Experienta mea cu paxum recenta

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

cosmopay pote fi folosit acum pentru incasrea banilor de pe chaturbate si streamate
SoulCams Models Studios wanted
arabu
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

MassEffect scrie: 18 Apr 2018, 08:36 cosmopay pote fi folosit acum pentru incasrea banilor de pe chaturbate si streamate
da
fac cont acolo https://www.cosmopayment.com/
si dupa aia astapet sa fie verified si il aduag ca metoda de plata si astapet cardul
MassEffect
User Junior+
User Junior+

la mine verificarea a fost instant , am adaugat deja in saituri , cardu ajunge cam in 7 zile din uk , daca si streamray baga epayments sau cosmo bye bye paxum
Darlingirl
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
MassEffect
User Junior+
User Junior+

Darlingirl scrie: 18 Apr 2018, 09:00 Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
cardul paxum il poti comanda dupa ce primesti prima plata in paxum
arabu

Darlingirl scrie: 18 Apr 2018, 09:00 Buna ziua. Va rog ajutati ma si spuneti mi cum sa comand cardul paxum. Pana acum vad ca m am descurcat. Mi a fost verificat contl am si banii in el de la LJ dar nu stiu cum sa comand cardul. Am incercat acum transfer catre cardul meu de ing cu moneda ron si mi a dat eroare. Oricum mi e cam teama cu transferurile asteainternationale. Deci cum pot sa cer card la paxum?
cardul paxum inca nu este valabil pentru apply urmeze daca observ scrie acolo Apply for Card (coming soon)

asa ca mai astapetam pana atunci

o zi buna
Whitney
User Junior
User Junior
Has thanked: 0

Buna si mie mi-a dat eroare pt ca eu aveam 800$ pe cont si am trecut ca vreau sa imi trimita pe cardul ing 800$ . Am pus 800$-6$-3% egal 770$ pe care i am trecut ca suma pe care vreau sa o scot pt ca tu daca treci toata suma si trebuie sa ia comisionul lor...deci suma ta totala minus 6$ minus 3% egal suma pe care o treci.
squirtcatp
Been thanked: 0

E mai bun cosmopayment decat paxum?
arabu

squirtcatp scrie: 19 Apr 2018, 00:41 E mai bun cosmopayment decat paxum?
nimin nu poate sa iti respond ca in afara de numele cosmopayment nimin nu stie nimic
pntru mine PAXUM e mai bun decat orice alta metoda
Darlingirl
Has thanked: 4 times

arabu scrie: 19 Apr 2018, 01:09
nimin nu poate sa iti respond ca in afara de numele cosmopayment nimin nu stie nimic
Arabu, te rog zi mi si mie ca ai scris acum pe forum ca retragi cu comision 0. Unde cand cum? Eu stiu de 6$ plus 2,95% si e un comision maricel, mai ales cand suma nu e prea mare. Am incercat acum 2 zile wire transfer for external card si nu a mers, mi a dat eroare. Am vrut sa transfer oricum o suma mai mica decat aveam in conr
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu Arabu, the winner issss... Cosmo! S-au miscat admirabil. Timpul ne va confirma...cred...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Whitney
User Junior
User Junior

Se pare ca daca faci transfer din paxum pe card de la reiffeisen au un curs mult mai mare decat la ing . Am primit oe ing card si dupa ce a facut conversie din USD in Euro si din Euro in Ron a iesit ca mi-a schimbat cu 3.6 dolarul. Vreau sa incerc la Reiffeisen sa scot pe card data viitoare sa vad diferenta. Sa stiti ca este pisibil sa fue asa mare diferenta cum zice arabu pt ca de exemplu eu cu firstchoice daca scoteam de la brd sau bcr era un curs mult mai mic decat la ing dar asta se aplica pt firstchoice .
arabu

Darlingirl scrie: 19 Apr 2018, 10:53
arabu scrie: 19 Apr 2018, 01:09
Arabu, te rog zi mi si mie ca ai scris acum pe forum ca retragi cu comision 0. Unde cand cum? Eu stiu de 6$ plus 2,95% si e un comision maricel, mai ales cand suma nu e prea mare. Am incercat acum 2 zile wire transfer for external card si nu a mers, mi a dat eroare. Am vrut sa transfer oricum o suma mai mica decat aveam in conr
deci eu pentru 1000$ transferat din paxum am primit 3900 Ron am platit comission 35$ asta inseamna 1035$ 3900 Ron daca fac calcul cu cursul de afara stii ce spun si sunt la raiffesen bank
succes
arabu

WinXPfather scrie: 19 Apr 2018, 19:42 Nu Arabu, the winner issss... Cosmo! S-au miscat admirabil. Timpul ne va confirma...cred...
ok dar sincer pentru mine Paxum acum number one
unu cursul mai bun
doi comissioane sunt mici rau
la cosmo 3$ for nothing comissionul lunar
eu nu fac reclama la nimin dar asta din expriente mea cu paxum
despre miscarr iti dai seame ce era pe capu lor in ultimii zile toate modele la paxum si era normal intarziere pe care il vedem azi
Whitney
User Junior
User Junior

arabu scrie: 19 Apr 2018, 23:41
WinXPfather scrie: 19 Apr 2018, 19:42 Nu Arabu, the winner issss... Cosmo! S-au miscat admirabil. Timpul ne va confirma...cred...
ok dar sincer pentru mine Paxum acum number one
unu cursul mai bun
doi comissioane sunt mici rau
la cosmo 3$ for nothing comissionul lunar
eu nu fac reclama la nimin dar asta din expriente mea cu paxum
despre miscarr iti dai seame ce era pe capu lor in ultimii zile toate modele la paxum si era normal intarziere pe care il vedem azi
Am primit prin card Ing si cursul a fost 3,6 ron pe dolar. Inseamna ca la reiffeisen o fi diferit. O sa incerc si pe card reiffeisen
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 9 times

Buna seara,
pot face transfer de pe paxum pe un card international in Euro ?
Tin sa precizez ca este pe numele meu (cardul).....
Multumesc
.............
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

la paxum la prooof of address vad ca e si "ID CARD" , merge cu aceeasi poza de buletin gen ?
arabu

cara_em22 scrie: 20 Apr 2018, 01:27 Buna seara,
pot face transfer de pe paxum pe un card international in Euro ?
Tin sa precizez ca este pe numele meu (cardul).....
Multumesc
buna
daca e visa card si e la vreo banca romanesca sigur ca da
arabu

Intrebmult scrie: 20 Apr 2018, 02:04 la paxum la prooof of address vad ca e si "ID CARD" , merge cu aceeasi poza de buletin gen ?
unii spun ca da altii ca nu eu asa am facut am trimis ID card si inca astapet sunt inca in pending dar daca ai vreo extras de cont sau vreo factura ar fi mai sigur si bine
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 9 times

buna ,
este un mastercard international in E emis in Franta , care poate fi folosit in toata lumea
.............
arabu

cara_em22 scrie: 20 Apr 2018, 02:24 buna ,
este un mastercard international in E emis in Franta , care poate fi folosit in toata lumea
master card nu este accpetate de paxum din nefericiere
arabu

cara_em22 scrie: 20 Apr 2018, 02:24 buna ,
scuze acum apare ca poti sa adaug un card tip master card tu incearca sa il adaug acolo si daca nu merge iti arata si nu sa intampla nimic
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”