Minunatie de software nou in Livejasmin

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.
adina1
User Activ
User Activ
Mesaje: 256
Membru din: 09 Noi 2006, 00:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

09 Feb 2007, 15:16

primul mesaj ''the publisher could not be verified are u sure u want to run this software?!!! nu e dubios deloc, al doilea poate fi o problema de sistem :?:
Xlovecam Models
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2451
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times
Contact:

09 Feb 2007, 18:45

Buna Isabelle,

Te-as ajuta cu placere, din pacate nu m-am lovit de aceasta problema si nici nu imi pot da seama exact ce ar putea sa o creeze. Ce iti pot spune ca in momentul asta e clar de la calc tau.. pentru ca nici macar nu iti ruleaza softul.. deabia dupa ce va rula o sa iti dai seama daca e sau nu compatibila camera web... din cate stiu sphere merge cu softul nou.. dar nu e verificata informatia.

Dupa cum a zis si annie prima eroare.. e ok.. defapt nu e eroare .. este un warning al windowsului.. ar trebui sa ai o bifa jos undeva sa il setezi sa nu mai dea warningul.

A doua eroare e buba.. dar e o eroare tipica a windowsului, si sunt n conditii in care poate apare... imi este practic imposibil sa imi dau seama... si nu cred ca ar putea altcineva sa gaseasca solutie din prima.. decat daca s-ar fi lovit de exact aceeasi problema.

Daca as fi in locul tau.. as incepe sa le iau prin eliminare... parte de hardware si apoi windows... poate nu are windows suportul pentru a rula acel soft, sau poate este ceva acolo care intra in conflict cu softul... greu de spus.. Clar este ca eu m-as apuca sa le iau prin eliminare.. hardware, software.. run timeuri de windows, updateuri .. codecuri.. instalari.. dezinstalari etc.. pana ii dau de cap...

Poate e cineva pe aici care s-a lovit de chestia asta si poate sa iti dea solutia.. sau cineva care are mai multa experienta ca mine. Sper sa rezolvi.

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2644
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

09 Feb 2007, 19:21

SAD^^EYES scrie:din cate stiu sphere merge cu softul nou.. dar nu e verificata informatia.
O confirm eu:) .

Nu ai spus isa un lucru important, ce sistem rulezi pe acea configuratie. Aici e buba, dupa cum a zis si sad, ca pe acelasi hardware , aceeasi camera, la mine ruleaza softul fara nici un fel de eroare.
Dau corcoduse la pelicani!
Santo
Mesaje: 5
Membru din: 15 Dec 2006, 07:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

14 Feb 2007, 16:52

Nici un fel de eroare??? La mine se intampla, destul de des sa se inchida softul imediat ce intra cineva in pvt. Uneori apare un mesaj de eroare (Assertion Faild ...... c++ - OK ; IGNORE; RETRY) si in 3-4 sec se inchide. La unii membri e ok cand intra a doua oara, la altii povestea se repeta. Folosesc calc. Sempron 2800, 512 Ram, Windows XP cu SP2 si ma conectez pe low band. O fi de la mine din setari?
HotSpot
Mesaje: 2
Membru din: 26 Feb 2007, 14:08
Has thanked: 0
Been thanked: 0

26 Feb 2007, 16:22

Good idea. We will try to connect with this cable http://www.sonystyle.ru/sonystyle/produ ... ory_id=107
It cost 22$ in Russia. And hope we will be able to work with the betapro.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2644
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

26 Feb 2007, 19:52

Santo scrie:Nici un fel de eroare??? ?
M-am exprimat gresit, adica functioneaza perfect cu acea camera, eroarea de pe acest topic apare, ca la toata lumea...
Dau corcoduse la pelicani!
aiida
Mesaje: 2
Membru din: 02 Mar 2007, 15:00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

02 Mar 2007, 16:28

Va multumesc enorm !!!
mitzunator
Mesaje: 33
Membru din: 22 Feb 2006, 06:20
Localitate: craiova
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

07 Mar 2007, 23:58

CoolCat imi spui si mie te rog ce folosesti tu pt jasmin? cu noul software? ce camera ce tv tunner cum le ai conectate? plsss ca nu mai stiu ce sa ma fac......nu imi merge...:((
Avatar utilizator
bestcash
Mesaje: 3
Membru din: 16 Mar 2007, 00:03
Has thanked: 0
Been thanked: 0

16 Mar 2007, 00:11

De ceva timp nu imi mai merge BetaPRO ..imi tot da "LOGIN ERROR" am incercat din mai multe locatii si la fel , avetii idee de ce ?
mitzunator
Mesaje: 33
Membru din: 22 Feb 2006, 06:20
Localitate: craiova
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

16 Mar 2007, 00:57

si pana la urma imi spune si mie cineva ce camera si cu ce placa de capt/tv tunner merge sigur cu softul asata? caci eu am o sony digital 8 dcr trv 285 e si nu merge nici batuta ....................plsssss o sa mor de foame pana apare noul soft.............
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2451
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times
Contact:

16 Mar 2007, 22:04

mitzunator scrie:si pana la urma imi spune si mie cineva ce camera si cu ce placa de capt/tv tunner merge sigur cu softul asata? caci eu am o sony digital 8 dcr trv 285 e si nu merge nici batuta ....................plsssss o sa mor de foame pana apare noul soft.............
Ai citit aici?
http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/m ... html#17735
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat
Santo
Mesaje: 5
Membru din: 15 Dec 2006, 07:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

25 Mar 2007, 22:50

Mai nou, la mine se intampla alt lucru ciudat: se blocheaza imaginea in timpul pvt-ului cand mai intra un al doilea membru. Cel mai des se intampla cand intra si iese foarte repede al doilea. S-a mai lovit cineva de chestia asta??
adina1
User Activ
User Activ
Mesaje: 256
Membru din: 09 Noi 2006, 00:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

26 Mar 2007, 10:57

Mi s-a intamplat de cateva ori, dar numai in cazul in care:
MB 1 era de cel putin 20-30 de min in pvt si alti cativa mb au intrat cate 2-3 minute, softul a inceput sa se miste greu, in sensul ca atunci cand dadeam click pe numele MB 2 sau 3 dura cateva secunde pana se muta fereastra, iar daca dadeam back pe MB1 dura chiar 10 secunde, dupa ce toti membrii 2...3.. ieseau, MB 1 zicea ca sunt frozen desi eu ma vedeam miscandu-ma. In aceleasi timp programul Du Meter pe care il am imi arata la Upload 0 kb/s, de unde deduceam ca nu mai transmiteam video.
mitzunator
Mesaje: 33
Membru din: 22 Feb 2006, 06:20
Localitate: craiova
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

04 Apr 2007, 22:03

deci acum am alat problema ...... eu am un pentium 4 intel 2 duo core,512 ram II ,SP 2 si internet de la romtelecom........si camera mea pe orice bandwith imi merge cu delay m avad si eu dupa 30 de sec.....clientii ma pun sa le arat fundul sau etc si cand le arat ei imi spun ca ma vad stand jos pe scaun si tastand...... ce imi sugerati? voi ce net aveti? :(
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2451
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times
Contact:

05 Apr 2007, 07:05

mitzunator scrie:deci acum am alat problema ...... eu am un pentium 4 intel 2 duo core,512 ram II ,SP 2 si internet de la romtelecom........si camera mea pe orice bandwith imi merge cu delay m avad si eu dupa 30 de sec.....clientii ma pun sa le arat fundul sau etc si cand le arat ei imi spun ca ma vad stand jos pe scaun si tastand...... ce imi sugerati? voi ce net aveti? :(
ai audio pornit ? daca da oprestel
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2644
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

05 Apr 2007, 12:40

mitzunator scrie:deci acum am alat problema ...... eu am un pentium 4 intel 2 duo core,512 ram II ,SP 2 si internet de la romtelecom........si camera mea pe orice bandwith imi merge cu delay m avad si eu dupa 30 de sec.....clientii ma pun sa le arat fundul sau etc si cand le arat ei imi spun ca ma vad stand jos pe scaun si tastand...... ce imi sugerati? voi ce net aveti? :(

Nu cred ca e e de la net, problema ta e ram-ul. Mai pune 512 si cred ca se va schimba situatia. Noul soft mananca ram pe paine. Chiar am stat recent cu teste pe el. Nu te lasa inselata de task manager ca-ti arata ram liber, foloseste la greu swap-ul si memoria virtuala e foarte lenta. Trebuie acordata mare atentie configurarii swap-ului, vezi ce recomanda Microsoft, ca e asa controversata problema :).

1 Trebuie sa fie fix (default e variabil). Viteza mai mare e cand scrii in fisierul existent, decat sa creezi si sa scrii.
2 Sa fie 1,5xram-ul instalat pe sistem. Dar iarasi se poate discuta mult in functie de cat ram ai instalat si de destinatia pc-ului. Pentru editare video de exemplu poate fi si 4xram. Pentru aplicatii normale daca exista 1gb de ram instalat 1xram e de ajuns.
3 Swap-ul facut pe un hdd separat de capacitate mica, viteza mare, sistem de fisiere fat32. Costisitor si nici nu are justificare actual la preturile si capacitatile memoriilor.
4 Swap zero (disable), viteza maxima, dar necesita mai mult ram instalat pe sistem.

XP SP1 ruleaza pe 512 ram bine, dar cu SP2 + toate hotfixurile e lent. Si daca deschizi pe el softul lj l-ai gatuit. Pacat de acel dual core sa-l franezi cu 512 ram.

Desigur, poate fi si de la net, dar nu poti sti pana nu rezolvi problema locala. Delay-ul e mult mai mare daca faci buffar-ea in swap in loc de memoria fizica.
Dau corcoduse la pelicani!
Avatar utilizator
Ferrelluk
Mesaje: 7
Membru din: 07 Apr 2007, 01:59
Localitate: London - UK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

07 Apr 2007, 02:17

In Primul rand salut. Intru de mult pe acest site , dar acum am fost nevoi sa ma si inscriu. problema incepe asa.. In Romania Prietena mea nu folosea noul soft.. si folosea desktop... Acum suntem in UK si am cumparat un Lap. Toshiba Satellite Centrino core 2 duo , 1Gb Ram, 1,83ghz.. etc Speed Uploaud.. Nu imi scade niciodata sub 1,2MB/s testat 8 zile la rand pe diferite siteuri de test .folosesc Sony TRV 285e. Nu merge softullllll Imi apare mereu conecting....!!De la suport ce sa zic ba imi zice ca e viteza slow... la upload.. Ba ca folosesc firewall si ca este ON cand eu il tin OFf deci numai aberati.. recomandati`mi si mie un TV-tuner external Care stiti 100 % Ca merge si daca mai am nevoie de ceva cabluri ( aici va pot oferi si un site de unde fac eu cumparaturi www.aria.co.uk ) daca cineva vede aici ceva ce ma poate ajuta ar fii perfect...
Thx
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2451
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times
Contact:

07 Apr 2007, 03:04

Salut Ferrelluk,

Bine ai venit pe forum. Asta e linkul pentru o placa de captura externa pentru care garantez in proportie de 90% ca va functiona. Spun 90% pentru ca nu am testat exact acest model. Am testat predecesorul acestui model si a mers fara probleme. Se instaleaza automat (plug and play) conectezi camera la el prin cablul RCA care vine odata cu camera sau S-video dupa caz.

http://www.aria.co.uk/Products/Componen ... ctId=22608

Daca intampini probleme, te astept cu intrebari.

Cu stima
Admin AVC
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat
Avatar utilizator
Ferrelluk
Mesaje: 7
Membru din: 07 Apr 2007, 01:59
Localitate: London - UK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

07 Apr 2007, 17:54

Mersi mult, Treaba este ca eu am uitat in Romania tot ce tine de camera mea.. In afara de cablu cu care o conectez prin usb la Notebook.. In rest nu am nici un cablu Oare ma mai poti ajuta tot pe acel site dac au ceva ce imi poate fii de folos??? Pls SI mersi mult pt ajutor

Succes
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2451
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times
Contact:

07 Apr 2007, 20:54

Salut,

Nu cred ca gasesti pe siteul ala cablul care iti trebuie tie...
Iti trebuie acest cablu:
http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct. ... Connectors

il poti comanda direct de pe siteul Sony (Anglia) sau te poti duce la orice reprezentanta Sony de acolo, si il vor aduce pe comanda, chiar daca nu il au in stoc.

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat
Avatar utilizator
Ferrelluk
Mesaje: 7
Membru din: 07 Apr 2007, 01:59
Localitate: London - UK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

07 Apr 2007, 21:06

Da mersi sa sti ca si eu m-am uitat pe site la Sony, dar nu stiam exact ce cabluri am nevoie...Este perfect si cu delivery "Standard 2 days".. Este si cheap:))


Mersi Mult
mitzunator
Mesaje: 33
Membru din: 22 Feb 2006, 06:20
Localitate: craiova
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

10 Apr 2007, 02:01

WinXpfather iti multumesc dar sunt nu ca in ceata ci in bezna.....tu crezi ca eu o amarata de fetita am inteles ceva cu swap wap,warp? :roll: habar nu am ........ :?:
Scrie răspuns