Salutul românesc, gestul cerşetorilor

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente

Mesajde Smoochie » 19 Apr 2010, 20:49

http://www.youtube.com/watch?v=EG2jPJCi ... r_embedded


Romanii au devenit din nou subiect de ironii in Franta, de aceasta data pe un post public de televiziune. La emisiunea "On n'est pas couche" ("Nu ne-am culcat") difuzata sambata, 17 aprilie, pe France2, la ora 22,50, umoristul Jonathan Lambert face un joc de cuvinte intre "Salutul Roman" si noul "Salut Romanesc" - "S'il vous plait, Messieurs, Mesdames!", rostit aplecat, cu mana intinsa si pe un ton rugator - textul tipic al cersetorilor din Hexagon.
La emisiunea lui Laurent Ruquier, unul dintre invitati, umoristul Jonathan Lambert, ii spune realizatorului: "Pentru ca m-ai invitat in fiecare sambata, vreau sa iti aduc un ultim omagiu - salutul suprem" -Presupun ca este vorba despre Salutul Roman, spune Laurent Ruquier.

Umoristul propune insa "Salutul Romanesc", pe care il executa in mijlocul scenei: Se ridica in picioare, se apleaca usor in fata, intinde mana inainte si spune pe un ton rugator: "S'il vous plait, Messieurs!"

Oamenii din sala se ridica in picioare si, cu mana intinsa, usor aplecati, rostesc si ei, pe un ton rugator: "S'il vous plait, Messieurs!", dupa care izbucnesc in ras.

Realizatorul comenteaza: "O sa ne trezim cu Ambasada Romaniei pe cap".
Avatar utilizator
Smoochie
 
Mesaje: 22
Membru din: 12 Apr 2010, 10:15

Înapoi la Diverse
Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU