Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Cum m-am apucat eu de chat.
Nota anonima. Ca ma stie lumea si am copii. Si vecini si anaf etc. Ah si nici bani nu fac ca nu va dau linku' de blog. Da' e pt suflet.


A fost o data ca niciodata o fata. Frumusica. Nu ca luna intre sfinti si soarele intre stele , dar meargea. Aceasta fata nu era curva. Ca era virgina. Da' avea un gagiu cu care se mai pupa din cand in cand. Pe ascuns ca daca o prindea ta-su o punea.
Aceasta fata nu era proasta. Ma, nu cea mai buna din clasa dar printre primii. Cam ametita , da nu proasta.
Aceasta fata era si cam saraca. Ca parintii erau muncitori cu carte de munca pe salariu minim pe economie. Dar cinstiti si platitori de taxe si impozite. Ta-su cam betiv, dar ok. A calit-o pt viata.
Intr-o zi a terminat liceul. Trebuia bani de : protocol, spaga la sport, sampon etc.
Si parintii i-au explicat ca nu-s . I-ar fi dat dar nu-s. Asta e. Au platit : apa, curentul, abonamentul de transport in comun, datoria de luna trecuta de pe caiet, tuica etc.
Si cum statea ca trista pe conexiune dial up la pc. Trinck ,ii veni o idee. Avea pc ca vanduse ta-su vaca . Si conexiune dial up de la romtelecom. Foarte imporant de mentionat statea la oras. Dar avea : gaini porci vaca etc.
Sa revenim ca ma pierd iar in detalii. Si ies 10 pagini si nu le citeste nimeni. Si raman anominina cu 3 like uri.
Si intr-o zi de marti , 2002 gasi un ziar prin casa. Ramasese de asta iarna , dupa soba. Citi ceva de genul. Vrei sa faci bani fara sa o sugi pe varianta? Trebuie sa faci bani de protocol si sampon? Nu vrei sa iti gasesti un mos smecher sa te intretina? Vrei Sa faci facultatea pe banii tai? Vrei, vrei?? Suna acum ! Hai la chat!

Se gandi ea , se gandi si intra pe net sa vada. Si gasi niste informații in engleza. Ca avea 9 la engleza. Si mai intelegea cate un cuvant pe ici colo. Si stia sa foloseasca si past tense-ul. -Bai suna bine , zice ea in gand.
Ia telefonul fix si suna. Si vorbeste in soapta ca poate apare ta-su . Si daca o prinde ii rupe capu'. Si zice, asta e.

Ma vad cu vreun cefos si ma sechestreaza si ma duce in spania la produs, ma duce. Asta e. Era cam negativista din fire. Si nici nu s-a vindecat intre timp.

Si cum statea ea ca trista , satula de saracie , apare unu la intalnire . Ma, era bine imbracat nu era nici prost si nici fioros . Era mare da' nu fioros. Dar ea era cam retinuta . Nu proasta, dar timida.

Incepe ala si vorbeste, si explica , si explica tot tot. Pe intelesul ei. Si o convinge. Si stabilesc intalnire pt a doua zi , la poze.
:).
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Anonima, bine ai venit pe forum, foarte frumoasa povestea, ar trebui sa intri si in detaliile de dupa poze, de la mine cu siguranta ai like :)

Toate cele bune. Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Stati un pic sa imi revin din soc. Ati postat-o? Mersi pt edit. :))) dau o bere virtuala.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Si pt Ionut, cu dedicatie.

Hai sa facem poze!

Intr-o zi, Trista satului Ia doua autubuze, nu baga bilet ca era cam saraca, isi face doua cruci sa n-o prinda controloru, si gaseste studioul , in sfarsit.
Uite asa ajunge ea intr-un castel-apartament aproape-renovat cu trei camere. La timp, ca era serioasa asa din fire. Si in ziua in care i se ceruse sa ajunga. Ca nu era proasta, si nici probleme existentiale nu avea, ca daca avea nu il interesa pe Nelu in nici un caz.
Nota: Nelu= ala mare cu care s-a vazut proasta satului si a stabilit intalnirea.
Asa.. sa nu ne pierdem in detalii.. like-uri! Vreau multe ca imi doresc sa ies cu maciciuc la o cafea. Nota2: am binecuvantarea de la barbati-miu.

In castel , erau mai multe fete. Imbracate in stockings, latex, nimic, ca era una debusolata si ametita care aparu' in curul gol intre timp.
Trista amuti asa pt o secunda la aparatia fundului bronzat care i se arata dar nu era foarte speriata ,pentru ca i se explicase clar despre ce implica aceasta activitate.

Nelu' dragut din fire si fara trei cefe si doua tatuaje cu sirene o invita pe Tista la poze.
Trista era cam incordata , ca se gandea ca o prinde ta-su si o pune. Dar ii trecuse gandul cu Spania si se mai relaxa un pic

Nota: spania=Scroll up.
Bai dar chiar zambi o leaca asa. Cand deodata Nelu zice:

Trista, jos textila! Dar frumos, ca era educat. Si spalat si nu mirosea si nici nu avea trei lanturi la gat.
Vai de mine, dar acum? Dar de ce? era mai curioasa din fire.
Si Nelu incepe si explica: sunt siteuri care mai cer cate o poza doua cu o tzatza cu o buca.
Aha , zice Trista. Si il priveste inca o data inainte sa isi dea sutienul de 10. 000 lei vechi , pe care si-l luase de la second hand, si pe care il spalase ca era cam saraca si ametita, nu proasta si nici murdara. Cu samponu' statea naspa. Sapun de casa avea.
Asa...
Si isi da jos sutienul. La vederea merelor fermacate , (mai bine nuci. Da' nuci. ), Nelu nu avu nici o reactie. Bai , nimic. Atunci Trista isi dadu seama ca Nelu nu vrea sa profite de inocenta Tristei.
Trista se hotara a doua zi, dupa ce ii facuse Nelu conturile , sa inceapa munca.
To be continued.

Gata ca merge azi de zici ca sta. Si mai am un pic si plec acasa. Poate maine.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Mai vreti? Sa nu va plictisesc.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Pinky promisse ca nu va mai scriu daca nu mi-o cereti. Hai , curaj:)
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

:) Eu zic sa mai ne scrii ca ne place, am ras cu pofta!!!

Nu uita sa lasi ceva info si in acest topic, multumesc :)
prezentare-utilizatori-important-t16774.html

Toate cele bune.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Mai vrem, mai vrem! Că ești talentată și haioasă. :)
These users thanked the author Mery24 for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:41)
Salutând nemurirea printre muritori...
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Stati asa ca am avut treaba multa azi.

Tin sa multumesc pt aplauze fanilor, si lui Ionut ca a postat aceasta minunata povestire cu talc.
A doua zi , Nelu, dupa ce verificase de doua ori buletinul Tristei , sa nu care cumva sa fie minora,ii inmana Tristei un cont.
Trista se lasa in situenul ei si 10 000 lei vechi si intra online.
Trista se spalase in urechi bine si intelesese unde e butonul de start si stop.
Ehe, pe vremea aceea nu existau nici traineri, nici masaj la ceafa sau la picioare, in timp ce lucrai . Lucrai si gata. De ce nu stiu, poate ca asa incercai sa iti dezvolti un stil propriu si nu sa ii copieze pagina de bio a lu Fuck my Tits, sau aveai o ocazie sa iti folosesti 1.08% din creieras sa poti sa poti o conversatie. Bine asta , daca nu erai lipsita de educatie si incapabila sa te concentrezi trei secunde fara sa rupi telefonul in doua pe whatsup in timp ce Nelu iti arunca niste hinturi si explica ca fiecare fata e altfel si nu exista o formula matematica universala de reusita. Ca daca ar exista ce bine ar fi !!!

Asa... ma scuzati sa revenim.

Si uite asa cum statea Trista online , suna o trompeta.
Vai de mine ,vai de mine ! Zice Trista! Ce mi se arata mie? E un penis! Atatasat de un corp, care e atasat de un om , care omul ala are un suflet.
Trista avusese si foarte mare noroc ca intr-adevar ala era un suflet. Si unu mare de tot , care ii mai intra si acum in pvt din cand in cand.
Bai si se incise o discutie, despre stele despre luna, despre carti, la un moment dat si-a dat jos si sutienul ei jmecher, si chilotii. Si da-i si fa show. Bai mai si zambea. Parca ii si placea. Si uite asa trecu vreo 2 ore.
Nelu, cunoscător înrăit de triste , a fost asa un pic surprins. Se astepta sa fie misto da' nici chiar asa. Ca fizic era 1,5 m cu indulgenta si 45 kg uda. Si cu nuci fermecate , dar era buna la compunere si citise si Morometii a lup preda ,ambele volume. Si zâmbea, chiar daca se gandea la ta-su ca o prinde si-i rupe capu'.
Intre timp celelate fete din palat, mai radeau , mai chicoteau , caterinaca mai faceau pe seama Tristei. Dar cam crapa pipota' in ele de ciuda ca Trista e talentata si a facut bani de protocol intr-o zi .
Nelu i-a spus sa nu se infoaie in pene ca e posibil ca maine sa nu mai faca de inca un protocol, maine poate face bani de sampon sau cartela cosmorom.
Trista a promis ca vine si maine. Si a venit
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Partea asta e mai lacrimogena, pregatiti-va șervețele parfumate ca se lasa cu muci. Orice asemanare cu realitatea este o coincidenta.

Uite asa Trista lucra o saptamana si ceva . Nu uitati ca era virgina, ca asa vroia ta-su sa fie ca avea planuri mari pt ea. Trista nu avea origini din Arabia Saudita ,nici de etnie roma nu era sa i-o peomita unui bulibasa celebru. Asa ca nu intelegea de ce nu are voi la suc, la showorma, sa se pupe cu gagiu, ca avea 19 ani. Si saraca si cuminte si modesta, dar a dracu' trista ca nu vroia sa asculte.
Era defecta , zicea da si facea ca ea , si se mai si pupa cu gagiul ala smecher al ei. care si ala avea aceasi varsta si era la fel ca ea. Trist , sarac si virgin.
Gandul ca o prinde ta-su intre doua tuici si o caleste bine nu ii dadea pace.
Deja avea doua secrete si bani de protocol , sampon si bonus mai venea si Bacul.

Intr-o frumoasa si superba noapte, dupa ce citise rezumatul la Baltagul, hrani porcii, facu curat ,mulse vaca , isi spala sutienul ei second hand, etc ,aparu ta-su un pic cam ametit de aburii tuicii, foarte nervos. Trista era obisnuita dar nu stia exact de ce era pe cale sa fie calita de data asta bine de tot .
Bai si ii se tranforma in balaur cu sapte capete, mai rau ca nicioadata si o cali bine pe Trista de ii invineti un ochi si ii rupese si un membru superior. Trista fu un pic debusolata la inceput ca nu stia din ce motiv exact si-o ia. Si apoi fericita ca aflase ca si-o luase din cauza lu gagiu ala al ei, ca ii spuse un vecin ca o vazuse cum il pupa, si nu din cauza ca facea chat pe ascuns.
Destinul Tristei era pe cale sa se schimbe incepand din acea noapte.
Trista se hotara ca a fost calita destul. Avea banii de protocol , ascunsi sub saltea intr-un ciorap gaurit.
Dupa o succesiune de evenimente , trista obtinu un ordin de restrictie si il surprinsese o leaca pe balaur . Ea se hotara sa isi foloseasca mica avere in alte scopuri si se duse sa isi caute un pat intr-o coliba in care sa locuiasca. Bacul se apropia, Trista sparsese toti banii pe coliba , ca nu mai putea sa munceasca , ca pe vremea aia nu existau categorii ferish cu ochi umflati si mana in ghips, si nici noroc nu avusese pt transfer wester union sa te trezesti cu iubitorul de anal hardcor la usa. Din iubire .
Bacul veni si trista il lua il dadu si il si lua , cu nota bunicica. Nu mare mare ca putea mai bien dar o durea labuta aia rupta , si ochiu, si coasta si sufletul, din calire.

Asa sa revenim la Nelu.

Nelu,avea un pic de experienta cu Triste disparute dupa primul payment . Tristei ii fu rusine sa apara la usa castelui cu un ochi umflat si ii spune o pevestioara fara legatura cu realitatea.
Nelu nu reactiona ca era obisnuit sa i fie confesate lucruri de genul: nu pot veni la munca ca , mi-a venit prin surprindere si luna asta, mi-am uitat cheia acasa, m-am certat cu iubitul, cu amantul , cu catelul , cu vecinu, sunt deprimata si imi tai venele, ca nu fac bani, etc, dar se gandi la business si ca e vai de capul ei si o reprimi in castel, la muncă.
Trista avea nevoie de bani ca era groasa rau ca nu mai avea 2 lei in buzunar si the winter was coming .
Scapa si de treaba cu virginitatea, ca tare o apasa, si de gagiul ei misto care se dusese sa se iubeasca cu una mai trista decat Trista.. Era o perioada nasoala,dar urma sa treaca.
Si trista se apuca de munca. Ca disperata muncea si 20 de ore. Nu facea teancuri multe dar facea acolo, ca se strangea. O motiva si gandul ca trebuie sa manance si nici salteaua unui mos bogat cu gusturi fine nu putea sa fie.
Vara aia a fost cea mai intensa din viata tristei.
Nu trista doar ca s-a schimbat tot. Din vara aia Trista s-a transformat in altceva. Si-a schimbat numele dar nu a uitat nicioadat ca afost trista rau de tot.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Alegei voi nume pt topic , va rog . Si mai revin cand am timp, daca doriti.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Hai sa va mai nareze mamaia ceva , ca am 5 minute libere.
Ttista de transforma in Disperata ca de, stici din eposodul anterior : saltea , foame , casa, masa, o noua sansa in viata.
Disperata se apuca de munca si isi petrecea mult timp online. Nu la tigare, nu pe whatsup , nu convingand pe iubit la telefon sa nu o pareasca ca are ea bani de showorma cu detoate, bamboo, tricou mulat etc.
Si se facea ca atunci cand statea online mai sugea si burta, mai acoperea cocoasa,Chedtii de astea simple.
Dipseratei nu ii mergea de facea teancuri in fiecare zi. Disperata a muncit mult ca isi ridice conturile. Ea venea la poze cand ii se cerea, epilata , ca iti facuse bani pe bick, si spalata si cu doua outfituri noi. De alea ieftine din dantela de aia care ii ies elasticele din ea dupa prima splare, stiti voi, cunoscatoarele, dar era ceva nou. Si din toata saracia ei mai pua ceva si pt prostii aia cu suflet care cheltuiau bani cu ea.
Disperata nu injura online, ea injura foarte mult dar numai dupa ce iesea din lumina reflectoarelor, ca se prinsese ea ca nu sunt prosti aia care cer moca, proasta era ea ca punea botul si ii baga in seama.
Asa..
Uite asa Nelu ii inmana primul payment. A ramas asa o leaca surprins dar nu foarte socat pt ca vedea ca fosta trista venea la munca in fiecare zi, tura dubla, si statea si online. Nu venea doar sa aiba unde sa vina.
Nelu mai dadea si cate un mesaj din cand pt incurajare . Ceva de genul ,, hai ca poti bravo" , mai ales cand disperatei i se mai ineca care o corabie. Foarte imporante mesajele astea. Le tine minte oe toate. Si nu ca avea ceva cu disperata personal, asa facea el cu toate fetele din castel.
T
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Hai fetelor, injurati-ma , spuneti ceva, orice! Mai vreti? :mrgreen: ?
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Eh asta e . Daca voi nu ma vreti ,eu va vreau. Vad ca il cititi dar sunteti timide sa va afirmati. E ok si eu sunt la fel.
Asadar,

Disperata a muncit mult. O mai gafa si ea ca nu era nici perfecta, nici nu vroia nici nu putea, dar in schimb nu a cheltuit toate teancurile facute de teama saraciei.
Mai punea cate un banut de argint la ciorap.

Viata a facut ca ea si nelu sa devina un cuplu.. fara nici un plan, fara nici o intentie. Acestia au doi copii si sunt fericiti. Si sper sa stea fericiti pana in adanci batraneti. ;)):)) si sa ramana la statul de capra cu doi iezi ca o sa ia razna si e posibil sa fie vorba si de vesnica pomenire.
Ideea este ca... nu uitati de unde ati plecat... stabiliti-va targeturi realizabile fetelor, apoi munciti. Sunt zile in care iti vine sa te arunci fix de pe geam in cap cu tot cu pc , dar asta este tara in care traim ... refuz sa merg la sala sa fac muschi sa pot cara baxuri de apa la alimentara. Refuz sa fiu salteaua unui mos cu gusturi fine , voi face tot posibilul sa imi educ copiii cum stiu si pot mai bine. Ii invat sa nu eticheteze omul pt ca nu stii ce se ascunde in spatele unei fete triste... unui zambet stramb... ati vazut car e de fun sa ti se puna o eticheta de curva in frunte ca al dracu lipiciu ala nu il mai spala nici o solutie din lume.
Dar astazi cu mana pe inima spun , multumesc videochat ca mi-ai schimbat viata. In bine. Totul se intampla in viata asta cu un scop. Nu e ceea ce mi-am imaginat cand eram cu mucii la nas ,dar e bine!. I love my job!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Anonima_me scrie:Hai fetelor, injurati-ma , spuneti ceva, orice! Mai vreti? :mrgreen: ?
Tristo, nu-ti face probleme de audienta ( vad ca ai peste 400 de vizualizari din 21 august , ceea ce e ok ) - tu doar scrie - o poti face si in cadrul concursului Streamate concurs-adultvideochat-sponsorizat-stre ... 17025.html :)) ...

Stii cum e : toate la timpul lor - injuraturile - daca vor fi sa vina , vor veni negresit . Nimeni nu scapa de ele , mai devreme sau mai tarziu :lol: ! Sunt sigur ca vor veni si la adresa ta , dar mult mai lent . Pana atunci sa ne bucuram de ce /cum scrii .

Se pare ca lumea te urmareste aici , asa ca - go ahead & say - ne place ... :wink:

Bine ai venit pe forum !
These users thanked the author googlefun for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:43)
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Nu mai sunt Trista dar am fost sa mor eu ,daca va mint. Rau de tot :))) puteti sa ma numiti anonima ca suna mai misterios:))Va mai scriu:))
Si chill ca nu ma supar de dirty talking. Sunt obisnuita:))). O seara minunata va doresc!
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Da, da, da! Bucuroaso, unora chiar ne face plăcere să citim fragmente și povești de viață interesante. Mai scrie-ne. Despre orice vrei tu. Surprinde-ne! E mai incitant așa decât să știm dinainte despre ce va fi vorba în următoarea postare. E ca o partidă de sex: când știi sigur că se va întâmpla, gen ne vedem miercuri seara la tine, parcă nu mai este așa palpitant, dar când te ia prin surprindere în scara blocului...tolvaaai!!!

P.S. Sintagma cu scara blocului e o metaforă, dar ai înțeles tu ideea :D :wink: .
These users thanked the author Mery24 for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:42)
Salutând nemurirea printre muritori...
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Uite asa m-am descarcat eu si am economisit 150 lei de psiholog, si parca ati inteles si voi ceva , ca stiti cum e sa ai viata plina de metafore.
Ca de curva:, eticheta, anaf, tanti lili de la parter, perfecte , al de maciciuc care e ofticat si o leaca defect, asa ca tine, si ca sad eyes, ca si el e un pic ofticat pe mediul incojurator , ca am mai citit eu cate ceva.
Esti si capra cu doi iezi , pe care trebuie sa ii cresti si sa ii educi , si iti trebuie bani , multi bani sa il ajuti sa se faca bucatar sau mecanic sau Dzeu stie ce o fi mai tarziu bani de prezervative, bilete la Untold etc. ×2.


Apropo de stremate, nu prea il cunosc dar planuiesc in viitorul apropiat, nu de curiozitate , de necesitate ca asta al meu pe care lucrez are mari probleme existentiale si ii prevad un mare colaps. Ma cam doare corazonul ca trebuie sa ridic altul dar nu prea am ce sa ii fac si simt ca sunt pe cale se pierd lupta cu dorinta lor de strica tot sireul pt o inghetata la cornet. ,de 1 dolar.

Revin mai tarziu .
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Imi cer scuze publicului pt asteptare dar mi-am uita cartela de acces acasa si mi-a si venit, si nici nu a sunat alarma ca am baut o sticla de tequilla ca eram supi.

Serios acum, week-endul acesta am fost capra cu doi iezi full time si nu am avut timp nici sa stau pe tron , in castelul meu deoarece 4 ochii m-au supravegheat constant. Asta e i-am facut , acum trebuie sa ii si iubesc educ,sa le iau camion de la noriel de 150 lei , lu ala mare , ca alui mic pot sa ii iau ce vreau eu , ca oricum nu ii da voie fra-su sa puna mana pe nimic.

Si cum ia mami camion de la noriel de 150 de lei si mancare, si intretinere? Ca daps,baga si mami la cheltuieli ca menirea lu tati pe pamantul asta nu e sa duca el in carca toate cheltuielile si mami sa stea sa frece menta toata ziua, frustrata si nervoasa si sa fie doar capra cu doi iezi. De ce ? Ca asa vrea ea si asa simte ca e bine.

Si uite asa anonima sta in lumina reflectoarelor de dimineata , ca asta e timpul , si apoi e mama. Bine ca e mama si in timp ce e anonima , stiti voi cum e , cele care ati purtat in pantec vieti.

Asa , ce sa va povestesc eu azi?

Cum s-a transformat disperata in multe alte chestii apoi in gravida? Hai. Sau cum a adunat-o nelu in curul aproape-i gol , ca a fost sa faca baie in garla, noaptea , ca-i romantica , si a ramas fara haine ca,de fost unu care a bunghit care e treaba si a furat tot. Telefon, geanta , haine. Tot. Da bine ca avea chiloti pe ea , ca era trist rau de tot.

Hai ca vi-o spun mai in ordine cronologica.

Pai se facea ca disperata se cuplase cu sefa-su. Astia doi vorbirsera sa tina mai privata treaba ca da nasol in castel. Dar cum peretii aveau urechi, normal ca nu a durat mult minunea si s-a aflat.

Fetele din castel , socate , susoteau chiar aveau impresia ca aia mica care si-o trage cu sefa-su o sa fie un sef mai mic. Eh , teapa! Nu a fost sa fie asa, numai ca deja incepuse sa se fabuleze , iar asta a facut sa se intample o discutie sa li se explice ca asta e, suck it up si joc de glezne , e adevarat si sa se inceteze cu tâmpeniile.

Asta a fost perioada in care aceea fata se numea Tampenia. Daps bun , din cauza ca a facut numai tampenii. Sau stele nu erau aliniate corespunzator... nu'stiu. Sau ca stat inchisa in cusca , de ta-su, si a zis hai ma sa vedem care e treaba cu fun ul asta. Nelu a lasat-o ca stia ca vrea la maidan , si stiti voi cantecul cu maidanezu . Nelu a continuat sa fie al ei gagiu tot timpul asta,dar o lasa sa iasa . Peste tot numai sa sune sa zica ca e vie, si neiubita de altul , cu sau fără forta . A rugat-o frumos adica , si ea a zis bine mah , hai fie.

Fetele nu prea au fost convinse de afirmatia Tampeniei, dar s-au convins repede dupa ce au fost ignorate ca nu merge camera , s-a stricat neonul sau au uitat parola . Chiar una sunase pe Tampenia intr-o seara ca nu stiu ce problema existentiala are si sa vorbeasca ea cu Nelu. A refuzat politicos si a rugat-o sa sune la Nelu sa ii nareze tot ca ea nu stie .

Printre fetele de la castel era una care sclipocea si la propriu si la figurat , ca avea strasuri multe , si citea frate ca nebuna, calatorea si iubea vinul scump si bun. Pe banii ei . Cu aia a ramas prietena buna. Ea e una din doua , de suflet,forever.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Bine , natasha ! Zi-le ! Da' zi-le toate, ca zici bine!
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Gwen staphanie! Am vrut sa zic. . Daca dai o bere , 5000 euro plus taxe si locul doi pe pagina 1 , mut topicul la tine pe topic. Xoxoxoxo.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Buna seara , dragi colege din industrie, si nu numai.

Repede ca mai am 16 % baterie si nu am powerbanku in zona si mi-e ca il scriu si nu apuca sa se salveze.
Despre ce sa va scriu... na ca nici inspiratie nu prea am asa ca m-a enervat unu ca cica ma cunoaste si nu vrea sa zica de unde si in ce fel, dar tot il fac eu sa zica pana la urma ce doreste si de ce .

Timplul trece,Tampenia se plictisea ,muncea muuuult dar si petrecea. A castigat o data 2 shoturi de tequilla moca la un concurs de dans pe bar, bine cu haine. Fara haine intra mai tarziu..A doua zi, dupa ziua aia cu baru Tampenia a avut o durere de cap foarte foarte misterioasa. Dar tampenia a invatat si jurat pe rosu ca nu mai amesteca tequilla cu wisky si cu bere si cu vin , apoi baga si o saworma si apoi face caterinca de ospatar saracu, de se facuse rosu ca focu la insitentele tampeniei si ale gastii sa le arate chilotii .

Nelu stia ce poama e si a lasat-o in plata domnului ca stia ca tot acasa se intoarce. Iti facea doua cruci sa nu il sune apoi sa ii vomite in caleasca - limuzina lui. Brb ca moare bateria. Ma duc sa schimb si un pampers intre timp doamne ajuta sa fie pipi.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”