Salutare tuturor, am o problema cu adultwork-ul si nu imi dau seama de la ce ar putea sa fie .
De prin decembrie am inceput sa am probleme de genul ( in studio) , fie ca membrii nu pot intrat in privat fie ca sunt deconectati imediat ce au intrat .
Am luat in repetate randul legatura cu cei de la sweetkicklimited , in decembrie am inteles ca problemele sunt de la server, iar acum ca a fost schimbat probleme sunt in continuare ,iar ei spun ca la ei este totul in regula .
Am inteles ca mai sunt si altii care au problema asta ,
Folosesc switch profesional cu manangement dell PowerConnect 3024
Nu am impamantare pt calculatoare, nu am inca UPS pt switch si media convertor,
Internet este slava cerului , vreo 70 Mbps upload.
Configuratie , QuadCore Q8300, 4GB ram pe statie, Windows 7 ultima versiune :
Fetele stau si pe 9 site-uri simultan . jasmin, mfc, adult, xlove,imlive,cams,eurolive,webcams,interclimax.
Sa fie de la Windows 7 ?
Sa fie vreo incopatibilitate intre soft-urile instalate pe statii ?
Va rog ajutati-ma. Multumesc
Membrii nu pot intra sau sunt deconectati. Adultwork
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- BABE
- User Junior+
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
alexd scrie:Salutare tuturor, am o problema cu adultwork-ul si nu imi dau seama de la ce ar putea sa fie .
De prin decembrie am inceput sa am probleme de genul ( in studio) , fie ca membrii nu pot intrat in privat fie ca sunt deconectati imediat ce au intrat .
Am luat in repetate randul legatura cu cei de la sweetkicklimited , in decembrie am inteles ca problemele sunt de la server, iar acum ca a fost schimbat probleme sunt in continuare ,iar ei spun ca la ei este totul in regula .
Am inteles ca mai sunt si altii care au problema asta ,
Folosesc switch profesional cu manangement dell PowerConnect 3024
Nu am impamantare pt calculatoare, nu am inca UPS pt switch si media convertor,
Internet este slava cerului , vreo 70 Mbps upload.
Configuratie , QuadCore Q8300, 4GB ram pe statie, Windows 7 ultima versiune :
Fetele stau si pe 9 site-uri simultan . jasmin, mfc, adult, xlove,imlive,cams,eurolive,webcams,interclimax.
Sa fie de la Windows 7 ?
Sa fie vreo incopatibilitate intre soft-urile instalate pe statii ?
Va rog ajutati-ma. Multumesc
Aceeasi problema vad ca o am si eu asta seara....m au scos din pvt ...si acum unul imi spunea ca nu poate intra in pvt...si il cred ca este regular....deci AW sucks astazi cel putin
-
- User Junior
- Has thanked: 0
Same here .. la citeva min de prv . imaginea se blureaza singura . iar apoi se deconcteaza just camit .
Sucks
Sucks
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded !
- BABE
- User Junior+
- Has thanked: 1 time
eu i am scris lui sweetkick si mi a zis ceva de genul ca membrul este deconectat din pv pentru ca nu mai are bani....dar eu tot cred ca ceva se intampla cu site-ul sau cu JustCamit-ul pentru ca acelasi lucru il patesc ca donni....am trafic mult chiar dar cred ca membrii sunt deconectati...am stat aseara 7 ore si am facut 30 d lire ..ppfffffff mai mare rusinea :lol: .....nu stiu ce sa cred sincer...ori sunt probleme cu justcamit ori nu au membrii bani .......well....sa vedem ce va urma in seara asta...donni2006 scrie:si la mine intre f .f multi dar nimik nici macar "hi" inainte faceam minim 60-70 la 4 ore akm daca fac 10-20 e bine
Spor la $$$$$$$$
Si eu am probleme de genul asta in fiecare zi ...acum fac 30-40 $ rar mai fac 60-70 $ pe zi in timp ce inainte faceam 90-100$.... ceva se intampla dar nu ne spun ei din pacate .... sa speram ca o sa isi revina
CEVA SE INTAMPLA CU ADULTWORK DIN PACATE , MIE UNA IMI PARE RAU CA ESTE UN SITE FFFF BUN DAR CRED CA INCET INCET PE ROMANCE O SA LE DEA AFARA DE PE SITE SI NU INTELEG DE CE NE PUN BETE IN ROATE CAND NOI FACEM CEI MAI MULTI BANI