu i- am numit hoti.

Pana la urma totul e de cum ne simtim noi, de cum ne simtim cand ne uitam in oglinda si cum punem capul pe perna.

Mi- a placut ultima expresie
“Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.”
Promit ca o sa te citez des si cu expresia asta( am mai invatat una de la tine, cea cu “ minti putina lume...”)
E o expresie adevarata desi cunosc exceptii. Cunosc om inteligent care e extrem de rau. Deci fie e exceptia care intareste regula, fie poate l- am supraestimat eu.

Weekend placut iti(va) doresc!
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
Smart
VIP
VIP
Mesaje: 369
Membru din: 19 Noi 2013, 19:18
Localitate: Galati
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Contact:

1: Postez si eu un topic amarat si v-ati gasit si aici sa va luati unul de altul ( initial am vrut sa scriu futeti... )

2: Dupa Praga credeam ( speram ) ca lucrurile se vor normaliza cat de cat.. se pare ca din nou m-am inselat...

3: Daca jucatorii mari nu s-ar mai certa ca la usa cortului si ar incerca sa-si duca resursele de exemplu spre a face campanii media pentru a imbunatatii imaginea domeniului in loc sa le foloseasca pentru a fute vecinii ar avea toata lumea de castigat.. cei mai cu siguranta mai mult, cei mici mai putin dar cu siguranta toata lumea..

4: Daca asta e modul de a face business.. va urez succes si sa va dea Dumnezeu sanatate... dupa parerea mea este foarte prost!

Succes in continuare...
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”