ModelCentro

Lista cu siteurile de video chat plus opinii despre ele

Mesajde BrattyPrincess » 28 Mai 2014, 17:48

De la fondatorii uneia dintre cele mai premiate B2B platform, AdultCentro - ModelCentro vine în sprijinul modelelor independente și al studiourilor totodată, cu cea mai simplă și friendly modalitate de a creea și gestiona un personal site, fără intermediari și fără costuri extra, cu minimul de efort posibil.

Cu toții știm că vremea când log în/ log out session era de ajuns a apus, fără o imagine impecabilă, fără content de calitate și fără promovare, greu se mai poate face performanță. A spus-o Ionuț de multe ori pe aici, se vor naște staruri, la fel ca în orice domeniu, și vorbele lui nu au întârziat să se adeverească.
Dacă acum câțiva ani, un site personal pentru un model de videochat era un moft, acum este un must have categoric. Este elementul care face diferența, este interacțiunea cu membrul și în afara sesiunilor de videochat, este modul cel mai bun de a-ți fideliza regularii și de a le păstra interesul viu, dându-le voie să te descopere și mai mult, dar fără a-ți perclita intimitatea.
Ani de-a rândul mi-am administrat singură site-urile personale, a fost o evoluție greoaie oarecum, de la simpul free blog la personal website și apoi la un site cu paid membership, când mi-am dat seama că fac acte de caritate cu încărcatul galeriilor foto profesionale pe un site personal unde oricine poate avea access.
Acum nu mai este nevoie să treceți prin etapele astea.
De ModelCentro am aflat prima data la TES Barcelona de la un prieten ce lucrează la cu totul altă companie(BrokerBabe), care nu avea nici un interes să mi-l laude, și totuși nu contenea să îmi explice cât de simplu și ușor îți poți creea site-ul cu ModelCentro.
Shit, now every bimbo will have a personal membership site - mi-am zis. My glory days are gone :))
Și da, asta e adevărul. Help-ul interactiv, îl veți găsi în tab-ul - Let Me Guide You, e cel puțin hilar pentru mine, îți ghidează click-urile pas cu pas astfel încât oricine, cu minim-ul de cunostiinte se va descurca fără probleme.
Știu că multe studio-uri, și la fel de multe modele independente au investit timp și bani în fotografii profesionale de-a lungul ultimilor ani, e păcat că ele să servească doar pentru o perioadă scurtă de timp, cât prezintă noutate în galeria foto de pe cam site, și apoi să fie uitate. Uploadate pe un site personal, în galerii tematice sau nu, pot constitui un element de interes permanent pentru orice vizitator, astfel încât puteți transforma în bani conținutul deja existent.
Am avut plăcerea de a modera la Barcelona un seminar la care a participat JT, fondatorul YouPorn, și în prezent dezvoltatorul unor proiecte foarte îndrăznețe, nu mică mi-a fost mirarea când și el mi-a spus că a ales ModelCentro pentru două dinte modelele sale - needless to say că acest om este milionar și cu siguranță nu duce lipsă de resurse pentru a construi un astfel de site - motivul pentru care a ales ModelCentro este lesne de înțeles, e simplu de administrat la costuri minime.

Imagine

- Payment Processing fee - 10% ( dedusa la inceput) iar din restul:
- ModelCentro fee - 25$
- Model commision 75%

Câteva din features-urile oferite:
- Membership ( tu îți construiești propriul plan tarifar, lunar, trimestrial, la 6 luni, sau chiar la un an, tu alegi suma pentru fiecare în parte, fără limită) :twisted:
- Photo Gallery
- Webcam Recorder (pentru a genera noi video-uri)
- Video Upload
- Personal Blog (pentru postari periodice care vor intari relatia cu membrii)
- Unlimited Tips (preferatul meu) :twisted:
- Live Shows (le puteti oferi membrilor inregistrati un cam session)
- Private Messaging (puteti tine legatura cu membrii inregistrati)
- Wishlist (de asemenea preferatul meu, cui nu ii plac tips-urile si cadourile să arunce cu piatra) :lol:
- Affiliate Program (have webmasters work for you - tu alegi procentul oferit celor care îți promovează site-ul)

Alte features ce vor fi oferite in curând: Sell your stuff (mai ales pentru modele ce activează intr-o anumita niche, dar și pentru celelalte, în fond orice fan își dorește un obiect care a aparținut favoritei sale.

La înregistrare aveți posibilitatea de a construi site-ul pe un domeniu nou, oferit gratuit de ModelCentro, eu recomand folosirea screename-ului de pe cam sites, pentru o mai bună expunere, dar totodată ca prim pas în contruirea unui brand, don`t be scared of celebrity, you`re gonna love it! Suportul este mai mult decât friendly - Paul sau Natalie, și vă vor asista pentru orice nelămurire.

Alan Hall, CEO-ul de la ModelCentro, împreună cu echipa sa, vor avea un Product Presentation în cadrul AWSUMMIT și vă va sta la dispoziție pentru întrebări cu privire la maximizarea veniturilor cu ajutorul unui site personal.

Imagine
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde MKT-Studio » 29 Mai 2014, 06:56

Site-ul mai are cateva problemute dar sunt rezolvabile.... :)
Avatar utilizator
MKT-Studio
 
Mesaje: 27
Membru din: 12 Iun 2013, 17:56
Localitate: Bacau & Piatra Neamt

Mesajde BrattyPrincess » 29 Mai 2014, 13:55

MKT-Studio scrie:Site-ul mai are cateva problemute dar sunt rezolvabile.... :)


Poți fi mai explicit?
E foarte important feedback-ul vostru.
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde MKT-Studio » 29 Mai 2014, 21:37

Diferite probleme pe care le-am gasit deocamdata...
1. In sectiunea Website Domains, nu am nicaieri optiunea de a sterge sau modifica domeniul personal;
2. In sectiunea Account Holder Details - ID Expiry Date, anul de valabilitate este numai pana la 2020 (ar trebui sa fie o lista cu mai multi ani, nu?);
3. In sectiunea Payout details, selectez metoda de plata si minimul, dar nu am posibilitatea sa link-uiesc contul de Payoneer / Paxum;

Sugestii:
Nu ar fi fost mai ok ca site-ul sa ofere si posibilitatea inscrierii unui cont de tip studio, iar de sub acel cont sa fie create / atasate conturile de model?

Daca mai apare ceva pe parcurs, vom anunta pentru feedback ;)
Avatar utilizator
MKT-Studio
 
Mesaje: 27
Membru din: 12 Iun 2013, 17:56
Localitate: Bacau & Piatra Neamt

Mesajde BrattyPrincess » 30 Mai 2014, 16:21

La primul payment vei primi un email pentru asocierea contului de Payoneer.
Există posibilitatea înregistrării unui cont de studio de unde vei putea administra toate site-urile modelelor tale, vei găsi un link de contact pe pagina For Studios.

Thank you for feedback.
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde MKT-Studio » 30 Mai 2014, 16:52

Merci si eu pt info!
Daca mai gasesc ceva, mai postez aici!
Avatar utilizator
MKT-Studio
 
Mesaje: 27
Membru din: 12 Iun 2013, 17:56
Localitate: Bacau & Piatra Neamt

Mesajde BrattyPrincess » 04 Iun 2014, 21:59

Ieri a avut loc lansarea oficială a programului de afiliere pentru ModelCentro.
Sistemul funcționează la fel ca orice sistem de afiliere deja cunoscut, aspectul cel mai notabil este că modelul poate seta planul de afiliere (secțiunea Promotion), puteți creea mai multe planuri sau doar unul singur. Exemple - 50% per Join and 30% per Rebill, 50% per Join and 40% per Rebill, etc.
Ar fi indicat să alegeți a oferi un procent rezonabil, content de calitate, updatat suficient de des, pentru a atrage webmasterii să vă promoveze site-ul - They can`t wait ;)

http://gfy.com/showthread.php?t=1142259

http://www.xbiz.com/news/179955

Imagine
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde trompi » 05 Iun 2014, 03:20

ma bag si eu ca musca in lapte ca sa pricep mai bine cum merge treaba iasta....am inteles faza ca ei iti iau 25 la suta dar nu inteleg iti faci siteul si membrii de unde vin? din aer? sau te promoveaza ei?asa pot sa-mi fac site prin intemerediul lor dar daca nu am nici un membru care sa se aboneze nu castig nimic.....memrii astia eu trebuie sa-i aduc pe site sau ma promoveaza ei?
trompi
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25

Mesajde camcam » 05 Iun 2014, 15:48

Banuesc ca trebuie sa te promovezi singur, dar nu sunt sigur. Daca te romoveaza ei, e ok comisionul, daca nu, va mai trebui sa scazi vreo %50 pentru webmasteri (asta daca gasesti pe cineva dornic sa t promoveze)
Avatar utilizator
camcam
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 312
Membru din: 19 Mai 2006, 19:35
Localitate: Between 2 lips

Mesajde BrattyPrincess » 08 Iun 2014, 01:09

camcam scrie:Banuesc ca trebuie sa te promovezi singur, dar nu sunt sigur. Daca te romoveaza ei, e ok comisionul


Hai totuși să nu exagerăm, să păstrăm limitele decenței. Nu putem cere totul pe nimic. :lol:
Ca și webmaster ar trebui să cunoști foarte bine toate costurile și bătaia de cap din spatele unui Solo Girl Membership site profiltabil. Pun accentul pe profitabil pentru că în ultima vreme au tot apărut acest gen de site-uri, dar până la a le face profitabile e mult de muncă, de la costuri, hosting, domeniu, design, procesator plăți, până la promovare, sunt lucruri de care m-am lovit singură la primul site.
Pentru ceea ce oferă sistemul ModelCentro, comisionul este minim, scapă modelul/studioul de toată bătaia de cap. Promovarea este relativ simplă, conținutul majoritatea îl au, dar nu știu să îl folosească, s-a tot spus pe aici că și studiourile, și modelele independente pierd bani neinvestind muncă în programele de afiliere.
Pentru un model popular, cu o bază de regulari, alegerea unui domain name identic cu screename-ul de pe site este cel mai indicat. Membrilor le place să scormonească, să descopere - în loc să apari în căutări cu privaturi înregistrate de pe te miri unde, ce ar avea ca efect o labă scurtă din partea fanului căutător de comori ascunse, n-ar fi mai oportun să găsească un site personal, cu conținut de calitate, care să îl facă pe loc să își cheltuiască banii de groceries alocați pentru săptămâna următoare?

camcam scrie: daca nu, va mai trebui sa scazi vreo %50 pentru webmasteri (asta daca gasesti pe cineva dornic sa t promoveze)


Desigur pentru a lărgi noi orizonturi se va apela la programul de afiliere. Nu știu câți dintre voi au idee de costurile implementării unei platforme proprii de afiliere, cu tot ceea ce este în spatele ei.
Procentul oferit webmasterilor își face toți banii după părerea mea, pentru cei ce urmăresc venituri constante.
Și personal da, cred că se vor găsi webmasteri dornici de a promova site-urile, dacă se oferă conținut de calitate. Dacă eu aș implementa un program de afiliere site-ului vechi, nu cel creat prin ModelCentro, întradevăr nu aș găsi așa ușor webmasteri dornici să mă promoveze din varii motive, cel mai important poate, lipsă de credibilitate, fără o companie care prezintă garanția plății, e mai greu să riște cineva să trimita trafic pe un site de genul ăsta. Dar aici intervine garanția ModelCentro, implementat de AdultCentro, care are deja un nume printre webmasteri.
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde trompi » 09 Iun 2014, 11:13

pana la urma n-am primit nici un raspuns la intrebarea mea deci o repet...te promoveaza ei sau trebuie sa aduci tu clientii? ca pana aduci tu un gica odata in pasti sa vine pe siteul respectiv mare branza nu faci....cooptezi cativa gicari dar mai mult de atat nu, in sensul ca in opinia mea nu se castga mai mult decta pe un site normal de videochat....iar in privinta webmasterilor mai degraba studioruile se pricep decat un simplu model independent....care nu are cunostinte webmastering sau webmarketing....daca ar fi asa de usor de gasit un webmaster pai toata lumea ar fi model de top....nu am nimic impotriva celor care realizeaza astfel de siteuri, personal m-am uitat si mi se par superb realizate, eu ma intreb daca e cu adevarat rentabil
trompi
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25

Mesajde WinXPfather » 09 Iun 2014, 22:24

Ti-a raspuns @trompi. A zis ca nu si a si argumentat. Nu stiu de unde ai inteles ca ar suplini un site de vch, ca din contra a zis ca ar suplini un site de vch.

Si te inseli si in privinta studio-promovare, dar nu ai de unde sa fi stiut. Din contra modelele independente per total se descurca mai bine. De cand am inceput sa studiez pe bune piata eu m-am speriat de cat de mici sunt incasarile studiourilor. Ma refer la incasari/model/luna, nu la profituri generale. Sunt modele independente care fac profit cat un studio de 10 fete. Asa ca, sa ma mai lase cu acele cuvinte mult prea mari pentru unii ca profesionalism. Bleah!

OFFTOPIC: Am vazut pe lista celor inscrisi de la summit un model care are incasari de peste 1,5 mil $. Si asta pe un site ceva mai micut asa... Si nu va putea minti cu incasarile ca CEO e acolo ;). Un alt model care are cateva sute de mii incasari numai din afiliere. Sper sa reusesc sa le fac cunostinta cu baietii cu asociatia care au media de sub 2500$/model/luna. Si as vrea sa aud argumentele pentru care cred ei ca ele ar adera la o asociatie si cu ce le-ar ajuta asta. Pai fetele alea vor putea sa-i invete si sa respire. Dar inainte de toate modestia!!! Vor fi 3 zile interesante :).
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2644
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde GlamourFoto » 12 Iun 2014, 11:56

WinXPfather scrie: Am vazut pe lista celor inscrisi de la summit un model care are incasari de peste 1,5 mil $. Si asta pe un site ceva mai micut asa... Si nu va putea minti cu incasarile ca CEO e acolo ;). Un alt model care are cateva sute de mii incasari numai din afiliere. Sper sa reusesc sa le fac cunostinta cu baietii cu asociatia care au media de sub 2500$/model/luna. Si as vrea sa aud argumentele pentru care cred ei ca ele ar adera la o asociatie si cu ce le-ar ajuta asta. Pai fetele alea vor putea sa-i invete si sa respire. Dar inainte de toate modestia!!! Vor fi 3 zile interesante :).WinXp da-o dreacului de treaba unde ai vazut tu ca un singur model sa fi facut 1.5 meleoane $$$.
Sigur exagerezi. Nu te crede nimeni,

Hai sa recunoastem 2500 $ / luna este "forta" pe saracia asta, ar trebuie sa stii asta ...
cine face 2500 e bine bine.


Cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma ia durerea de cap mai tare ... nu este posibil asa ceva,
imi caut un nurofen.

Tu esti un manglitor.
Avatar utilizator
GlamourFoto
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 1439
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro

Mesajde trompi » 12 Iun 2014, 12:16

multam pt raspuns win! toate chestiile astea gen webmastering si afiliere ma depasesc grrr eu insa sunt mai capoasa asa pana ce nu inteleg mai pun odata intreabarea ;))))acum m-am lamurit!
trompi
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25

Mesajde WinXPfather » 13 Iun 2014, 17:41

Nu ai pentru ce @trompi, cu placere.

Adi moderatorule ;), tu ai dreptate, 2500$ e o suma maricica pentru veniturile din ro. Dar nu ti-o poti lua in cap si sa te vezi miez ca studio cu veniturile astea cand sunt modele ce fac cat toate fetele tale...

Pai stai asa...ca sunt fete ce au sume adunate mult mai mult de 1mil$ dar nu le-am recunoscut inscrise. Eu doar am recunoscut una si am mentionat ;). Cred ca toata lumea va fi bucuroasa sa fie printre noi. Eu am adorat-o!

Gata offtopic, pup!
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2644
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde BrattyPrincess » 06 Aug 2014, 18:30

ModelCentro anunță oficial parteneriatul cu Streamate, un important furnizor live al industriei pentru adulți, pentru a oferi modelelor o modalitate suplimentară de creștere a veniturilor.

Modelele ce lucrează pe Streamate și au, de asemenea, propriul fan site pe platforma ModelCentro vor avea de acum posibilitatea de a performa live simultan pe ambele site-uri. Atunci când un model este online pe profilul ei Streamate, va fi online și pe site-ul personal ( inside member area, desigur)


O astfel de colaborare de servicii va permite modelelor gestionarea programul lor live mai eficient, și mai inteligent, nu mai greu. Mai mult decât atât, el va oferi modelelor posibilitatea de a crește vânzările de pe site-ul lor ModelCentro prin distribuirea show-urilor lor live cam pe platforma Streamate atrăgând noi membri și noi surse de venit - Membrii Streamate va fi putea sa se înregistreze pe site-ul ModelCentro al modelului cu un singur click.

"Suntem încântați de a oferi aceasta soluție automată în încercarea noastră de a face mai simplă pentru modele monetizarea fan base-ului lor. Modelele pot beneficia de ambele sisteme pentru creasterea veniturilor." a spus Stan D'Aman, CEO ModelCentro.

Imagine
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57


Înapoi la Lista site-uri Adult Video Chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU