Prezentare Utilizatori – IMPORTANT!!!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Avatar utilizator
disturbx
Mesaje: 20
Membru din: 30 Iun 2015, 15:22
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

buna la toata lumea.

Ma numesc adrian ,am 28 ani,locuiesc in spania de 14 ani.

despre mine,incerc sa fiu si eu un webmaster (sa fiu si eu cineva :lol: )

ii dedic foarte mult timp acestui forum si ii multumesc ca exista
Find your best model online

http://hotwebcamslive.eu/
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
cssmfcpro
Mesaje: 44
Membru din: 20 Apr 2013, 15:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Contact:

Salut,
Eu sunt Dan N, 36 ani, nascut moldovean, emigrat in capitala.
Din 2007 colaborez cu studiouri, modele atat din Romania cat si din alte tari.
Am decis sa lucrez pentru mine si familia mea, motiv pentru care am renuntat la job-ul clasic si m-am axat pe ceea ce imi face placere sa fac, webdesign pentru industria adult.
Acum, lucrez in parteneriat cu Rafael D. pentru Camgirl Live Template Editor.
Pentru ca forumul este o sursa de informare (pintre altele) si o comunitate de webcam performeri, studio manageri, webmasteri, e perfect logic sa imi gasesc un spatiu relativ mic pentru a interactiona cu voi.

Success
Dan N
Camgirl.Cloud - Twitter @CamgirlCloud
omulfiltru
Mesaje: 13
Membru din: 18 Mai 2016, 10:04
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Salut, ma numesc Claudiu , sunt din Iasi , sunt in prezent la facultate , master , mecanica .Sunt inregistrat pe acest forum din 2016 . Am gasit informatii folositoare , si am primit raspunsuri competente la subiectele deschise .


Am avut un studio micut , care nu a avut prea mult succes , iar in prezent ma ocup cu programele de afiliere de la chaturbate , mfc, cam4 si altele . Detin si cateva domenii prin care fac reclama acestor site-uri de profil .
Avatar utilizator
pearlstudio
Mesaje: 1
Membru din: 20 Apr 2017, 18:26
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut!
Reprezint Pearl Studio din Iasi. Imi pare bine ca fac parte din comunitatea voastra.
Citesc de mult timp subiectele de pe acest forum si am invatat multe lucruri folositoare.
consiliere_vch
Mesaje: 14
Membru din: 07 Apr 2017, 07:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Buna tuturor, sunt Andrei, am 32 de ani, sunt nou pe aici, m-am inscris pe forum pentru a imi pune la dispozitie cunostintele modelelor ce au nevoie de ajutor, am experienta, am modele pe care le-am ajutat sa porneasca de la "0" si care acum sunt foarte multumite. Pe viitor intentionez sa imi deschid propriul studio de videochat impreuna cu una dintre fetele pe care le-am ajutat.
floreac
Mesaje: 6
Membru din: 22 Apr 2017, 10:36
Localitate: Bacau.
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Salutare.
Sunt Cristian Florea si m-am inscris pe situl acesta la recomandarea unui prieten care detine un studio de videochat. Sunt fotograf profesionist si activez in domeniul fotografiei de studio, produs si eveniment.
Sunt aici pentru a incerca sa activez si in domeniul acesta al fotografiei pentru videochat, am ceva experienta pentru ca am facut cateva sedinte pentru niste prieteni din Bacau si mi-ar place sa continui pe aceasta tema.
O zi faina va doresc tuturor.
Avatar utilizator
LiveStudio.ro
Mesaje: 9
Membru din: 22 Oct 2016, 10:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Salutare!

Sunt Alexandru, dezvoltatorul si ownerul a mai multor proiecte de succes in domeniul videochatului printre care si Live Studio. Lucrez in aceasta piata inca din anul 2001, alaturi de oameni minunati care ma ajuta in permanenta, sa nu ma plictisesc de acest domeniu. In tot acest timp am fost orientat catre oameni si omenie, catre echipa si continuitate. Cu o atitudine business si maxim de fair-play, am construit o reputatie cu care ma mandresc, iar pe termen lung, nu imi voi ingadui abateri de la drumul propus.

Promovez corectitudinea, legalitatea, succesul si integritatea in fiecare proiect pe care il dezvolt. Chiar daca timpul imi este limitat, voi incerca sa fiu activ si ma voi stradui sa impartasesc experienta mea acolo unde va fi necesar.

Pe parte de business, excelez in fruntea colectivului Live Studio, locul unde toti oamenii performanti si cu calitati reale, isi gasesc un bine-meritat loc. Cunosc importanta progresului si necesitatea obtinerii rezultatelor, iar acest fapt il urmaresc impreuna cu echipa mea.

Numai bine!
Live Studio
Studioul cu pasiune pentru performanta
https://www.livestudio.ro/
*Proud member of Webcamming*
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, sunt Ana, 33 ani lol
Imi pare bine ca exista acest forum cu informatii utile. Multumesc
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 16 times
Been thanked: 45 times

Bine v-am gasit. Numele meu este Ana, sunt model independent, lucrez de multi ani dar cu pauze, m-am inscris pe forum sa vad ce mai este nou, si sa gasesc puterea de a ma motiva sa lucrez din nou si sa imi fac un program, deoarece trec din cauza unor probleme personale printr-o depresie destul de urata . Sper alaturi de voi sa gasesc puterea sa trec peste pierderi si sa merg mai departe , sa ma pot concentra si sa imi revin :)
Kajira27
Mesaje: 1
Membru din: 07 Mai 2017, 13:59
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua, ma numesc Andreea, am 27 de ani, sunt model de peste 8 ani de zile. Momentan sunt model independent, am lucrat la diverse studiouri (2). La primul as putea spune ca nu a fost o experienta placuta, iar al doilea, fiind o experienta chiar foarte ok, s-a inchis. Incerc sa ma interesez cum as putea sa evoluez in acest domeniu, ca si model, trainer, webmaster...etc.

Astazi mi-am facut cont la voi desi va urmaresc site-ul de ani buni. Si apreciez si am apreciat orice informatie gasita aici.


Multumesc :mrgreen:
Ioana
Mesaje: 22
Membru din: 03 Oct 2010, 01:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Numele meu este Oana, sunt pe aici de multi ani, cam de pe vremea cand organiza Sad Eyes primele intalniri cu ownerii din Bucuresti. Am avut un mic studio in Bucuresti, apoi unul ceva mai mare in Galati, apoi am pierdut cativa ani legatura cu domeniul. In prezent predau limba engleza pentru modele, traduc/ interpretez/ subtitrez diverse texte din domeniu.
Avatar utilizator
freedom
Mesaje: 8
Membru din: 06 Ian 2016, 09:14
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Catalin 40 ani Bacau.Imi place sa fiu informat in toate domeniile si consider aceasta activitate ca este cea mai atractiva din toate punctele de vedere.Virtualitatea se vinde cel mai bine.Mult suuces celor din domeniu si la cati mai multi urmaritori si platitori.
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ana33 scrie:Buna, sunt Ana, 33 ani lol
Imi pare bine ca exista acest forum cu informatii utile. Multumesc
Cand am vazut acest forum am inceput sa realizez cat de multi oameni activeaza in ac domeniu de la modele pana la cei care asigura marketing,suport it ,servicii foto etc.Oameni inteligenti care cu brio au reusit in alte domenii,corporatii sau ar fi reusit. Eu am 2 facultati la activ, ani de zile in corporatii intr un domeniu cotat bine pe piata si totusi nu am reusit financiar ce mi am dorit.Si cum maj prob in viata pleaca de la bani am ales ac domeniu.Scriu aici acum ca sa prinda curaj si fetele care au convingeri limitate.Si eu am avut si inca mai am ceva.E f greu sa lupti cu mintea ta. In fine.Initial am lucrat 3 luni in studio dar nu dau nume. Apoi de acasa 2 ani de zilr totul part time pt ca aveam nevoie de alt venit. Aveam salariu f bun pt ro ,dar dadusem peste o firma in insolventa si mi a intrat frica ca nu am siguranta unui loc de munca.Am lasat corporatia si iata ma de o luna pe full time vdc.E greu pana ti faci o baza de clienti .Sunt si zile mai pitin bune.Dar se merita.Libertatea asta iti da putere.Felicitari celor care lucr de n ani si bafta la toata lumea. E concurenta. E un domeniu greu .Tb sa lupti cu mintea ta ;apoi sa ai rabdare cu clientii,apoi sa fii f disciplinat si organizat, sa ai respect de sine si sa faci doar ce te face sa te simti confortabil.Sa fii corect cu clientii.Eu nu le promit nimic.F multi cauta relatii.Sunt oameni care fac o laba,dar sunt f multi carr cauta sa nu fie judecati ,sa li se ofere atentie, cauta relatii.E un domeniu frymos dc il percepi asa.
Info3
Mesaje: 4
Membru din: 04 Iun 2017, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, ma numesc Andreea.

Am colaborat ca model pentru 2 ani cu un studio, in urma activitatii in acest domeniu multumita de tot ceea ce am castigat atat financiar cat si personal am ramas cu un gust placut si mai cochetez cu aceste forumuri. Nu am postat pana acum dar azi am debutat cu un post anterior celui de acum.
Citesc forumul de ceva vreme daca ma va mai starnii ceva imi voi spune punctul de vedere.
Nu caut sa obtin nimic. Sper sa pot oferii ceva inapoi.

Cu respect Andreea.
Avatar utilizator
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 112
Membru din: 10 Iun 2017, 06:44
Localitate: Bucharest
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

salutare , ma numesc Andrei am 35 de ani lucrez ca model independent la cuplu , lucrez de aproximativ 4 ani ca model . citesc forumul de ceva timp . pot oferii asisteta tehnica pentru networking si alte proble hardware si software .
ca planuri de viitor vreau sa imi fac un studio micut
wishable
Mesaje: 8
Membru din: 21 Feb 2017, 15:17
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna , ma numesc Andreea , am 29 ani, sunt mode independent vechi dar totuși nou, adică am cont făcut de ceva ani și acum m-am trezit sa lucrez serios. Ma aflu pe acest forum pt a ma documenta in legătura cu acest domeniu , pt a cere ajutorul atunci când simt ca mi se îneacă corabile și sper ca pe viitor , când voi fi un model cu ceva experiența acumulata, sa ii pot ajuta și eu la rândul meu pe cei care au nevoie.
Ma bucur sa văd ca exista o comunitate așa de "bine legată" in acest domeniu, cu oameni de calitate! P
Va mulțumesc pt toată munca depusă in toți acești ani!
Mia30
Mesaje: 2
Membru din: 12 Iun 2017, 13:29
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor celor care si-au facut timp pentru a-mi citi prezentarea! Nu multa lume mai pune pret pe descrieri cosmetizate in acest domeniu de activitate:)

Ma numesc Monica , am insumat 30 de primaveri, din care 8 sunt de model independent . Am lucrat intr-un studio consacrat aproximativ 2 ani model , dar nu m-am simtit confortabil, deaorece stilul meu este altul decat cel pe care studiourile il promoveaza , mai degraba unul amateur spre profi.Intotdeauna sunt open in ceea ce primeste acest domeniu, imi plac discutiile constructive si niciodata nu subestimez experienta celor din jur.

La un moment dat, am chochetat cu ideea de trainer . Am lucrat trainer la un studio de top aproximativ 7 luni. Dupa aceasta experienta , am realizat ca pot mai mult ,dar nu voi fi apreciata/ lasata sau remunerata , avand in vedere motivatia pe care o am atunci cand lucrez ca model/trainer. Cand acest job iti acapareaza majoritatea timpului poti ajunge la un nivel foarte avansat.

Dedic aproape zilnic 6 online online , in rest incerc sa am activitati conectate la lumea reala ( cea virtuala mi-a ''furat'' ani din viata, dar in schimb mi-a oferit confort).

Experienta acumulata in timp , mi-a format o parere buna despre acest domeniu, deoarece pentru a ajunge in top, trebuie sa fii inzestrat cu multa versatilitate ( sunt foarte multe tipologii de oameni , iar fara sa te pliezi pe psihicul si cerintele lor , nu vei reusi sa faci bani).

Incerc imi eficientizez timpul pentru a-mi oferi momente de relaxare , deoarece pasiunile mele cer timp si $ :D Ma pasioneaza bucataria, sofatul, calatorille, socializarea , gust distractille dar mai rar .. Nu renunt niciodata la timpul meu ( ceea ce implica sanatate, somn, mancat, aer liber) in favoarea banilor , deoarece doar asa imi pot reincarca bateriile + motivatia!

Nu am participat la intalniri organizate, dar in schimb m-am informat in mediul online despre evolutia in video chat , chiar daca am lucrat de acasa si inca o fac....

Mi-am creeat cont pe acest forum, deoarece atrage foarte multi utilizatori, ceea ce inseamna ca voi gasi aici anunturi facute atat de site-urile mama plaus cei care activeaza in domeniu . Faptul ca voi fi membru aici imi va aduce un plus meseriei de model!

PS: Multa rabdare, constanta si motivatie ! ( celor care si-au pierdut rabdarea / celor care acum cocheteaza cu acest domeniu)
Este greu, dar nu imposibil!
Motivatia ta poate face ca sa excelezi in fata celor cu mult mai mult timp investit si nu numai...

Diferenta o faci tu, nu restul!

Multa bafta tuturor , inclusiv mie:D
Jhonnyboy007
Mesaje: 2
Membru din: 14 Iun 2017, 14:25
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut...Numele meu este Jhonny am 29 de ani si sunt din Bucuresti
Sunt model de 2 ani si lucrez pe 3 siteuri....
Am intrat in comunitatea voastra pentru schimb de experienta,opini si sa invat cat mai multe...Va urez succes
miky12
Mesaje: 4
Membru din: 15 Iun 2017, 19:25
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Sunt Miky, am lucrat o perioada la studio,apoi m-am lasat pentru o perioada lunga de timp(un an),iar acum am decis sa ma apuc din nou de acasa.Am intrat pe acest forum pentru a obtine informatii in legatura cu crearea conturilor si metodele de plata dar si pentru a interactiona cu alti membrii care au mai multa experienta in aceasta activitate.
LadyEvil
Mesaje: 3
Membru din: 17 Iun 2017, 17:26
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara tuturor
Tocmai ce mi-am creat un cont aici pentru a mai schimba cu voi pareri despre domeniu, Numele meu este Miky si am 35 de ani (peste cateva zile), sunt model independent, cu activitate ca si trainer, admin, tech support, manager , etc :D sunt in domeniu de 10 ani si sper sa mai raman :)
FunnyBunny66
Mesaje: 1
Membru din: 24 Iun 2017, 20:06
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna

Sunt Ana ,guest din 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu 2 conturi la activa dar ca de obicei nu imi mai aduc aminte parola sau email-ul :roll: :roll: :roll:
Am cochetat cu web cam-ul din 2010 fara foarte mult succes la inceput ,apoi am revenit in 2014 :oops:


De ce sunt pe site ?

Sa va spun a little story ..in 2008 , am vazut la tv , emisiunea Romania Te iubesc , un reportaj despre videochat , eram cu mama la masa ..si i-am spus "Mami , asta am sa fac eu dupa ce dau bac-ul :lol: :lol: :lol: ", la care mama "Fa-i mama , numai sa iei tu bac-ul " :roll: :roll: ..ehh am luat bac-ul ,m-am maritat ,m-am inscris la facultate si am uitat de febra mea pentru videochat . Au durat 2 ani sa ma apuc, fara a avea idee cu ce se mananca job-ul , intr-un studio mic ..so on...vechea poveste .In 2014 am intrat cu adevarat in industrie ..sa ii spunem asa..Si datorita voua , datorita subiectelor de pe chat , am ales un studio despre care pot spune ca sunt familia mea :D .Cu ajutorul vostru si al lor
de 1 an sunt trainer .Asa ca de asta ma aflu acum aici , dupa atata timp :) Sa fur meserie :lol: :lol: :lol: (ca am de la cine)

Cum percep aceasta meserie ?

Stau de 10 min si ma gandesc ..da, good question.Nu o percep ca pe o meserie e primul lucru care imi vine in minte , dar cum o sa imi sara cineva in cap :lol: Este o MESERIE , funny ...Este un job divin , care iti solicita foarte mult timp , nu doar 8h pe zi,un job greu si distractiv in acelasi timp ...si asa pot continua pana maine :lol:

Va multumesc ca existati si mult succes in ceea ce faceti !!! :oops:
Avatar utilizator
Sevim
Mesaje: 6
Membru din: 29 Oct 2013, 13:53
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna !
Sunt Alina , model independent de vre-o 2 ani si 7-8 in total in aceasta industrie :)
Urmaresc din umbra acest minunat forum de tot cam atati ani . Caut sa invat ceva nou mereu iar voi toti imi sunteti de mare ajutor . Sper ca acum ce gheata a fost sparta sa si postez ceva mai des :lol:
Mult succes tuturor !
The way to get better pornography is to give pornographers better sex.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”