Salutare!
Va rog frumos, sa ma ajutati cu un spliter care sa functioneze pe XP, Win7! Vreau sa il folosesc pentru sesiuni multiple ...Streamray(cams), Imlive, Streamate, Xlove, Camcontacts , LiveJasmin ...
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Numai bine,
Sorin!
Spliter webcam!
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Sunt multe softuri de split care cele descrise de tine adica functioneaza pe xp / 7 si sunt recunoscute de marea majoritate a siteurilor.
Aici este o lista cu cele mai cunoscute softuri de splitcam: programe-multi-cam-webcam-splitter-came ... c-f12.html
Recomand Verysoft webcamsplitter este un produs foarte bun.
Spor acolo
Aici este o lista cu cele mai cunoscute softuri de splitcam: programe-multi-cam-webcam-splitter-came ... c-f12.html
Recomand Verysoft webcamsplitter este un produs foarte bun.
Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
-
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Buna fetelor, de o luna si ceva ma "lupt" cu visit-x , l-am cerut celor de la LJ , dar tot nu functioneaza, nu imi vede camera web.Logitech c920
Nu stiu ce sa ma fac .
Daca deschid split cam o vede, dar in visit x , nu.Stie cineva de ce se intampla asta?
a mai patit cineva asa ?
Am dezistalat ,am pus din nou , si la fel .Nu stiu ce sa ma fac
multumesc
Nu stiu ce sa ma fac .
Daca deschid split cam o vede, dar in visit x , nu.Stie cineva de ce se intampla asta?
a mai patit cineva asa ?
Am dezistalat ,am pus din nou , si la fel .Nu stiu ce sa ma fac
multumesc
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Lumea nu stie cum sa transmita imagine cat mai clara 4k daca se poate si tu folosesti o camera de acum 8 ani?
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Site-urile pe care le-ai enumerat folosesc tehnica diferita de streaming.
De departe cea mai buna metoda este prin streaming RTMP prin care cu un abonament de 1000mbps de la RDS (DIGI) poti face streaming la rezolutie full hd (1920 x 1080) pe minim 4 siteuri simultan la calitate super buna de 5mbps pentru fiecare site. Trebuie sa faci un server local de restreaming de preferat cu encoder hardware (placa video dedicata). Pot da mai multe detalii in privat.