Probleme MFC WEB SOFTWARE

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde alina_cloud » 27 Iun 2012, 22:44

Buna seara. Incerc de 3 ore sa rezolv o problema cu noul web browser de la MFC, avand in vedere ca software-ul vechi nu il mai pot folosi (din cauza flash-ului).
Am incercat prima data cu firefox si ultima versiune de flash.... problemele care apar sunt urmatoarele: - atunci cand un membru incearca sa intre in privat, sau atunci cand se face un grup si accept grupul (sau privatul dupa caz) totul se blocheaza.....si mi se inchide fortat programul.

Am incercat apoi cu google chrome... si apare fix aceeasi problema. Am incercat sa dau disable la flash-ul din "chrome:plugins" , ca sa il foloseasa pe cel de pe pc...dar nimic. Aceeasi probleme.

Cand stau in free camera merge ok, dar atunci cand trebuie sa accept un pvt/grup totul se inchide si google chrome imi spune asa : "shockwave flash has crashed" si " flash player shut down..."...
Am incercat sa instalez separat shockwave si flash din nou.... (dupa multe restarturi) si tot nimic..

Am trimis email celor de la site dar nu au raspuns cu nimic inca (astept de 3 ore ) :).

Va rog frumos daca aveti idee cum as putea rezolva problema...

Mentionez ca si cu software-ul vechi aceeasi problema am... daca stau in free se vede camera, e totul ok, dar in momentul in care se iveste pvt/grup totul se inchide fortat.

va multumesc anticipat.
alina_cloud
 
Mesaje: 8
Membru din: 24 Sep 2010, 21:26

Mesajde DiamondSoul » 27 Iun 2012, 23:05

Si eu am patit aceasi chestie, am instalat si dezinstalat windows , web, flash player pana mi-a venit rau, eu am facut asta cu buna stiinta pentru ca folosesc un spliter , nu imi trebuie sa lucrez pe mai multe siteuri, imi trebuie sa imi vad imaginea mai mare sa vad si eu ce fac, ideea e ca atunci cand foloseam spliterul imi facea faza cu blocatul dar daca ii dateam drumul direct pe camera fara spliter nu se bloca si mergea bine dar sunt obisnuita cu imaginea mare. Eu acum ma loghez de pe chrome si folosesc Vx-spliter si nu am mai avut probleme. Incearca sa te loghezi fara spliter sau schimba spliterul, mie mai imi datea eroare pe softul vechi cand datea pe away mi se inchidea de tot, alte sfaturi nu stiu sa iti dau ca nu prea o am cu partea tehnica :(
Avatar utilizator
DiamondSoul
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 79
Membru din: 17 Sep 2010, 08:35

Mesajde SAD^^EYES » 27 Iun 2012, 23:08

Incearca sa pui o versiune mai veche de flash player.

Aici ai instructiuni cum se dezinstaleaza corect flash player:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... ndows.html

Si aici gasesti versiuni mai vechi:
http://www.oldapps.com/flash_player.php

Sau aici:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... sions.html

Incearca cu 10.3 sau 11.1 vezi daca te ajuta sa rezolvi problema

Bafta acolo.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2444
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde alina_cloud » 28 Iun 2012, 10:07

Am incercat absolut toate versiunile de flash... inclusiv 7,8 care nu se mai instalau cum trebuie pe windows 7.
Splitter nu folosesc deloc...
O sa incerc sa dezinstallez din nou flash player-ul si sa instales altul. Dar stiu ca la fel se va intampla.
Va multumesc pentru raspunsuri.. Incerc acum din nou sa dezinstalez/instalez si voi incerca si cu un splitter daca nu merge...
alina_cloud
 
Mesaje: 8
Membru din: 24 Sep 2010, 21:26

Mesajde alina_cloud » 28 Iun 2012, 10:32

Revin cu o intrebare.. nu gasesc VX-spliter... Un link se poate?

P.s. Tocmai ce am incercat cu un alt laptop care are instalat windows XP... Si merge... Tot ce am facut a fost sa instalez google chrome si sa incerc si merge..

Dar eu am nevoie e laptop-ul care imi face probleme :(... si drivere pentru el nu sunt decat pentru win vista, 7 sau mai noi :(.

Aveti vreo idee cum as putea rezolva problema? credeti ca daca voi instala din nou win 7 si instalez doar google chrome (fara alt flash) va functiona?
Va multumesc anticipat.
alina_cloud
 
Mesaje: 8
Membru din: 24 Sep 2010, 21:26

Mesajde GlamourFoto » 28 Iun 2012, 13:57

Scuze pentru postul oarecum offtopic,

Ca o alternativa a metodei date de Sad^^Eyes eu recomand folosirea urmatorului soft pentru dezinstalarea flash-ului (de fapt este unul primele programe instalate in pc)

Softul respectiv este Your Uninstaller de ce il recomand? pentru ca dupa dezinstalarea propriuzisa a programului nedorit, scaneaza registrii si inlatura ramasitele programului dezinstalat anterior.

Din pacate nu este gratis, dar are o perioada de trial de 7 zile, timp in care poti sa dezinstalezi si sa intalezi flash player-ul de cate ori vrei tu.
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1430
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro

Mesajde katypink » 29 Iul 2012, 19:01

Buna seara dragii mei...vreau sa va multumesc tuturor celor ca imi cititi mesajul , o sa incerc sa il formulez cat mai scurt ca sa nu va plictisesc.
Asa cum zice si titlul topic ului , intampin si eu de exact 5 zile mari probleme cu dragul de MFC! Mai exact, problema sta in felul urmator: ma loghez pe el , ma pun online si surpriza lucrurile nu mai stau deloc asa cum stateau acum 5 zile... in sensul ca de la 23 frames per sec, in aprox 10 min acestea scad drastic la 16 - 15 frames per sec! uneori chiar 4 frames per sec...mentionez ca transmit in HD , si pana acum cateva zile totul a fost ok! Folosesc Google Chrome , Adobe flash player ultima versiune ptr google, camera video sony d 70 insa ce ma frapeaza e faptul ca eu fara sa modific nimic din calculator sau setari , asa din senin lucrurile au luat o pur si simplu razna... ma simt chiar coplesita si depasita de situatie!
Intampin problema asta doar pe MFC, restul site urilor fiind ok, ceea ce m a condus binenteles la scrierea catorva mail uri catre suport. Acestia mi au sugerat diverse lucruri... si anume sa dezinstalez si sa reinstalez Google Chrome, sa reinstlez adobe , am sters cookies si cache ...fara nici un rezultat pana acum!In ultimul mail le am cerut suport tehnic online , poate o fi vreun bug ceva... ca pur si simplu o iau razna!
V -ati confruntat cu probleme asemanatoare? va multumesc si v -as fi extrem de recunoscatoare pentru eventuale sugestii in solutionarea acestei probleme!
Merg sa ma apuc de baut asa de nervi lol.. si chiar daca nu s fumatoare sa ma apuc de fumat o tigara canceroasa!
O seara superba va doresc tuturor!
katypink
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 52
Membru din: 30 Aug 2011, 12:03

Mesajde katypink » 03 Aug 2012, 10:12

Buna dimineatza tuturor!
Voi cum ati dormit ca eu aproape ca nu inchid un ochi de vreo saptamana!!

Dragul de MFCimi scoate pur si simplu peri albi... cred ca am imbatranit 10 ani zilele astea! Cum am mai postat si inainte problemele inca persista... de pe data de 28 iulie de cand au facut update uri pentru web model broadcaster intampin mari probleme in a sta online pe mfc!

Problema e exact aceeasi... primele 10 minute ma vad... ok... un pic slow doar o idee slow ... transimit in HD 23 fps ... apoi dupa cele 10 minute ... am 15-16 fps... chiar 8 -9 fps sau... chiar 4 -2 fps!!!!!!!!!!! IMAGINE F F F F SLOW...tocmai ce le am scris suportului de la mfc al 10 e mail... pana acum mi au raspuns doar de 3 ori...

Am instalat windows... broswere ... tot ... testari de banda... trace route tot... si nik... nici aspuns de la suport ... insa nici rezolvarea problemei...

Mai intampina cineva acest gen de probleme?Va multumesc si astept cu mare interes reply urile voastre!
katypink
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 52
Membru din: 30 Aug 2011, 12:03


Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU
cron