Reportaj despre cum a testat video chat-ul

Colectie de stiri despre activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media interna. Nu copiati articolele integral, maxim 20% din textul articolului plus link catre sursa.

Mesajde SAD^^EYES » 27 Oct 2013, 07:06

Esti in cautarea unui loc de munca sau banii de la actualul job nu iti a­jung nici macar pentru intre­ti­ne­re? Ei bi­ne, stii si tu ca exista oricind o so­lu­tie pentru prob­lema ta, in cazul in care esti dis­pu­­­sa sa o accepti! Ia orice ziar de mi­ca pub­­li­­citate din Romania; deschide-l la pagina cu oferte de munca si ai sa constati ca, pe linga cele ci­te­va posturi de con­fec­tio­ne­re, os­pa­ta­ri­te sau secretare, piata abun­da in locuri de mun­­ca pentru mode­le dispuse sa faca vi­deo­­chat. Program fle­xi­bil, cistigu­ri con­­­sis­ten­te, posibilitatea con­­tinuarii studiilor etc., ofer­­ta pare tentanta si ne­verosimila, nu-i asa?

Inarmata cu un nivel avansat de limba engleza, prezenta fizica si spirituala pla­cuta, imi iau inima in dinti si imi sun prietena din copilarie, despre care stiam ca si-a deschis anul trecut un astfel de studio in Iasi. Dupa care propun in sedinta de redactie subiectul, stirnind confuzie si exaltare in rindul fetelor. Urmeaza pragul doi: „Iubitule, o sa ma duc sa fac un articol despre videochat, mai exact… o sa fac videochat”. Iubitul isi face pe deplin datoria, vinturindu-mi prin fata perspectiva ratarii iremediabile in cazul in care filmulete cu mine la videochat vor face inconjurul lumii, via YouTube. Lucru care ma pune nitel pe ginduri, mai ales cind Adriana imi cere, pentru a-mi crea cont pe site-urile cu care lucreaza, trei poze cu mine alaturi de cartea de identitate. Buuuun! Deja incep sa am emotii, asa ca o pun pe prietena mea sa imi repete de mai multe ori ca singurele persoane care vor avea acces la aceste poze sint admi­nistratorii site-ului, care sint obligati sa pas­treze confidentialitatea datelor. O cred pe cuvint, trecind sub tacere in fata iubitului faptul ca cei de la livejasmin au deja poze cu fata mea lipita de buletin.


Sursa: http://www.elle.ro/lifestyle/reportaj-c ... chat-6019/
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Înapoi la Stiri interne despre video chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU