IMPORTANT

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

E TIMPUL SA DEMONSTRAM CA SUNTEM O INDUSTRIE UNITA

Am fost si sunt extrem de fericit sa vad cat de mult a evoluat aceasta indutrie in ultimii 15 ani, lucru pe care l-am sesizat atat din postarile pe forum, cat si din evenimentele si lumea cu care interactionez din cadrul acestor evenimente(din domeniu)
Cu totii gasim bugete sa sprijinim summiturile si conferintele din Romania. Unii o fac pur si simplu sa sprijine evenimentele, de dragul industriei, constientizand cat de importante sunt astfel de evenimente pentru evolutia videochatului din Romania, altii o fac pentru publicitate sau PR. Indiferent din ce motiv o fac, sunt de apreciat. Asa cum gasim bani pentru astfel de evenimente, poate astazi ne unim fortele si gasim bani sa ajutam un coleg din industrie, coleg care are mare nevoie de sprijinul nostru.

Este vorba despre MIRCEA (United Studio). Mircea este in domeniul adult, de mai bine de 14 ani. A avut un aport considerabil in domeniul nostru, atat prin postarile pe forum, postari de informare cat si prin participarea sa la evenimente din domeniu. Desi vorbeam cu el de ceva timp online/telefon, am avut placerea sa-l cunosc la AWSUMMIT la prima editie(apropo de importanta acestor summituri/daca nu exista AW SUMMIT poate astazi nu ne=am fi cunoscut). Am fost profund impresionat sa descopar o persoana cu un caracter frumos, o persoana corecta, o persoana care impresioneaza prin onestitatea sa. Entuziasmat fiind am povestit si cu alti oameni din industrie care il cunosteau si toti au impartasit aceasi parere: MIRCEA E UN BAIAT DE NOTA 10 .

Astazi el se afla intr-o situatie extrem de dificila. A fost anchetat pentru evaziune fiscala, lucru care l-a facut sa isi piarda businessul si sa inceapa intr-un alt domeniu de la 0. Dupa mai bine de 3 ani de stres si umilinta, a aparut si prima urma de speranta pentru el, prima instanta de judecata aplicandu-i o pedeapsa cu suspendare. Evident ca parchetul a facut recurs si urmeaza sa se judece apelul. Pentru asta el are nevoie de o aparare puternica, pentru a-si sustine nevinovatia in fata instantei. Onorariu cerut de avocatii sai pentru aceasta faza de judecata este de 15.000 EURO. Din pacate Mircea nu isi permite aceasta suma la acest moment, iar noi il putem ajuta.
M-am oferit sa ma ocup de acest proiect astfel cine doreste sa il ajute poate a ma sune direct pe telefon pe mine sau poate sa-mi trimita mesaj in privat. Orice suma e bine venita 10 EURO, 100 EURO, 1000EURO...etc .
Noi o sa revenim cu update si o sa va tinem la curent de cati bani mai e nevoie si cine sunt persoanele care l-au ajutat pe masura ce reusim sa strangem bani.

NU SUSTINEM MUNCA LA NEGRU, NU INCURAJAM MUNCA LA NEGRU din contra suntem partizani ai legalitatii. Va recomandam sa invatati din gresala alotra si sa incercati sa puneti accent pe tot ce inseamna fiscalitate si legalitate in acest domeniu.
Noi am decis sa il ajutam pe Mircea, pentru faptul ca il cunoastem si stim ca daca a facut o greasala o regreta si doreste sa o indrepte.
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Sustin! Mircea e un caracter deosebit!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Mi-am propus ca de fiecare data cand fac o completare la acest post, sa mentionez faptul ca NU INCURAJAM EVAZIUNEA FISCALA. Va sfatuim din tot sufletul, sa fiti extremi de atenti la partea de fiscalitate si legalitate si sa nu faceti prostia de a incerca sa le ocliti.

Sunt surprins placut de cat de bine s-a mobilizat lumea, chiar sunt uimit, s-au depasit cu mult asstptsrile mele. Pana acum s-au strans aproximativ 3750 EURO si au trecut doar 2-3 ore de cand am facut anuntul. Am toata increderea ca reusim sa strangem toata suma.

Multumi lui Felix de la Paradis pentru faptul ca a donat 1000 RON.
Au mai donat doua persoane, ambele dorind sa isi pastreze anonimatul: una 2500 EURO si una 1000 EURO.

Orice suma este bine venita !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Mai aduna 1000 euro de la o persoana ce doreste sa fie anonima. Multumim tuturor!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Mircea merita orice ajutor il putem da si chiar putem.Sa nu uitam ca in viata nu se stie niciodata unde si cum ajungem si Doamne fereste sa avem nevoie de ajutor si nimeni sa nu ne ajute.
Aici nu se pune problema de evaziune sau whatever,este un coleg aflat intr-un mare necaz,necaz in care am fi putut fi oricand,oricare dintre noi.
Ganditi-va doar ca facand un bine cuiva,cumva universul ne va rasplati in acelasi mod,poate inzecit.

Sa nu uitam niciodata sa fim OAMENI!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Asa e Isa, cei vechi pe forum (cum e Felix de a reactionat) isi amintesc userul, postarile, cazul, unii omul, dar cei mai noi nu stiu despre ce e vorba. E un tip interesant ca structura. Eu asa l-am perceput. Si sunt convins ca majoritatea care l-au cunoscut. Asta a simtit si Markus si Isa si multi altii de asta a si fost creat postul asta. Eu mi-am permis sa-l fac announcement. Probabil Mircea nu stie de acest post. Probabil s-ar simti stanjenit, jenat. E orgolios. Dar nu e un post de cerseala. E unul umanitar. E de simtire. Comunitar.

Nu sustinem, nu sustine ca s-a facut un abuz asupra lui de catre autoritati. La un moment dat a ales ceva constient si a raspuns cu demnitate, zic eu. Chiar nu stiu daca eu unul in aceeasi situatie as fi avut puterea lui. Aparentele inseala de multe ori. A ales sa nu plateasca taxe in conditiile in care facea totul la vedere, transfer bancar. Dar atentie, stiu sigur (l-am cunoscut!) ca nu din avaritie. Din revolta. Din revolta pentru toate nedreptatile din aceasta tara. Cati nu am smitit si simtim asta? Da! A incalcat legile in vigoare. Si-a asumat si credeti-ma a platit enorm. Habar nu am daca regreta, daca ar face altfel, dar mi-a castigat admiratia prin modul in care si-a asumat si a trecut prin toate.

A terminat politehnica si are un masterat in economie. Te astepti la un "tehnnocrat" care poate doar ingana chestii tehnice. Dar nu, e un magician in imbinarea cuvintelor. Arata a tehnocrat totusi :). Nu e nimic peiorativ in asta, desigur, doar ca subliniez asta pentru a intelege mai bine ce urmeaza. Dupa socul celor 24 de ore de arest de Romania are puterea ca pe blogul personal sa scrie postul asta:

https://mirceanicolescu.wordpress.com/2 ... i-la-mall/ .

Arata si este intelectual. A trait mai intens cu siguranta totul. Nu e o bruta, din contra, e foarte sensibil.

Pentru a-l "cunoaste" puteti citi cateva posturi si imi veti da dreptate. Sa scrii postul ala in stresul pe care cei mai multi nu ni-l putem imagina (Markus &co probabil e (sunt) cel mai aproape) trebuie sa fii ori nebun ori autentic. Pe mine din primele posturi m-a convins de autenticitate, timpul doar mi-a confirmat. A trecut demn printr-un proces foarte costisitor si nu ma refer numai la resursa financiara, maretia a fost modestia si asumarea. O prima instanta i-a aratat indulgenta, considerandu-i calitatile si circumstantele. Urmeaza recursul. Pe langa cele ce tin de el mai e nevoie si de bani. Nu prea ii mai are. Asta nu inseamna ca mai detine o casa ce nu o valorifica etc. Nu mai are.

Repet, e demn, cred ca s-ar jena de acest post. Dar acest post nu e despre el. E despre noi. Despre empatie si despre invatare. Toti putem invata cate ceva. Eu am invatat ca modestia e maretie si cred ca in situatii dure mi-as lua resurse din povestea lui de a avea puterea sa trec mai departe, fara compromisuri.

Succes Mircea!

Later edit:

Am recitit postul, dupa ani, "O zi la mol". M-am surprins cu acelasi zambet ca la prima lecturare, deh, admiratie pentru talent, si inca o confirmare ca e greu sa schimb ceva la mine :). Inca parchez pe locul celor cu dezabilitati. Doar ca acum incet-incet incep sa am :)). Si nu. nu la erectie ma refeream! Oare?!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

''Alergăm. Alergăm fără oprire. Alergăm fără oprire după libertate. După bani. După dragoste. După recunoaștere. După respectul celorlalți. După „acasă”. Încercări. Speranțe. Muncă. Doruri.
Alergăm înainte, pe drum drept. Doar că drumul drept e o roată ca cea în care aleargă hamsterii, fără să ne dăm seama. Și ni se pare că avansăm. Că acumulăm. Acumulăm o pulă. Acumulăm doar bunuri. Doar bani. Doar poziție socială. Doar invidia altora. În timpul acesta, viața se întâmplă, colorată, în afara roții. Câteodată, o zărim cu coada ochiului. Doar că suntem condiționați să alergăm în roată. Și aceasta se învârtește, generând iar și iar iluzia drumului drept.
Iar pe urmă, amețiți de atâta învârtit în roată, murim. Și, acolo unde am crăpat, se vor pune coroane de flori cu inscripția „Nu te vom uita niciodată”. Dar inscripțiile sunt mincinoase. Oamenii te uită. Florile se veștejesc. Iar tu ai trăit ca un câine prost, care și-a fugărit toată viața coada. Doar roata, roata e veșnică.
Hai. Marș în roata ta, Grivei. Mă duc și eu într-a mea. Că nu ai crezut, cumva, că eu sunt mai breaz.''

Mircea Nicolescu
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Si inca 1000 de euro anonim,persoana m-a contactat pe mine pentru ca ma cunoaste,banii vor ajunge la Mircea prin intermediul lui Markus.


Multumim pentru ajutor!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

E greu sa vorbesti/scrii dupa Marius :)
Eu nu reusesc decat atunci cand intru in polemica cu el... si au trecut ceva ani de cand s- a intamplat asta. Ultima oara cred ca a fost acum vreo 5-6 ani :)))))
Marius, a pus punctul pe i. As mai avea de adaugat o poveste care doar intareste ce a scris Marius.
Eu am trecut prin ce a trecut Mircea acum 2 ani jumatate. Poate de aici si empatia cu care am tratat aceasta situatie( putin mai soft la mine, decat la el). In acele momente dificile, nu mai judeci limpede( cel putin eu asa am reactionat) si esti extrem de vulnerabil. Dar cand timpul trece si devi lucid, poti sa faci " inventarul". Dupa trecerea timpului la mine inventarul a fost extrem de trist, desi consider ca am ajutat aceasta industrie si am contribuit la dezvoltarea sa enorm de mult. In acel inventar am gasit in majoritate oameni care faceau oferte peste oferte dedicate modelelor mele in speranta ca o sa se imbogateasca peste noapte, oameni care desi erau in aceasi situatie ca si mine, faceau hartii menite sa imi faca rau chiar cu riscul sa se rasfranga si asupra lor si as putea continua cu astfel de exemple la infinit. Printre ei au fost si foarte putini oameni care au aratat empatie, care desi nu au trecut prin asa ceva puteau intelege prin ce trec si stiau cat de importanta e o vorba buna, oameni care ma incurajau. Oare sa fie intamplare ca acei oameni astazi au sarit primii? E vorba de Isa si de Marius, ei au fost doi dintre cei care mi- au fost aproape cu o vorba buna. Si alltii care nu vor sa fie mentionati din motive strict de modestie. Dar printre oamenii mai sus enumerati a fost si Mircea. Ma sunase Mircea la acel moment, desi nu vorbisem decat o singura data pana atunci ( la awsummit) si mi- a spus " Markus nici nu stiu daca am voie sau nu sa vorbesc cu tine, nici nu stiu ce mai e legal si ce e ilegal la cat de debusolat sunt dar am ales sa te sun sa- ti arat empatia mea"
Am fost profund impresionat. Dar oamenii uita repede faptele bune. Mea culpa la fel am fost si eu. Am
Intrat in rutina cotideana uitand de restul.
In 20 noiembrie anul trecut, eram la munte cu sotia mea. Si atunci cumva m- am
invinovatit ca trecuse vreo 5 luni de cand am primit acel telefon si in tot acest timp eu nu am dat nici macar un semn, sa intreb " tu esti bine Mirecea?" . Am reactionat. Am trimis un sms scurt " Mircea ce faci, cum esti?" Raspunsul a fost unul total neasteptat " Am un oarecare trac, trebuie sa mărturisesc. Am judecata pe fond si chiar nu stiu ce o sa fac, mai ales ca nu mai am nici bani pentru avocati"
A fost un raspuns neasteptat, pentru ca Mircea din putinul care a dialogat cu mine a aratat un orgliu puternic, o demnitate iesita din comun, un om care nu ti/ l puteai inchipui vreodata sa spuna " am obosit ! Simt ca nu mai pot!" sau sa planga indiferent de situatie. Atunci am realizat ca e intr/ o situatie dificila si l- am sunat. I- am oferit ajutorul meu si i- am spus ca as vrea sa initiez o actiune de genul acesta pe forum. Desi era intr- un moment dificil, a fost foarte vehment spunand ca nu poate sa accepte asa ceva. Ulterior m- a sunat, dupa cateva luni si mi- a spus ca tocmai a iesit din sala de judecata si sentinta a fost una cu suspendare.
Sincer, nu stiu cati oameni, care ar fi fost in situatia lui, ar fi refuzat acel ajutor la acel moment!
Din fericire si eu am fost pus intr- o situatie similara, de catre niste persoane care la acel moment chiar nu ma asteptam.

Am tinut sa va povestesc toate aceste chestii, in speranta ca aceaste fapte intaresc spusele lui Marius, perceptia lui Marius despre Mircea.

P.s. Nu obisnuiesc sa cer ajutor, dar pentru aceasta cauza sunt dispus sa imi ingrop orice urma de orgliu:
Mugur? Alexis? Sunt convins ca si voi puteti si doriti sa ajutati. Spun asta fara pic de ironie !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Am scris. Am scris în semn de solidaritate. S-au spus atâtea...atâtea lucruri spuse de oameni foarte importanți ai industriei încât nu știu ce aș mai putea adăuga eu (și dacă se cade să adaug) din colțișorul meu insignifiant, irelevant și minuscul. Dar m am simțit mișcată. De situație, de gândurile exprimate, de omenia manifestată. Am reflectat la cele așternute adineori, iar gândurile mele se îndreaptă cu strășnicie spre a proclama cuvintele relatate: lucruri despre viață, despre modestie, despre calitatea de a fi om și nu doar de a te numi așa. Cu privire la acest domn Mircea nu mă pot pronunța personal pentru că nu îl cunosc, dar sunt sigură că tot ce s-a scris aici despre caracterul său, este întocmai. Am citit doar puțin pe blog și mi-a plăcut, este o lectură de calitate la care o să revin cu siguranță :). Însă faptul că nu îl cunosc nu schimbă cu nimic credințele mele, consider că fiecare dintre noi merită o a doua șansă indiferent de statut.

Nu am putut trece peste această postare fără a lăsa un gând măcar...E genul de atitudine pe care îmi doresc să o am și eu mereu, atitudinea pe care vreau să o văd la semenii mei, cât și genul de persoane pe care mi le doresc în preajmă cu prisosință. Cred că doar așa putem schimba ceva, începând cu noi înșine. E o lecție de viață, o lecție de umanitate.

E important să lași loc de “Bună ziua!” pentru că nu știi unde te duce viața. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. De aceea când urci în ierarhia socială să cumpănești bine pe cine "calci" pentru că la coborâre s-ar putea ca acei oameni să fie încă acolo. Pierzi oameni dragi, respect, statut, reputație. Îți mai rămân demnitatea și orgoliul. Ce e în sufletul tău numai Dumnezeu știe. Refuzi să vorbești despre ceea ce simți, te gândești că îi împovărezi și pe cei la care ții și nu îți dorești asta. Vrei să fii stâlpul lor, pentru că știi că dacă tu cazi, îi vei trage după tine și nu îți permiți. Zâmbești, dar sufletul ți-e în genunchi. Nu accepți ajutor, nu vrei să pari slab,te închizi în tine, afișezi o imagine de neclintit, crezi că ești tare și nimeni nu vede. Vrei că refulezi dar izbucnești inconștient. Prin vorbe, atitudini. Și oamenii văd și judecă. Judecă mult, judecă aspru. Ei nu văd ceea ce ai fost tu înainte sau ceea ce ai putea fii, ei te clasifică prin prisma acțiunilor prezente.

Refuzăm să privim în sufletul omului. Vrem să fim raționali, ni se pare rușinos să ne manifestăm simțămintele, credem că emoțiile sunt ridicole, ne lăsăm ghidați de prejudecăți. Judecăm oamenii după fapte și nu după suflet. “Aparențele înșală de multe ori”, spunea cineva anterior. Și încă grav! Ai înghițit pocalul cu venin până la fund! Ai căzut în bezna neputinței! Știi că drumul spre culme e anevoios...Încercările-ți sunt eșuate și cazi din nou. În penibil. În judecăți crunte. E frustrare, e deznădejde, te lupți, te zbați în abis, ți s-au făcut răni…răni pe suflet. Dar dorința ți-e nestăvilită, știi că vei reuși, ai mai făcut-o!

Am trecut prin aceste momente de cumpănă. Poate eu, poate tu. E timpul ca fiecare dintre noi să cugete în dreptul său. E despre solidaritate, încurajare, renaștere. Iar cel care este fără de vină, să arunce piatra!

Doar agață-te de ceva și vei reuși! Ia-ți seva din ultima firimitură! Mereu îmi zic: atâta timp cât văd lumina zilei, cât am două picioare, două mâini, gândesc - nu am de ce să mă plâng, ci doar să mă simt binecuvântată și recunoscătoare! Nu e meritul meu, e un dar! Eu de asta mă agăț, pentru că e izvorul de apă vie din care îmi iau forța de a merge mai departe în viață și de a rămâne pe baricade!

Să auzim de bine! :)
Salutând nemurirea printre muritori...
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

MARKUS scrie: Mugur? Alexis? Sunt convins ca si voi puteti si doriti sa ajutati. Spun asta fara pic de ironie !
M-am gandit de 1000 de ori de ieri pana astazi daca sa-l contactez direct pr Mircea sau sa o fac public aici . Citind postarile voastre remarc ca este posibil ca el sa nu stie despre acest topic , asa ca merg public aici .

Sunt unul din oamenii care plateste taxe si impozite lunar , sute de milioane (atat imi e nivelul...) inca din 2011 de la infiintare . Nici mie nu-mi place ca nu avem autostrazi , dar nu m-am pus de'a berbeleacu . Astea sunt regulile jocului ... astea sunt legile .
Exact plata taxelor mi-a dat puterea MARKUS sa te sun in 18 martie 2015 , cand toate telefoanele erau pe receptie . Sper ca-ti aduci aminte .
Dar asa cum spuneti si voi , nu e vorba de taxe si impozite , de cine a gresit si cum , dar trebuie subliniat si acest lucru pentru a servi ca o invatatura de minte pentru cei ce azi , in 2017, continua pe acelasi drum .
Empatizez cu Mircea si va incurajez pe toti sa o faceti .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Sunt absolut impresionat de cat de receptiva este lumea.
Tocmai am inchis telefonul cu Alexis (awsummit), care a spus ca la fel ca si Isa, ca si Marius si altii, ca se va implica activ in aceasta campanie. Va incerca sa adune si el si sa vorbeasca cu cat de multe persoane poate.Alexis personal a donat 1000 EURO. Multumim pentru implicare si pentru ajutor.

Le multumesc tuturor celor care sunt receptivi la aceasta campanie si vreau sa ii mentionez pe
Robert de la Onix Studio care a donat 1000 RON, Alex Miulescu de la LIVE STUDIO care a donat 1500 RON, un anonim din Galati 300 EURO, Razvan de la Bsmart 1000 RON.
Deja s-au strans 6800 EURO si 4500 RON.
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

500 euro de la domnul Dragos Costea - Charm Group. Multumim tuturor!

Edit: Plus 100 euro anonim.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
BCams
Mesaje: 27
Membru din: 22 Oct 2016, 18:54
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Infinity Telecom si Bucharest Cams se alatura efortului comun de sustinere a lui Mircea.

Desi venim dupa un eveniment care ne-a solicitat la maxim resursele financiare, ne dorim sa se implicam activ in aceasta campanie.

Nu sustinem si nu incurajam evaziunea fiscala, cu atat mai mult cu cat suntem si noi platitori de taxe si impozite, insa vrem sa ii dam sansa colegului vostru la o justitie echitabila.

Faptul ca multa lume lasa orgolile deoparte, pentru acasta campanie, este de admirat si este un lucru pentru care felicit pe toata lumea implicata!

Vom comunica contributia noastra initiatorului acestei campanii. Multumim.
--
BCAMS powered by Infinity Telecom
Webpage BCAMS
Facebook BCAMS
Twitter BCAMS
Avatar utilizator
videochat_father
VIP
VIP
Mesaje: 304
Membru din: 16 Mai 2005, 04:59
Localitate: Iasi
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

IsaGlamChat scrie:Mircea merita orice ajutor il putem da si chiar putem. Sa nu uitam ca in viata nu se stie niciodata unde si cum ajungem si Doamne fereste sa avem nevoie de ajutor si nimeni sa nu ne ajute.
Aici nu se pune problema de evaziune sau whatever, este un coleg aflat intr-un mare necaz, necaz in care am fi putut fi oricand, oricare dintre noi.
Ganditi-va doar ca facand un bine cuiva, cumva universul ne va rasplati in acelasi mod, poate inzecit.

Sa nu uitam niciodata sa fim OAMENI!

Subscriu!

Mircea ar trebui sa fie un bun speaker la summit-uri!

Felix
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Inca un ajutor vine de la Timisoara,anonim.Multumim!

Vreau sa cred ca inca mai exista speranta si omenie pe lumea asta si mai ales la noi in industrie,avem timp sa ne batem,carcotim dupa asta:)

As da bucuroasa sutele de milioane/miliarde uneori, de-i dam la stat lunar oricui,cred ca numai din domeniul nostru s-ar face un spital lunar sau o autostrada sau whatever dar ii dam toti de frica de a dormi linistiti, desi ne rupem masinile,cand suntem bolnavi folosim tot spitale private,etc.

Eu personal as face gestul si pentru cel mai mare hater de l-oi avea pentru ca este despre omenie,despre sansa la o judecata corecta intr-o tara unde sistemul judiciar este el insusi defect,intr-o tara unde poti trece de 200 de controale si de unul nu,oricand, si desi platim taxe carca la orice ora poate venii cineva sa spuna ca ''nu e bine domne` asa''.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Salutare tuturor,

Incep prin a le multumi oamenilor de bine, oamenilor care au dat o mana de
ajutor in speta lui Mircea. S- a strans intreaga suma de care Mircea avea
nevoie.
Am fost placut impresionat sa vad ca exista oameni de calitate, oameni care
empatizeaza si carora le pasa.
Pe forum s- au listat doar oamenii care au vrut sa apara, insa pe langa ei au
existat si persoane care au vorbit direct cu Mircea si care au tinut neaparat sa nu
fie facut public gestul lor.
Fiecare suma a fost importanta, sunt de apreciat atat cei care au donat 1000 ron cat
si cei care au donat 1000€, in egala masura.
Insa vreau sa fac public cazul a doua persoane care m- au impresionat in mode
deosebit, una pozitiv, alta negativ.

Am primit un mesaj sec, in privat pe forum " de cati bani mai are nevoie Mircea?"
Am raspun " 4000$"
A doua zi am fost sunat de persoana in cauza, care mi- a explicat ca e model
independent si isi exprima dorinta sa il ajute pe Mircea.
Surpriza mare s- a petrecut cand a deschis Mircea plicul.
Persoana in cauza si- a donat intreg venitul ei realizat intr- o luna de zile. A
donat 4000$ +1$. Aceasta a fost cea mai mare suma donata, in intreaga campanie de
strangere de fonduri pt Mircea.
Ce a fost mai surprinzator decat suma, povestea acelui dolar. Modelul in speta a
explicat insemnatatea acelui dolar " e primul dolar scos de mine, in urma cu 10 ani,
din chat. L- am pastrat pana astazi ca fiind dolarul meu norocos. Astazi ti- l dau
tie, sper sa- ti aduca noroc "
Ii felicit pe toti!


P.s. Despre cel care a reusit sa sochze negativ, o sa revin intr- un topic separat, in
sectiunea exemple negative. Ar fi pacat sa "murdaresc" acest topic cu exemple
negative.
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Super tare MARKUS! Misto! Si ca s-a strans suma si povestea si sper sa-l ajute pe Mircea. Multumiri tuturor! Bravo model!

PS: In speta asta MARKUS, e de preferat ca ce e negativ asa sa ramana, adica uitat. E prea frumos ca sa nu ignoram ce e de ignorat, indiferent ce ,).
PS2: As vrea ca dupa ce Mircea termina cu bine treaba, dolarul norocos sa fie oferit mai departe. As avea si eu putina nevoie de el. Si dupa ce-mi revine norocul sa-l ofer mai departe si tot asa!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
United Studios
Veteran
Veteran
Mesaje: 807
Membru din: 09 Noi 2006, 17:16
Localitate: Bucuresti / Pitesti
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0
Contact:

Nici nu ştiu ce să scriu. Dacă era vorba de cârcotit, probabil că îmi veneau buluc cuvintele. Aşa, însă, se lasă aşteptate. E dificil să găseşti cum să spui exact ce simţi că datorezi unor oameni care s-au mobilizat ca să te ajute, care au luat din banii lor (şi ştim cu toţii că banii nu se câştigă uşor, indiferent în ce poziţie te afli) ca să îţi dea ţie o mână de ajutor.
Da. Vă mulţumesc tuturor. Şi celor care m-aţi sprijinit direct. Şi celor care aţi organizat toată această acţiune. Şi celor care au putut doar să se vadă cu mine, să mă asculte.
Nu ştiu ce să spun că simt mai acut: că sunt mândru pentru că atâţia oameni s-au mobilizat să mă ajute sau că mă simt jenat că a fost nevoie de asta.
Pe 26 am prima înfăţişare la apel. După asta, vă voi suna pe cei care vă ştiţi, ca să o fac şi prin viu grai, nu numai prin mesaje.
Vă mulţumesc. N-aveţi idee cât de mult.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Vreau sa va multumesc pentru ce ati facut pentru Mircea !
Cu ajutorul vostru, Mircea astazi a primit poate cel mai frumos cadou de craciun din viata lui, a scapat de inchisoare. Tocmai s- a dat sentinta in cazul sau, sentinta definitiva si irevocabila.
Puteti fi fericit pentru gestul facut, poate daca voi nu erati Mircea astazi nu avea parte de aceasta bucurie!
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Ne bucuram! Viata buna inainte!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
YZF
Mesaje: 34
Membru din: 29 Mar 2014, 13:46
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Cu drag. Ma bucur ca am putut contribui dar ma bucur si mai mult de rezultat/decizie (e raspuns intarziat pentru ca intru destul de rar, acum am vazut postarea)
Bsmart Studio - bsmart-studio.ro | FB: Bsmart Studio | 0725BSMART

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”