Viata secreta a vanzatorilor de iluzii din video chat

Colectie de stiri despre activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media interna. Nu copiati articolele integral, maxim 20% din textul articolului plus link catre sursa.

Mesajde SAD^^EYES » 27 Oct 2013, 07:20

„Halatele pe voi!”, le transmite fetelor, telefonic, Mira - patroana videochatului, înainte să intrăm în căsuţa situată pe o străduţă ascunsă, care nici nu este trecută pe harta Galaţiului. Deşi aceste firme păstrează de regulă o discreţie maximă în legătură cu angajaţii lor, Mira s-a oferit să ne lase să privim dincolo de cortina care ascunde această lume controversată, aflată cam pe muchie de cuţit când vine vorba de moralitate. Meseria capătă însă din ce în ce mai multe adepte, din cauza câştigurilor destul de mari şi sigure.
Viaţă dublă
Pătrundem în încăperea unde, din cauza celor cinci draperii de diferite culori, întinse pe pereţi drept decor, ai sentimentul că eşti undeva în culisele unui teatru. Ni se face semn să păstrăm liniştea. Una dintre fete e „în privat” cu un tip din lumea largă. Recunosc că nu mă aşteptam să văd „pe viu” ce presupune această meserie şi, din curiozitate jurnalistică sau feminină, uit să mimez decenţa şi trag cu ochiul la ceea ce se întâmplă dincolo de monitorul pe care e fixată camera. Geanina, o femeie tânără care aparţine unei anumite etnii, e genul de tipă „picantă”, cu care natura a fost destul de generoasă. Cu mişcări lascive şi sigure, de profesionistă, reuşeşte să-şi trimită clientul fericit la plimbare, destul de repede.


Sursa: http://www.viata-libera.ro/societate/30 ... videochat/
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde Camcandy » 02 Noi 2013, 03:31

In momente ca acestea...as vrea sa ascund faptul ca sunt din Galati :)
Avatar utilizator
Camcandy
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 55
Membru din: 19 Iun 2013, 06:52
Localitate: Galati


Înapoi la Stiri interne despre video chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU