New huge event in 2017-Bucharest Summit

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Hello everybody,

We proudly announce, that starting 2017, a new huge event will be held in Bucharest! This comes as a response to your needs as performers and studios to have a "home" summit! We will come back soon with more details! :)


office@bucharestsummit.com
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Intampin cu bucurie dezvoltarea domeniului. Bucurestiul poate absorbi un eveniment de proportii.

Succes!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Din totdeauna am fost de parere ca, asa cum studiourile inca au loc sa se dezvolte in ciuda faptlui ca exista foarte multi veterani cu ani grei de videochat in spate, asa si evenimentele de mare amploare pot co-exista, in paralel sau whatever.

@M: No offence, dar b-summit e un user nou, topicul acesta aici, in forum, nu va avea nicio valoare daca lumea nu va sti de fapt cine e in spate.

Cat despre eveniment, nu pot deocamdata decat sa astept si sa vad ce anume veti anunta. Cred ca majoritatea stim deja ce presupune un summit si ce asteptari am avea de la un summit.
Tu ai dat dovada de nenumarate ori ca poti aduna oameni bun intr-un acelasi loc, cu siguranta vei reusi si cu bucharestsummit.

Te sustin, n-as vedea niciun motiv sa nu, desi nu prea halesc Bucurestiul (ca oras) :)

Succes.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Eu personal si in numele studioului pe care-l reprezint va doresc succes in organizarea evenimentului.Vom sustine si vom ajuta cu ce putem daca ni se cere ajutorul orice eveniment de acest gen din industrie.

Personal cred in zicala ''doua mancaruri nu strica'',nu exista pierdere la astfel de evenimente indiferent de organizator.Am incredere ca voi aveti resursele si puterea de a organiza acest eveniment.

Bafta si...ne vedem la summit!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Lucky Studio
Mesaje: 1
Membru din: 20 Iul 2016, 18:12
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Din experiența noastră din 2009 in acest domeniu, contează foarte mult pentru un studio sa ai o relație bazată pe respect reciproc cu ambele tipuri de parteneri de afaceri:
modelele de videochat din studio si
managementul site-urilor de videochat.
Este f simplu să ai o relație de business bună cu modelele din studio pentru ca ai când si unde sa comunici cu ele:
de fiecare dată când vin sa se logheze pe site-uri, adică intre 2 zile pe săptămână si 4-5 zile pe săptămână, la studio.
Dar cu ceilalți parteneri de afaceri, respectiv cu managementul site-urilor de videochat, nu reușim sa comunicăm la fel de des, din păcate.
Alexandra Georgia de la LiveCamAwards si Alexiss de la AW Summit si AW Awards au schimbat in bine acest lucru in sensul in care ne-au oferit ocazia de a ne cunoaște mult mai bine partenerii de afaceri (ne referim aici tot la managementul site-urilor de videochat).

In cazul nostru, Lucky Studio si-a dublat in primul an după participarea la AW Summit in Mamaia in 2014 numărul de modele care făceau parte din echipa nostră.
Mai mult decât atât, modelele nostre si-au mărit cu mult încasările zilnice pt ca trainerii noștri au dezvoltat o relație de business din ce în ce mai apropiată cu managementul site-urilor de videochat.

Noi, fetele de la Lucky Studio, considerăm că este esențial sa participam la cât mai multe evenimente de acest tip, motiv pt care am fost prezente la LiveCam Awards la Barcelona, precum si la Praga sau la Las Vegas.

Tot pentru a menține o relație apropiată cu managementul site-urilor de videochat, avem in fiecare luni la 14:30 un Skype de 2 ore programat cu unul dintre managerii site-urilor de videochat, iar cu ceilalți 5 reprezentanți ai site-urilor ne vedem pe Skype la fiecare 2 saptamani.
Cu toții știm că, pentru a colabora cât mai bine 2 echipe de oameni, respectiv trainerii noștri si managerii site-urilor de videochat,
este esențial să discutăm des in realitate, nu doar pe Skype sau pe mail.
Relațiile puternice de business se construiesc la prânzuri, la cine sau la un pahar de șampanie. :)

Noi considerăm ca este foarte important să existe an de an un summit de videochat la București din următoarele motive:

1: e vorba de mândria de a fi Românce!
noi am prefera sa mergem la Bucuresti la summit decât la Praga sau Budapesta, preferăm sa mergem la un summit organizat in capitala țării noastre decât intr-o alta capitală de țară fost comunistă.
Bucureștiul este un oraș extraordinar ca arhitectură, ca istorie, iar managerii site-urilor de videochat trebuie sa devină conștienți de istoria noastră.
La ultima întâlnire pe care am avut-o cu site-ul Flirt4Free, chiar înainte de summit-ul de la Mamaia din 2016, i-am invitat sa facem împreună un tur al capitalei noastre si au fost f incantați sa ne cunoască in cele 6 ore istoria, arhitectura acestui minunat oraș.
Nu are sens acum sa enumerăm tot ce am vizitat in Bucuresti pt ca nu acesta este subiectul acestui topic, dar e de la sine înțeles ca ne-am simțit mândre ca suntem ROMÂNCE prin arhitectura si istoria capitalei noastre.

2: Bucureștiul este un oraș mult mai fun decât Praga sau Budapesta!
Cele mai tari cluburi din România sunt in Bucuresti,
cele mai bune restaurante din România sunt in București,
cele mai bune hoteluri din România sunt in București,
cele mai frumoase muzee din România sunt in București.

3: Cele mai multe si cele mai mari studiouri de videochat din România sunt din București: Charm Studios, LTV, ProAVC etc.

4: "Omul sfințește locul" e o vorbă veche românească:
Markus, nu este nevoie sa va spunem noi, este persoana care a creat o echipă de management care conducea cu succes peste 600 de modele de top.
Departamentul de marketing si branding de la Lucky recunoaște deschis faptul ca s-a inspirat din campaniile publicitare ale Wow Studio, Happy Studio, Pro AVC Studio.
Dacă își propune ceva Markus, in mod absolut sigur va reuși.
Colegele noastre, modelele de la Lucky, abia așteaptă summitul de la București, alături de noi, echipa de traineri.
Noi am avut ocazia să il cunoaștem pe Markus si la summit-ul de la Mamaia din 2014, si la Barcelona, si la Praga, si atunci cand ne-a vizitat studioul:
știm ca va reuși să organizeze un summit extraordinar! :)

5: este timpul ca toate site-urile sa recunoască oficial faptul ca cele mai bune modele din lume si cele mai bune studiouri din lume sunt cele din România, iar existența a 2 summit-uri in România, unul la Mamaia si celălalt in capitală va veni ca o confirmare a acestei stări de fapt.
De ce să ma duc eu la nu-știu-ce summit la Praga, când pot să las managerii site-urilor sa își consume timpul si energia venind la mine "acasă", adică in București.
Cu toții știm că in business contează mult si pe ce teritoriu are loc negocierea:
ai venit tu la mine la birou sau invers? :)
Eu, dacă am cu adevărat nevoie de tine, mă voi deplasa la tine la birou.
Iar site-urile, toate site-urile de videochat au mare nevoie de noi, studiourile din România pt ca suntem cu mult mai bune decât cele din Columbia.
Da, este o plăcere sa mergem la Barcelona pt că Barcelona este cel mai frumos oraș din Europa si vom merge cu aceeași plăcere la viitoarele ediții ale Live Cam Awards, dar noi am prefera sa mergem la viitorul summit de la Bucuresti decât la Praga sau la Budapesta.
Noi, trainerii si modelele românce, ne bucurăm sa participăm la event-uri organizate de românce precum cel de la Barcelona sau de români, precum cel de la Mamaia sau cel de la București din 2017.

6: Este foarte important in business spiritul de echipă, precum si spiritul de competiție:
summitul de la Bucuresti, la fel ca si celalalte 2 event-uri organizate cu succes de ROMÂNI, cel de la Barcelona si cel de la Mamaia, va alimenta atât spiritul de echipă al studiourilor si al modelelor de videochat, cât si spiritul de competiție.
Pe noi, echipa de management de la Lucky Studio, ne-au inspirat modul de organizare al Charm Group, ascensiunea spectaculoasă a acestui studio, leadershipul lui Dragoș Costea.
Am cunoscut colegele de la Charm prin intermediul unui alt summit, cel de la Mamaia si am dezvoltat relația apropiată prin cadrul Live Cam Awards de la Barcelona din 2015 si 2016.
Am dezvoltat relații f profitabile de business cu managerii de la XLove datorită event-ului spectaculos de la Barcelona organizat de Alexandra Georgia, o femeie de afaceri ROMÂNCĂ de succes pe care o admirăm cu toate!
Datorită Live Cam Awards Barcelona din 2016 am avut onoarea sa servim prânzul cu Greg, owner-ul site-ului Flirt4Free.
Cu siguranță Greg va participa bucuros la summit-ul de la Bucuresti din 2017 din numeroase motive si, datorită lui Markus, vom putea sa dezvoltăm o relație de business mult mai apropiată cu managementul site-urilor de videochat.

Acestea fiind spuse, noi abia așteptăm să ne revedem toți prietenii din România si din lumea întreagă la București in 2017 si in toți anii ce vor urma!
Felicitări, Markus!
Felicitări industriei de videochat din România, modele si studiouri! :)
UniqueAttitude
User Junior
User Junior
Mesaje: 51
Membru din: 11 Dec 2015, 05:46
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Felicitari ! Ne vom alatura si noi, cu mare interes. Suntem nerabdatori sa aflam mai multe detalii :D
Avatar utilizator
Bishop.
Mesaje: 19
Membru din: 26 Iul 2011, 08:41
Localitate: Brasov
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Un eveniment necesar industriei, chiar daca ii lipseste originalitatea. V'a fi unul constructiv, cu siguranta.
Kudos.
Be Yourself ! Everyone else is taken. :')
Avatar utilizator
Charm Group
Mesaje: 33
Membru din: 02 Iun 2014, 20:24
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Precum cele relatate si de Lucky Studio, carora le multumim enorm pentru inovatia adusa in industrie, suntem in asentiment cu orice eveniment de acest gen. Consideram ca sunt lucruri de invatat si imbunatatit in fiecare zi, cu siguranta reintalnirea colegilor de bransa/partenerilor este un lucru benefic, cel putin pentru cei cu intentii morale.

Are mai putina importanta cine organizeaza un eveniment. Important este ceea ce ofera pietei/industriei si scopul lui. Plecand de la aceasta premisa, cu totii avem de castigat.

Mult succes tuturor!
Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Imagine

30th of MAY 2017 – 2nd of June 2017
BUCHAREST SUMMIT
OFFICIALLY THE TOP FESTIVAL OF THE INDUSTRY

We would like to officially inform you that the year 2017 will be marked by the utterly exquisite event organized by our team of professionals entitled Bucharest Summit, which will take place starting on the 30th of May 2017 through the 2nd of June 2017, at the luxurious centrally-located hotel Radisson Blu.
The event will gather many distinguished guests, from website owners, to studio owners, models, affiliates, mobile companies, billing companies and other companies related to the adult industry, who will host an array of activities designed to harness powerful group dynamics in support of creative and energetic people with exciting visions. This festival will also offer an opportunity for attendees to share with and learn from one another, reaffirm their entrepreneurial commitment, and review key ingredients in their plans for the launch of a new technology-based business.
Bucharest Summit is naturally taking place in Bucharest because the Romanian capital is an industry hot spot, priding itself with top business, talented models and innovative know-how.
The richest people in the world look for and build networks. Everyone else just looks for work.
Competition makes us faster. Collaboration makes us better!
Awards are one of the most powerful and cost-effective marketing tools and this is the very reason we are organizing a gala where winning a prestigious award can help your business stand out from the crowd, send a positive message to your existing customers and attract new business.
Of all the wonderful things that Bucharest SUMMIT has to offer, parties are not the least of them. There is something for everyone at this event, and we mean EVERYONE. Sophisticated parties and rave events hosted by the trendiest clubs are guaranteed to leave you bleary-eyed the next morning and wanting more.
According to the founder of this event, who bridged the communication between all the important business figures both abroad and on the Romanian territories, there has been manifested a great interest in the participation and development of the event. As a result we would like to express our gratitude towards all the websites ,studios, both from Bucharest, but also from all around Romania who embraced and supported our initiative in this respect, and last but not least to all the tough, sounding players on the market.
For more information visit: http://www.bucharestsummit.com or contact:evelina@bucharestsummit.com
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Si se spunea ca nu e activitate in domeniu si-n forum... Uite stiri pozitive care nu fac decat sa ne incante. Ma bucur ca ne informati cu date concrete, ca se lucreaza serios la eveniment si va uram spor la treaba si succes!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Multumim,

Da,lucram serios si foarte determinati si promitem sa va tinem la curent cu toate noutatile!
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Asteptam cu nerabdare :wink:

Succes si ne vedem acolo:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
cssmfcpro
Mesaje: 44
Membru din: 20 Apr 2013, 15:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Contact:

superb... Sper sa nu se schimbe multe in "agenda" si poate participam la event. :)
Camgirl.Cloud - Twitter @CamgirlCloud
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Lucruri pozitive si frumoase au loc in domeniu, trebuie doar sa le vedem si sa ne bucuram.

Asteptam cu maxim interes sa aflu mai multe despre acest eveniment care promite sa fie grandios ca tot ce a facut persoana care il organizeaza.


Felicitari pentru initiativa, ne vedem acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Imagine


S-AU DESCHIS INSCRIERILE PENTRU BUCHAREST SUMMIT!

Incepand de astazi s-au deschis inscrierile pentru Bucharest Summit!


Cine se poate inscrie la Bucharest Summit?
Bucharest Summit este evenimentul industriei adult la care pot avea acces toti cei care fac parte din acest domeniu. La Bucharest Summit se poate inscrie orice model independent, orice studio, mic, mediu sau mare, oricine din aceasta industrie.
De ce ar trebui sa ma grabesc sa ma inscriu, din moment ce inscrierile sunt gratuite pana in 1 mai 2017?
Foarte multe activitati si seminarii sunt disponibile intr-un numar limitat. Astfel doar cei care se inscriu primii la acele activitati, pot beneficia de ele, pe principiul primul venit, primul servit.
Doar daca te inscrii la Bucharest Summit ai posibilitatea de a beneficia de Newsletter. Prin sistemul de Newsletter poti primi informatii despre Bucharest Summit: orice noutate, orice lansare de eveniment, orice adaugire, sau modificare la evenimentele din cadrul Bucharest Summit este anuntata prin sistemul de Newsletter.
Trebuie sa ma inscriu cu datele mele reale? Datele mele reale vor fi listate pe site?
Pe site vor aparea toate datele adaugate de tine in formularul de inregistrare, mai putin numele (numele de familie), numar de telefon si emailul. Acestea nu vor fi facute publice. Ceea ce este recomandat e sa completati cu date reale atat emailul cat si numarul de telefon pentru a putea fi contactati de catre colegii nostri atunci cand e necesar,in cadrul evenimentului.
Cum pot sa imi rezerv camera pentru Bucharest Summit? Unde sa imi rezerv camera pentru Bucharest Summit, la ce hotel? Cand sa imi rezerv camera pentru Bucharest Summit?
Pentru a putea rezerva camera la Bucharest Summit, pe site-ul evenimentului http://www.bucharestsummit.com, aveti sectiunea VENUE. In josul paginii VENUE aveti butonul de Book Now. De acolo poti rezerva camera in cadrul hotelului Radisson Blue, unde se desfasoara evenimentul.
Este bine sa va rezervati camera din timp, intrucat numarul de camere este limitat si se poate epuiza in scurt timp de la lansare.
De ce sa ma inscriu la Bucharest Summit?
1. Pentru a-mi intari relatia cu site-urile pe care lucrez. Cele mai mari site-uri din industrie vor fi prezente la Bucharest Summit. Astfel orice studio sau model independent are posibilitatea de a sta de vorba cu reprezentati ai site-urile pentru care lucreaza.
2. Pentru a descoperi noi oportunitati pentru studioul tau sau ca model independent - la Bucharest Summit vor fi prezenti furnizori de echipamente pentru videochat, designer de interior specializati in domeniul videochatului, fotografi specializati in domeniul videochatului, programatori si oameni specializati pe social media in domeniul adult, hair stilisti de marca, make-up artisti, constructori de mobilier care au avut colaborari de success cu studiouri mari din Romania …etc . Practic incercam sa aducem furinzori care acopera tot ceea ce inseamna echipamente si know how intr-un studio de videochat, furnizori care deja au lucrat cu studiouri mari din Romania sau cu modele independente de top.
3. Pentru a invata cum sa derulez o activitate legala - unul din cele mai asteptatate si rasunatoare seminarii din cadrul Bucharest Summit o sa fie seminarul de legalitate in cadrul caruia incercam sa aducem in fata audientei fosti angajati ANAF, consultanti de marca din domeniul fiscal, avocati de renume, contabili cu experienta, personalitati cu greutatate care sa va asigure cele mai corecte, de actualitate si cuprinzatoare informatii pe parte de legalitate. Va promitem ca acest seminar va fi unul care sa schimbe radical metodele administrative de lucru, mentalitatea intregii lumi si care sa creeze un model pentru cei nou veniti in aceasta industrie.
4. Pentru a invata cum sa ma promovez efficient – in cadrul Bucharest Summit o sa avem seminarii sustinute de firme internationale specializate in generarea traficului si promovarea media (precum: brokerbabe, modelcentro), seminarii in care specialisti in domeniu va vor invata cum puteti sa va promovati correct si eficient si sa va cresteti traficul, atat ca model independent cat si ca studio.
5. Pentru a-ti imbunatati knowhow-ul in acest domeniu - seminariile noastre vor fi de o calitativ exceptionala, deoarece obiectivul nostru principal este ca la sfarsitul acestora orice owner de studio, orice model independent sa plece cu un bagaj nou de cunostinte in domeniu, o consultanta extrem de valoroasa, care daca ulterior este pusa in practica poate creste vanzarile in mod exceptional.
6. Nu in ultimul rand pentru fun. Vom avea o gama foarte larga de activitati de fun, de la salt cu parasuta si survol cu elicoptere deasupra Bucurestiului, pana la petreceri de noapte (in fiecare noapte) in cluburi precum Fratelli, Boa, Player. Petrecerile vor dispune de Open bar gratuit pentru absolut toata lumea. Toate activitatile din cadrul Bucharest Summit sunt gratuite, nu necesita achizitionarea biletelor de intrare sau participare.

As putea sa va mai dau inca cel putin o suta de motive pentru care ar trebui sa fiti prezenti, insa prefer sa va las sa le descoperiti singuri. Cert este ca daca esti in industrie prezenta la Bucharest Summit este un MUST.


Sarbatori cu bine si mult succes!
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Multumim c-ati anuntat evenimentul si c-ati deschis inregistrarea. Vom fi acolo.
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Va doresc un an nou fericit, plin de bucurii si lipsit de evenimente neplacute!
Happy new year!
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
MoodElle
Mesaje: 40
Membru din: 09 Ian 2017, 10:20
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Noul an, sa aduca tuturor ceea ce-si doresc cu adevarat, sa fie plin de surprize placute, impliniri, realizari si bogat in evenimente minunate.
Sustin cu bucurie si placere astfel de evenimente, ce vor schimba in bine acest domeniu.
Felicitari pentru initiativa!
"Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment." Buddha
MoodElle
Advance Studio
http://www.advance-studio.ro/
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

:) Prezent, daca nu ma loveste vreun meteorit intre timp. Felicitari, toate cele bune.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Ionut, multumim pentru faptul ca ti-ai anuntat prezenta la eveniment. Este extrem de important pentru noi :)
Le multumim tuturor celor care deja s-au inscris si promitem sa nu dezamagim.
Va asteptam si pe restul sa va inscrieti.
Nu uitiati, pana la data de 1 martie, puteti beneficia de intrare gratuita la eveniment, astfel economisiti 199$/persoana.
http://bucharestsummit.com/registration
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Imagine



Profitati de ultimele 7 zile pentru a beneficia de INREGISTRAREA GRATUITA pentru studiouri si modele! Nu ratati aceasta sansa si asigurati-va ca numele dumneavoastra apar pe lista participantilor pana la data de 1 martie 2017. Discutiile si deciziile cu privire la prelungirea datei de inregistrare gratuita inca nu s-au finalizat, drept urmare, recomandarea noastra este sa va maximizati sansele inregistrandu-va pana la data limita mentionata.
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

Avatar utilizator
B-Summit
Mesaje: 26
Membru din: 19 Iul 2016, 12:48
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times
Contact:

Imagine

Daca tot a sosit primavara echipa Bucharest Summit are vesti bune.Scopul nostru este de a avea un numar record de participanti din randul modelelor independente si a studiourilor si de aceea,desi daca pana acum avem un numar mare de inregistrari(500 participanti,100 de studiouri),am decis sa extindem perioada de FREE REGISTRATION pana la 1 May 2017!
Va asteptam cu entuziasm, in numar cat mai mare, sa invatam impreuna si nu in ultimul rand sa ne distram pana in zori !Seminariile vin cu topicuri fresh si axate pe calitate.Nu uitati ca seminarul de legalitate va fi de-a dreptul spectaculos si va aduce in fata dumneavoastra nume cu mare rezonanta din segmentul fiscal si juridic,dar nu numai.

Ne vedem la Bucharest Summit!
Bucharest Summit - 8-10 September 2020
The Largest European Business Event for Entertainment Industry, Suppliers and Affiliates.

https://bucharestsummit.com

Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”