Sucevence in chiloti si sutien pentru straini

Colectie de stiri despre activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media interna. Nu copiati articolele integral, maxim 20% din textul articolului plus link catre sursa.

Mesajde SAD^^EYES » 27 Oct 2013, 07:46

O firmă din municipiul Iaşi a deschis, de câteva luni, un studio de videochat în zona centrală a Sucevei şi caută femei interesate de o asemenea slujbă, care le-ar putea aduce acestora, susţin reprezentanţii societăţii, între 500 şi 2500 de euro, lunar.

Tot ce au de făcut e să vină la serviciu, opt ore pe zi, cinci ture pe săptămână, şi, îmbrăcate cât mai sexi, de regulă în lenjerie intimă, să vorbească, prin intermediul calculatorului şi al unei camere video, pe internet, cu cetăţeni străini care intră pe astfel de site-uri pentru adulţi.

Ideea de bază e ca fetele să-l ţină cât mai mult conectat pe client, fiecare secundă golind puţin câte puţin cardul acestuia. Şi pentru asta, de multe ori, femeia care face videochat trebuie să se dezbrace şi să ţină cât mai ridicat interesul clientului.

Puţini sunt cei care se mulţumesc doar să stea de vorbă, iar mulţi, ascunşi în spatele unui monitor de calculator, la mii de kilometri distanţă, le cer fetelor fel de fel de jocuri erotice. Totul virtual. Şi contra cost.

„Site-urile sunt banate pe România, adică nu pot fi accesate de la noi, motiv pentru care modelele nu trebuie să aibă temeri că pot să fie văzute de prieteni, vecini, părinţi, rude. Fac ce vor ele, nimeni nu le impune nimic. Programul de lucru este flexibil, fiecare model având posibilitatea de a-şi stabili individual intervalele orare de lucru. Îşi pot alege chiar şi site-urile pe care să lucreze. Nu au voie, în schimb, să-şi dea date personale, să schimbe numere de telefon, adrese de e-mail. Pentru membrii site-urilor respective, ele trebuie să fie doar un nick-name, asociat cu o figură. Nu au voie nici măcar să spună că sunt românce”, explică Aniela Bodea, reprezentantul firmei de videochat din Iaşi, care a deschis, de câteva luni, şi un studio la Suceava.


Sursa: http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-04 ... z2itlX8uOK
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Înapoi la Stiri interne despre video chat
Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU