Pana cand aveti de gand sa faceti videochat?

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde MihaiBModel » 20 Mai 2016, 23:52

Da, acei medici sunt foarte rari ,asa e?
MihaiBModel
 
Mesaje: 40
Membru din: 16 Noi 2015, 17:38

Mesajde Morningstar » 21 Mai 2016, 07:10

Treba cu medicii e cam urmatoarea, - atat la stat cat si la privat sunt in mare aceiasi medici, diferenta este ca la privat totul este insa mai personalizat, ai timp sa discuti si sa sfatuiesti pacientul mult mai bine, la stat este acel mod de lucru tip linie de productie, pentru ca asa considera CNAsS sa normeze modul de lucru.

Exemplu, ambunatorul de specialitate are target de 28 de consultatii pe zi, la un program de 8 ore 17 min/pacient, e drept insa ca norma aia nu prea o faci, ca sunt rare asemenea zile.

Chestia asta cu ura impotriva medicilor e inoculata de mass media, daca ajungi in spital nu conteaza boala, nu conteaza genetica, medicul trebuie sa te rezolve. Sa nu mai vorbim de inovarea in medicina, va disparea, nu are sens sa-ti risti cariera sau libertatea pentru o minune care o poti face daca esti de exemplu chirurg. Oamenii trebuie sa inteleaga ca boala ucide, nu medicu.

Spaga, medicul nu cere, rar cere si aceia sunt maziliti chiar de proprii colegi, insa medicul se complace astfel pentru a putea sa traiasc, poti trai cu 2000 lei salariu ? si ma refer la un trai decent, sa-ti permiti un concediu, nu un trai de la o luna a alta. La medic omul da, ca asa e obisnuit din vremuri vechi, doar ca atunci dadea un produs obtinut pe sub mana din magazin, acuma da un plic cu bani. Insa si plicul ala dat de 1 la cateva zeci de pacienti, multi o sa-l regrete, la privat pana nu achiti suta de lei, nici nu intri in cabinet.

E drept, sistemul de sanatate e extrem de disfunctional si va continua sa fie asa pana la liberalizarea asigurarilor de sanatate. Atunci oamenii care isi vor permite sa plateasca mai mult, se vor muta la privat, iar privatul va cauta sa angajeze spitale profesioniste, sa le plateasca in functie de performanta si doar atunci se va profesionaliza sis sitemul medical si se vor rezolva multe probleme.

Scuze de off-topic, n-are deloc treaba nici cu tematica forumului si nici cu topic-ul deschis aici :)
Morningstar
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 66
Membru din: 10 Mai 2016, 16:32
Localitate: Transylvania

Anterior

Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU