Posibile probleme

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde JmLoVe » 19 Feb 2014, 12:36

Sa incep prin a ma prezenta. Ma numesc Monica si ma bucur ca am gasit acest forum. Am mai facut videochat, dar m-am lasat cu aproxmativ un 1 in urma. De cateva zile am decis sa ma apuc din nou.
Am cumparat urmatoarele:
Camera Web logitech c920
Deskop pc: cu procesor Amd athlon II x3 450 (3Cpu's) 3.2 Ghz
8 Gb Ram
Placa video Nvidia GForce GT 440
Sistem de operare Windows 7 ultimate 64bit
Toate bune si frumoase, fac cont, il pregatesc poze etc...Intru onlinela rezolutia de 864X486 parca...rezolutia maxima care mio permite JasminCam..BitRate 850. Guest ajung sa am in jur la 500-600, am ajuns si la 1200, din partea guestilor este ciudat ca de cele mai multe ori nimeni nu scrie nimic...f rar se gaseste 1 guest sa vb desi dansez ma misc, fac teasing...inainte nu mi se intampla asa ceva, mai ales cand dansam incepau sa zica show ass, tits...dar nimic...si totusi din 500 de guesti...mi se pare f ciudat....acum partea cu membri mi se pare iara ff ciudat majoritatea membrilor ii vad doar pentru 1 se, efectiv apar in camea mea si dispar la fel de repede, totul in doar 1 sec, sa spun asa ca un procentaj din 10 membri care intra maxim 1-2 stau, iar restul se vad doar ca intra si iasa. Am luat legatura cu suportul, prmul suport cu care am vb a intrat sa verifice si mia raspuns ca intradevar am avut procesorul overloaded, a spus sa ma deloghez si sa ma loghez. zis si facut in 5 min sa vazuto schimbare membri ramaneau pe mine am ajuns chiar si la 10 membri sa ramana pe mine incepusem sa-i vad activi la mine in camera atat ei cat si cativa guesti, dar toata treaba a durat 5 min dupa car totul a revenit cum a fost inainte. am verificat in task manager Cpu usage imi sta undeva intre 40 si 50%, am reintrat pe suport, a fost altcineva, dar aceasta persoana mia spus ca totul este in regula...am tot incercat sa duc o munca de lamurire ca nu mi se pare normal,ca din atatia guesti sa vezi doar 1 ca scrie sau nici pe acela, iar membri sa intre si sa iese la fel de repede precum au intrat...intr-un final cred ca a inteles ca nu este prea normal si mia raspuns, ca lucrurile care tin de el au fost verificate si ca totul este in regula si va trimite problema mea la un departament capabil sa rezolve problema. Voi ce parere aveti este normal sa se intample asa?
JmLoVe
 
Mesaje: 7
Membru din: 19 Feb 2014, 12:06

Mesajde roxana2011 » 19 Feb 2014, 14:20

stai linistita k si la mine e la fel.put si simplu nu sunt in stare sa rezolve problema,cica nu e de la ei.dar nici de la mine:))am problema asta de cateva luni.nici nu-mi mai bat capul cu ei....
roxana2011
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 51
Membru din: 11 Noi 2011, 13:09

Mesajde JmLoVe » 19 Feb 2014, 14:25

nu stiu ce sa zic, eu totusi ma gandesc la o incompatibilitate cu componentele calculatorului...sau poate chiar un windows nestralucit...azi mai incerc cateva variante, apoi sa vad daca reusesc sa vad ce se intampla cu un alt calculator, sper sa fac rost de altu...
JmLoVe
 
Mesaje: 7
Membru din: 19 Feb 2014, 12:06

Mesajde JmLoVe » 20 Feb 2014, 10:43

revin cu feed. dupa o reinstalare de windows, altul Windows7 Home + toate updaturile lui la zi, drivere la zi, a continuat la fel. Am tot verificat eu ce am verificat si am observat dupaia ca nu am lumina suficienta, am imbunatatito putin, dar tot nu a fost suficient, dar totusi sa observat o diferenta in camera mea, am inceput sa nu mai vad membri cum imi iasa dupa 1 secunda, chiar am reusit sa ajung sa imi ramane 5-6 membri in camera. Toate bune si frumoasa pana a intrat remote cu teamviewer cineva pe mine, au iesit instant toti membri care-i aveam. Am dat la task manager sa vad ce face procesorul si m-am uimit, a intrat in 100%. mentionez ca am avut deschis JasminCam, internet explorer pe youtube si teamviewer...ce parere aveti ar trebui sa ajunga in 100%? Astazi voi incerca sa-mi imbunatatesc si lumina asa cum trebuie. Multumesc si astept o parere despre procesor. Sper ca postul meu si ce am reusit sa mai descopar sa ajute si pe altcineva:)
JmLoVe
 
Mesaje: 7
Membru din: 19 Feb 2014, 12:06

Mesajde JmLoVe » 21 Feb 2014, 21:47

Revin cu feed.
Am imbunatatit lumina asa cum trebe, m-am ferit sa ajung cu procesorul la peste 80%, asta insemnand am renuntat la youtube si folosesc winamp. acum stau cu procesorul undeva intre 40-60% cu JasminCam si winamp. Acum nu mai vad membri sa sa-mi iese dupa 1 sec, acum abea mai am trafic. 20 guesti din 500 si chiar mai mult cum vedeam inainte...probabil ca de acum trebe multa munca si joc de glezne:D. Voi incerca sa vb cu un suport sa vad el ce zice, poate poate cine stie:). Dupa ce voi vb cu el revin cu feed:)
JmLoVe
 
Mesaje: 7
Membru din: 19 Feb 2014, 12:06


Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU