Panou online pentru modele independente

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare tuturor,

In urma cu cateva zile, am primit un email foarte interesant din partea lui Alice (model independente de aici de pe forum).
E-mailul original arata asa:
Imagine


Ceea ce mi-a dat aceasta idee, de a pune la dispozitie o platforma online pentru modelele independente. Tot respectul pentru Alice ca mi-a dat acest email, altfel nu mi-ar fi venit aceasta idee. Pana la urma urmei... cui din aceasta industrie ii pasa de modelele independente (exceptie facand un numar limitat de persoane).

Dupa cum probabil stiti, ma ocup printre altele de softurile parte integranta din RVC-STUDIO (rapidvideochat-studio-software-for-mana ... 16587.html)
Exact aceasta suita de softuri este incepand de astazi disponibila in mod gratuit modelelor independente din Romania.

Stim foarte bine ca modelele independente (spre deosebire de cele din studio) se confrunta cu ceva problemute, printre care cea mai importanta problema e ca nu se pot compara cu alte modele. E drept... voi vorbiti una cu alta... gen vai am facut 200 aseara, vai ce prost mi-a mers am facut doar 50 aseara... dar tehnic vorbind nu aveti parte de facilitatile pe care le are un model in studio.

Prin softurile RVC-STUDIO va oferim gratuit majoritatea facilitatilor de care beneficiaza modelele unor mari studiouri de videochat din Romania.


Acum, o sa incerc sa va explic cateva avantaje sa va folositi de aceasta platforma:
  • LOGARE AUTOMATA - Nu veti mai avea grija introducerii de usere/parole atunci cand va logati pe site-uri. Softul nostru are grija sa va usureze treaba asta
  • CONTORIZARE ONLINE si PAUZE - Softul va va contoriza timpii pe care ii petreceti online (sau in pauza). Astfel veti avea ocazia sa va analizati singurele parametrii si eficienta prin uneltele care vi le pune la dispozitie panoul online
  • CLASAMENT - Cu cat veti fi mai multe in acea platforma online, veti avea ocazia sa va comparati situatia pe site-uri cu cea a altor modele independente (clasament periodic sau lunar al modelelor independente).
  • Forum intern - Forumul este absolut secret in care comunicati intre voi, fara sa fie indexat de Google sau vizibil in domeniul public
  • Mesagerie - sistem de trimitere mesaje intre voi, pentru discutii absolut private
  • si multe altele...
Ok, care ar fi pasii de urmat daca doriti sa faceti parte din aceasta comunitate?
  • Navigati pe http://modeleindependente.ro
  • In pagina de logare, veti remarca un link cu verde pentru inregistrare (http://modeleindependente.ro/Account/RegisterAsModel)
  • Din motive de securitate, eu personal voi valida fiecare cont in parte. De ce? Deoarece vreau sa ma asigur din toate punctele de vedere ca DOAR modelele independente (pe bune) vor avea acces in acest software. Asta ca sa evitam accesul acordat din greseala acolo unor spioni sau persoane de prin alte studiouri, etc.
  • Dupa ce-ti validez contul, iti voi da un mesaj SMS (folosim numar din 4 cifre) sau email in care te vom informa ca ti-am aprobat contul.
Dupa ce te-am inscris, ca si prima faza, trebuie sa faci cateva chestii:
  • Sa mergi in seciunea "conturile mele" si sa-ti adaogi site-urile pe care lucrezi (nota bene aici: toate datele sunt strict secrete si doar tu vei avea acces in ele)
  • Downloadezi si instalezi softul pentru modele, te loghezi in acel soft cu userul si parola ta (de pe panou) si voi-la, totu-i gata :)

Eu personal imi fac datoria si anunt existenta acestui produs aici, in forum.
Evident ca veti fi reticente. Eu nu am cum sa va demonstrez ca totul este absolut sigur... va trebui sa va convingeti singurele. Va fi mai greu la inceput, intrucat sunteti reticente si va inteleg perfect.

Daca aveti intrebari sau sugestii, imi puteti scrie aici in forum, sau prin PM sau email la office@rvcstudio.com.


Cu stima,
Sebi
SoulCams Models Studios wanted
MichelleM
User Activ
User Activ
Mesaje: 236
Membru din: 03 Oct 2015, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Intrebare:nu se pot fura date personale, parole, conturi si alte lucruri ,chiar metode de plata inlocuite?
Intreb,just ask...ok?Sa nu imi sariti in cap
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Evident întrebarea ta este justificată.

E vorba de un site în care se stochează niște date. Ce anume se cripteaza poate fi și decriptat.

Important e ca parola de acces în panou sa fie grea. Dacă folosești ceva simplu e clar ca riscul sa ți-o știe cineva crește (sau sa ți-o ghicească) la câteva logari greșite site-ul te blochează pt ceva timp astfel ca atacuri cu ghiceala sunt greu de implementat.

Cat despre mine personal care ofer acest serviciu... Țin prea mult la imaginea personală și a produselor ca sa risc așa ceva.
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

MichelleM scrie:Intrebare:nu se pot fura date personale, parole, conturi si alte lucruri ,chiar metode de plata inlocuite?
Intreb,just ask...ok?Sa nu imi sariti in cap
Ca un sfat general ... Optim este ca adresa personala de mail sa fie cat mai securizata si accesata doar de pe un device , in general platformele de genul celei oferite in postul asta sunt mai securizate decat calculatoarele noastre personale
Riscul de a ne fi furate datele personale ni-l marim sau scadem ca indivizi prin atentia pe care le-o oferim ...
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Solutia ideala (zic eu) ar fi sa existe acolo 1-2-3 persoane de absoluta incredere care sa poata aproba cererile, ca sa fie totul mai transparent.

Eu in mod evident ma gandesc la Ionut (SadEyes) dar nu am idee daca timpul lui (mult spus) liber ii poate permite aceasta treaba. As putea de asemeni sa ma gandesc la persoane active aici in forum gen GoogleFun sau Diablo sau GlamourFoto sau poate altii... dar as dori ca treaba asta sa fie extrem de transparenta si total lipsita de favoritisme sau alte minuni... gen sa fie pe bune.

Daca aveti sugestii, le ascult.
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Multumim de incredere theselby@ - si ma refer strict la mine aici - intradevar , poate fi un soft de ajutor pt modelele independente , fara discutie ca nu incape indoiala in privinta corectitudinii (a softului) dar , eu unul , mai am comportament meteoric cateodata , dispar fara preaviz , subit , ca magaru-n ceata ! :wink:

Ideea da - e geniala - de a il implementa cat mai transparent cu putinta , si , cu o cat mai mare adresabilitate , sa-l foloseasca cei care au intradevar nevoie de el , si nu in scopuri de spionaj /sondaje /statistici privind modelele independente , sau alte bazaconii ...

Toate cele bune ,
googlefun@
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Vom vedea pe viitor daca va fi cazul.

Momentan din ce am discutat in privat cu alte persoane, cel mai bine ar fi sa fie totul foarte strict (ceea ce si intentionam din start).

Timpul le va lamuri pe toate.
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Vin cu niste clarificari intrucat in ultimele 2 zile, mi s-a atras atentia ca nu am specificat clar anumi aspecte, care va pot confuza.

Rog un moderator ca, daca va considera ca e bine, sa mute reply-ul meu in prima postare pe acest topic.

Absolut toate modelele independente cat si cele din studio se feresc de lumea exterioara. Ceea ce e si normal, asa ca as dori sa va stipulez cateva detalii cat sa intelegeti ca sistemul este de fapt unul anonim.

Asadar, SECURITATEA DATELOR PERSONALE
La inregistrare, site-ul va cere:
* Nume de familie, prenume si un nickname. In absolut orice zona din site, orice alt utilizator va vedea doar nickname-ul acela... niciodata nu va vedea numele tau real. Noi nu te obligam sa-ti declari numele real pe bune la inregistrare, dar ca sa ne usurezi procesul de verificare, ar fi mai indicat sa fim pe cat posibil sinceri unii cu altii.
Deci peste tot in site-ul respectiv, in paginile publice (forum, mesagerie, clasamente, etc) se vor afisa doar nickname-urile.
* CNP-ul: acesta este o cerinta pentru studiouri, pe baza acestui CNP softul detecteaza cand anume e ziua de nastere si a cui, afiseaza diferite informatii, etc. Atat timp cat introduci ceva de genul 2 YY MM DD (celelalte 6 cifre sunt irelevante in softul acesta) nu ai de ce sa te temi.
* poza de avatar - aceasta nu e obligatoriu sa fie cu tine decat la inregistrare. Ulterior iti poti alege ca aici in acest forum, ce poza vrei tu.

Pentru partea de conturi pe site-uri si statisticile care se colecteaza
Datele care se colecteaza daca aderi la aceasta platforma sunt vizibile doar pentru tine.

Clasamentele arata doar pozitia pe care te afli. Dar banii pe care ii face fiecare model in parte sunt stiuti doar de modelul respectiv. Dupa cum o sa te convingi si singura atunci cand o sa te regasesti pe tine acolo. O sa vezi ca tu iti vezi anumite detalii, dar la celelalte persoane nu vei remarca absolut nimic decat ceea ce nu e un mare secret (de exemplu numarul de ture lucrate sau numarul de ore petrecute online).

Tu esti singura responsabila de poza de avatar pe care ti-o alegi, sau de nickname-ul pe care ti-l vei alege.
Noi am dori sa te sfatuim ca:
* numele de utilizator sa nu fie acelasi cu nickname-ul
* nickname-ul sa nu fie de fapt numele tau de scena pe site-urile pe care lucrezi

Daca numele tau de scena pe site-uri e AngelinaJolie si in aceasta platform vrei tu sa fie tot AngelinaJolie (fiindca tii tu neaparat sa stie lumea cine esti) e decizia ta.

Daca aveti intrebari, le ascult... eu imi cunosc produsul mult prea bine si tocmai din acest motiv e foarte posibil ca nu-mi trec prin cap anumite aspecte care pentru voi pot fi foarte importante, ba chiar vitale.

Cu stima,
Sebi.
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare tuturor,

In cele ce urmeaza, o sa va explic nitel cum functioneaza softul de logare.

1. Instalarea
Instalarea softului este in teorie foarte simpla. Dai de cateva ori next next next si la un moment dat ajungi la ultimii pasi.
La sfarsit, installerul va recomanda sa instalati WinPCap - acest tool este necesar pentru a detecta cu acuratete uploadul pe care il faceti pe site-uri atunci cand sunteti online. O sa va rog sa nu debifati optiunea din imaginea de mai jos, intrucat este necesar sa fie bifata.

Imagine


Dupa ce se instaleaza acest WinPCap, ajungeti la pasul final, unde installerul arata asa:

Imagine


Acum o sa va explic nitel pentru ce sunt acele optiuni:
  • Optiunea 1 --- daca pe calculator aveti windows 10, ar trebui sa bifati acea optiune, ca sa va instaleze o alta varianta de WinPCap (pasul explicat un pic mai sus)
  • Optiunea 2 --- despre Adobe FMLE 3.2. Dupa cum probabil stiti deja, unele site-uri accepta sa faceti broadcast HD cu Flash Media Live Encoder. Softul asta de logare va usureaza munca, in ideea ca, prin doar 2-3 clickuri, faceti streaming cu acest FMLE fara sa va chinuiti voi sa configurati optiuni si alte minuni (tocmai din acest motiv, o sa vedeti un pic mai jos, ca softul va cere la prima instalare sa configurati ce camera video si ce microfon folositi pe diverse site-uri, ca sa va usureze treaba)
  • Optiunea 3 --- daca folositi Skype pentru bookinguri sau pentru SkyPrivate, va recomand sa instalati exact aceasta versiune de Skype si sa intrati apoi in optiuni, la advanced, si sa debifati update-ul automat. Evident Skype va insista de fiecare data cand va logati si va va cere upgrade, dar voi dati-i cancel, ca sa fie exact fersiunea asta. Daca nu stiti cum sa va faceti un cont de Skype varianta veche (fara sa fie nevoie de acel live: in fata contului de utilizator, urmati pasii descrisi aici)
  • Optiunea 4 --- Firefox 46.0.1 --- softul pt modele in acest moment este cel mai stabil doar cu aceasta versiune de Firefox. Prin urmare, daca folositi Firefox, va rog sa instalati exact aceasta versiune, apoi sa mergeti in optiuni la firefox si de la Advanced, sa debifati update-ul automat.
Cat despre Google Chrome, softul functioneaza cu versiunile 54, 55 si 56 (pe 32 bit)

2. Configurarea softului
La prima instalare pe un calculator nou, softul va cere sa configurari setarile HD de streaming pentru diverse site-uri unde este necesar.
Chit ca nu lucrati cu unele din site-urile respective, tot va obliga sa configurati peste tot...
Configurarea arata cam asa:

Imagine


Dupa cum observati, pentru site-urile respective va cere sa alegeti care din camerele video disponibile in calculator o veti folosi. In coloana a doua, alegeti care din microfoane utilizati pentru partea de sunet.
Repet: chit ca nu lucrati cu site-urile astea, softul va obliga totusi sa selectati optiunile. De ce? Deoarece nu are cum sa stie softul pe ce site-uri aveti voi de gand sa lucrati... pasul asta se face o singura data... apoi nu mai este necesar. Dar, daca doriti sa faceti o schimbare, se poate face dupa ce va logati in soft, exista o optiune in meniul softului din iconita din bara de jos, de langa ceas.

Imagine


Daca softul detecteaza ca aveti instalat WebCamSplitter varianta PRO de la VerySoft si daca detecteaza ca aveti doua camere video, va ofera sansa sa va utilizati de o optiune super smechera si anume aceea de a lucra cu doua camere in paralel.
Sa presupunem ca aveti o camera Logitech BCC situata in fata voastra si ca mai aveti o a doua camera (un C920 de exemplu) sus in tavan sau in dreapta. Softul aici va intreaba care anume e camera principala de lucru si care anume este cea secundara.
Astfel, cu un singur click dreapta pe iconita WebCamSplitter PRO, softul va comuta instant de pe o camera video pe cealalta, astfel ca sa puteti oferi show-uri de mai mare calitate.
Astfel, considerand scenariul de mai sus:
  • la primary, alegeti Logitech BCC si la sunet alegeti Echo canceling ....
  • la secondary, alegeti Logitech C920 si la sunet alegeti microfonul de la C920
Apoi apasati Apply and Close ca sa se salveze modificarile.
Daca nu doriti aceasta interschimbare intre camere, alegeti o aceeasi camera la intamplare atat la primary cat si la secondary si softul nu va mai oferi functionalitatea de interschimbari printr-un singur click.

Asta e tot ceea ce tine de partea de instalare si configurare.

3. Logarea in soft

Imagine


Cand veti porni softul de modele, prima data va veti lovi de fereastra de logare.
Aici va trebui sa va introduceti username-ul si parola pe care le folositi in panoul web. Apasand login, o sa fiti logata in interfata pentru online, pe care o explic mai jos:

Imagine


Ok, dupa cum observati, dupa ce m-am logat in softul pentru modele, va apare o fereastra care va arata similar cu aceasta de mai sus, doar ca difera site-urile, intrucat e functie de site-urile pe care lucrati voi.
Acum o sa va explic putin interfata de mai sus.
  • Primul buton, cel cu inimioara. Daca veti da click pe el, va va loga in mod automat in contul vostru pe http://modeleindependente.ro
  • Butonul 2, cel cu imagine de calendar, este folosit pentru a va defini turele programate pentru saptamana imediat urmatoare.
  • Butonul al 3-lea, in cazul meu, se refera la WebCamSplitter PRO. Dupa cum am explicat mai sus la configurarea camerelor interschimbabile (daca folositi mai multe) de aici, cu un singur click dreapta la mouse pe acest buton, veti interschimba de pe o camera video pe alta, fara vreo intrerupere a imaginii. Cu click stanga va porneste splitterul WCS PRO, cu click dreapta se produce interschimbarea camerelor video.
Dupa cum remarcati, mi-am declarat un cont de Skype in panoul web. Astfel am aici in fereastra, buton pentru a porni Skype-ul. Logarea se face absolut AUTOMAT daca folositi exact versiunea corecta de Skype pe care o recomanda installerul.
Apoi o sa remarcati iconitele a doua site-uri: Chaturbate si XLoveCam. Functie de conturile site-urilor pe care le declarati voi in platforma, veti avea aici alte iconite. De remarcat ca deasupra site-urilor unde puteti genera castiguri, exista un text cu verde care acum indica 00.00$. Daca veti da click pe acel link, softul va incerca sa detecteze automat incasarile voastre pe acel site, date care vor fi comunicate ulterior in panoul web. Pe baza acestor date se vor genera clasamentele.

Celelalte iconite va pot ajuta sa porniti rapid un Firefox sau Chrome sau Internet Explorer.
Ultimul buton, YouTube, va va porni in Google Chrome youtube-ul, cu AdBlock preconfigurat astfel ca sa nu aveti reclame in YouTube.

In partea de jos a ferestrei, sunt 3 sectiuni mari si late:
  • Prima parte: controlul volumului la microfon. De acolo puteti controla care va e volumul la microfon pe site-uri. Daca bifati AUTO, softul va ajusta singur volumul astfel incat sa fiti auzite corespunzator pe site-uri. Tot ce trebuie sa faci e sa selectezi microfonul pe care-l utilizezi.
  • A doua sectiune te poate ajuta sa-ti contorizezi singura diverse actiuni. De ex, daca ai de facut un booking pe Skype de exact 20 de minute, pornesti de acolo cronometrul pentru privat, astfel ca sa stii sa inchizi Skype-ul cand expira cele 20 de minute
  • In a 3-a sectiunea, sunt afisate niste date despre calculatorul tau. Cat upload faci, cat de suprasolicitat e procesorul, etc. Cea mai importanta functionalitate de acolo insa e cea de notite pentru membri. Nu toate site-urile ofera optiunea de a-ti nota informatii, astfel ca acest soft te poate ajuta sa-ti salvezi informatii despre membri. Scrii nickname-ul acolo, si apoi iti apare o alta fereastra unde poti salva informatii despre membrii tai (vezi imaginea de mai jos).
Imagine


Cateva informatii despre site-urile care au optiunea de broadcast in FMLE.
Site-uri precum XLoveCam, Streamate, Cams (streamray), Cam4, PantyBay etc etc, va pot oferi optiunea de a face streaming in HD folosindu-va de Adobe FMLE.
  • Pentru XLoveCam de exemplu, va recomand sa dezinstalati FluxManagerul de la ei, deoarece softul acesta vine deja cu o varianta mult mai stabila care functioneaza in rezolutie 864x468 ca Jasminul, in parametri decenti de streaming de calitate. Nu trebuie decat sa bifati ca folositi Flux Manager din interfata de model de la setari, si softul de modele te va conecta de fiecare data corect pe site.
  • Pentru site-urile cu FMLE, cand vei deschide site-ul, iti va apare o fereastra aditionala unde va trebui sa introduci cele 2 optiuni pentru streaming (RTMP serverul si Stream-ul). Pe Streamate de exemplu, cand dati click pe butoanele COPY aferente acestor 2 optiuni, softul le "detecteaza" si le completeaza in mod automat si va porni interfata HD imediat. Astfel ca, cu doar 2 clickuri, vei fi online (fata de varianta clasica, unde deschizi tu cu mana FMLE-ul, te apuci de configurat pe acolo, dai copy paste, apoi dai start, etc....). E la fel de usor si pentru celelalte site-uri care functioneaza cu FMLE (Cam4, Cams, etc).
Pentru situatia in care sunteti nevoite sa dati STOP in softul de HD la site-ul respectiv, ca sa il porniti din nou, trebuie sa dati click pe rotitza de la mouse in iconita din soft, si se va lansa din nou fereastra pentru cele 2 campuri (rtmp si stream).
Mai pe scurt, aproape fiecare buton din softul de modele accepta 3 tipuri de actiuni cu mouse-ul:
  • click stanga porneste softul cu presetarile lui
  • click pe rotitza la mouse, cere noile setari de HD pt site-ul respectiv
  • click dreapta va da voie sa porniti site-ul respectiv intr-un browser pe care il alegeti voi, ca in imaginea de mai jos:
Imagine




Cam asta e tot ce va pot povesti despre softul de modele. Restul de optiuni sunt vizibile in interfata online, direct in panoul web.


Mult succes!
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare,

Produsul acesta gratuit - https://modeleindependente.ro/ - inca exista chiar si dupa atatia si e tot gratuit si folosit de modele independente din Romania. Nu-s ele multe, dar pot fi mai multe :)

Daca veti intra pe pagina principala de logare, veti putea observa o zona unde specific beneficiile de care va puteti bucura ca parte a acestei comunitati: https://modeleindependente.ro/Account/Login
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumim Sebi, toate cele bune
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”