Studio UK caut colaborare cu modele și/sau studiouri din Ro

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde UK.STUDIO » 22 Mar 2017, 17:22

Doresc colaborare cu un studio din țară care și-ar dori să se extindă – cu o mică sucursală - și în uk. Astfel, ofer în regim de parteneriat, o proprietate (casă detached) situată într-o zonă rezidențială într-un orășel cochet din proximitatea londrei ( 60 de mile via M1 - 25 de minute cu trenul ) Casa, pe două nivele, situată într-o zonă selectă, cuprinde patru camere, bucătărie modernă, utilată, living spațios, două băi ( parter plus etaj) complet mobilată, conservatory, grădină spațioasă, garaj, locuri private de parcare (broadband de mare viteză) WI/FI/SKYTV/NETFLIX. Ca opțiune/variantă ( dincolo de varianta studiourilor) sunt deschis și unei colaborări directe, cu modele independente care vor să lucreze din anglia.
Cerințe pentru modele
vârsta 20+
Limba engleză (cel puțin ) nivel mediu
Studiile superioare constituie un avantaj (un criteriu al onestității) și o speranță din partea mea că nu voi fi nevoit să ascult numai manele.
Ofer
cazare gratuită
camere proprii
suport tehnic
outfituri
plata la zi
abondament gym
facilitez întocmirea actelor ( National Insurance Number și Self employed)
Nu cred în sesiunile multiple, astfel că se va lucra doar pe AW. ( familiaritatea modelelor cu site-ul AW constituie un avantaj) Există – de-a lungul topicelor de pe AVC – o multitudine de subiecte care dezbat (pro și contra) dezavantajele sau avantajele lucrului din anglia ( sau lucrului din străinătate) Anunțul meu se adresează exclusiv celor care au înțeles deja preeminența (tehnică) și importanța multiplă a acestui lucru și își doresc să vină în uk. Cum derularea brexitului este (din anumite puncte) galopantă și imprevizibilă, dau anunțului meu un carater URGENT. Aștept un email de prezentare plus câteva poze (decente). la email : bedrooms.to.let@gmail.com
UK.STUDIO
 
Mesaje: 1
Membru din: 22 Mar 2017, 17:08

Mesajde akbarmndhot » 30 Apr 2017, 20:36

salut sunt deacord si caut sa lucrez sunt la 40 min fata de londra si caut urgent sa colaborez acesta este watsapp meu +40757551983 contacteazama caut urgent
akbarmndhot
 
Mesaje: 1
Membru din: 30 Apr 2017, 20:05


Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU