Probleme imagine valurita

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde dnb_dudette » 13 Oct 2016, 16:45

am un c920 nou nout si problema e ca atunci cand ii setez una alta cu cat se apropie de o imagine ... naturala sa zic (ca si culori)cu atat imaignea e mai valurita (flicker sau cum io zice ca nu stiu). Am setat la pal50 si e la fel, de fapt orice asi seta dintre cele 2 nu e diferenta. Nu am lasat nici right light nici autofocusul pornite, totul e setat si lasat manual. Credeti ca e posibil sa aibe camera vreun defect sau e de la lumina, eu am umbrela de difuzie dar e cu un singur bec. Stau cam la 1m maxim 1,5m distanta de camera si umbrela e fix in spatele camerei .Mentionez ca mai am si un c930 , la acela nu am nici o problema.
dnb_dudette
 
Mesaje: 12
Membru din: 24 Feb 2016, 10:53

Mesajde GlamourFoto » 14 Oct 2016, 05:23

dnb_dudette scrie:am un c920 nou nout si problema e ca atunci cand ii setez una alta cu cat se apropie de o imagine ... naturala sa zic (ca si culori)cu atat imaignea e mai valurita (flicker sau cum io zice ca nu stiu). Am setat la pal50 si e la fel, de fapt orice asi seta dintre cele 2 nu e diferenta. Nu am lasat nici right light nici autofocusul pornite, totul e setat si lasat manual. Credeti ca e posibil sa aibe camera vreun defect sau e de la lumina, eu am umbrela de difuzie dar e cu un singur bec. Stau cam la 1m maxim 1,5m distanta de camera si umbrela e fix in spatele camerei .Mentionez ca mai am si un c930 , la acela nu am nici o problema.Mai baga lumina si ai sa vezi ca lucrurile se schimba
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1439
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro


Înapoi la Discutii Tehnice
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU