Probleme pe windows xp

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde hpf2180 » 21 Iun 2012, 21:53

salut, obs pe forum k toata lumea recomanda windows xp,foloseam w7 dar am zis sa incerc si eu xp, iau o versiune o pun, pe sistemul meu pur si simplu zboara xp nu imi venea sa cred.insa cum pun userul si parola de la rds apare prima belea o casuta jos limited conectivity sau ceva de genul ,nu am bagt prea mult in seama asta in ma apuc sa pun media enconderul de la streamate si sa ma duc on..big surprise cum as fi setat acolo nu primeam hd pe site.. am stat am injurat si pe urma am incercat ceva
ptr a obtine hd trebuie sa pun dublu la bit rate si asa obtin si eu hd.regret doar k pe xp chiar imi placea cum merge si specific k si al jasmin am aceasi problema viteza impartitza la jumatate.. ma poate ajuta cineva? at-zi mai intampinat asta?
hpf2180
 
Mesaje: 12
Membru din: 20 Iun 2012, 16:35

Mesajde SAD^^EYES » 21 Iun 2012, 22:55

Salut, pentru a rezolva problema de la RDS cu "limited or no connectivity" incearca sa dai disable la internet protocol TCP/IP la conexiunea principala (nu cea PPPOE)
Click dreapta pe conexiune >> Status >> Properties >> General >> debifezi "Internet protocol TCP/IP" din lista de protocoale, dai OK la toate ferestrele - ar trebui sa dispara eroarea aia.

Vezi daca iti mai fac softurile figuri... si specifica si tu la ce nivel trebuie sa setezi bitrate-ul pentru a apare hd pe site.. poate ala e nivelul normal pentru hd.. si la rezolutie ai 640x480?

Bafta acolo.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2445
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde hpf2180 » 21 Iun 2012, 23:31

pe streamate ptr hd se pune in mod normal 800, pun toate astea dau start si in a doua pagina a enconderului apare bit rate scos de tine. aici apare marea mea problema e la jumatate(400 si jumatatea la cel dat de sunet),si pe jasmin aceasi problema.deci ptr a tine 800 pe stremate ptr reda hd tre sa pun 1800 sau 1500:(( cu windows 7 nu intampin problema asta nu stiu ce as putea face ptr k e diferentza enorma intre xp si w7 in fav xp
Ridicol e si faptul k atunci cand fac speed test valori sunt duble pe w7...deci tre sa fie o chichita la xp care injumatateste viteza de net atat de upload cad si download.. am incercat orice dar sincer nu imi pot da seama ce(chestia cu disable la TCP/IP este facuta deci...:((, si rezolutia o tin 640x480 si 800x600 ptr lj)
hpf2180
 
Mesaje: 12
Membru din: 20 Iun 2012, 16:35


Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • AVC MENU