Model MeetUP by ModelCentro - 3 Iunie

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde ModelCentro » 27 Mai 2017, 16:51

Imagine

Ne face o deosebita placere sa va invitam la primul eveniment de acest gen din intreaga tara , intalnirea modelelor de videochat din Romania, eveniment sponsorizat de ModelCentro. Intalnirea are ca obiectiv dezvoltarea carierei profesionale prin strategii de marketing, branding, solutii de promovare si imbunatatire a imaginii.
De obicei, cele mai bune ideei si solutii se nasc in cadrul unor dezbateri libere intre profesionisti si novici, indiferent de domeniul de activitate. Cu acest gand, am conturat intregul eveniment in jurul discutiilor deschise intre modele si experti. Nu vom avea o agenda incarcata iar spatiul ales ofera un mediu placut in care putem detalia aspectele importante legate de marketing si dezvoltare personala.
Dorinta noastra este o intalnire doar intre modele, de aceea singurele persoane cu acces la intalnire trebuie sa dovedeasca acest statut. Asta nu inseamna insa ca sustinem un eveniment dedicat strict modelelor independente. Modelele ce lucreaza in cadrul unui studio sunt binevenite si chiar incurajate sa participe.
Alaturi de experti, avem ca invitate modele de succes, care ne vor detalia povestea lor si strategiile de marketing adoptate; modele care au pornit acest domeniu si care astazi si-au deschis propria afacere subsidiara domeniulu; si nu in ultimul rand modele cu peste un deceniu de activitate, care vor explica intreaga evolutie a carierei lor.
Pe parcursul intregii zile, veti avea la dispozitie profesionisti pentru sesiuni one to one, premii ce constau in sedinte de make up si foto gratuite, plus multe alte surprize.
Dupa o zi dedicata discutiilor de business va invitam la o petrecere de neuitat in clubul Frateli din capitala, oferita gratuit de echipa ModelCentro invitatelor noastre.
Va asteptam cu mare drag,

Echipa ModelCentro

Pentru a va asigura un loc va rugam sa va inscrieti folosind linkul de mai jos:
http://bit.ly/Models-Meetup
Avatar utilizator
ModelCentro
 
Mesaje: 2
Membru din: 12 Mai 2017, 13:51

Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU