Experienta mea cu paxum recenta
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
cosmopay pote fi folosit acum pentru incasrea banilor de pe chaturbate si streamate
daMassEffect scrie: ↑18 Apr 2018, 08:36 cosmopay pote fi folosit acum pentru incasrea banilor de pe chaturbate si streamate
fac cont acolo https://www.cosmopayment.com/
si dupa aia astapet sa fie verified si il aduag ca metoda de plata si astapet cardul
- MassEffect
- User Junior+
la mine verificarea a fost instant , am adaugat deja in saituri , cardu ajunge cam in 7 zile din uk , daca si streamray baga epayments sau cosmo bye bye paxum
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
- MassEffect
- User Junior+
cardul paxum il poti comanda dupa ce primesti prima plata in paxumDarlingirl scrie: ↑18 Apr 2018, 09:00 Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
cardul paxum inca nu este valabil pentru apply urmeze daca observ scrie acolo Apply for Card (coming soon)Darlingirl scrie: ↑18 Apr 2018, 09:00 Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
asa ca mai astapetam pana atunci
o zi buna
Buna si mie mi-a dat eroare pt ca eu aveam 800$ pe cont si am trecut ca vreau sa imi trimita pe cardul ing 800$ . Am pus 800$-6$-3% egal 770$ pe care i am trecut ca suma pe care vreau sa o scot pt ca tu daca treci toata suma si trebuie sa ia comisionul lor...deci suma ta totala minus 6$ minus 3% egal suma pe care o treci.Darlingirl scrie: ↑18 Apr 2018, 09:00 Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
E mai bun cosmopayment decat paxum?
nimin nu poate sa iti respond ca in afara de numele cosmopayment nimin nu stie nimic
pntru mine PAXUM e mai bun decat orice alta metoda
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Arabu, te rog zi mi si mie ca ai scris acum pe forum ca retragi cu comision 0. Unde cand cum? Eu stiu de 6$ plus 2,95% si e un comision maricel, mai ales cand suma nu e prea mare. Am incercat acum 2 zile wire transfer for external card si nu a mers, mi a dat eroare. Am vrut sa transfer oricum o suma mai mica decat aveam in conr
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Se pare ca daca faci transfer din paxum pe card de la reiffeisen au un curs mult mai mare decat la ing . Am primit oe ing card si dupa ce a facut conversie din USD in Euro si din Euro in Ron a iesit ca mi-a schimbat cu 3.6 dolarul. Vreau sa incerc la Reiffeisen sa scot pe card data viitoare sa vad diferenta. Sa stiti ca este pisibil sa fue asa mare diferenta cum zice arabu pt ca de exemplu eu cu firstchoice daca scoteam de la brd sau bcr era un curs mult mai mic decat la ing dar asta se aplica pt firstchoice .
deci eu pentru 1000$ transferat din paxum am primit 3900 Ron am platit comission 35$ asta inseamna 1035$ 3900 Ron daca fac calcul cu cursul de afara stii ce spun si sunt la raiffesen bankDarlingirl scrie: ↑19 Apr 2018, 10:53Arabu, te rog zi mi si mie ca ai scris acum pe forum ca retragi cu comision 0. Unde cand cum? Eu stiu de 6$ plus 2,95% si e un comision maricel, mai ales cand suma nu e prea mare. Am incercat acum 2 zile wire transfer for external card si nu a mers, mi a dat eroare. Am vrut sa transfer oricum o suma mai mica decat aveam in conr
succes
ok dar sincer pentru mine Paxum acum number oneWinXPfather scrie: ↑19 Apr 2018, 19:42 Nu Arabu, the winner issss... Cosmo! S-au miscat admirabil. Timpul ne va confirma...cred...
unu cursul mai bun
doi comissioane sunt mici rau
la cosmo 3$ for nothing comissionul lunar
eu nu fac reclama la nimin dar asta din expriente mea cu paxum
despre miscarr iti dai seame ce era pe capu lor in ultimii zile toate modele la paxum si era normal intarziere pe care il vedem azi
Am primit prin card Ing si cursul a fost 3,6 ron pe dolar. Inseamna ca la reiffeisen o fi diferit. O sa incerc si pe card reiffeisenarabu scrie: ↑19 Apr 2018, 23:41ok dar sincer pentru mine Paxum acum number oneWinXPfather scrie: ↑19 Apr 2018, 19:42 Nu Arabu, the winner issss... Cosmo! S-au miscat admirabil. Timpul ne va confirma...cred...
unu cursul mai bun
doi comissioane sunt mici rau
la cosmo 3$ for nothing comissionul lunar
eu nu fac reclama la nimin dar asta din expriente mea cu paxum
despre miscarr iti dai seame ce era pe capu lor in ultimii zile toate modele la paxum si era normal intarziere pe care il vedem azi
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
la paxum la prooof of address vad ca e si "ID CARD" , merge cu aceeasi poza de buletin gen ?
unii spun ca da altii ca nu eu asa am facut am trimis ID card si inca astapet sunt inca in pending dar daca ai vreo extras de cont sau vreo factura ar fi mai sigur si bineIntrebmult scrie: ↑20 Apr 2018, 02:04 la paxum la prooof of address vad ca e si "ID CARD" , merge cu aceeasi poza de buletin gen ?