E posibila pastrarea contului de model de catre studio... ?

Discuții despre diferite tipuri de fraudă în Industria Adult și activitatatea de videochat; fraudă cam siteuri, fraudă Vizitatori, Clienți, Modele, Studio-uri, Agenții Onlyfans și așa mai departe! ✋🚫🛑⛔🏛️
Scrie răspuns
Misty
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iun 2017, 15:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,am lucrat pentru un studio dar am plecat si owner-ul a zis ca imi sterge conturile dar am observat ca a inlocuit datele si a schimbat pozele cu ale altei fete.Am intrebat dupa cum le-a sters daca numele e acelasi si sunt facute pe id-ul meu(buletun),doar ca a schimbat pozele si info si mi-a explicat ca a sters id-ul si a atasat altul contului ....este posibil?Mi se pare destul de dubios desi cineva mi-a zis ca ar fi posibil.
SoulCams Models Studios wanted
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Depinde de site. Pe unele site-uri este posibil (in special in zona site-urilor free). Insa intr-un site gen streamate/jasmin/xlove/streamate/etc ... nu cred sa se poata asa ceva.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Misty, contul este individual și netransmisibil. Am făcut o mică cercetare ca să-ți pot oferi un răspuns pertinent. Nu știu despre ce site-uri este vorba în cazul tău, dar eu am luat în considerare Xmodels, Chaturbate, respectiv Cam4, iar lucrurile stau în felul următor:

Suportul online de la Xmodels mi-a spus așa: contul nu se poate dona, iar dacă vrei să renunți la el, este recomandat să îl închizi. De asemenea, ai posibilitatea să adaugi o persoană la contul tău, fără ca aceea persoană să aibă propriul ei cont, persoană care se va numi “participant”. Dar trebuie să ai în vedere:
Imagine

Deci din start pică varianta de donare/înlocuire, pentru că efectiv persoana respectivă nu are dreptul să transmită de pe contul tău în absența ta.

Când vine vorba de site-urile cu free chat lucrurile se schimbă (un pic). La fel ca și în primul caz, conturile nu pot fi donate iar tu să te excluzi efectiv de pe acel cont. Însă, cele două site-uri îți oferă posibilitatea de “Add more ids” (Chaturbate)/“Add new performer” (Cam4). Odată aprobate actele, persoana respectivă poate transmite și în absența ta, legal și transparent.

În concluzie, cele trei site-uri exclud efectiv posibilitatea de a dona contul, iar datele tale să fie șterse pur și simplu (nu cred că alte site-uri fac excepție). Doar în cazul în care îți expiră buletinul (nu cred să fie cazul tău) și trebuie înlocuit pe site, atunci să zici că poți face "manevra" asta. Dar nici atunci, pentru că asta ar însemna să schimbi și datele personale (nume, data nașterii, etc). Iar datele reale nu pot fii pur și simplu șterse, ele rămân în baza de date ale site-urilor. Plus că nu toate site-urile cer uploadarea noului buletin odată cu expirarea.

În funcție de site-urile la care ai făcut referire și de regulamentul de ordine interioară al acestora (acceptarea de a adăuga mai multe persoane pe un cont și de al folosi în absența persoanei deținătoare), te adresezi suportului și vezi ce mai poți rezolva!

Succes! :)
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Este posibil camcontacts,streamaray,ifriends.Daca acel cont a fost unul de studio,aparține studioului și se poate folosi cât timp nu se folosesc datele modelului respectiv nu exista nici o ilegalitate.Pe unele sites ai protecție ca studio ce streamray 6 luni după care modelul își poate face alt cont liniștita.Indiferent ca ești participant pe alt screening pe cc îți poți face cont individual iar pe ifriends poți rupe id cardul de cel de studio dar vei rămâne participant in contul folosit doar cu numele neputând nimeni inafara de tine sa se logheze in locul tău.
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Misty scrie:Buna,am lucrat pentru un studio dar am plecat si owner-ul a zis ca imi sterge conturile dar am observat ca a inlocuit datele si a schimbat pozele cu ale altei fete.Am intrebat dupa cum le-a sters daca numele e acelasi si sunt facute pe id-ul meu(buletun),doar ca a schimbat pozele si info si mi-a explicat ca a sters id-ul si a atasat altul contului ....este posibil?Mi se pare destul de dubios desi cineva mi-a zis ca ar fi posibil.
Sfatul nostru este sa contactez direct situl, prin mail sau live chat depinde ce au disponibil si sa-i intrebi, ca ei sunt cei mai in masura sa iti raspunda.
Scrie răspuns

Înapoi la “Fraude în domeniul Adult”