Mi se vede camera foarte lent pe xlove

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde mimy » 10 Oct 2012, 03:14

pe toate siteurile imaginea e foarte fluida, dar in momentul in care deschid pe xl, ma misc in reluare pe toate, nu stiu ce sa mai fac , si pe chrome , si pe mozilla e la fel , am incercat cu diverse versiuni de flash player, am si schimbat calculatorul!!! , am marit viteza la internet, chiar nu inteleg ce se intampla... ma poate ajuta cineva cu un sfat? simt ca innebunesc , am ramas fara optiuni... imaginea e fluida pe xl in momentul in care stau doar pe xl. si cateodata nici atunci....:(
Avatar utilizator
mimy
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 320
Membru din: 13 Aug 2008, 21:41

Mesajde SAD^^EYES » 10 Oct 2012, 08:52

Buna Mimi,

Ai incercat toate softurile de la Xlovecam? Soft New - Flux Manager, H.264, Basic? iti face pe toate 3 la fel? Ce setari de streaming folosesti (rezolutie, fps, bandwidth) - te-ai jucat cu setarile de streaming, ai incercat sa reduci numarul de fps de ex, sau banda alocata? Ce splitter folosesti?

Bafta acolo.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2444
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde angeline » 10 Oct 2012, 11:38

Aceeasi problema o am si eu cu xlove ,camera se vede in reluare ,imaginea nu mai e la fel de clara de ceva timp ,decat cand stau fara sa ma misc ,daca ma misc apar pe imagine niste "bruiaje" ,care fac imaginea mai putin clara .Am schimbat si eu 3 calculatoare ,sistemul de operare de la xp am trecut pe windows 7 ,mai multe versiuni de flash ,internetul il am de la rds ,optiunea bussiness si totusi mi se intampla ff des sa ma vad in reluare .Cu softul lor new ma vad si mai rau ,mult mai in reluare decat normal ,am facut setari din streaming ,diferite fps ...la fel e .Am discutat si cu moderatorii de pe site ,unul din ei chiar mi a intrat in calc cu team viewer si dupa 40 de minute a zis ca e STRANGE pentru ca netul e bun calc e bun dar ceva nu se leaga :)) .Mentionez ca stau doar pe xlovecam si nu folosesc spliter,am incercat si asa cu spliter dar tot nu e ok.Am conturi si pe alte site uri desi nu stau pe ele si am incercat si acolo imaginea e ok.De vreo 2 sapt in primul minut dupa ce intru online am pe chat 30 de guesti ,dupa 2 min am in jur de 60 de guesti si membri platitori ff putini ,lucru care nu se intampla inainte .In momentul in care am 60 de guesti in chat totul merge mai lent ,ce scriu apare mai tarziu ,imaginea e in reluare.Asta in conditiile in care inainte nu aveam mai mult de 20 de membri pe chat cu tot cu guesti predominand numarul membrilor platitori.Am intrebat moderatorii de ce se intampla asa si mi s a raspuns ca traficul de pe site nu tine de xlovecam. :shock:
Avatar utilizator
angeline
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 179
Membru din: 04 Sep 2008, 06:00

Mesajde mimy » 12 Oct 2012, 02:06

sad , am incercat toate variantele pe care mi le-ai spus, cu splitcam si cu webcamul direct, calitate redusa/mare etc, raspunsul e acelasi , se vede 10 secunde fluid , apoi ma misc ca robotelul . singura si absolut singura solutie este sa intru pe "show new", unde ma vad perfect! fluid si clar, acum nu situ cum ma vad ceilalti , ei spun ca ma vad ok, o las asa... ca pierd noptile incercand sa caut solutii noi si tot nu ajung la nimic. multumesc pt replyuri :)
Avatar utilizator
mimy
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 320
Membru din: 13 Aug 2008, 21:41


Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU
cron