Problema account pe streamate

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde MyScrew » 12 Apr 2017, 07:12

Salut, are cineva idee cum poti scoate un performer din cont ? Am facut cont pe streamate "female" iar cand am adaugat pozele cu buletinul, l-am adaugat si pe prietenul meu deoarece scria sa adaug o alta persoana care apare pe camera.....am crezut initial ca poate trebuie adaugata o persoana care este posibil sa apara accidental sau nu pe camera. Acum am primit mail de la ei ca trebuia sa schimb profilul din solo in couple. Vreau profil solo. cum fac sa-l scot pe prietenul meu de acolo, nu am gasit optiunea de remove si nici nu cred ca exista. multumesc ! :oops:
MyScrew
 
Mesaje: 3
Membru din: 08 Apr 2017, 22:28

Mesajde danezuL » 12 Apr 2017, 22:33

Buna, ai incercat sa le trimiti un email? spunele exact ce s-a intamplat. Sunt sigur ca exista o rezolvare, nu am mai intrat pe stream de ceva vreme, dar nu cred ca se poate face ceva din profile settings, incearca sa vorbesti cu supportu.

Contul l-ai facut acum si e nou? eventual poti sa-ti faci altul daca inca nu ai lucrat deloc pe el.
danezuL
 
Mesaje: 28
Membru din: 12 Noi 2015, 23:58

Mesajde Cata.Streamate » 19 Apr 2017, 16:25

MyScrew scrie:Salut, are cineva idee cum poti scoate un performer din cont ? Am facut cont pe streamate "female" iar cand am adaugat pozele cu buletinul, l-am adaugat si pe prietenul meu deoarece scria sa adaug o alta persoana care apare pe camera.....am crezut initial ca poate trebuie adaugata o persoana care este posibil sa apara accidental sau nu pe camera. Acum am primit mail de la ei ca trebuia sa schimb profilul din solo in couple. Vreau profil solo. cum fac sa-l scot pe prietenul meu de acolo, nu am gasit optiunea de remove si nici nu cred ca exista. multumesc ! :oops:


Buna,

Numele meu este Catalina, sunt reprezentant Streamate pe Romania. Pot verifica sa vad daca, contul mai poate fi ''salvat'' si schimbata categoria, dar am nevoie de adresa de email. Ma poti contacta fie aici prin pm, pe email: catalina@streamate.com sau Skype:marianabogzoiu.
Toate cele bune!

Catalina
Cata.Streamate
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 62
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31


Înapoi la Discutii Tehnice
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU