SweetKick Limited a lansat cel mai nou sistem, CallBook

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde SweetKick » 30 Dec 2010, 06:01

SweetKick Limited a lansat sistemul CallBook in Romania!
Deoarece businessul de Non-Erotic Calls a luat o mare amploare in ultimul timp, iar milioane de useri sunt prezenti in marile retele sociale ( SecondLife, IMVU, Facebook, etc. ) ,compania noastra a dezvoltat sistemul CallBook ( Personal Phone Business ) prin care oricine poate vinde servicii online pe internet. CallBook este un sistem foarte simplu, direct si se poate utiliza pentru multiple servicii online cum ar fi:
Non Erotic Dating
Lifecasting
Social Networking
Friends & Flirts
Business Advice
Life Advice
Horoscopes Advice
Love Advice
Relationships Advice
Hobby & Leisure
Psychic Advice
Tarot Advice
Spiritual Advice
Astrology Advice
Computer Operating System Advice
CallBook este de fapt un Call Button care contine si contul userului ( Login, Online/Offline status, setare numar de telefon al userului care poate fi orice retea din lume sau VOIP, Pret/min, poza profil, descriere, statistici de apeluri si banii realizati ). Dupa ce s au facut setarile dorite, userul poate copia din cont codul HTML pentru Call Button si il poate insera oriunde doreste ( semnatura email, pagini personale, profile din orice retea sociala, lifecasting sau messenger, etc ). Cu alte cuvinte, CallBook ofera userului o independenta totala de a isi administra si opera un business propriu si ii optimizeaza aria de promovare practic oriunde pe internet. Sistemul ofera si anonimitatea, prin faptul ca numarul de telefon real al userului nu apare nicaieri.
CallBook ofera un Payout de 80% din totalul realizat, care este cel mai bun din piata la ora actuala. Sistemul a fost testat cu succes si aprobat de cel mai important procesator global de plati, PayPal, care asigura procesarea apelurilor efectuate prin CallBook. Platile catre userii CallBook se fac lunar numai in conturile individuale Paytoo ( Mastercard ).
Procedura de deschidere si operare a conturilor CallBook este urmatoarea:
Se acceseaza situl companiei ( www.callbook.us ) si se da click pe Register. Se introduc datele solicitate ( nu necesita documente de identitate ) dupa care se da click pe Create my Professional Account si contul e deschis. In vederea aprobarii contului trebuie trimis un mail pe adresa sklpayments@me.com cu numele userului si seria cardului Paytoo Mastercard ( 16 cifre ), iar contul CallBook va fi aprobat si devine operabil.
Operarea contului CallBook este extrem de simpla si totul se desfasoara in Call Button. Oricine vede Call Button expus si vrea sa sune userul pentru servicii, da click pe Call Me, se inregistreaza instant doar cu email si o parola dupa care devine membru imediat. Se logheaza in cont, incarca credite din PayPal sau Card si da click de apel iar serverul CallBook ii face legatura cu userul apelat ( apelantul nu vede numarul real al userului CallBook ). Cat timp apelantul vorbeste la telefon cu userul CallBook, va fi taxat la pretul setat de model pe minut. Dupa fiecare call userul poate vedea statistica completa a apelului in cont. Banii care apar pe cont reprezinta net cat are de primit userul CallBook.
Mai precizam ca cine nu are inca un Paytoo Mastercard poate deschide gratis un cont Paytoo pe adresa www.paytoo.com iar dupa verificarea contului va primi cardul Paytoo Mastercard livrat in termen de 24 ore prin Fancurier direct la adresa solicitata. Pretul cardului ( 15.95 $ cu livrare rapida inclusa ) poate fi retinut si la prima plata primita din CallBook. Mai multe detalii despre sistemul CallBook se gasesc pe situl companiei, www.callbook.us unde exista si Contact pentru comunicare cu echipa noastra.
In incheiere, SweetKick Limited ureaza tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari!
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles

Mesajde SweetKick » 04 Ian 2011, 23:26

Sistemul CallBook a fost completat acum cu tutorial de utilizare ( pe http://blog.callbook.us ) si cu idei de business non erotic cum ar fi noul sistem lansat de Facebook , SocialConnect, unde CallBook se pliaza perfect pentru useri cu abilitari diverse de comunicare. Detalii pe http://www.sweetkick.tv
Avatar utilizator
SweetKick
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Oct 2008, 18:28
Localitate: Seychelles


Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU