Sony evi conflict win7

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde elizee » 15 Iul 2014, 10:27

Hey!
Am si eu o problema.Poate s-a mai confruntat cineva cu ea si ma poate ajuta.Am pus win 7 pe calc.Dupa instalarea Winfast-ului camera merge si merge si daca o trec prin splitter dar am urmatoarele probleme:
1.nu mai pot seta hue,saturation,sharpness etc.Am doar contrast si brightness
Am inteles ca asta e o problema pe care o are Winfast tv2000 expert cu win7.Am fost la ei pe site ca sa iau un driver pt win7 care sa-mi rezolve problema.Dupa ce l-am instalat si am rezolvat problema asta din pacate splitterul meu(Vcam) spune "camera not conected or in use by other program".Am intrat in task manager am scos winfast.Nu merge sub nici o forma.Nu merge cu nici un spliter.Daca nu bag camera in spliter e perfect.
2.O data cu reinstalarea de windows vad ca pe langa lipsa setarilor de culoare care nu apar atat in winfast cat si in splitterul Vcam, nici nu mai pot seta diverse rezolutii cum puteam inainte.Am o singura rezolutie 350*288.Doar in splitcam pot seta alte rezolutii dar splitcam nu ma multumeste ca splitter la fel cum o face Vcam.
Multumesc!
elizee
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 94
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28

Înapoi la Discutii Tehnice
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU