A primit cineva cardul Paxum, noile carduri?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna! de pe data de 4.06 cardul apare shipped. Azi am fost sunata de o doamna care se recomanda de la paxum care dorea sa verifice la ce adresa sa trimita prin curier cardul. A mai fost cineva contactat?
-
- User Junior+
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
Daca au intrat cardurile in Romania , unde se afla aceaste carduri ??
Si eu am fost sunata de acest numar dar din pacate , nu am raspuns la telefon. Am incercat sa sun eu pe acel numar dar este inexistent.
Am incercat sa sun la Biroul vamal postal dar din pacate fara un numar de tracking mi-au spus ca nu pot face nimic.
Imi este teama sa nu trimita plicul inapoi.
Cum pot lua legatura cu aceasta doamna ?
Oare unde se afla cardurile ?
Si eu am fost sunata de acest numar dar din pacate , nu am raspuns la telefon. Am incercat sa sun eu pe acel numar dar este inexistent.
Am incercat sa sun la Biroul vamal postal dar din pacate fara un numar de tracking mi-au spus ca nu pot face nimic.
Imi este teama sa nu trimita plicul inapoi.
Cum pot lua legatura cu aceasta doamna ?
Oare unde se afla cardurile ?
.............
-
- User Junior+
Puteti sa spuneti , va rog , cei care ati primit cardurile , prin ce firma de cuirer le-ati primit ?
Eu nu am confirmat adresa deoarece nu am raspuns la telefon si vreau sa iau legatura cu firma de curierat pentru a confirma adresa.
Multumesc
Eu nu am confirmat adresa deoarece nu am raspuns la telefon si vreau sa iau legatura cu firma de curierat pentru a confirma adresa.
Multumesc
.............
Nu am primit inca cardul. Daca nu ai raspuns, vor mai suna. nici eu nu am raspuns din prima si m-au sunat din nou a doua zi. Daca nu ati raspuns, de unde stiti ca ei erau ?
-
- User Junior+
Am fost sunata de acelasi numar de telefon pe care l-am vazut scris aici pe forum. Acest numar au contactat mai multe persoane pentru confirmarea adreselor.
037193858
Am incercat sa sun pe acest numar pentru confirmarea adresei insa nu raspunde nimeni ... mi se respinge apelul .
De aceea incerc sa aflu ce firma de curierat distribuie plicurile , pentru a putea confirma numele si adresa.
Pe mine m-au sunat decat o data ... si nu au mai insistat.
.............
Da asta e numarul, scuze n-am observat ca a fost postat pe forum. cand va ajunge curierul o sa anuntam cu ce firma trimit si eventual ce scrie pe plic... te tinem la curent, dar poate totusi vor reveni cu telefoncara_em22 scrie: ↑15 Iun 2018, 01:20
Am fost sunata de acelasi numar de telefon pe care l-am vazut scris aici pe forum. Acest numar au contactat mai multe persoane pentru confirmarea adreselor.
037193858
Am incercat sa sun pe acest numar pentru confirmarea adresei insa nu raspunde nimeni ... mi se respinge apelul .
De aceea incerc sa aflu ce firma de curierat distribuie plicurile , pentru a putea confirma numele si adresa.
-
- User Junior+
Dap .... Multumesc frumos .
In caz ca nu vor reveni cu telefon si nu vor trimite cardul deoarece nu am confirmat adresa , am rugamintea cine primeste cardul sa anunte cu ce firma de curierat a fost trimis , pentru a putea lua legatura cu ei in vederea trimiterii cardului .
Nu inteleg acest numar ( abonament orange).
La acest numar toate apelurile sunt respinse si nu poti afla cine te-a contactat.
In caz ca nu vor reveni cu telefon si nu vor trimite cardul deoarece nu am confirmat adresa , am rugamintea cine primeste cardul sa anunte cu ce firma de curierat a fost trimis , pentru a putea lua legatura cu ei in vederea trimiterii cardului .
Nu inteleg acest numar ( abonament orange).
La acest numar toate apelurile sunt respinse si nu poti afla cine te-a contactat.
.............
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
0374 193 858 cautati acest numar pe google vedeti ce va da ,si pe mn m a sunat pr adresa avea doar strada ciudat eu am dat intreaga adresa de livrare si ca a doua zi voi fi contactata de curier ,am intrebat care curier,cargus ,am sunat la cargus fara nr de awb nu stie nimic nu exista nimic! asa ca....mister
Ultima oară modificat 19 Iun 2018, 13:50 de către sweetgirl, modificat 1 dată în total.
-
- VIP
vezi ca ai dat numaru gresit!!!! e 0374 193 858 ,NU 037 193 858cara_em22 scrie: ↑15 Iun 2018, 01:20Am fost sunata de acelasi numar de telefon pe care l-am vazut scris aici pe forum. Acest numar au contactat mai multe persoane pentru confirmarea adreselor.
037193858
Ultima oară modificat 19 Iun 2018, 13:51 de către sweetgirl, modificat de 2 ori în total.
-
- VIP
CAUTATI-VA IN TELEFON IN LISTA DE APELURI NUMARUL ESTE 0374 193 858 ,SI NU 037 193 858.ORICUM nu se raspunde in ambele cazuri in schimb la nr corect intra ton apel ,daca formati nr incorect spune clar numar incorect deci din start s a dat aici numarul incorect !
Si eu am fost sunata acum fix o saptamana , pt confirmarea adresei si atat! Am apucat sa intreb cand va fi trimis cardul , dar tipa de la telefon mi-a zis ca ei trimit de la bucuresti in tara dar nu stie cand voi primi cardul acasa . A trecut o saptamana de atunci ..... si nimic .
fix acum o saptamana am fost si eu contactata. Tocmai am trimis un email catre Octav in care il rog sa ne confirme daca intr-adevar au reprezentant in Romania si am fost contactati de catre ei. Revin imediat ce am un raspuns.
A inceput sa mi se para tare ciudata treaba asta cu cardurile.
Unde au ajuns cardurile de am ajuns sa fim sunati pentru confirmarea adresei?
Eu am intrebat-o pe tipa care m-a sunat de ce trebuie confirmata adresa..Mi-a raspuns ca adresa este scrisa incomplet.
Acum stau si ma intreb...Chiar la toata lumea este adresa scrisa incomplet?
Cumva cardurile noastre ajung in Romania la o anumita persoana,reprezentant sau sediu .. de unde se distribuie la proprietari?
Unde au ajuns cardurile de am ajuns sa fim sunati pentru confirmarea adresei?
Eu am intrebat-o pe tipa care m-a sunat de ce trebuie confirmata adresa..Mi-a raspuns ca adresa este scrisa incomplet.
Acum stau si ma intreb...Chiar la toata lumea este adresa scrisa incomplet?
Cumva cardurile noastre ajung in Romania la o anumita persoana,reprezentant sau sediu .. de unde se distribuie la proprietari?
Buna,si eu am fost sunata de aceasta doamna saptamana trecuta,tot asa cu comfirmarea adresei..si mi a zs la fel ca va ajunge prin curier saptamana asta...dar deja astazi e joi...Cam ciudata treaba..Inca astept..
Sweetgirl imi dai emotii !
Ieri i-am trimis mail lui octav , pt ca m-am saturat sa tot astept ! A zis ca in teorie ar trebui sa il primesc in cateva zile ..... ce pot sa mai zic .... bataie de joc e un cuvant prea frumos