Buna , m am gandit sa deschid un topic cu tipuri si subtipuri de membrii just for fun si , de ce nu , poate foloseste cuiva
Important : scriu din propria experienta , ce am intalnit eu , nu la modul general ! Nu caut "sa imi pun in cap " pe nimeni si chiar va rog sa mai adaugati voi din experienta voastra !
1. James - membrul care intra in privat des si sta si mult
a-James1 : e politicos , saluta cand intra in private si spune 'Thanks , bye" cand pleaca , nu da ordine si e deschis la ce variante ai tu in privinta showului. Sta si de vorba , nu vrea doar show.
b-James2 : vrea doar show sau doar vorba , dar nu e nesimtit.
c-James3 : are bani , sta mult in private , dar e nesimtit ! Da ordine si se poarta de parca e centrul pamantului , iti mai si spune ca el te plateste deci faci ce zice el . Variante : taci si il suporti pentru timpul pe care si l petrece in privat sau ii dai un sut in fund decat sa ti strici buna dispozitie.
2.Charles - membrul care intra rar in private dar sta mult
a-Charles1 : il crezi free loader o buna perioada de timp pt ca nu intra in privat , te saluta si vorbeste in free chat o buna perioada de timp , poate un an , doi , cand aude de privat rupe usa . Exact cand nu mai ai nici o speranta cu el intra in private si sta si mult .
b-Charles2 : vine rar dar intra mereu in private .
c-Charles3 : vine rar in private si nu scrie / nu spune nimic . Te intrebi daca e ciung sau mut , nu stii daca trebuie sa faci ceva sau sa te uiti in monitor .
3. Ryan - membrul care vine des/rar sta putin in private
a-Ryan1 : intra mereu cu EA in mana , iti zice " bend over , bitch " din prima secunda .
b-Ryan2 : sta putin dar e politicos si recunoaste ca nu isi permite sa petreaca mai mult timp cu tine
4. Alan - indragostitul
a-Alan1 : sta de vorba in free chat si ti trimite o mie de mesaje , isi declara dragoastea pt tine si te cere de nevasta de 2 ori pe zi. Nu intra niciodata in private sau intra de 2 3 ori pe an.
b-Alan2 : e indragostit de tine si de tot site ul . Zice ca e indragostit de ur naked body desi nu a fost niciodata in private .
5.John : free loader
a-John1 : nu intra niciodata in private . Se plimba prin toate camerele in speranta ca vede o tzata , o buca , ceva gratis.Nu i arata nimeni nimic , intra n depresie si devine nesimtit.
b-John2 : nu vorbeste niciodata , nici Hi nu zice , se instaleaza in free chat si sta aproape toata tura , iti faci griji ca e chinez , mort sau a facut infarct la tine in room , il intrebi daca e ok si nimic.
c-John3 : e membru pe toate site urile de la inceputul videochatului, nu intra niciodata in private , il au la block trei sferturi din modele , are medalie de free loader an de an . Are probleme de comportament , cateodata e nesimtit , cateodata vb frumos.
d-John4 : nu intra niciodata in private dar vb cu el pt ca e funny si te binedispune. Vrea sa fie prietenul tau si vorbiti vrute si nevrute prin mesaje sau in free chat atunci cand nu ai alta companie.
Cam la asta m am gandit eu pe moment. Mai adaugati si voi din experienta voastra
Tipuri de membrii
-
- User Junior+
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 36 times
- These users thanked the author betterthansex for the post (total 3):
- Mery24 (12 Oct 2018, 22:19) • SAD^^EYES (13 Oct 2018, 10:26) • Adrian (13 Oct 2018, 20:03)