SweetKick Limited a lansat Paytoo Mobile in Romania

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde SweetKick » 24 Sep 2010, 01:46

Get instant payments from your friends, relatives, websites or employers!

Paytoo Mobile Technologies este parte din grupul elvetian Paymotech S.A. , listat la Bursa din Frankfurt. Paytoo Mobile este prima solutie globala care reuneste o retea de telefonie mobila cu Wallet atasat plus prepaid card ( Paytoo Mastercard ). Sistemul permite primirea sau trimiterea de plati instant intre un utilizator Paytoo si orice posesor de telefon mobil ( sau debit/credit card ) din lume. Utilizatorul Paytoo poate folosi platile primite pentru a vorbi pe mobil, a da sms, a plati la orice magazin care accepta PayPass (plata prin cod de bare salvat ca screensaver sau sticker lipit pe mobil ) si deasemenea poate transfera bani altui utilizator sau ii poate scoate de la orice bancomat pentru folosinta personala ( cu Paytoo Mastercard ). Deasemenea un utilizator isi poate incarca bani din PayPal in propriul Wallet pentru oricare din scopurile mentionate mai sus. Alte surse de alimentare a propriului Wallet sunt solicitarea si primirea platilor de la alti utilizatori ( ex. angajatori ) sau de la diverse situri.Primul site de chat care a aderat la sistemul de plata Paytoo este AdultWork, care va implementa in urmatoarele zile sistemul si va permite modelelor sa aleaga Paytoo ca metoda de primire a platilor de pe site.
Oferta speciala pentru Romania ( Mobile Sims & Cards ) cuprinde livrarea rapida (max. 48 ore ) a cardului Paytoo Mastercard in orice oras inclusa in pret ( 15.95 USD ). Optional se poate comanda si Paytoo Mobile Sim la pretul de 9.95 USD ( livrare rapida oriunde in Romania inclusa ) sau pachet Paytoo Sim+Mastercard la pretul de 19.95 USD ( livrare rapida inclusa in Romania ).
Principalele avantaje ale Paytoo Mobile Sim sunt permiterea de convorbiri pe mobil prin VOIP ( ex. Skype pe mobil ),optiune blocata in retelele mobile din Romania, solutie care permite convorbiri gratuite pe mobil cu orice alt utilizator Skype sau VOIP, precum si free roaming pentru incoming calls. Numarul inclus in Mobile Sim este de Olanda dar se pot alege ulterior si alte numere din 30 tari pentru a fi incluse in Sim ( UK, USA, etc ) la preturi convenabile ( 4.5 USD/luna ). Deasemenea Simul Paytoo permite direct din mobil orice operatiune din Wallet ( transfer pe card, plata direct cu telefonul prin scanare PayPass in magazine, etc ) fara a mai avea nevoie de computer. Paytoo Mobile Sim are acoperire in peste 200 de tari si permite si Data transfer.
Contul ( Wallet ) se deschide free , pe adresa www.paytoomobile.com , unde se pot gasi si toate celelalte detalii legate de acest sistem unic. SweetKick Limited este distribuitor exclusiv pentru Romania, Ucraina si Latvia , iar adresa pentru relatii suplimentare sau comenzi este romania@paytoo.com
Multa bafta tuturor modelelor din acest forum, SKL Team
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde SweetKick » 30 Sep 2010, 20:04

AdultWork a implementat astazi solutia de plata Paytoo Mobile pentru modele. Cardurile Mastercard se livreaza in 24-48 ore de la data comenzii, pentru a comanda un card trebuie deschis un cont free pe situl www.paytoomobile.com si dupa verificare se poate comanda cardul Paytoo Mastercard. Pretul este in oferta speciala pana la 1 Noiembrie 2010 si costa 15.95 USD cu livrare inclusa oriunde in Romania.
Detalii suplimentare la romania@paytoo.com

AdultWork Statement:
'PayToo is our preferred method of payment and the quickest method by which you will receive your credits as cash, via a prepaid MasterCard.
Don't have a PayToo Mobile account? Get one! Fees for card issuance and usage apply. Please be sure to understand their rates and fees before applying.'
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde SweetKick » 03 Oct 2010, 10:32

Pentru clarificarea multor intrebari primite, explicam aici procedura de primire a platilor de pe AdultWork in Paytoo:
1. Orice model activ pe AdultWork (chiar neverificat) poate cere acum platile in Paytoo Mobile, minimul de transfer este de 30 lire ( credits ).
2. Modelul deschide un cont free pe www.paytoomobile.com
3. Dupa deschidere se logheaza in contul Paytoo, unde va vedea IDul ei ( Wallet Number )
4. Imediat cum minimul de 30 lire e realizat se poate cere plata de pe AdultWork, modelul alege metoda de plata Paytoo si introduce Wallet Number in casuta respectiva, dupa care se da click pe Request Transfer.
5. Pana intra banii in contul Paytoo ( 2 saptamani ) modelul are timp sa faca verificarea identitatii ( buletin scanat si poza cu fatza si hartia Paytoo cu data curenta scrisa pe ea )
6. Dupa 2 saptamani de la cererea de transfer, banii intra in contul Paytoo (Wallet).
7. Modelul plateste cardul Paytoo Mastercard direct din contul ei Paytoo ( Wallet Payment ) dupa care cardul Mastercard va fi livrat rapid in 24 ore la adresa indicata in contul Paytoo al modelului ( poate fi si alta adresa decat cea din buletin )
8. Pretul cardului Paytoo Mastercard cu livrare rapida inclusa este de 15.95 USD .
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde Kaye » 10 Noi 2010, 09:56

Hello everyone!
Am si eu o mica problema legata de acest card. Am comandat cardul, mi-a fost expediat, si am incercat sa transfer fonduri de pe wallet pe card. Mi se cere "your PayToo code". Acest cod nu este acelasi cu codul tranzactiei...
Dar unde il pot gasi?
Am trimis email celor de la PayToo acum 2 zile, si nu am primit inca raspuns.
Multumesc anticipat!
Kaye
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 164
Membru din: 01 Mai 2006, 19:16
Localitate: Bucharest

Mesajde SweetKick » 10 Noi 2010, 14:00

Security Code Paytoo este ca o semnatura digitala si trebuia ales cand s a deschis contul Paytoo, daca nu s a cerut atunci trebuie setat din sectiunea Paytoo Settings ( sau re cerut pe mail daca exista si a fost uitat ), este un cod de 6 cifre care trebuie pus ca si confirmare la orice tranzactie Paytoo facuta.
Paytoo News:
1.A sosit seria noua de carduri Paytoo Mastercard, care permit incarcare instant din Wallet in Card dupa care se pot scoate imediat banii de la orice ATM
2. PAYTOO SPECIAL OFFER pentru modele sub Control pe AdultWork va continua in limita a inca 500 carduri, cardul este free si se livreaza rapid oriunde in Romania in 24 ore prin Fancurier ( va trebui achitata ulterior din Wallet Paytoo doar livrarea rapida - 4$ ). Pentru restul membrilor Paytoo cardul costa 15.95$ cu livrare inclusa.
3. Preturi telefonie Paytoo VOIP ( inclus free in orice cont Paytoo )catre alte retele de telefonie:
Paytoo VOIP catre orice retea de telefonie fixa : 0.02$/min
Paytoo VOIP catre orice reatea de telefonie mobila: 0.06$/min
USA sau UK Landline number poate fi atasat la Paytoo VOIP pentru a primi calls din orice reatea, free . USA or UK number costa 2.5 $/luna
Pretul apelurilor facute din Paytoo VOIP catre orice retea vor fi deduse din Paytoo Balance.
4. La seria noua de carduri, totul va fi vizualizat in contul Paytoo direct , cum ar fi Balance, Transactions, etc
5. Activarea cardului din seria noua se face mult mai simplu, trebuie trimis un SMS in UK de pe mobilul inregistrat pe cont, cu PINul ales, si atat, cardul va fi activ imediat
Alte detalii pot fi cerute pe romania@paytoo.com
Bafta tuturor si multi $$
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde dragy2008 » 04 Ian 2011, 04:29

Uite ce scrie in Mobile Wallet User General Terms & Conditions pana la urma putem sau nu sa fim penalizati?


6.2 Liability for Violations of the Acceptable Use Policy. If you engage in the following behavior, PayToo Mobile Wallet may fine you, as explained below.

6.3 Acceptable Use Policy

i. Using the PayToo Mobile Wallet service to receive and make payments for any sexually oriented or obscene materials or services.
ii. Using the PayToo Mobile Wallet service to receive and make payments for any narcotics, other controlled substances, steroids or prescription drugs.
iii. Using the PayToo Mobile Wallet service to receive and make payments for illegal wagers, illegal gambling debts or illegal gambling winnings, regardless of the location.
iv. Using the PayToo Mobile Wallet system to harass other users.
v. Using the PayToo Mobile Wallet service to launder money.
vi. Any act of terrorism, violence or harm.
dragy2008
 
Mesaje: 12
Membru din: 06 Apr 2006, 15:52

Mesajde SweetKick » 04 Ian 2011, 23:19

Ultimele reglementari Paytoo permit tranzactiile pentru servicii erotice ( punctul i ), altfel nu era posibila primirea de plati de la siturile de chat ( se pot primi banii de pe orice site acum in Paytoo ). Deasemenea, exista multe modele care proceseaza in paginile lor personale, prin Paytoo ( PayNow Buttons ), vanzari online de poze/filme sau alte servicii online precum si plati instant de la alti useri.
De la punctul (i) in jos, toate activitatile sunt interzise pentru tranzactii Paytoo.
Mai jos enumeram alte reglementari recente si importante legate de sistem:
Datorita faptului ca o importanta companie concurenta se afla in acest moment in procedura de 'Review by Mastercard' cu privire la incalcarea repetata a limitelor maxime per tranzactie si lunare, Paytoo anunta ca limitele stabilite international de Mastercard se vor respecta in continuare strict, fara exceptie. Transferul din Wallet in Card este instant, dar in limita a 9900 $ per 30 zile. Limita zilnica Wallet to Card este de 2500 $ iar limita maxima per extragere este 500$.
Fara limite pot opera doar conturile Business ( Reseller Paytoo ) care pot primi acum plati de la orice site, firma, parteneri, etc. direct in Reseller Balance. Din Reseller Balance pot face plati instant fara limite catre modelele din Reseller, care pot scoate banii pe loc din cardurile lor personale. Deasemenea un Reseller poate face plati si catre Wallet ul sau personal ( in limita a 9900 $ per 30 zile ).
Astfel, acum proprietarii de studiouri au la dispozitie un sistem online de plata integrat pentru studioul lor ( Virtual Studio Payment System ) , prin faptul ca primesc banii de oriunde au efectuat servicii, isi administreaza si platesc instant modelele din studioul virtual ( Reseller Account ). Activitatea studioului se optimizeaza maxim prin faptul ca platile se fac imediat catre modele ( nu mai trebuie sa astepte pana vin la studio ) iar acestea isi transfera instant banii din Wallet pe Card si ii pot scoate imediat la ATM. Alt avantaj important pentru studiouri este ca au dovada online ca au efectuat plata catre un model, evitand posibile acuzatii ulterioare ca modelul nu si a primit banii, etc. In final, dar nu in ultimul rand, alt avantaj este ca toate grupurile si modelele sub control pe AdultWork beneficiaza de carduri Paytoo gratuit si livrate rapid in 24 ore .
Bafta tuturor si multi $$!
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde dragy2008 » 06 Ian 2011, 02:16

Cartela Paytoo se poate folosi in orice mobil ? Acoperire are in toate orasele din romania? Ce trebuie facut pentru activarea cartelei? Cum comand cardul si 2 cartele?
dragy2008
 
Mesaje: 12
Membru din: 06 Apr 2006, 15:52

Mesajde SweetKick » 06 Ian 2011, 16:28

Paytoo Newest Features for Eastern Europe - available now! See Paytoo Promo on www.SweetKick.TV

Cartela Paytoo Mobile se poate folosi in orice telefon mobil ( care nu e codat pe o singura retea ). Cartela are si Paytoo Wallet inclus in SIM, asa incat nu mai ai nevoie de computer pentru a face tranzactii din contul Paytoo ( transfer Wallet to Card, Check Balance, Send Payment, Add Money to Wallet, plati la comercianti, etc ). Reteaua Paytoo Mobile are acoperire in toata Romania si in peste alte 200 tari din lume. Un utilizator Paytoo Mobile, indiferent unde se afla ( Romania sau in orice alta tara ) va plati doar un fix fee de 0.20 $ pe minut atunci cand este apelat, de oriunde din lume ( si din orice retea ). SMS este free ( send and receive ) catre orice retea din lume.
Cartela Paytoo Mobile se comanda pe www.sweetkicklimited.com ( la Order a SIM ), nu necesita documente si are livrare rapida inclusa oriunde in Romania, in 24 ore. Pret inclusiv livrare rapida: 9.95 $
Activarea cartelei se face din contul propriu Paytoo ( se deschide free pe romania.paytoo.com ).
Pentru cardul Paytoo Mastercard, pe langa contul Paytoo deschis, se va cere si verificarea identitatii, dupa care se poate comanda din contul personal Paytoo ( 15.95 $ cu livrare rapida inclusa ).
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles


Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU