Legea care ne scapa de datoriile catre stat :))

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Ce facem, oameni buni in situatia de fața? Daca avem de dat la stat sub 200.000lei? Pai mai are rost sa fim fraieri sa platim cand suntem mințiți asa pe fața? Hai, platesti ca esti tu bun cetateam etc...dar majoritatea si-au platit taxele din frica de puscarie, acum cine mai are motivatie sa plateasca :lol: ? postul este pamflet, rog a fi tratat ca atare nu vreau sa va dau idei, avem impozite de dat, pai le dam!! :) :lol:
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

wrongturn2020 scrie:Ce facem, oameni buni in situatia de fața? Daca avem de dat la stat sub 200.000lei? Pai mai are rost sa fim fraieri sa platim cand suntem mințiți asa pe fața? Hai, platesti ca esti tu bun cetateam etc...dar majoritatea si-au platit taxele din frica de puscarie, acum cine mai are motivatie sa plateasca :lol: ? postul este pamflet, rog a fi tratat ca atare nu vreau sa va dau idei, avem impozite de dat, pai le dam!! :) :lol:

He-he wrongturn2020@ :)

Pamflet - pamflet , numai ca , chestia cu 200k Roni se refera la dezincriminarea Abuzului In Serviciu si, nicidecum , la taxe si/sau impozite ! :lol:

Acum depinde (foarte mult ) si la ce posturi Tv , urmaresti stirile :)) !

Daca gresesti butoanele telecomenzii (nu ma refer la tine , ci in general vorbind) , se pot intelege urmatoarele chestii :

1.Oamenii iesiti in strada nu sunt protestatari , ci credinciosi care se duc din timp la moastele Sf. Parascheva...

2.Oamenii cer demisia ex-baschetbalistei , si numirea celui cu dinti stricati si cu mecla de taran , ca procuror general...

3. Daca numarul oamenilor va fi extrem de mare , anumite posturi vor scrie pe burtiera ca sunt oamenii neamtului , evident piromani si ei - si - au iesit sa incendieze cluburile din capitala...

P.S Nu-mi apartin cele 3 "variante" , le-am preluat din publicatia online de satira , TNR .

Lol
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Sunt in strada seara de seara, in seara asta ma ustura rau gatul de la gaze, mi-ar placea ca duminica sa fie ceva maret, determinant. Care vrea la socializare putem organiza ceva la un ceai fierbinte in strada. Avem tarabuta oricum.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”