Studio Flirt face angajari !

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde StudioFlirt » 14 Noi 2013, 15:09

Buna ziua.

Sa incep cu inceputul, nu suntem cel mai mare studio, nu avem vila cu 700 de camere nici foarte central amplasati dar nici "jegosi" nu suntem, punem foarte mare accent pe curatenie si igiena. Seriozitatea si comunicare sunt probabil cele mai importante la noi de aceea sunt foarte sincer si nici nu o sa umflu anuntul cu castiguri de 6000$ pe luna sau mai stiu eu ce promisiuni desarte care nu-si au locul.

Ceea ce oferim este training ca la carte spun eu cu o "trainerita" cu experienta de 7 ani in domeniu. Camerele de lucru sunt individuale cu aparatura decenta care tine 6-7 situri in hd concomitent si camerele sunt Logitech C920. Lucram cu 9 site-uri dar preferabil 3-4 vor fi de baza, prea multe distrag atentia. Turele sunt de 8 ore cu o ora pauza. Procentul incepe de la 50% si creste pana la 65% in functie de realizari. Colaboram si cu modele care vor sa faca de acasa caz in care procentul este fix la 70 %.

Avem si un bonus de 100$ de angajare oferit dupa prima perioda de lucru. Bonusul nu consta in bunuri ci in bani in mana. Perioadele de lucru sunt 1-15 si 16-sfarsitul luni. Salariul pe perioada 1-15 se acorda pe data de 25 iar cel din perioada 16-sfarsitul luni pe data de 10 a luni urmatoare. Salariul este acordat in lei la cursul BNR al dolarului din ziua respectiva de salariu.

Castigurile pot varia enorm de la persoana la persoana de accea nu promitem nimic, nici videochatul nu este pentru toata lumea si nici castigurile nu pot fi garantate, cu cat mai mult i-ti vei da interesul cu atat mai mult sunt sansele de a creste castigul.

Deci sa nu mai bat campi, orice fata intre 18 si 35 de ani ne poate contacta cu alte eventuale intrebari si o programare la un interviu.

http://www.studioflirt.ro (in curs de actualizare)
Telefon : 0765 640 568
0728 802 468
Yahoo Messenger: studio_flirt
Email: studio_flirt@yahoo.com
Avatar utilizator
StudioFlirt
 
Mesaje: 19
Membru din: 19 Apr 2013, 12:59
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU