Forumul nu mai e ce a fost, ce facem?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut Marius, părerea mea este următoarea:

Focul ce se socoteşte stins de multe ori sub cenuşă se găseşte aprins, deasemenea Focul, când se-ncinge, greu se stinge având poate ca rezultat în unele situaţii Lemnul strâmb focul îl îndreaptă

Dar se poate şi aşa:
Focul ce nu te supără, nicicum să-l zgândări deasemenea O vorbă bună stinge focul mai curând decât o bute de apă

Revin. Intre timp, vă rog să nu stingeţi focul cu paie

Toate cele bune.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Nu am rezistat tentatiei sa nu dau cu batul prin gard. Pe acelasi principiu probabil si viata imi va da cu sarcasm in situatii tragice. Sper sa nu plang, sa ma plang atunci. Privind tabloul de ansamblu care e cel putin revelator, din pacate, din slabiciune, nu m-am putut abtine.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Mi-am propus doar sa citesc acest forum minunat..
Nu am reusit sa ma abtin sa nu dau Like,acestui comentariu :)...
"Parintii nu se cearta in fața copiilor"...
Frumos,si adevarat.
tomaadrian
User Junior
User Junior
Mesaje: 54
Membru din: 03 Apr 2016, 15:52
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Una peste alta, concluzia este ca forumul a ramas acelasi. Plin de informatie de calitate.
Doar oamenii care il perinda s-au schimbat.
Si motivele pentru care s-au schimbat doar ei le stiu.
Ionut, felicitari si multumim pentru tot ce ai facut atatia ani cu forumul.
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Nu pot decat sa ma bucur ca am fost plecat si nu am putut accesa forumul altfel sigur ma mancau degetelele sa scriu cate ceva.

Referitor la forum... se discuta acum imbunatatirile care pot fi aduse si cu siguranta drumul este unul mai bun cel putin din punctul meu de vedere.

Multumesc pe aceasta cale tuturor persoanelor care au ajutat la cresterea forumului, ca userul x a scris mult ca a scris putin, nu conteaza fiecare are o contributie aici si trebuie sa privim acest forum ca pe o comunitate, mi-as dori sa fie una 100% unita dar din pacate nu este chiar asa pentru ca sunt anumite orgolii la mijloc, nu dezvolt.

Doresc ca toata lumea sa aibe o experienta cat mai placuta pe forum si in limita timpului dinsponibil voi incerca sa ajut in continuare.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

@AdrianGlamourfoto....daca toata lumea ar fi ca tine, ar fi clar o lume mai buna. De ce nu pot toti sa fie asa- sa raspuna la obiect, fara sarcasm si replici tampite si negativisme la intrebari banale, atitudine pozitiva..big like for you :D :)
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

...in timp ce unii isi umfla muschii si fac ironii ieftine , in Columbia e liniste si pace , oamenii de acolo dezvolta proiecte , unele comune , altele individuale (dar niciodata nu se calca pe bataturi stiind ca e loc pentru toata lumea) filmeaza documentare pentru Netflix sau televiziuni nationale - incercand fara stiu eu ce OZN-uri de organizatii si asociatii sa faca o imagine mai buna despre live chat in tara lor .

"Vendetele" astea de 2 lei ce incearca unii sa le faca sunt
1. pentru grupele de copii si juniori
2. o musamalizare a realitatii , o incercare de a tine piata si oamenii dezbinati cat mai mult posibil
3. deloc constructive , si nu folosesc absolut nimanui .

Se poate mai mult , mai sus , mai frumos , mai transparent . Si s-a demonstrat de N ori pe fapte ca se poate merge in directia corecta . Zic ... sa reluam cursul .

Daca are sau nu forumul o influenta pozitiva sau negativa in acest sens , fiecare sa traga propriile concluzii si sa se comporte ca atare sau sa-si spuna punctual of-ul (ideal on topic) .

Incepand cu luni dimineata si pana vineri o sa-mi pun cortul in Bucuresti , special pentru intalniri si discutii constructive pe orice tema legata de videochat . Voi participa de asemeni si la BucharestCams , cu mare placere , sper sa vad cati mai multi oameni noi si zambitori acolo . Asadar daca este cineva care isi doreste sa stam de vorba : alex ((AT)) awsummit.com sau skype alexiss.gheorghe

In rest toate cele bune !
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Se poate mai mult , mai sus , mai frumos , mai transparent . Si s-a demonstrat de N ori pe fapte ca se poate merge in directia corecta . Zic ... sa reluam cursul .

Daca are sau nu forumul o influenta pozitiva sau negativa in acest sens , fiecare sa traga propriile concluzii si sa se comporte ca atare sau sa-si spuna punctual of-ul (ideal on topic) .
Salut Alex,

La acest capitol, vibrez pe aceeaşi frecvenţă.

Forumul va susţine în continuare orice iniţiativă constructivă ce are legătură cu activitatea, chiar şi indirectă.

Alex, modul cum işi alege fiecare asociaţii, partenerii, amicii, prietenii în viaţa reală, cum menţine aceste relaţii pe termen lung, ţine de fiecare persoană în parte, nu văd cum ar putea forumul sau summiturile să influenţeze aceste relaţii. Orgoliul dus la extrem va naşte întotdeauna atât lucruri pozitive cât şi lucruri mai puţin plăcute. În foarte multe situaţii chiar nu înteleg, de ce oamenii nu apelează mai des la diplomaţie, transparenţă, comunicare şi preferă să agraveze sau să amplifice chestii minore... care mai târziu vor duce probabil la conflicte reale cu sanşe mici de reconciliere.

Nu comentez situaţia din Columbia, pentru că nu am suficiente date, mă pot ghida după articole de acest tip: http://fusion.net/story/160050/fyi-guys ... her-dudes/ pot trage nişte concluzii personale, mai departe cât de uniţi sau dezbinaţi sunt ei, habar nu am.

Personal m-am simţit foarte bine la toate Summit-urile, şi eu sunt de părere că industria merge spre mai bine, în rest, în prezent văd lucrurile exact cum spune Jacque Fresco în videoul din prima pagină. Am încetat să mai am aşteptări, încerc să îmi fac cât mai bine treaba, mai departe ce fac oamenii în viaţa reală, mă depăşeşte.

Cu privire la AWSummit, în 2015, ţi-am mulţumit si felicitat pentru organizare, atmosfera creeată, personal încurajez pe toţi să participe, să socializeze, să facă schimb de idei. Idem pentru toate evenimentele de acest tip din ţară sau străinătate.

Te felicit deasemenea pentru AWNews.com chiar îmi place ce a ieşit, dacă vrei să îl anunţi şi pe forum, cu cea mai mare plăcere îl voi pune sticky în categoria Industry Related News.

Ţin să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest topic, utilizatori vechi, moderatori, prieteni, amici, cunoştinţe.


Deasemenea nu am uitat utilizatorii ceva mai noi, Morningstar, Dana88, bogdanxxx, YZF, ice999, pregnant87, tomaadrian, am citit toate mesajele voastre, vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase, păreri, sunt de un real folos.

Cum a spus şi Adi, în urma feedback-ului din acest topic, vor fi nişte schimbări pe forum, nu foarte mari, dar care sper eu că în timp vor duce la o mai bună comunicare, fluiditate, moderare etc. Vom încerca să anunţăm aceste schimbări până la sfârşitul lunii Noiembrie 2016.

Până atunci cine mai doreşte să contribuie la acest topic, este deschis în continuare pentru sugestii.

Ne vedem Marţi şi Miercuri, să auzim numai de bine.

Vă mulţumesc.

Cu stimă, Ionuţ
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

Super , sa ne vedem cu bine in cateva zile .

Despre evenimente da , ele sunt benefice , dar sunt de 2-3 ori pe an , totalizand 6-10 zile din 365 , si majoritatea au / avem alte prioritati la aceste evenimente decat sa socializam "excesiv" si sa discutam proiecte de imagine , idei comune , etc.

Desigur ca indiferent de masurile ce le vei lua Ionut , aberatul la greu probabil se va mentine , si asta nu e obligatoriu un lucru rau sau distructiv , iar pe anumite topicuri se poate tine in frau . Atacurile si ironiile - da - , si majoritatea sunt "vendete" care nu isi au rostul si locul in forum .

Multumesc pentru apreciere referitor la awnews.com , este inca un proiect in derulare , mai e inca mult de munca acolo . Curand o sa fie si un podcast , se lucreaza la o documentare ca la carte pentru partea de afiliere-webmastering (social media , media buying specific pentru white labels , etc) . Inca e mult de lucru si se lucreaza cu editori ce trebuie sa prinda domeniul din zbor . E greu , dar vom ajunge acolo unde trebuie .

Se cunoaste public ca imi doresc sa revigorez si forumul , dar vorbesc despre asta deja de doi ani , nu stiu cand voi avea timp sa fac si asta . Dar nu este un concurent agresiv , un afront sau stiu ce alte ineptii (cum sugereaza un intelept pe acest topic) la adultvideochat.ro , ci doar inca un canal de comunicare al ideilor , problemelor , solutiilor , si asa mai departe . Eu sper sa-mi fac timp cat mai curand sa fac asta , dar asa cum am zis deja , datorita timpului , e destul de greu .
Se stie , concurenta este de doua feluri : loiala si neloiala . La cat mai multe canale de comunicare concurente constructiv (loiale) : evenimente , forumuri , etc.

Sa zic si o mica povestioara legata de reportaje . Cineva de la un studio mi-a facut o invitatie sa apar intr-un reportaj , pentru Prima TV sau Kanal D , nu mai tin minte exact pentru ce anume era . Sa vin si sa spun lucruri frumoase despre industrie intr-un reportaj ce se dorea in special advertising pentru studioul respectiv . Am zis OK , facem , chiar daca asta o sa imi atraga si mai multe antipatii ca-mi alatur imaginea de studioul respectiv , dar e o mica oportunitate sa mai spunem cateva lucruri frumoase . Am avut o singura conditie ce nu a fost indeplinita si pentru asta m-am retras , si anume sa iesim pe post fara blur pe fata . I mean ... daca iesim public sa vorbim frumos despre un eveniment , un studio , o industrie , etc. , de ce sa ne ascundem ?

Suntem colegi intr-un domeniu de activitate extrem de frumos si extrem de profitabil . Daca nu se va ajunge la ideal , ceea ce e destul de greu , la proiecte comune , chestii constructive (nu revolutii online) , macar sa fie liniste ca fiecare sa isi poata dezvolta sanatos propriile sale proiecte , sa-si puna in aplicare propriile idei , sa poata sa ceara feedback / ajutor si sa primeasca idei / raspunsuri pertinente . Nu cred ca cer prea mult si apelul meu a fost probabil directionat aiurea cu acel "SAD fa ceva" , intrucat asta vine de la fiecare in parte .

Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Imagine
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Studio20 scrie:Imagine
Aceasta "zicala" = interzis aruncatul pietrelor in domeniul nostru SI TOTUSI din cand in cand se arunca cu bolovani ....

Eu va / ne doresc la toti sanatate si putere de munca iar lui Ionut si celorlalti moderatori un extra boost of working power pentru ca pe langa "nspele" defecte acest forum a ajutat "inmiit" si a facut posibile niste amicitii/prietenii care altfel nu existau

Doresc tuturor un weekend minunat
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Love
Mesaje: 27
Membru din: 04 Iun 2008, 14:33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

In mare, ati acoperit cam tot ce se putea... vreau sa adaug si eu umila mea parere pe care mi-am facut-o in ultimele luni de cand am devenit mai "activ" pe aici...

Am observat cum majoritatea userilor noi isi fac cont aici doar ca sa intre pe chat, sa puna o intrebare la care nu asteapta doar un raspuns, dar au si pretentia sa fie ajutati imediat... apoi dispar in ceata...

In schimb, multumesc acestui forum deoarece am reusit sa imi fac prieteni noi, sa reinnoiesc legatura cu cunostinte vechi... chiar am si gasit de munca diverse colaborari in domeniu, deci keep it up^^

P.S. Vreau sa apara avatarul in chat si la userii fara drept de admin, ms Ionut.
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu iubesc forumul asta si cu bune si cu rele, ba' chiar multumesc acestui forum pentru ca exista si daca nu ar fi fost nu as fi ajuns unde sunt astazi cu siguranta! Cred ca fiecare om a fost aici ajutat de fiecare data cand a avut nevoie, asa ca nu e cazul sa fim nerecunoscatori. Acum ca exista si pareri contradictorii si uneori ajungem la certuri total aiurea asta e altceva... Anyway la cat mai multa viata, Forumule! ♥
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

DarkBOO scrie:Eu iubesc forumul asta si cu bune si cu rele, ba' chiar multumesc acestui forum pentru ca exista si daca nu ar fi fost nu as fi ajuns unde sunt astazi cu siguranta! Cred ca fiecare om a fost aici ajutat de fiecare data cand a avut nevoie, asa ca nu e cazul sa fim nerecunoscatori. Acum ca exista si pareri contradictorii si uneori ajungem la certuri total aiurea asta e altceva... Anyway la cat mai multa viata, Forumule! ♥
Mulţumim DarkBOO pentru cuvintele frumoase. Toate cele bune.

Te pup!
Ionuţ
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Sad%Eyes nu poate decat sa ma bucure prezenta nick-ului meu in cuvintele de bine ale tale...
Vacanta prelungita a mea a fost buna ptr mine,si sper si ptr restul fetelor invidioase de pe forum! :))
Va pup,am revenit...de maine si cu impresii despre incasari,dupa vacante,concedii,etc
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Bună Dimineaţa,

Încep uşor, uşor să anunţ schimbările pe forum, pentru că zilele trec repede şi sfârşitul lui Noiembrie se apropie cu paşi rapizi.

Am învăţat în toţi aceşti ani să nu mai iau decizii la cald, să las lucrurile să se răcească, pentru a avea timp să adun atât informaţii cât şi feedback, şi pentru a fi sigur că starea emoţională nu îmi afectează deciziile.

Cred că în sfârşit a venit timpul ca acest website/forum să treacă la un alt nivel, să reîntinerească, să se adapteze în timp la realităţile prezentului, şi să nu devină o babă bârfitoare care îşi trăieşte liniştită bătrâneţile, cum frumos, simbolic descria Alex (Versace) situaţia din perspectiva lui. (Sper din tot sufletul să revină pe forum).

Până la sfârşitul acestei luni, Noiembrie 2016, vor fi implementate următoarele:

1. Schimbări în modul de operare/organizare/moderare al forumului
  • a.) Absolut nimic nu se va mai şterge, nici măcar spamul, cel puţin o perioadă pentru a determina volumul de muncă necesar. Va exista o categorie „Spam” care va fi vizibilă doar utilizatorilor înregistraţi. Asta mai mult pentru a vedea şi ceilalţi utilizatori ce vine la moderare. Categoria Spam nu va fi văzută de motoarele de căutare, doar utilizatorii înregistraţi, aşa cum am specificat.
  • b.) Nu se acceptă nici un fel de date personale ce vin sub formă de acuzaţii, jigniri, etc, nu avem nimic împotriva datelor personale ce se postează din proprie iniţiativă, dar și acestea pot fi înlăturate la cerere. O să detaliez acest punct la momentul respectiv.
  • c.) Orice intervenţie în mesajele publice, va fi motivată de către mine sau moderatori, cu un mesaj scurt care va include numele Moderatorului plus descrierea motivului pentru care acel post a fost editat. Vor face excepţie, editările care nu modifică contextul discuţiei, editări simple la modul, corectat un cuvânt, adăugat o virgulă, modificat titlul să descrie mai bine postul etc. Deasemenea va fi mărit timpul de editare a propriilor posturi, pentru moment este setat la o oră, va fi mărit la 72 de ore (3 zile).
  • d.) Va exista o categorie nouă pentru începători, unde vor fi mutate topicurile/posturile banale, în funcţie şi de cum le marchează utilizatorii cu experienţă. De exemplu se poate da Report la post și scris scurt „pentru începători”, „prea banal” etc asta în cazul că ne scapă ceva. Deasemenea dacă un topic din această categorie pentru începători, evoluează într-un mod frumos, cu elemente interesante pentru majoritate, va fi mutat în una din categoriile forumului, unde se încadrează mai bine. În plus tot ce găsim banal pe ultimii 2 ani, va fi mutat în aceasta categorie, nu cred că este nevoie să mergem mai adânc de 2 ani, dar sunt deschis la sugestii. Toți utilizatorii pot ajuta, cu funcţia Report din dreptul fiecărui topic. Această categorie va avea deasemenea câteva topicuri sticky de tip ghid, utile, etc fie din ce există deja pe forum, fie noi.
  • e.) Categorie nouă pentru Events, unde se mută orice topic, informație ce ţine de Evenimente din această industrie, interne sau internaţionale. În prima pagina a sitului va exista un banner care anunţă următorul eveniment, momentan doar pentru evenimente organizate în Romania sau de către Români. Dacă vor exista evenimente apropiate unul de altul ca şi dată, vor fi afişate ambele bannere din timp.
  • f.) Va exista categorie nouă în secţiunea publicitate dedicată Serviciilor conexe video chat, aceste servicii trebuie să aibă o legatură cu activitatea noastră, de exemplu: Servicii foto/video, servicii de web design, promovare, cursuri, internet provider etc..
  • g.) Va fi deschis un topic, unde toţi utilizatorii noi vor avea obligaţia să se descrie, înainte de a putea scrie ceva pe forum. Voi publica detalii despre ce anume ar trebui să conţină aceste descrieri. Utilizatorii vechi o pot face opţional, nu sunt obligaţi dar va fi recomandat.
  • h.) Se va reduce numărul de posturi necesare pentru utilizatorii noi, de la 10 la 3, înainte de a putea scrie liber pe forum, fără moderare, deasemenea pentru a putea scrie anunţuri. Această măsura este menită deasemenea pentru a reduce efortul cu moderarea cât şi pentru a încuraja utilizatorii noi să scrie. Cred ca va fi ok din punct de vedere al spamului, mai ales ca utilizatorii noi vor trebui să scrie postul de descriere, introducere. Dacă situaţiile o impun, se poate activa moderarea permanentă pentru unii utilizatori.
  • i.) Toți utilizatorii forumului vor fi încurajaţi să folosească funţia Report, ori de câte ori va fi nevoie, va fi de mare ajutor în procesul de moderare. Deasemenea, noi, Moderatorii vom folosi mai mult funcţia Warn, după caz, fără să exagerăm.

Revin cu detalii pentru că am multe alte puncte de expus. Unele se vor face până la sfârşitul lui Noiembrie, altele după, încerc sa dau drumu’ la braţe cum se zice în biliard.

Orice sugestie este aur pentru noi.

Vă mulţumim.

Cu stimă, Ionuţ
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Scuza-ma ca,imi permit sa iti spun pe nume..
Ionut,ai reusit sa "resuscitezi" forumul ani de zile,Nu cunosc forum de adult romanesc cu atat de mukta informatie(prea multa,mura'n gura) de care ne-am folosit toti fara sa platim nimic.
Informatia se plateste,nu? :)

Iti apreciez munca si tie si celor care sunt langa tine in tot ceea ce faci.
Nu vreau "stelute" :),ma bucur ca existati si,ca datorita voua am tot ce am.
Mult succes in continuare.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Pregnant,

As prefera ca intotdeauna sa mi se spuna pe nume, de catre oricine.. chiar ma simt aiurea cand sunt mentionate realizarile mele folosindu-se, cum sa explic mai bine, cred ca hiperbola este cuvintul potrivit.. am facut fiecare ce am putut mai bine in functie de situatie etc.. un simplu multumesc e suficient, poate nu doar pentru mine ci pentru multi care s-au implicat in forum pro-bono.

Motivele pentru care, nu am vrut, nu vreau nici in prezent sa iau bani de la modele si studiouri sunt prezentate aici: ajut-fara-obligatii-t13579.html

Pe viitor posibil sa existe anumite servicii sau produse contra cost, dar in nici un caz informatiile dupa forum, aceasta vor fi intotdeauna free.. Ma refer de exemplu, peste 5-10 ani poate scriu o carte.. si o sa fie anuntata si pe forum.. chestii din astea..

Multumim si noi pentru aprecieri. Toate cele bune.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”