Despre decor din experiența mea

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Bună, tuturor!
Am deschis acest topic deoarece vreau să vorbesc despre importanța decorului din experiența mea. Cu ceva timp în urmă eram convinsă că decorul nu este așa important, mai ales în cazul site-urilor gen Chaturbate. Dar am avut o mare surpriză când am constatat că m-am înșelat.
Să vă spun cum stă treaba. Eu locuiesc singură într-un apartament unde îmi și desfășor activitatea dar fără niciun fel de decor (canapea extensibilă și un perete alb în spate). Părinții mei locuiesc în alt oraș și din când în când îi mai vizitez. Nu obișnuiesc să îmi desfășor activitatea de videochat în casa părinților, dar ultima dată când am fost acasă, mai alesc că nu aveam altceva mai bun de făcut, am intrat online cu gândul că atâta cât pică e bun picat. Țin să precizez că în această casă camera mea este foarte mare, cu un dormitor imens și cu o bibliotecă plină de cărți. Și ce să vezi? Am stat online în jur de 5 ore în 3 nopți consecutive în care am avut încasări mult mai mari ca de obicei, peste așteptări chiar. În 5 ore am făcut cât fac de obicei în 3 zile/8 ore pe zi în apartamentul meu care nu are decor. Același webcam și internet de 15 lei de la rds :). (în apartament am un internet mai scump și este și o zonă cu un semnal mai bun).
Să fi fost noroc, nu știu. Ceea ce am mai observat este că traficul nu l-am avut mult mai mare ca de obicei, însă atitudinea membrilor a fost mai diferită ca în mod normal (în sensul bun) și ei mult mai largi la pungă. Eu zic că decorul a avut un rol foarte important în acest caz. Săptămâna asta o să merg din nou în vizită la ai mei și sunt foarte curioasă să văd cum vor decurge lucrurile. De asemenea, m-aș bucura enorm dacă mi-ați împărtăși părerile voastre în legătură cu experiența mea și dacă ați avut și voi experiențe similare.
Pe această cale, vă mulțumesc tuturor pentru postările voastre, cât și celor care au făcut posibilă existența acestui forum care la momentul de față este o sursă imensă de informații despre videochat, despre viață, psihologie cât și despre atitudinea cu care trebuie să ne urmăm cursul vieții.
Sad˄˄Eyes, Eldiablo, GlamourFoto, Nord, googlefun, fetish, IsaGlamChat, WinXPfather, trompi, DarkBOO+ alții, sunt preferații mei pe care îi consider niște oameni minunați. (ordinea este aleatorie) .
Salutând nemurirea printre muritori...
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Exista firme care fac prin tiparire la imprimante mari, speciale, tapet pe comanda cu absolut orice imagine le trimiti, practic peretele ala alb este perfect sa-ti pui pe el ce imagine vrei tu: sosele, cascade, farmacie, fast-food, gradinile de la Versailles, peronul de la metrou, jungla amazoniana, unitatea de pompieri, piata de legume, o caricatura sau orice..... google images este bogat in poze de tot felul.
Tapetul nu trebuie sa-l lipesti pe perete ci ajunge daca il lipesti pe o bagheta de lemn , la fel cum sunt hartile, o bagheta de lemn sus si una jos , apoi il desfasori si il atarni pe perete exact ca pe o harta.... iar in alta saptamana aduci alt fototapet cu alta imagine... si tot asa....
Traficul creste cand esti UNICA, atunci cand aduci pe micul ecran personalitate, culoare, umor, looks.... orice inventezi ca sa te faci unica e binevenit .... desigur , pana cand lumea te va copia si va trebui sa inventezi altceva :))
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Hello Mery24...multumesc pentru aprecieri ..... Nu te supara pe pregnant .....asculta de Isa tot timpul ( 1.cam are dreptate si 2.e dura si nu vreau sa o supere nimeni )..... Decorul :

Il putem considera un fel de "ambalaj-raft de expunere" al modelului asa ca trebuie sa ti cont de cateva "idei" principale :
- confortul tau fizic si psihic ...al tau pentru ca tu esti cea mai frumoasa si cea mai buna cand intrii online iar decorul nu trebuie sa te "deranjeze"
- "pretul" ... Nu poti aspira la sume mari daca pui "produsul" intr-un ambalaj-raft de expunere urat/neingrijit/saracacios
- personalizare in raport cu personalitatea pe care vrei sa o promovezi online ...daca esti un model "softcore" nu lucra intr-un decor harcore si tot ASA
- posibilitati multiple de prezentare al produsului ( cum o sa observi si in comertul clasic un produs expus in 2-3 locuri ale magazinului - ba pe raft,ba in vitrina , ba pe un stativ rotativ , ba ...) In asa fel incat in acelasi decor sa poti sa faci dragoste relaxata , sa faci un dirty dancing , un role play , ...
- investeste - schimba - reinventeaza-te si pe urma repeat

Pana una alta ...SPOR iar in primavara cand si tu si pregnant va depasiti toate "tintele" propuse ne vedem la o pijama party sa ne bucuram ca fetele
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Bună andromaca, bună eldiablo, vă mulțumesc pentru răspunsurile voastre! Treaba stă în felul următor: de idei pentru amenajarea decorului nu duc lipsă, însă spațiul din apartamentul unde stau momentan nu îmi permite să fac amenajările de rigoare. Este un apartament micuț și amenajările nu ar ieși așa cum îmi doresc eu. Dar într-o lună maxim plănuiesc să mă mut de aici și să fac exact așa cum îmi doresc. Doar că e foarte greu să găsesc un apartament de închiriat care să aibă măcar pat matrimonial și nu canapea extensibilă și să mai fie și într-o zonă convenabilă mie cât și un preț accesibil. Ideea este că nu toti proprietarii de apartamente acceptă să le faci modificări majore în locuință.
Andromaca îți mulțumesc mult pentru ideile tale, și eu tot la fototapet/tapet/stickăre m-am gândit. Ceva lenjerii de pat 3D, niște veioze frumoase pentru noptierele de lângă pat, etc.
Andromaca, când am scris „+alții”, cu siguranță te-am inclus și pe tine. De aia am scris “+ alții” că nu îmi aminteam toate username-urile voastre. Nu cred că are mare importanță, dar să știi că și tu faci parte din acei oameni minunați de pe acest forum. 
Eldiablo, tu nu știu cum faci că tot timpul ai dreptate, ești ca un pansament bun de pus la rană. Și sperăm ca în primăvară să organizăm petrecerea aia în pijamale de care ziceai tu în postul anterior.
No în concluzie, o să merg pe la maică-mea și o să stau vreo 10 zile și o să intru online că acolo am decor faină. Da există o problemuță: maică-mea are obiceiul să intre la mine în cameră noaptea așa pe nepusă masă din te miri ce motive. Și nu știu cum a făcut, că a și dat dispărută cheia de la ușa mea...Și clar nu știe cu ce mă ocup eu nopatea la 2. În rest, totul este sub control .
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Eldiablo,tot timpul ai sfaturile cele mai bune...am ascultat si am pus in practica.Foarte important este si programul Mery, daca ai acelasi program zi de zi(eu nu am sambata sau dumineca)rezultatele apar cam dupa 3luni...Rabdare si mai vorbim peste 3 luni.
Va pup,o zi frumoasa tuturor.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Mulțumesc pregnant87 pentru sfaturi! O să țin cont de ele.
O zi frumoasă și roditoare îți doresc!
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Mery24 scrie: Pe această cale, vă mulțumesc tuturor pentru postările voastre,
Sad˄˄Eyes, Eldiablo, GlamourFoto, Nord, googlefun, fetish, IsaGlamChat, WinXPfather, trompi, DarkBOO+ alții, sunt preferații mei pe care îi consider niște oameni minunați. (ordinea este aleatorie) .
Nu pot decat sa ma bucur sa vad ca sunt mentionat pe aici chiar daca in ultima perioada am lasat mai moale forumul si m-am focusat pe chestiile importante pentru mine.

Spor si daca ai nelamurii sau vrei sa imi ceri sfatul referitor la cine stie ce, ma poti contacta fara nici o problema.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Decorul conteaza. Poate nu cel mai mult, dar cu siguranta face diferenta. Un room ordonat, ingrijit (placut ochiului) va fii preferat intotdeauna unuia banal, sau dezordonat, neingrijit. Absolut orice detaliu care poate parea nesemnificativ pentru noi-conteaza. Bineinteles, nici modelul nu trebuie sa fie mai prejos. :D Look-ul very cheap nu va atrage niciodata big spenders, decat gramada de beggers (cat mai multa nuditate pe cat mai moca type of members :x ).
Un decor ingrijit, un model cu atitudine, si un program batut in cuie-cheia marilor succese :wink: :P :mrgreen: ! A! Si am uitat sa specific:muuuuuuuuuulta rabdare! :mrgreen:
P.S.: foarte draguta esti, iti multumesc pentru aprecieri :oops: . Te pup si iti doresc mult succes pe toate planurile! :D
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

DarkBOO scrie:Decorul conteaza. Poate nu cel mai mult, dar cu siguranta face diferenta. Un room ordonat, ingrijit (placut ochiului) va fii preferat intotdeauna unuia banal, sau dezordonat, neingrijit. Absolut orice detaliu care poate parea nesemnificativ pentru noi-conteaza. Bineinteles, nici modelul nu trebuie sa fie mai prejos. :D Look-ul very cheap nu va atrage niciodata big spenders, decat gramada de beggers (cat mai multa nuditate pe cat mai moca type of members :x ).
Un decor ingrijit, un model cu atitudine, si un program batut in cuie-cheia marilor succese :wink: :P :mrgreen: ! A! Si am uitat sa specific:muuuuuuuuuulta rabdare! :mrgreen:
P.S.: foarte draguta esti, iti multumesc pentru aprecieri :oops: . Te pup si iti doresc mult succes pe toate planurile! :D
"Rabdare si tutun" ca sa citam o Iclasica in viata :)
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

DarkBOO scrie:Decorul conteaza. Poate nu cel mai mult, dar cu siguranta face diferenta. Un room ordonat, ingrijit (placut ochiului) va fii preferat intotdeauna unuia banal, sau dezordonat, neingrijit. Absolut orice detaliu care poate parea nesemnificativ pentru noi-conteaza. Bineinteles, nici modelul nu trebuie sa fie mai prejos. :D Look-ul very cheap nu va atrage niciodata big spenders, decat gramada de beggers (cat mai multa nuditate pe cat mai moca type of members :x ).
Un decor ingrijit, un model cu atitudine, si un program batut in cuie-cheia marilor succese :wink: :P :mrgreen: ! A! Si am uitat sa specific:muuuuuuuuuulta rabdare! :mrgreen:
P.S.: foarte draguta esti, iti multumesc pentru aprecieri :oops: . Te pup si iti doresc mult succes pe toate planurile! :D
Hei, DarkBOO! Iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Imi place mult de tine, de felul in care te exprimi, esti simpatica.
Mult succes si tie in tot ceea ce iti propui! Pupici!
Salutând nemurirea printre muritori...
euqwsx
Mesaje: 18
Membru din: 09 Iun 2016, 06:03
Has thanked: 0
Been thanked: 0

andromaca_mulge_vaca scrie:Exista firme care fac prin tiparire la imprimante mari, speciale, tapet pe comanda cu absolut orice imagine le trimiti, practic peretele ala alb este perfect sa-ti pui pe el ce imagine vrei tu: sosele, cascade, farmacie, fast-food, gradinile de la Versailles, peronul de la metrou, jungla amazoniana, unitatea de pompieri, piata de legume, o caricatura sau orice..... google images este bogat in poze de tot felul.
Tapetul nu trebuie sa-l lipesti pe perete ci ajunge daca il lipesti pe o bagheta de lemn , la fel cum sunt hartile, o bagheta de lemn sus si una jos , apoi il desfasori si il atarni pe perete exact ca pe o harta.... iar in alta saptamana aduci alt fototapet cu alta imagine... si tot asa....
Traficul creste cand esti UNICA, atunci cand aduci pe micul ecran personalitate, culoare, umor, looks.... orice inventezi ca sa te faci unica e binevenit .... desigur , pana cand lumea te va copia si va trebui sa inventezi altceva :))
Buna, am o intrebare - pentru foto-tapetele formate din mai multe bucati ce solutii exista? Am doua foto-tapete maari cat peretele dar formate din 3-4 bucati fiecare si parca nu-mi vine sa le lipesc direct pe perete. Exista panouri cat peretele pe care le-as putea lipi si apoi sa le sprijin de perete cumva? Unde as putea gasi asa ceva? (sau baghete din lemn)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”