Probleme LOgitech HD Pro C920

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde ttino » 07 Mar 2014, 17:30

alexandra1234 scrie:Buna,


Ti-am raspuns si pe prv dar am sa raspund si aici
Am incercat hdd extern, flash usb merg in acelasi porturi unde camera face nazuri
am verificat drivere instalate..totul ok
am verificat camera pe laptop ,desktop win 7 32, desktop win 7 64
cand merge cand nu merge
cei de la logitech au zis ca este defecta am o trimit la ei in service si am sa imi cumpar inca una

Acceasi problema o am si eu cu c920 .Se tot deconecteaza cei de facut ca ma disperat ! Camera este achizitionata de 1 luna dar din pacate am primit-o din strainatate cadou.Am toata documentatia la ea insa intrebarea este :O pot da la reparat in Romania?
ttino
 
Mesaje: 2
Membru din: 07 Mar 2014, 17:12

Mesajde vargart_studio » 14 Iul 2015, 01:26

Buna seara ,si eu intampin aceleasi problem cu camera Logitech c920...de cateva zile se tot deconecteaza singura,precizez faptul ca a functionat perfect,nu am problem cu porturile usb..pur si simplu se deconecteaza ptr cateva secunde dupa care isi revine,am reinstalat driverele dar tot la fel face..daca a intampinat cineva aceeiasi problema si ma poate ajuta raman recunoscatoare!!!
vargart_studio
 
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2015, 08:19

Mesajde googlefun » 14 Iul 2015, 07:03

Fiind greu de pus un diagnostic , cel mai la indemana ar fi sa mergi prin eliminarea , rand pe rand a posibelelor cauze :

- Daca ai posibilitatea ar trebui sa-i faci proba pe un alt Pc .

-Daca si acolo face la fel , te mai poti gandi ca de vina ar fi ceva la sistemul de operare (drivere instalate/dezinstalate corect , conflicte intre mai multe splittere pe acelasi pc si care pornesc odata cu Windows-ul etc etc ) .Preventiv ,ar trebui sa opresti din Windows ca la initializarea sistemului sa nu mai porneasca spliterul .

-In cele din urma , poate fi vorba de o defectiune a ei , ceea ce e putin probabil .Problema asta exista la C910 , o defectiune din fabrica se pare la cablul ei , motiv pentru care nici nu se mai gaseste . In magazine in loc de C 910 , se mai poate gasi B 910 .

- Incearca sa elimini pe rand cauzele .De cele mai multe ori , o noua instalare de Windows face minuni :wink:

P.S Ai incercat sa te conectezi fara splitter ?
Avatar utilizator
googlefun
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1692
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)

Mesajde vargart_studio » 20 Iul 2015, 02:17

Am incercat toate metodele posibile,cred ca singura solutie ramasa e sa reinstalez windows....multumesc oricum ptr raspuns!!
vargart_studio
 
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2015, 08:19

Anterior

Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU