Introducere Streamate.com

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Imagine


In prezent Streamate, fara indoiala este cel mai mare website de live videochat din industria de adult. Nu exista nici un alt website cu trafic mai mare, venituri mai mari si mai multe modele care incaseaza bani online decat pe Streamate.

  • Iti setezi propriul program!
  • Castiga la fel de mult precum 10 000$ pe saptamana!
  • Nu este nevoie sa fi glam sau orice altceva - doar fii tu insuti!
  • Plati emise saptamanal!
  • Fara costuri la pornire!
  • Nu este nevoie sa incarci o multitudine de video si poze - distreaza-te cu membrii tai!
  • Lucreaza cu cea mai mare companie de live cam!
  • Streamate.com este banat pentru utilizatorii din Romania!
  • 70% referal!
  • Nu exista chargeback!
  • Modelele noi sunt promovate timp de o lună!


Pentru mai multe informatii despre website, sau intrebari, puteti contacta Reprezentantul nostru din Romania, Catalina pe Skype: marianabogzoiu sau email: catalina@streamate.com

Imagine


Inceputuri
Streamate.com a fost infiintat in anul 2003, avand sediul in Seattle ( SUA ) inca de atunci. Compania are sute de angajati la birou care se ocupa de suportul modelelor si al membrilor, developarea website-ului si de cantitatea mare de trafic.

Caracteristici de baza
Acesta este un ''website premium'', ceea ce inseamna ca in free chat, vizitatorii pot vedea doar un tease de la modele ( maximul de nuditate permis in free chat fiind topless ), iar pentru a putea vedea mai mult, acestia trebuie sa-si inregistreze un cont sa poata platii o sesiune privata.
Este un feedback general de la modelele noastre, ca membrii de pe Streamate se comporta foarte bine, ei nu petrec prea mult timp in sectiunea de free chat, dar iau modelele foarte repede in sectiunea de privat. Unul dintre motivele pentru care se intampla acest lucru este ca membrii de pe Streamate trebuie sa selecteze o optiune de plata la inregistrare, in acest fel ei sunt constienti ca trebuie sa plateasca pentru servicii.

Streamate are doua tipuri de free chat disponibile pentru modele: in party chat membrii se pot vedea si vorbi unul cu celalalt; iar classic chat poti vorbi separat cu ficare membru in parte, acestia neputand sa vada sau sa vorbeasca cu alti membrii.

De asemenea oferim asa numitul ''gold show'' ( acesta fiind oferit doar daca se sta pe party chat ), unde trebuie sa iti stabilesti o suma de bani pentru show-uri predefinite ( lungime si performanta ). Odata acumulata suma setata, show-ul de grup incepe. Aceasta optiune este o modalitate foarte buna de a strange multi membrii si incasari mai rapide intr-un timp scurt.

Modelele pot schimba mesaje cu membrii sau pot activa optiunea de telefon.

Pentru modele noi
Pentru a putea face lucrurile mai usoare, modelele noi inregistrate sunt listate pe categoria populara ''New Models'' ceea ce le da o oportunitate foarte buna de a fi prezentate membrilor si de a avea un impuls pentru inceput.
Pentru a putea incepe este necesar sa ai un calculator care sa ruleze un procesor i7 ( sau ceva echivalent ), cel putin 3GB de RAMI, o camera ( ca sugestie puteti folosi Logitech C920 sau Logitech BCC950 ConferenceCam ) si o conexiune de internet foarte buna ( minim 2,5 mbps viteza de upload ).
Modelele se pot inregistra intr-o gama larga de categorii - procesul de inregistrare fiind usor si rapid.

Cum poti face mai multi bani?!
Exista trei elemente de luat in considerare:
  • Ofera cea mai buna calitate posibila de streaming ( HD720 ).
  • Acorda atentie sporita membrilor tai si asigura-te ca voturile tale sunt tot timpul excelente.
  • Petrece macar minimul de 90 de ore online, intr-un program coerent.

Urmarind acesti pasi, poti deveni un model de succes pe Streamate.

Incasari
Pentru ca Streamate are cel mai mult trafic la nivel global, ai sansa sa incasezi foarte mult! Cele mai bune modele ale noastre au incasari de cel putin 10 000$ pe saptamana.

Iti poti creste incasarile si mai mult, participand la concursurile noastre periodice - la unele dintre ele oferindu-se mai mult de 30 000$ in decursul a cateva zile!

Mai multe optiuni
Modelele pot seta singure pretul pe minut pentru asa numitele optiuni de privat. Pentru sesiunea premium pretul trebuie sa fie mai mic deoarece aici au acces mai multi membrii odata; pentru exclusiv pretul trebuie sa fie mai mare pentru ca ai sansa sa fii doar cu o persoana fara a fi intrerupt de alti utilizatori.

Membrii de asemena pot rezerva o sesiune pre-pay si tu poti oferii discount pentru aceste ocazii, acestea fiind in functie de pachetul de minute selectat. Toate acestea pot fi posibile, folosindu-te de optiunea numita ''block session'' care se poate oferii la cerere.

Iti poti creea un website personal unde poti pune continut de video, poze si un jurnal, aici avand acces doar utilizatorii care platesc. Aceasta optiune este numita gold club, procedura de inregistrare fiind foarte usoara.

Broadcasting
Urmarind asteptarile utilizatorilor, incurajam toate modelele noastre sa faca streaming cu rezolutia 720HD.

Punem la dispozitie modelelor noastre 3 tipuri de softuri diferite, astfel incat fiecare sa-si gaseasca modul preferat de lucru bazat pe circumstante tehnice si obiceiuri. Pe langa External ( Adobe ) Encoder si Internal Encoder, am creeat propriul nostru soft preferat, SMBroadcast - care este mult mai usor de folosit si da exact calitatea ceruta de noi.

Chargebacks
Indiferent de incasarile avute, TOATE modelele noastre sunt protejate impotriva chargeback-ului inca din prima zi de lucru.

Plati
Procentajul primit de modele este de 30%, iar platile se fac saptamanal!
Ca un feedback general, pe Streamate poti avea un pret mai mare pe minut decat pe alte website-uri si asta datorita traficului grozav pe care site-ul il are, acest lucru permitandu-va sa aveti incasari mai mari!

Pentru plati oferim transfer bancar, Payoneer, Paxum si cec-uri.

Referal
Cand te promovezi si aduci membrii noi pe site, meriti un procentaj mai mare! De la membrii noi adusi de tine, poti lua 70% in sesiunile de privat si 20% daca acestia cheltuiesc cu alte modele pe website - pe viata!

Tari banate
Modelele pot alege ce tara vor sa fie afisata pe profil dintr-o lista oferita de catre website, in acest fel isi pot proteja identitatea si pot juca roluri cu membrii lor.

In afara de faptul ca Streamate.com nu este disponibil pentru utilizatorii din Romania, website-ul ofera si un sistem foarte bun de banare, unde se pot elimina persoane din camera temporar sau permanent, fiind la alegerea modelului. De asemenea daca vrei o siguranta si mai mare, poti bana o tara, dar trebuie retinut ca in momentul in care banezi o tara, banezi vizitatorii ( guests ) la nivel global . Modelele noastre au raportat ca intimitatea lor este foarte protejata de website-ul nostru.
These users thanked the author Cata.Streamate for the post:
MariaBoroghina (15 Iun 2020, 14:40)
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Catalina, multumim de informatii, foarte interesant, o sa mai citesc din nou cand ajung acasa :) sunt pe laptop acum. Toate cele bune si sa auzim numai de bine.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Felicitari pentru structurarea postului. Foarte bine editat. Succes!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
cobra1981
Veteran
Veteran
Mesaje: 501
Membru din: 29 Mai 2007, 15:59
Localitate: Targu-Mures
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Contact:

Felicitari Catalina pentru postul tau,personal tin sa iti multumesc din nou pentru tot ajutorul care mi-l ai oferit.
Succes in tot ce faci :)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

SAD^^EYES scrie:Buna Catalina, multumim de informatii, foarte interesant, o sa mai citesc din nou cand ajung acasa :) sunt pe laptop acum. Toate cele bune si sa auzim numai de bine.

Cu stima, Ionut
Buna Ionut,

Daca o sa ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ma contactezi. Ma bucur sa stiu ca acest intro al site-ului este de folos :).
Toate cele bune!

Catalina.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

WinXPfather scrie:Felicitari pentru structurarea postului. Foarte bine editat. Succes!
Multumim :)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

cobra1981 scrie:Felicitari Catalina pentru postul tau,personal tin sa iti multumesc din nou pentru tot ajutorul care mi-l ai oferit.
Succes in tot ce faci :)
Multumesc mult! Cu mare placere si oricand
Si tie iti urez mult succes :)
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Multumim pentru prezentarea facuta, articolul este foarte usor de parcurs si sunt sigur ca o sa ajute multe modele / studiouri.


Catalina este o persoana foarte amabila si dornica sa ajute, recomand sa o contactati in caz ca sunt nelamuriri sau probleme referitoare la siteul Streamate.


Mult succes.
Adrian
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 134
Membru din: 26 Apr 2007, 23:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Buna , eu am incercat Streamate ul si nu mi a mers deloc. Sunt genul care are mereu trafic in free scriu 20-30 in acelasi timp , fac lejer 50-100 $ pe zi in 4-6 ore , imi place nebunia din free in care scriu toti ca nebunii, dar pe streamate era mort in free. Abia aparea un membru pe acolo care cand se vedea singur ma stresa cu o suta de intrebari . Probabil ca eram undeva prin pagina 7-8 de nu ma vedea nimeni.o perioada nu am mai folosit contul si m am trezit ca e inchis. A trebuit sa fac altul nou. Si tot asa slow a fost
Am facut ceva pvt uri si mi s a parut misto ca membrul nu trebuie sa incarce mereu credit ci este taxat direct de pe cartea de credit.
Dar am renuntat ca ma plictiseam acolo in free. Era penibil sa ma uit la monitor asteptand trafficul.
Lucrez in prezent pe imlive si jasmin
daca se schimba ceva pe streamate as incerca din nou
Lolly
Avatar utilizator
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 134
Membru din: 26 Apr 2007, 23:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Am uitat sa specific : un alt dezavantaj era ca nu exista nici un fel de nude chat sau ceva unde sa intri in caz ca ai pvt pe alt site sau pur si simplu nu mai ai chef de free
Oricum eu nu ma omor dupa stilul siteului in care guestii au chat separat. Orice membru incepe ca si guest , mie imi place sa vorbesc si cu ei. Dar nu stau sa dau click acolo click acolo mereu pt chat.
Sincer un model care arata bine . e mereu in awards sau top performer , e energic face teasing nu sta poza de buletin si nu are trafic e deja o problema a site ului . Nu stiu cum fac ei plasamentul in primele pagini dar eu am rugat niste fideli sa se inregistreze pt mine si sa verifice si eram in pag 7-8 unde nu clickeaza nimeni....
Lolly
Avatar utilizator
sunflower
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 170
Membru din: 15 Sep 2008, 19:16
Localitate: Iasi
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Asa e Streamate. Membrii intra si ies intr-o veselie, chestie care nu poate fi considerata deranjanta, pentru ca atunci cand vor ceva de la tine iti spun. Riscul pierderii de timp este minim pentru ca, in general, ei sunt ori da ori ba, fara multa palavrageala in free.
Chat-ul guestilor il poti vedea lejer tot timpul. Ferestrele sunt aranjate destul de ok una sub alta.
Si mnoh, ca orice alt site, cere timp si munca. Daca e pe locul 3 in preferintele tale nu te poti astepta ca ei sa iti ofere avantaje.
These users thanked the author sunflower for the post:
AnaMariaVlad (25 Feb 2021, 19:22)
O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul. In urechile prostului.
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Streamate ul este un site foarte bun si chiar are trafic , dar nu recomand sa l combini cu Jasminul.
Avatar utilizator
YoruDesu
Mesaje: 6
Membru din: 04 Noi 2016, 15:58
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor,
In primul rand multumesc ca m-ati acceptat, informatiile sunt folositoare si mereu am gasit ce aveam nevoie, va multumesc ca impartasiti cunostinte si experiente :)

Si multumesc Catalina pentru post, structura e usoara de urmarit si retinut. Succes in continuare!
tibi.pop
Mesaje: 10
Membru din: 26 Noi 2016, 14:38
Has thanked: 0
Been thanked: 0

betterthansex scrie:Streamate ul este un site foarte bun si chiar are trafic , dar nu recomand sa l combini cu Jasminul.
Sub nici o forma, total de acord. Sunt doua moduri de munca total diferite si au abordari diferite!
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

GlamourFoto scrie:Multumim pentru prezentarea facuta, articolul este foarte usor de parcurs si sunt sigur ca o sa ajute multe modele / studiouri.


Catalina este o persoana foarte amabila si dornica sa ajute, recomand sa o contactati in caz ca sunt nelamuriri sau probleme referitoare la siteul Streamate.


Mult succes.
Adrian
Multumesc si eu Adrian :)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Lolly19 scrie:Buna , eu am incercat Streamate ul si nu mi a mers deloc. Sunt genul care are mereu trafic in free scriu 20-30 in acelasi timp , fac lejer 50-100 $ pe zi in 4-6 ore , imi place nebunia din free in care scriu toti ca nebunii, dar pe streamate era mort in free. Abia aparea un membru pe acolo care cand se vedea singur ma stresa cu o suta de intrebari . Probabil ca eram undeva prin pagina 7-8 de nu ma vedea nimeni.o perioada nu am mai folosit contul si m am trezit ca e inchis. A trebuit sa fac altul nou. Si tot asa slow a fost
Am facut ceva pvt uri si mi s a parut misto ca membrul nu trebuie sa incarce mereu credit ci este taxat direct de pe cartea de credit.
Dar am renuntat ca ma plictiseam acolo in free. Era penibil sa ma uit la monitor asteptand trafficul.
Lucrez in prezent pe imlive si jasmin
daca se schimba ceva pe streamate as incerca din nou
Buna Lolly!

Imi pare rau sa aud ca Streamate nu se numara printre site-urile cu care iti place sa lucrezi. Streamate este cu totul alt tip de site, nu numai ca este cel mai mare site de videochat, dar si cu cel mai mult trafic. Daca tu spui ca lucrezi pe jasmin.com, da sunt diferente uriase intre cele 2. Pe jasmin ai o multitudine de persoane care iti scriu in acelasi timp, pe Streamate este mai lejer, iti intra la inceput 2, 3 membrii, dar unul dintre ei mai mult ca sigur te va lua in privat. Marea majoritate a membrilor existenti pe Streamate sunt deja inregistrati cu cardul, adica toti sunt potentiali platitori.
Ce trebuie sa retii este ca pozitionarea in pagina pe Streamate este lasata la voia membrilor si a modelelor. Factorii importanti pentru a obtine o pozitie buna in pagini sunt:
- calitatea streaming-ului ( sa faci streaming in HD720, fie cu external encoder, fie cu sftul nostru SMBroadcast, preferabil ar fi SMBroadcast );
- timpul petrecut online ( noi recomandam un minim de 90h/luna, 30h/saptamana );
- stelele ( ca si cont nou incepi la 4 stele; incurajam modelele sa ceara voturi de la membrii dupa fiecare privat, cu cat ai mai multe voturi de 5 stele, cu atat mai bine pentru tine si pozitia ta in pagina );
- billing-ul pe ora ( suma total incasata atat partea modelului cat si a site-ului; cu cat este mai mare, cu atat urci mai sus in pagini );
- continut de poze/video si activitatea modelului in chat ( este important sa pui continut de poze si video constant; tinand cont ca aproape 80% din traficul de pe site este trafic American, membrilor le place mai mult sa auda un model la microfon si nu sa o vada scrind la tastatura,; cu cat esti mai ''carefree'' si genul ''the girl on the next door'' cu atat prinde mai bine ).

Sper sa fie de ajutor aceste informatii. Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe Skype: marianabogzoiu sau pe email: catalina@streamate.com.

Toate cele bune!
Catalina.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

YoruDesu scrie:Buna tuturor,
In primul rand multumesc ca m-ati acceptat, informatiile sunt folositoare si mereu am gasit ce aveam nevoie, va multumesc ca impartasiti cunostinte si experiente :)

Si multumesc Catalina pentru post, structura e usoara de urmarit si retinut. Succes in continuare!
Buna ziua!
Cu cea mai mare placere. Ma bucur foarte mult ca iti este de ajutor acest articol. Daca mai ai alte intrebari, sugestii sau nelamuriri, nu ezita sa ma contactezi.

O zi buna in continuare!
Catalina.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

betterthansex scrie:Streamate ul este un site foarte bun si chiar are trafic , dar nu recomand sa l combini cu Jasminul.
Buna betterthansex! (P.S. nice screenname :) ).

Ma bucur sa vad ca ai o opinie atat de buna de Streamate :). Intr-adevar Streamate si jasmin sunt 2 site-uri premium, dar total diferite. Daca imi pot da cu parerea, nici eu nu as incuraja partenerii sa lucreze simultan pe ambele.

Catalina.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Lolly19 scrie:Am uitat sa specific : un alt dezavantaj era ca nu exista nici un fel de nude chat sau ceva unde sa intri in caz ca ai pvt pe alt site sau pur si simplu nu mai ai chef de free
Oricum eu nu ma omor dupa stilul siteului in care guestii au chat separat. Orice membru incepe ca si guest , mie imi place sa vorbesc si cu ei. Dar nu stau sa dau click acolo click acolo mereu pt chat.
Sincer un model care arata bine . e mereu in awards sau top performer , e energic face teasing nu sta poza de buletin si nu are trafic e deja o problema a site ului . Nu stiu cum fac ei plasamentul in primele pagini dar eu am rugat niste fideli sa se inregistreze pt mine si sa verifice si eram in pag 7-8 unde nu clickeaza nimeni....
Lolly,

Chat-urile sunt organizate in asa fel incat sa poti face diferenta care snt membrii platitori, care sunt guests sifree users. In ''Free Chat'' sunt doar free users si guests, in ''Guest Chat'' sunt doar membrii inregistrati cu cardul. Daca vei tine ''Free Chat'' deschis, ceea ce scrii in ''Guest Chat'' va fi trimis automat si in chat-ul pentru guests. Daca ai sugestii de oferit, mi le poti trimite fie mie, fie catre suport, avem o optiune speciala pentru feedback unde poti da o opinie sau sugestie despre ceva anume de pe site.

Catalina.
ally2907
Mesaje: 4
Membru din: 26 Feb 2015, 00:38
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna. Am o intrebare legata de Streamate. Pot lucra cu SmBroadcast in paralel cu alte siteuri? iti multumesc.
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

ally2907 scrie:Buna. Am o intrebare legata de Streamate. Pot lucra cu SmBroadcast in paralel cu alte siteuri? iti multumesc.


Nu, Smbroascast nu accepta soft de split cam..

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
northface78
User Junior
User Junior
Mesaje: 56
Membru din: 24 Noi 2011, 16:09
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Doar daca folosesti 2 camere web (una pt SMBroadcast si una pt split)
I am a puzzle that needs some figuring out.
https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”