ModelCentro - Romania

Lista cu siteurile de video chat plus opinii despre ele

Mesajde DannySDX » 04 Apr 2017, 13:07

ModelCentro Romania

Imagine

Numele meu este Daniel Milea, unii dintre voi ma cunosc sub pseudonimul DannySDX aici pe forum, altii ma cunosc personal din cadrul evenimentelor la care am participat in ultimii ani.
Incepand cu luna Aprilie 2017 sunt reprezentantul oficial al companiei ModelCentro in Romania, acesta este topicul de prezentare al companiei unde voi incerca sa adaug cateva informatii de baza despre platforma ModelCentro si unde voi raspunde oricarei posibile intrebari referitoare la serviciile noastre.

1. Ce este ModelCentro?
ModelCentro este o platforma CMS destinata in principal modelelor ce au ca domeniu de activitate videochatul si isi doresc un site personal ce poate fi folosit atat in scop de prezentare cat si in scop commercial, utilizatorii avand posibilitatea de a se inregistra pe site platind un abonament lunar, un abonament ce le permite accesul la sectiunile oferite de model in pretul acelui abonament. Pe langa acest abonament lunar modelul poate oferi contra cost servicii extra din care amintim:
• Galerii Foto/Video Private
• Sesiuni de videochat ( free sau taxate pe minut, cu acces general al membrilor inregistrati sau disponibile unui singur membru, la alegere)
• Sectiunea Tip Me ( Membrul are posibilitatea de a plat diverse sume de bani ca si cadou catre model)
• Wishlist (deja celebrul WishList de pe Amazon)

Noi servicii se adauga constant, interesul companiei fiind acela de a oferi o solutie completa de monetizare si branding modelelor partnere.

2. Care este costul acestui serviciu?
Nu exista nici un cost de baza, odata ce a completat procesul gratuit de inregistrare modelul poate continua cu editarea profilului, detaliile de plata si a designului siteului, o data terminat acest proces poate aplica pentru un domeniu ( .com , .net, .org, .info ) ce se ofera gratuit in primul an de colaborare, costurile ulterioare (10-15$/an) fiind substrase automat din incasarile generate.
3.Care este sistemul de plata ModelCentro?
ModelCentro se bazeaza pe transparenta, toate tranzactiile sunt la vedere iar sumele incasate se impart dupa cum urmeaza :
Modele Independente
10% - Procesare Plati ( taxele aferente tranzactiilor efectuate)
Totalul ramas se imparte dupa cum urmeaza:
Model: 75%
ModelCentro: 25%
***
Studio ( minim 3 modele inregistrate)
10% Procesare Plati
Studio: 80%
ModelCentro: 20%
Folosind linkul de recomandare ModelCentro gasit in panoul de control veti castiga 10% din comisionul ModelCentro luat din veniturile modelelor recomandate.

4.Detin controlul asupra sumelor taxate,continutului si listei de membrii inregistrati pe siteul meu?
ModelCentro ofera transparenta completa partnerilor, toate detaliile ce tin de taxare sunt la vedere si optimizabile de model, lista de membrii afiseaza toate detaliile despre acel membru, inclusiv emailul cu care s-a inregistrat oferindu-va astfel un control total asupra comunitatii de fani.
5.Exista un parteneriat intre ModelCentro si alte siteuri din domeniu?
Siteurile cu care ModelCentro este complet integrat si compatibil sunt Streamate si Skyprivate, deasemenea serviciul se bucura de un succes enorm in randul modelelor de pe alte siteuri mari din domeniu.
6.ModelCentro dispune de traffic pentru siteul meu?
Paltforma ModelCentro este dedicata crearii si administrarii siteului personal, fiind gandita ca un sistem fanclub acesta bazandu-se initial pe fanii deja existenti ai modelului, insa intelegand ca e nevoie de mai mult de atat ModelCentro a lansat MCprofits, una dintre cele mai complexe platforme de afiliere disponibila pe piata, odata ce optati pentru activarea acestui serviciu webmasterii afiliati MCprofits vor avea posibilitatea de a va promova siteul personal.
Comunitatea (forumul) ModelCentro contine deasemenea toate informatiile necesare atat pentru a genera extra trafic cat si pentru a dezvolta intregi strategii de marketing.

Pentru dezvoltarea acestor strategii si sfaturi in privinta dezvoltarii acestui business puteti apela de acum cu incredere la mine, folosind fie mesageria privata din cadrul acestui forum, fie folosind :

email: dannyro@modelcentro.com
Skype: sdxcams

Mai multe informatii pot fi gasite aici: http://modelcentro.com/faq
Inregistrare Model : http://modelcentro.com/home/registration
Inregistrare Studio : http://modelcentro.com/studios
Avatar utilizator
DannySDX
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania

Înapoi la Lista site-uri Adult Video Chat
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU