Videochatul si banuielile iubitului

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Ohkit
Mesaje: 1
Membru din: 18 Mar 2015, 10:19
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor. Nu am fost activa pe forum, insa l am urmarit mereu cu interes si placere. Nu am vrut sa fac spam cu intrebari inutile, insa de data asta chiar am nevoie de un sfat, de o parere, de un gand... Sunt impreuna cu iubitul de ani buni, imi ofera o viata buna, ne intelegem perfect, il iubesc si nu vreau pe altcineva in viata mea. Doar ca el are idei preconcepute despre videochat si nu o sa le schimbe niciodata, il stiu prea bine. Are cateva idei fixe, asta e singurul lui defect si nu am ce-i face. Videochatul e unul dintre ele. Eu m am apucat serios de vc de o luna, dupa o tentativa esuata de acum un an. Inca nu stiu daca o sa fac performanta, inca nu stiu daca o sa raman in acest domeniu, sunt abia la inceput. Azi cand am ajuns acasa, iubitul meu era abatut si suparat. L -am descusut si mi a spus ca eu i-as ascunde ceva deoarece m am retinut de cateva ori dupa job. Nu pot sa i-o bag pe asta cu "uite ca nu avem bani, de aia fac videochat". El imi ofera o viata frumoasa, insa eu vreau sa realizez ceva pe cont propriu, vreau sa am banii mei si din pacate, facultatea pe care am terminat-o nu imi ofera aceasta posibilitate. Videochatul, insa, ar putea. Cum sa procedez cu iubitul, mai ales ca sunt abia la inceput in vc si nu stiu inca daca o sa imi mearga f bine? Daca i spun adevarul acum, risc sa l pierd si pe el( si nu mi doresc asta!), si nici in vc sa nu reusesc vreo performanta? Stiu ce o sa spuna Isa (si nu doar ea:) ; daca el nu vrea sa inteleaga motivele mele, nu merita sa stau alaturi de el. E adevarat, insa nu toata lumea e fully open-minded, iar la el calitatile sunt mult mai multe decat defectele. Si oricum sunt prea la inceput in videochat ca sa risc sa pierd persoana pe care o iubesc. Ce imi recomandati sa fac? Cum as putea impaca "si capra si varza", macar pana ma dezmeticesc cu jobul? Multumesc anticipat si va pup pe toti!
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Personal am fost si voi fi mereu de parerea ca oamenii sunt mai pretiosi decat banii , si anume sunt unici.

Banii sunt ca apa la ghiveciul de pe pervaz, banii vin si se duc, intretin viata.
Oamenii fac banii si nu invers.
Banii trebuie sa slujeasca viata si nu trebuie viata sa fie dedicata banilor.
Numai oamenii saraci sau defecti psiho-emotional, cultural, educational vad banii ca fiind unicul lor scop in viata.
Practic, cat omul e mai incult cu atat are mai multe turnulete la palat.

Cu putina imaginatie sunt sigura ca ai putea gasi cai de a te intretine si fara videochat, nu este videochatul buricul universului, chiar nu este.
Poti sa-ti construiesti propriul tau canal pe youtube despre un anumit subiect si sa traiesti din reclame, de exemplu sa faci reportaje din satele patriei, ca un reporter privat al niciunei televiziuni.
Poti sa te apuci de pictat pereti sau podele sau geci de piele sau genti sau pantofi.
Poti sa functionezi ca agent de export pentru mobila romaneasca, ca si PFA, te sui in avion si te duci paipai la bogatanii din HongKong sau teleleu.
Poti sa functionezi ca agent de export pentru mierea romaneasca sau pentru orice de papica, mancarea romaneasca este exportabila in draci. La fel si lana de oaie pe care astazi ciobanii o ingroapa, o arunca, ii dau foc.
Poti sa-ti faci o fundatie pentru "ceva" si sa ceri sponsorizari de la marii jucatori economici, de exemplu pentru reimpaduriri sa ceri bani de la Petrom , sa repare austriecii ce-au stricat austriecii :))))))))))))
Poti sa inchiriezi periodic o anumita sala de expozitii (indiferent de cartier) si sa o faci de renume national aducand lansari de caricatura politica si pamflet.
Poti sa faci o a doua facultate care sa aibe o mai buna acoperire pe piata muncii, de exemplu o mare necesitate va fi in domeniul limbilor arabe si a limbii ruse :))))
...........sau cel mai sigur poti sa il ajuti pe EL , in ceea ce face EL, in loc sa-l sabotezi .........
Adica o relatie, o familie, functionala inseamna sinergia tuturor participantilor si nu centrifugarea lor.

Videochatul este masiv overrated de catre niste reporteri tineri si debusolati care pentru o ciorba ar canta orice melodie.
Are avantajele lui dar are si limitele lui, deci depinde ce iti propui sa devii in vietisoara ta .

Ca sa-ti dau un exemplu de succes neconventional , in SUA, patru baieti mai asa cam la 35 de anisori , "muncitori" adica fara scoala, fara facultati , FARA FITZE, s-au unit sa faca un atelier de ..... fierarie ..... in speta , fac sabii.... in cativa ani au ajuns sa fie milionari, toata lumea vrea sabii pe perete in sofragerie sa fie ca in Game of Thrones, sunt sufocati de comenzi desi sabiile lor costa multe mii de dolari bucata.

Citeam acum doua zile ca doar in SUA (fara Europa-India-China-Japonia-America de Sud) sunt inregistrati la Fisc peste noua milioane de locuitori cu venitul personal anual mai mare de un milion de dolari, este EVIDENT ca site-urile de videochat ori nu-si fac publicitate unde trebuie ori nu sunt de interes pentru acestia , intrucat colecteaza mai mult pleava societatii in loc de middle class sau upper class... in schimb, baietii cu sabiile absolventi de zece clase au fost inventivi si au contruit un brand pentru acesti noua milioane de cetateni ....

Deci stai de vorba cu tine, raspunde-ti de ce fiind intr-o relatie te gandesti la un viitor individualizat si nu in doi, si la ce fel de viitor (conventional sau neconventional, creativ sau de executant) ... raspunsurile sunt la tine.
Este greu sa iti gasesti "calea" mai ales cand parintii si societatea nu te incurajeaza sa iti cauti calea si te imping sa devii o oaie in sistem.... exista si cabinete specializate de ORIENTARE VOCATIONALA, respectiv psihoterapeuti care storc din tine raspunsurile la toate cele de mai sus.

Am un baiat de varsta +18, dupa terminarea liceului i-am dat un an totally free, un an de "vacanta" in care 24 de ore pe zi sa caute sa se inteleaga pe el insusi, sa afle unde vrea sa ajunga iar apoi impreuna sa gasim si caile pentru a atinge TINTA odata identificata.... Pe principiul ca mai bine un an "pierdut" la tinerete decat 12-15 ani irositi pe o directie gresita si o viata ratata la 40 de ani cand sa o ia de la inceput in alt domeniu.... Ca urmare, s-a inscris la o anumita facultate unde este primul pe toata promotia, alearga pana la scoala, ii scanteiaza ochii de fericire ca face ceea ce el a hotarat. El.

Iti doresc sa iti gasesti CALEA.
Insusi faptul ca iti cauti calea este ceva deosebit, mult succes si sa ai incredere in tine, detii absolut toate raspunsurile si talentele si vointa de care vei avea nevoie.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Isa poate ar fi spus ceva inainte,cea de acum nu-ti poate da nici un sfat.In ultimul an am invatat ca nu este bine sa te bagi in vietile oamenilor,fiecare dintre noi avem dreptul la propriile decizii,asumarea esecurilor,invatarea din ele ,etc,doar atunci vom fi 100% siguri ca a fost decizia noastra si nu influentata de cineva pe care nici macar nu-l cunosti,nu-ti cunoaste viata,aspiratiile,problemele si nici viitorul:)

Bafta in orice decizie vei lua,indiferent ca este buna sau rea va fi a ta si vei invata cu siguranta ceva din ea:)
These users thanked the author GlamChatStudio for the post:
adione21 (30 Aug 2021, 18:42)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
alexalex101
User Junior
User Junior
Mesaje: 97
Membru din: 18 Sep 2015, 18:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Dacă consideri ca percepția lui în ceea ce privește aceasta activitate este una puternic negativa și nu poate fi schimbata nu vei reuși sa împaci și capra și varza. Pana la urma este un job atipic și relația ar putea sa se erodeze în timp chiar dacă aparent va accepta.

Este adevărat ca unele facultăți nu oferă niște posibilități fabuloase de dezvoltare pe plan material, dar cred ca indiferent ce facultate ai terminat îți poți găsi un job care sa îți ofere un venit decent care sa fie al tău.

Andromaca ți-a dat niște idei interesante. Majoritatea necesita multa implicare și munca, unele necesita și un capital important, altele necesita și mai mult de atat.

Un lucru e cert și anume: Nu e ok sa minți persoana iubita în legătură cu activitățile tale zilnice.
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
BlackSwan26
Mesaje: 49
Membru din: 17 Ian 2016, 08:07
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Dupa parerea mea ,sa impaci si capra si varza inseamna sa il faci sa inteleaga si sa accepte job-ul asta,ca de mintit nu ai cum sa il minti intr-una.Dar cum bine ai spus ca nu prea se poate asta si e de inteles,o mentalitate nu se schimba peste noapte,ci prin experientele prin care treci,risti sa pierzi si capra si varza.Daca ai sa te bagi mai adanc in munca si ai aspiratii financiare,trebuie sa fii total zen,sa te dedici cu placere,nu sa fii stresata mereu ca ai putea sa iti pierzi iubitul.
Cand vine vorba de iubitii nostrii,sotii,sau partenerii,eu ii categorisesc asa si nu vreau sa jignesc pe nimeni,e doar opinia mea:
E iubi open minded sau sotul care te sustine si care nu are nicio problema cu asta pentru ca are incredere in tine si vrea sa construiti ceva impreuna din asta si te respecta ca atare.
Iubi caruia nu ii pasa de tine ,te trage in jos,iti distrage atentia de la munca si iti mai cheltuie si banii,in general pare ca e ok si nu il deranjeaza ce faci,dar mai scoate cate o vorba gen" mai muncesti pana ne luam aia si apoi iesi din rahatul asta"(scuze de expresie)
Si iubi care nu va accepta niciodata ca femeia de langa el sa se expuna,sa se "preteze" la genul asta de munca din diverse considerente,fie gelozie,fie taboo-uri,fie frustrare ca o sa fii peste el la incasari si el ca barbat nu iti poate oferi mai mult,probabil crescut intr-o familie traditionala in care sotii aveau sarcinile impartite clasic.Nu comentam caracterele,nu judecam oameni.Pana la urma nu putem fi toti la fel.Dar daca tu ai un iubit modelul 3 este foarte greu sa accepte situatia cu inima si mintea deschisa,ceea ce va crea tensiuni in relatie. Tu stii cat ai investit in relatie,ce planuri de viitor aveti,cum iti vezi viata peste 10 ani,ce asteptari ai ca individ de la viata. Nu va putea nimeni sa iti dea un sfat concret,nu e o reteta cand vorbesti de sentimente si dileme,Personal,iti spun doar ca nimic nu e garantat in viata,nici relatiile macar,indiferent de implicatii. Orice decizie vei lua,eu iti doresc sa fie cea mai buna pentru tine:)
Sebas
Mesaje: 2
Membru din: 21 Noi 2016, 13:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hey !Parerea mea e ca ar trebui sa ti gasesti pe altcineva! SOrry to say this ,dar cam asta e "crudul adevar". Cine are idei preconcepute despre activitatea de videochat ...nu prea traieste in secolul potrivit!
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Adevarul e ca ar trebui sa vedem chatul ca pe un job respectabil cu care sa ne mandrim....nu va fi niciodata chatul asa ceva...sa te masturbezi la camera suna si arata la fel indiferent cum ai privi-o.99% dintre cei care fac asta s-au apucat din nevoia de bani.Si eu sunt model, nu vorbesc in nestiinta de cauza.Dar eu consider ca daca omul de langa tine e o persoana ce merita pastrata iar tu nu ai nevoie urgenta de bani...poti sa traiesti bine si din alt job, depinde ce studii ai, ce experienta, cum esti ca persoana.Hai totusi sa fim realisti,najoritatea care fac chat uita ca exista si alte meserii,tot timpul aud "mai bine videochat decat vanzatoare"..pai stai draga,daca atata poti atata faci.Ce-ar fi sa faci tu dreptul si sa devii avocata?ah, e greu?e țara de cacat?scuza-ma dar nu e problema țării. Daca vrei sa evoluezi ca om si sa fii independenta sunt si alte cai.Hai sa fim putin open mind.De exemplu poti lucra la banca,iti poti construi o cariera.Cred ca in felul asta iubitul tau te va sprijini si va fi mandru de tine la cum il descrii.
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

andromaca_mulge_vaca scrie:Personal am fost si voi fi mereu de parerea ca oamenii sunt mai pretiosi decat banii , si anume sunt unici.

Banii sunt ca apa la ghiveciul de pe pervaz, banii vin si se duc, intretin viata.
Oamenii fac banii si nu invers.
Banii trebuie sa slujeasca viata si nu trebuie viata sa fie dedicata banilor.
Numai oamenii saraci sau defecti psiho-emotional, cultural, educational vad banii ca fiind unicul lor scop in viata.
Practic, cat omul e mai incult cu atat are mai multe turnulete la palat.

Cu putina imaginatie sunt sigura ca ai putea gasi cai de a te intretine si fara videochat, nu este videochatul buricul universului, chiar nu este.
Poti sa-ti construiesti propriul tau canal pe youtube despre un anumit subiect si sa traiesti din reclame, de exemplu sa faci reportaje din satele patriei, ca un reporter privat al niciunei televiziuni.
Poti sa te apuci de pictat pereti sau podele sau geci de piele sau genti sau pantofi.
Poti sa functionezi ca agent de export pentru mobila romaneasca, ca si PFA, te sui in avion si te duci paipai la bogatanii din HongKong sau teleleu.
Poti sa functionezi ca agent de export pentru mierea romaneasca sau pentru orice de papica, mancarea romaneasca este exportabila in draci. La fel si lana de oaie pe care astazi ciobanii o ingroapa, o arunca, ii dau foc.
Poti sa-ti faci o fundatie pentru "ceva" si sa ceri sponsorizari de la marii jucatori economici, de exemplu pentru reimpaduriri sa ceri bani de la Petrom , sa repare austriecii ce-au stricat austriecii :))))))))))))
Poti sa inchiriezi periodic o anumita sala de expozitii (indiferent de cartier) si sa o faci de renume national aducand lansari de caricatura politica si pamflet.
Poti sa faci o a doua facultate care sa aibe o mai buna acoperire pe piata muncii, de exemplu o mare necesitate va fi in domeniul limbilor arabe si a limbii ruse :))))
...........sau cel mai sigur poti sa il ajuti pe EL , in ceea ce face EL, in loc sa-l sabotezi .........
Adica o relatie, o familie, functionala inseamna sinergia tuturor participantilor si nu centrifugarea lor.

Videochatul este masiv overrated de catre niste reporteri tineri si debusolati care pentru o ciorba ar canta orice melodie.
Are avantajele lui dar are si limitele lui, deci depinde ce iti propui sa devii in vietisoara ta .

Ca sa-ti dau un exemplu de succes neconventional , in SUA, patru baieti mai asa cam la 35 de anisori , "muncitori" adica fara scoala, fara facultati , FARA FITZE, s-au unit sa faca un atelier de ..... fierarie ..... in speta , fac sabii.... in cativa ani au ajuns sa fie milionari, toata lumea vrea sabii pe perete in sofragerie sa fie ca in Game of Thrones, sunt sufocati de comenzi desi sabiile lor costa multe mii de dolari bucata.

Citeam acum doua zile ca doar in SUA (fara Europa-India-China-Japonia-America de Sud) sunt inregistrati la Fisc peste noua milioane de locuitori cu venitul personal anual mai mare de un milion de dolari, este EVIDENT ca site-urile de videochat ori nu-si fac publicitate unde trebuie ori nu sunt de interes pentru acestia , intrucat colecteaza mai mult pleava societatii in loc de middle class sau upper class... in schimb, baietii cu sabiile absolventi de zece clase au fost inventivi si au contruit un brand pentru acesti noua milioane de cetateni ....

Deci stai de vorba cu tine, raspunde-ti de ce fiind intr-o relatie te gandesti la un viitor individualizat si nu in doi, si la ce fel de viitor (conventional sau neconventional, creativ sau de executant) ... raspunsurile sunt la tine.
Este greu sa iti gasesti "calea" mai ales cand parintii si societatea nu te incurajeaza sa iti cauti calea si te imping sa devii o oaie in sistem.... exista si cabinete specializate de ORIENTARE VOCATIONALA, respectiv psihoterapeuti care storc din tine raspunsurile la toate cele de mai sus.

Am un baiat de varsta +18, dupa terminarea liceului i-am dat un an totally free, un an de "vacanta" in care 24 de ore pe zi sa caute sa se inteleaga pe el insusi, sa afle unde vrea sa ajunga iar apoi impreuna sa gasim si caile pentru a atinge TINTA odata identificata.... Pe principiul ca mai bine un an "pierdut" la tinerete decat 12-15 ani irositi pe o directie gresita si o viata ratata la 40 de ani cand sa o ia de la inceput in alt domeniu.... Ca urmare, s-a inscris la o anumita facultate unde este primul pe toata promotia, alearga pana la scoala, ii scanteiaza ochii de fericire ca face ceea ce el a hotarat. El.

Iti doresc sa iti gasesti CALEA.
Insusi faptul ca iti cauti calea este ceva deosebit, mult succes si sa ai incredere in tine, detii absolut toate raspunsurile si talentele si vointa de care vei avea nevoie.
Andro ireproșabil ca de obicei.Cam asta inseamma sa fii o persoana cu viziune.Jos palaria!
eska89
Mesaje: 20
Membru din: 17 Noi 2016, 00:10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu zic asa:
Daca el are cat de cat un venit ok, inteleg ca nu prea aveti bani, din ce am vazut in postul tau, poate as incerca sa il surprind intr o seara cu un cont de membru pe un site oricare ar fi el,sa intrati impreuna la o tipa super sexy cum prefera el, sa incercati ceva nou impreuna, mai inedit asa, ulterior sa incerci sa indrepti discutia, asta daca nu o sa o faca el inspre banii cheltuiti pe moment in sine si cati bani face un model in general, daca discutia merge si are loc sunt mai mult ca sigura ca poti sa induci o discutie ulterior la o afacere a voastra in domeniul asta, atentie nu sa i zici direct ca vrei tu sa faci asta... sa ii propui sa faceti asta impreuna ca afacere ceva micut al vostru, eventual sa gasiti o fata sau 2 sa faca treaba asta (un venit in plus pe langa ce aveti deja) trebuie sa fi rabdatoare si sa astepti daca reusesti sa il deschizi in directia asta, vezi tu ca sa gasesti pe cineva este destul de complicat si probabil o sa dureze timp, iar daca ati reusit impreuna intre timp sa pregatiti terenul inseamna ca ai tot ce iti trebuie sa te apuci de treaba. Iaca vine si momentul intr o zi cu soare cand ii propui ca pana sa gasiti pe cineva sa intrii tu. Poate pare complicat dar am o prietena care exact asa a facut si nu in ideea de al convinge pe el sa o lase sa faca asta, dar asa s a intamplat si nici el nu era de acord cu domeniul dar ulterior a acceptat situatia.
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

eska89 scrie:Eu zic asa:
.. sa ii propui sa faceti asta impreuna ca afacere ceva micut al vostru, eventual sa gasiti o fata sau 2 sa faca treaba asta (un venit in plus pe langa ce aveti deja) trebuie sa fi rabdatoare si sa astepti daca reusesti sa il deschizi in directia asta....
eska89@ , ...

Mergand pe rationamentul de mai sus , sunt curios ce ar trebui sa intreprinda - daca , sa zicem - ar fi vrut sa se angajeze la o banca /la o multinationala /la o brutarie de cartier etc... :wink:

Nu te zgarci chiar acum la final ci ofera-i totusi si niste variante de avarie , in cazul (putin probabil ce-i drept ) ca nu funtioneaza planul tau , si nu reuseste sa-l "deschida " in acea directie :))))

Oare il va mai putea deschide in vreo directie vreodata , sau omul acela va ramane pe veci prizonierul propriilor ganduri /temeri ? Ar fi interesant de previzualizat foaia de parcurs pe urmatorii 2-3 ani a lui iubi , pt ca toata lumea vad ca doar la fete se gandeste , trecand cu vederea traumele prin care pot trece si ei , foarte putine persoane se gandesc ce clipe de cosmar poate experimenta un iubi ( drumul anevoios de la /pana la paymenturi >>> gelozie si ...retur s.a.m.d ) ...

Nu este usor nici pentru el , asa ca reconsiderati-l un pic si pe iubi . El este o Institutie , prin urmare , i se cuvine putin respect ...

:D
eska89
Mesaje: 20
Membru din: 17 Noi 2016, 00:10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pai nu stiu ce sa zic daca isi doreste sa faca asta si iubi e incapatanat sau frustrat si daca dupa mai multe incercari venite sub diferite forme el tot nu cedeaza, in cazul asta sunt 2 variante mari si late:
1 renunti la idee ca sa nu il pierzi pe iubi
2 o faci cu tupeu pentru ca asta vrei de fapt si sansele sunt 50% 50% sa accepte sau nu.

Daca ii plangi unui om in cap ca asta iti doresti si o pui in diferite ipostaze si variante, pai scuza ma dar la un moment dat o dai ca nu esti fericita si ca ceea ce gandesti si simti tu nu este important pentru el.
Parerea mea este ca depinde cat de mult iti doresti tu asta.
consiliere_vch
Mesaje: 14
Membru din: 07 Apr 2017, 07:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Eu zic ca un om care te iubeste sincer este mai pretios decat orice altceva. O persoana care sa fie langa tine cu toata dragostea lui te poate face fericita insa un sac de bani nu te ajuta cu nimic. Viata a demonstrat-o de atatea ori, sunt cupluri sarace si fericite, si sunt bogatasi care isi pun capat zilelor. Tu stii mai bine ce fel de om ai alaturi.
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Cine te iubeste nu te judeca, te iubeste asa cum esti. Daca se pune problema ca "nu iti da voie", atunci nu esti iubita lui ci o proprietate, un pic peste smartphone ca importanta, probabil.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Oamenii vin și pleacă. Oamenii mor, oamenii se schimbă. Fizic sau sufletește. Totul în viață este efemer, e o lege nescrisă. Așa a fost întotdeauna, așa va fi mereu. Ceea ce dăinuiește este spiritul, credințele bine implementate. Dacă tu alegi să îți îngrădești dorințele, exprimarea propriului eu, cu ce vei rămâne dacă toate celelalte vor pieri? Ești pregătită să înfrunți consecințele compromisurilor făcute? Ai cântărit bine?

Să dezvolți sentimente frumoase pentru cineva este înălțător, te copleșește, te întărește să treci peste obstacolele vieții. N-ai cum să-i reziști: e minunat, e amuzant, are un suflet de aur, crede în tine și ca tine în multe aspecte esențiale vieții, e deștept și stăpânește bine arta conversației. Te ia valul, n-ai mai simțit la fel și ai convingerea că alături de el poți trăi momente de neuitat. Calitățile sunt foarte importante. Dar cel mai important este dacă poți să-i accepți defectele și să trăiești cu ele. Sunt oare defectele lui în concordanță cu așteptările pe care ți le-ai format tu de-a lungul timpului în ceea ce privește omul pe care vrei să îl ai alături? Nu este o discrepanță prea mare?

Să crezi în dragoste necondiționată mi se pare o mare imaturitate. Dragostea este condiționată de principii, de valori, de dorințe. Iar când principiile celuilalt încep să primeze în defavoarea alor tale, nemaiexistând un echilibru, deja vorbim despre un sacrificiu care nu își are rostul. De aceea în viață este bine să te legi de planuri, de idei, și nu de oameni. Poate acum nu realizezi, dar pe termen lung deciziile luate te pot afecta. Apar frustrări, oare cum ar fi fost dacă…Când tu ești o făptură minunată și liberă cu putere absolută de decizie asupra propriei vieți, tu te-ai lăsat condusă de alții și nu ți-ai desăvârșit planurile personale, punând pe un piedestal dorințele lui care te limitează pe tine să te dezvolți exact așa cum îți dorești. Crezi că se merită?

Ceea ce ne diferențiază este faptul că unora le place să fie conduși și să ia alții decizii în locul lor, dar ceea ce ne apropie este că toți avem vise, pasiuni, planuri ce ne privesc personal și pe care dorim să le realizăm independent de oricine altcineva. Să îți renegi gândurile și să te scuzi pentru ceea ce crezi și vrei să faci e ca și cum ai renunța la propria persoană și la tot ceea ce te definește. Oamenii au putere asupra ta exact câtă le dai, ai cedat o dată, vei ceda mereu.

Prefer să fiu urâtă pentru ceea ce sunt și ce gândesc decât iubită pentru ceea ce nu sunt și nici nu voi fi vreodată! De aceea “îmi deschid inima, împărtășesc experiențe agreabile cu altul, țin seama de nevoile lui, însă fără a deveni dependentă de el”. E realitate, e asumare, e un drept!
Salutând nemurirea printre muritori...
lordnight
Mesaje: 43
Membru din: 16 Noi 2014, 19:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu vad ce legatura ar avea iubi cu meseria aceasta . Este o meserie ca oricare alta , banoasa , nu trebuie sa se puna problema daca el accepta sau nu . Adica sa renunt la videochat ca il pierd pe iubi ? No way ..... E plin pamantul de iubitei dar de activitati din care se fac bani frumosi mai rar ... Asa ca dragele mele ganditi-va in primul rand la voi . Bafta la $$$ !!!
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Hai sa nu exageram ca este o meserie ca oricare alta...in cate meserii ii spui unei femei "naked bb"? te cred ca tu ai private-uri numai pe vorba si nu te dezbraci decat daca vrei dar nu este o meserie ca oricare alta. Si frate...te cred ca exista "iubi" peste tot dar poate persoana aia chiar inseamna ceva pt fata. Eu sunt de parere ca exista lucruri mai importante decat banii. Nu dragostea, da-o naiba ca aia oricum trece. Dar altele.
Si e indicat sa ii spui iubitului si sa il faci sa inteleaga doar in cazul in care tu chiar iubesti meseria asta. Ca da, exista si posibilitatea de a fi pasionata de ceea ce faci.
Daca tu te simti bine in pielea ta, stii cine esti si ce vrei de la viata...atunci nimic altceva nu mai conteaza. In cazul asta chiar ca "da-l naibii pe iubi". Daca in schimb faci chat ca ai impresia ca nu poti castiga bani din altceva...well, atunci e o problema si ar trebui sa reflectezi asupra ei.
oiledbodyalexa
Mesaje: 5
Membru din: 21 Iul 2017, 11:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna.
Am si eu o problema cu "iubi". El este genul mai inchis. Acuma o luna i-am zis ...mai in gluma,mai in serios ca vreau si eu un vibrator... La primul paharel a inceput sa imi scoata ochii. Ca el nu ma mai satisface, ca trebuie sa isi faca operatie ca sa o mai lungeasca. Cu greu l-am convins. Binenteles ca nu mi-a cumparat inca. Nu se poate pune problema sa ma despart de el ca avem deja o fata impreuna si sunt la a 2-a sarcina. Cu banii nu e ca stam nemaipomenit, nu murim de foame, dar nici nu pot sa imi cumpar ce imi doresc. Cum il pot convinge ca vreau sa incerc sa fac videochat? Mi-am facut cont pe chaturbate, am si varsta verificata. Am facut si cont pe payoneer si imi trimit cardul in 2-3 saptamani. Deci ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?
lordnight
Mesaje: 43
Membru din: 16 Noi 2014, 19:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Spune-i direct ce vrei sa faci , explica-i faptul ca nu te atinge nimeni , nu faci nimic din ce nu vrei totul este doar virtual . Atata timp cat tu iti doresti anumite chestii si nu ti le permiti nu vad unde ar fi problema . A murit si Ceausescu , s-a dus si comunismul acum e democratie .... sa nu ma intelegi gresit dar cum tu iti faci probleme de ceea ce zice el despre aceasta activitate si el trebuie sa te inteleaga pe tine , stii ce vreau sa spun . Bafta !!!
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi permit sa zic si eu cate ceva, cine stie...poate te ajuta. Daca nu, cel putin am incercat.
In primul rand tb sa analizezi f bine situatia cu vdc, pt ca e extrem de greu la inceput. Eu am renuntat la un job cu sal f bun pt RO. Imi pare bine ca am facut o, dar e de muncit extrem de mult in ac domeniu, mai ales la inceput. Asta daca vrei sa faci bani , macar cat de cat . Chiar si pt 1000 $ tb sa muncesti f mult. Banii nu se fac la orice ora din zi, aleatoriu pe oricar site. Pe f multe site uri din ce am citit si din ce am experientat eu ( 3) banii se fac la orele de seara pt sua (dupa ce omu vine da la munca , mananca bla bla, deci ora 22-24 pt ei sau cand se trezesc cu pula sculata, fiind dimineata pt ei.
Pana iti vei face o baza de clienti,vei munci ca dracu. De ex daca nu poti lucra noaptea, va tb sa te trezesti cu noapte in cap si sa fii online la 5 sau cel tarziu 6, mancata, bauta, cu tigara fumata etc.
Ca sa faci in timp niste bani pt care merita ac domeniu. ca altfel , cel putin ca model independent (nu am maer experienta la studiouri) vei ajunge sa castigi 2000 lei sau maxim 3000. Bani caer crede ma ii poti obtine lejer in ro si in alte domenii,cgiar dc ai sau nu facultate , dc ai sau nu experienat etc .
Nu stiu ce sa zic in cazul tau dc e bine sa i spui sau nu ce faci. Faptul ca i se pare ceva ...cam naspa ca vrei vibrator...spune multe. Ca nu are suficenta incredere in el, cel putin ca si sexualitate. Si chiar dc va accepta sa faci vdc, la un moment dat nu va fi ok, vor aparea discutii.
Iar dc minti, va tb sa te descurci, sa nu te afle, iar dc te afla va fi si mai naspa probabil
Nu stiu ce sa zic.Eu sutn singura acu, dar m am gandit f bine si dc nu voi gasi un om deschis la cap, nu i voi spune. Bafta
trompi
VIP
VIP
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

ana33, putin conteaza cat va face fata, ideea esentiala e ca ea vrea sa munceasca in acest domeniu si i-e rusine de iubi draga doamne.....eu situatia eu vad altfel, nu ea trebuie sa-l convinga pe iubi, ci iubi trebuie sa o merite, vibratoarele sunt de cand lumea, iar daca lui iubi nu-i convine situatia apoi stie unde e usa......pai cine naiba e iubi? O persoana care te iubeste si te respecta te va intelege fara prea multe comentarii, mie daca iubi imi facea ifose de genu asta apoi in secunda doi il dadeam pe usa afara si cu vibratorul in fundulet asa ca sa simta ce e ala vibrator daca tot n-a auzit saracul :mrgreen:
popescualina
Mesaje: 2
Membru din: 04 Aug 2017, 09:14
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Intr-adevar, e destul de spinoasa treaba asta. E normal ca el sa fie gelos pe toti barbatii aia, insa este la fel e normal ca tu sa nu fii nevoita sa alegi intre job si iubit, sunt doua lucruri total diferite pana la urma. Poate te lamureste acest articol: http://www.studio-20.ro/noutati/cum-sa- ... ochat.html
AndradaSecret
Mesaje: 4
Membru din: 23 Apr 2017, 12:59
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Poate ar trebui sa stai sa te gandesti ce conteaza cel mai mult pentru tine. Hai sa lasam feminismele astea ca daca te iubeste te accepta asa cum esti. In viata toti facem compromisuri si mai ales intr-o relatie pana intr-un anumit punct. Asculta-ti instinctul :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”