Publicitate

 • Forum
  Subiecte
  Mesaje
  Ultimul mesaj
 • Studiouri cu forma de LEGALITATE si verificate
  In aceasta categorie vom lista elita Studiourilor din Romania si Republica Moldova, toate studiourile listate trec printr-un proces de verificare care implica dovada legalitatii si a angarii modelelor cu carte de munca si/sau contracte de colaborare.
  42 Subiecte
  95 Mesaje
  Ultimul mesajGlamour Studio - ...
  de Glamour Studio Vezi ultimul mesaj
  11 Dec 2017, 14:30
 • Servicii conexe video chat
  Această categorie este destinată firmelor și persoanelor fizice care oferă diverse servicii sau produse care au legătură mai mult sau mai puțin cu activitatea de videochat. Câteva exemple: servicii foto și video, web design, promovare, cursuri diverse, magazine online cu lenjerie, jucării sexuale etc.
  0 Subiecte
  0 Mesaje
  Niciun mesaj
   
 • Oferte - Cereri de munca si Colaborari
  Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.
  394 Subiecte
  1854 Mesaje
  Ultimul mesajColaborare in cuplu
  de ellen32 Vezi ultimul mesaj
  03 Dec 2017, 13:14
 • VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE
  Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
  755 Subiecte
  2244 Mesaje
  Ultimul mesajVanzare studio la ...
  de ProactiveMedia Vezi ultimul mesaj
  28 Noi 2017, 19:42


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

 • AVC MENU