Camera C920 problema sau eroare din setari

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.
Scrie răspuns
hpf2180
Mesaje: 16
Membru din: 20 Iun 2012, 16:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

13 Mar 2015, 19:32

Buna ziua,am achizitionat recent doua camere Logitech c920 noi.Le am asezat pe stativ una peste alta cu o mica improvizatie,insa cand am intrat online am avut o mica surpriza.Pe rezolutia 864x480 atat pe splitterul de la verry soft cat si pe direct ambele camera dau imaginea clara pe 3 sferturi din dimensiunea capturii in timp ce partea dreapta se vede blurat,nu e foarte vizibil dar se vede .Sa fie oare vreun conflict ca sunt prea aproape cele doua camere?sau e vreo eroare din setari.Am windows 7 lumina este facut dupa modelul recomandat pe forum.
Xlovecam Models
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1703
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 0

14 Mar 2015, 13:16

Salut,
Poti incerca , dar cu specificatiile lui glamour@ din data de Fri Apr 15, 2011 3:50 pm .
Link , ifriends-alte-site-uri-t11610.html

P.S Nu ai specificat ce CPU si ce RAM exista ,ai spus doar de W 7 . Nu e cazul la problema specificata de tine , dar trebuie sa stii ca un C920 in modul Full HD consuma 2 GB din RAM .Teoretic daca ai avea Windows 7 pe 32 biti cu doar 4 GB de RAM (din care va vedea doar vreo 3.25 GB din RAM) si 2(doua) c920 ,intentionand sa faci streaming FUll HD cu ambele pe Skype sa zicem ,nu va functiona .
Avatar utilizator
GlamourFoto
Moderator
Moderator
Mesaje: 1463
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

14 Mar 2015, 15:03

googlefun scrie:Salut,
Poti incerca , dar cu specificatiile lui glamour@ din data de Fri Apr 15, 2011 3:50 pm .
Link , ifriends-alte-site-uri-t11610.html
Stiam ca am cativa fani, dar googlefun nu ma asteptam ca cineva sa imi stie toate posturile pe de rost in special cele scrise de acum cativa ani :)

Ontopic, camerele web daca stau fizic una langa cealalta nu este nici o problema, problema poate sa apara daca sunt introduse in porturi usb apropiate, ( cel putin asa am scris acum 3-4 ani ) am avut un motiv intemeiat sa spun asta atunci :)
If you can't convince them, confuse them!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1703
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 0

14 Mar 2015, 16:16

Salut ,
Din pacate nu stiu pe de rost mai nimic .Ar fi nemaipomenit :lol: ...
Sunt cateva tutoriale ale tale si ale lui Sad@ ( departe de mine intentia de a neglija pe altcineva care a avut contributii importante aici ) pe care , doar din lene nu le-am scos la imprimanta , sa le am pe hartie .Dar si cand le voi scoate pe hartie !!!!!! :lol: :lol: .Doar o mica idee imi trebuie si o sa le " tiparesc " ca si cum au fost dintotdeauna ale mele !!
loooooooooooooooooooooooool
O zi spornica ,tuturor . :wink:
hpf2180
Mesaje: 16
Membru din: 20 Iun 2012, 16:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

15 Mar 2015, 02:06

Camerele sunt conectate la pc uri separate,procesoare i7, 8 gb ram.Nu cred ca de vina sunt pc urile,setarile le am incercat pe toate din aces forum,fps urile sunt undeva intre 28 si 30 ,incep sa cred ca poate au ele ceva,ciudat este ca pe trei sferturi din imagine se vede bine.,nu am mai auzit sa intampine cineva astfel de problema.
Avatar utilizator
GlamourFoto
Moderator
Moderator
Mesaje: 1463
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

15 Mar 2015, 02:48

hpf2180 scrie:.Le am asezat pe stativ una peste alta cu o mica improvizatie,insa cand am intrat online am avut o mica surpriza.
hpf2180 scrie:Camerele sunt conectate la pc uri separate,procesoare i7, 8 gb ram.
Ai webcamurile unul peste celalat dar sunt conectate la pc-uri diferite?

Dezvolta un pic :)

Spor acolo
If you can't convince them, confuse them!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1703
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 0

15 Mar 2015, 03:37

Da glamour@ ,
Le are una peste alta ca sa pastreze acelasi unghi , sa se vada la fel atat din pct de vedere al luminii cat si a decorului .
Nu reiesea asta din prima postare , eu gandindu-ma ca e vorba de pc/setari /porturi USB . Chiar nu inteleg care e problema .Solutia nici atat .Ceva imi scapa , fiind vorba de i7 si 920 . Acum eu chiar nu stiu daca licenta Verysoft e folosita pe ambele pc-uri ,sau daca e posibil ca o licenta sa o tii pe 2 pc-uri .
Avatar utilizator
GlamourFoto
Moderator
Moderator
Mesaje: 1463
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

15 Mar 2015, 03:41

googlefun scrie:Da glamour@ ,
Le are una peste alta ca sa pastreze acelasi unghi , sa se vada la fel atat din pct de vedere al luminii cat si a decorului .
Nu reiesea asta din prima postare ,si eu gandindu-ma ca e vorba de pc/setari /porturi USB . Chiar nu inteleg care e problema .Solutia nici atat .
Logic Google, m-am prins de ce le tinea in acelasi loc :twisted:
Doar ca la fel ca tine nu am avut nici cea mai mica banuiala ca sunt conectate la doua pc-uri diferite :)
If you can't convince them, confuse them!
hpf2180
Mesaje: 16
Membru din: 20 Iun 2012, 16:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

15 Mar 2015, 06:32

Fiecare pc are licenta proprie,e destul de ciudata treaba,daca era numai la 1 ziceam ca e stricata,dar asa la amandoua......sigur si mie imi scapa ceva!
Boudoir
Mesaje: 38
Membru din: 20 Apr 2015, 21:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

21 Apr 2015, 14:52

Ar trebui sa fii mai specific (parerea mea):

Ai 2 calculatoare care folosesc un singur monitor (cu un switch KVM)?

Ai incercat sa elimini problemele prin deductie logica?

Exemple:

Verifica daca softul nu are un bug:
Imprumuta/foloseste o alta camera sa vezi daca se vede la fel.
Daca se vede ok puneti problema daca nu e cumva vre-o incompatibilitate.
Incearca un soft actualizat sau un soft mai "vechi".
Eu vorbesc aici de driverele camerei (nu de softul folosit pt a reda imaginea)

In cazul in care treci semnalul video prin kvm vezi cum se vede si fara kvm (fiecare calculator pe rand).

Daca folosesti pt. conexiune portul usb din "fata" calculatorului schimba portul (eu de obicei nu folosesc acest port).

Daca ai vre-o imagine a sistemului de operarea "pe curat" instaleaz-o si verifica din nou.

Daca esti din Bucuresti poate te pot ajuta (am lucrat aproape 8 ani intr un service de calculatoare) fara nici o obligatie.
In masura in care pot).
De ce spun in masura in care pot ... pt. ca de 8-9 ani nu mai lucrez in domeniu, si poate nu sunt la "curent" cu ultimele "tehnologii"
Spor!
Scrie răspuns