Minunatie de software nou in Livejasmin

Discutii generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discutii legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, internetul etc. Orice alte discutii pe teme tehnice sunt binevenite.

Mesajde CoolCat » 08 Ian 2007, 01:47

revin....


Se poate ca noul soft sa nu fie compatibil cu procesoarele AMD ???Pe laptop am un AMD Sempron 3000+ iar pe unitate AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+.
Am vb si cu un support d la Jasmin si mi a zis k au intalnit probleme cu AMD urile....si k softul merge mai bine cu Pentium urile
Voi ce credeti????
Avatar utilizator
CoolCat
 
Mesaje: 16
Membru din: 15 Mai 2006, 15:31
Localitate: Constanta

Mesajde SAD^^EYES » 08 Ian 2007, 09:26

Da-mi mai multe detalii te rog

Cand ingheata? imediat sau dupa o anumita perioada de online.. Cum il conectezi ? pe high, medium sau low ? ai testat pe toate ? Un test de banda clar pe ungaria ?

Mergi la adresa asta:
http://www.abeltronica.com/velocimetro/ ... newlang=uk
pentru un test de banda, alege Hungary din lista si dai Test, cand esti pe site tine un ping deschis catre jasmin ca sa iti dai seama daca ai tu fluctuatii de net sau nu.
Sa imi dai rezultatul la test (poti sa faci mai multe).. ca sa fiu sigur ca nu este de la net.

Imaginea ingheata imediat sau dupa un anumit timp ? Mai ai alte softuri deschise ? gen splitcam ?
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2424
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde Nicky » 08 Ian 2007, 18:58

Sad, in primul rand nu stiu daca toate multumirile care ti-au fost adresate aici au avut efect asupra ta, dar hai sa mai adaug si eu inca una... Pentru timpul pe care il aloci ca sa raspunzi , in asa mare detaliu la toata lumea, inclusiv mie, iti trasmit un mare MULTUMESC. Cu siguranta, toate informatiile care le dai ajuta multa lume... Dar e felul tau de a raspunde, de a comunica, care este extrem de placut, usor de inteles, si la obiect.
Ar trebui sa deschizi in Ro o agentie legala care sa reprezinte chathostii... ca si asa multi vor legalitate. Binenteles cu platirea unei taxe- dar TU sa fii bosul....Ce zici?
Avatar utilizator
Nicky
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 605
Membru din: 24 Aug 2005, 16:18
Localitate: USA

Mesajde Sters_la_cerere01 » 15 Ian 2007, 21:45

:( deci am o simpla dar complicata intrebare ce ma roade pt camerele Sony DCR-HC24 ce este mai bine un tv tuner Leadtek WinFast TV2000 XP, PCI sau o placa de captura Leadtek WinFast VC100 XP?
ma intereseaza calitatea imagini astept pareri.ms
Avatar utilizator
Sters_la_cerere01
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 88
Membru din: 20 Oct 2006, 00:44

Mesajde everest_4u » 15 Ian 2007, 22:58

iceadmin eu folosesc aceias camera dar am un tv tuner extern pinnacle pctv 50e si se vede foarte bine..binenteles aveam ceva probleme la inceput din cauza lumini...dar am mai pus citeva becuri in plus si acum imaginea este:BETON
vezi sa nu ai probleme cu lumina din camera
cu 3 becuri nu faci mare brinza
Avatar utilizator
everest_4u
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 144
Membru din: 21 Aug 2006, 01:32
Localitate: BUCURESTI

Mesajde avcworld » 20 Ian 2007, 17:55

Pt iceadmin,

marea majoritate a placilor de la leadtek folosesc acelasi tip de chip si anume conexant... asta inseamna ca orice placa ai alege calitatea e aceeasi... diferentele intre placi apar la tipul de conectori daca au sau nu si modul de tv!

parerea mea(care nu e tocmai una avizata) e ca intr un studio de VC nu ai nevoie de TV tuner.... asa ca cel mai bine folosesti o simpla placa de captura iar VC 100 XP este foarte buna si simplu de instalat si folosit!

Take care!

Lecter
avcworld
 
Mesaje: 9
Membru din: 04 Oct 2005, 13:46

Mesajde avcworld » 22 Ian 2007, 22:59

scuze pentru posturile consecutive.....

am o problema cu noul soft pe care se pare ca nu reusesc de unul singur sa o rezolv.... pana acum foloseam radmin pt monitorizare iar cu noul soft nu se mai poate....in sensul ca vad tot perfect dar partea video nu... a reusit cineva sa scape de problema asta?

pls help me!
avcworld
 
Mesaje: 9
Membru din: 04 Oct 2005, 13:46

Mesajde Sters_la_cerere01 » 22 Ian 2007, 23:19

:( hmm eu nu folosesc softu dar e cam cidat cauta sa vezi ce setari ai la fiwall daca ai un firewall sau reinstaleaza radminu....sper ca folosesti unu cu licenta nu cu crack..sau macar demo sa fie :wink:
Avatar utilizator
Sters_la_cerere01
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 88
Membru din: 20 Oct 2006, 00:44

Mesajde SAD^^EYES » 22 Ian 2007, 23:20

avcworld scrie:scuze pentru posturile consecutive.....

am o problema cu noul soft pe care se pare ca nu reusesc de unul singur sa o rezolv.... pana acum foloseam radmin pt monitorizare iar cu noul soft nu se mai poate....in sensul ca vad tot perfect dar partea video nu... a reusit cineva sa scape de problema asta?

pls help me!


Salut avcworld,

Cred ca pe la toti se manifesta la fel faza asta cu radmin...nu se vede video din softul nou cand intri pe monitorizare... eu am cautat vreo cateva ore o solutie.. si nu i-am dat de cap... m-am luat cu altele apoi... Eu zic sa incerci o solutie alternativa.. alt soft de monitorizare.. cel putin pana vine cineva cu o rezolvare pentru radmin. Incearca cu realVNC, ar trebui sa mearga, eu nu am avut timp sa testez. Asta e adresa softului:
http://www.realvnc.com/
Da-ne un semn daca merge.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2424
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde Ericssson » 22 Ian 2007, 23:24

Poti incerca si symantec pcanywhere,
http://www.symantec.com/home_homeoffice ... pvid=pca12
Avatar utilizator
Ericssson
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 266
Membru din: 10 Sep 2004, 06:54

Mesajde avcworld » 22 Ian 2007, 23:52

e criminal softul asta....

problema e in felul urmator... daca bagi un codec(k-lite, ace mega pack and so on..) se conecteaza doar daca ai overlay-ul pus pe disable... situatie in care nu mai poti sa vezi imaginea in nici un program de monitorizare(cel putin in cele care fac efectiv print screen la desktop) asa ca pana nu gasim un program care sa faca, captura in alt mod .... nu rezolvam nimik ...

am incercat windows remote connection dar nu m am prins cum sa l fac sa fie view only si a doua problema e ca de fiecare data cand ies din el pe calculatorul la care ma conectez ii da un log out la user? vreo idee cum sa rezolv problema asta?
avcworld
 
Mesaje: 9
Membru din: 04 Oct 2005, 13:46

Mesajde WinXPfather » 23 Ian 2007, 00:34

Nu veti reusi cu nici un remote, nici cu camtasia, capture etc. pentru ca foloseste hardware acceleration. Cred ca nici in poza ce o fac keyloggerele nu va iesi imaginea de pe soft. Eu nu am incercat nici un soft remote sa verific problema, dar stiu ca noul soft de la lj foloseste HA, si atunci nu va ajuta nimic. Ca sa vedeti ca am dreptate dati de proba HA la minim si va functiona, dar daca HA e la minim degeaba mai folositi softul. Eu nu folosesc noul soft, dar l-am studiat putin de curiozitate.
E exact aceeasi problema pt care nu vezi imaginea din WMP sau W media encoder.
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2586
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde avcworld » 23 Ian 2007, 02:20

da.... xpfather are dreptate....dar numai partial
daca dai HA la minim merge fara probleme si softul si radmin!

so thanks alot xpfather!
avcworld
 
Mesaje: 9
Membru din: 04 Oct 2005, 13:46

Mesajde WinXPfather » 23 Ian 2007, 17:28

avcworld scrie:da.... xpfather are dreptate....dar numai partial
daca dai HA la minim merge fara probleme si softul si radmin!

so thanks alot xpfather!


Am 100% dreptate, numai ca nu ai fost atent. Nu am zis ca nu functioneaza softul fara HA, am zis ca degeaba il mai folosesti fara :) . E diferenta de noanta. Asa si media playerul functioneaza, si media encoderul, poti testa sa vezi, mai ales ca la astea iti dai seama mai usor de pierderea de performanta. Probabil, daca nu observi diferente cu ochiul liber e pt ca ai procesoare destul de sus, dar pacat sa preia procul din travaliu. Pt a folosi la maxim posibilitatile sale trebuie HA. E exact aceeasi poveste ca si cu windows media player etc. De cand am deschis softul de la lj prima oara am stiut ce e cu el, pentru ca m-am jucat fff mult cu probleme de genul cu camtasia si encoderul folosit de if.
Vezi ce face exact HA(gasesti pe net) si ai sa intelegi exact ce am zis.
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2586
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde WinXPfather » 23 Ian 2007, 17:58

avcworld scrie:am incercat windows remote connection dar nu m am prins cum sa l fac sa fie view only si a doua problema e ca de fiecare data cand ies din el pe calculatorul la care ma conectez ii da un log out la user? vreo idee cum sa rezolv problema asta?


Nu poti.
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2586
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde everest_4u » 28 Ian 2007, 13:54

cabluri vmc 15 sau 30 le gasiti pe ebay..si la preturi micii vnc 15-15$ vmc 30 la 30$ inclus transportul in ro..eu am loat ambele modele si sint multumit. tv tuner pinnacle se gaseste la flamingo pctv50e sau 100e pretul este 299 ron respectiv 334 ron
Avatar utilizator
everest_4u
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 144
Membru din: 21 Aug 2006, 01:32
Localitate: BUCURESTI

Mesajde byrev » 29 Ian 2007, 16:59

nu stiu cum e cu softu asta dar parerea me e ca-i de toata jena!
calitate foarte buna, mult mai buna fata de jasmin (nu vorbesc de softul nou) am vazut la siteurile japoneze si fara sa folosesca aplicatii locale pentru streaming, doar flash.
Cat despre cerintele softului sunt aberante, 1 Gb RAM ... daca ar fi un soft complex de edicatre video de la ULEAD, ADOBE sau altii a'si crede ca ar avea zeci sau chiar sute de biblioteci dar la porcaria aia de soft este absurd. Apoi faptul ca au ales VB pentru dezvoltare e iar aiurea, exista C++ nu au auzit de el, chiar Delphi e mult mai rapid decat VB ... cat despre streaming de 1 Mbit/s lol... asta e cam mult comparativ cat este internetul, curentu, pc-ul respectiv (ca nu merge orice jaf) un P4 Dual Core ar fi Potrivit... nu toate fetele cred ca scot 2-3 mii / luna din jasmin.
Si nu elibereaza memoria... o folosesta pana "da peste margine" ... e un soft absurd, e clar ca este o eroare de programare de amatori.
byrev
 
Mesaje: 43
Membru din: 22 Apr 2006, 02:14

Mesajde ContSters2 » 09 Feb 2007, 05:24

Am si o problema pe care nu o inteleg nicicum.Am de mult timp un screen pe jasmin si muream de curiozitate sa vad si eu noul soft cum se misca,am incercat sa salvez noul soft si surpriza imi da niste errori practic nu pot rula programul,imi apare o fereastra care imi spune ca ''the publisher could not be verified are u sure u want to run this software?!!!'' ,daca i dau run imi apare altceva si mai dubios''untitled has ecountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience'' bla bla bla daca i dau debug se inchide .Am incercat sa i explic unui admin de la jasmin dar cred ca omul gandea in ungureste sau habar nu avea de nimic pt ca mi a spus sec ca daca nu merge pot sa deschid cu vechiul soft:))))))))(oare pe ce criterii or fii ei angajati acolo?)Dupa care imi spune ca ori calc este problema(ma indoiesc) ori camera .Config calc este urmatoarea:procesor - Pentium 935 3,2 GHz, dual core, bus 800, s.775, 2*2MB,placa baza - Intel 945-G, s.775, FSB 1066, video,LAN,sound, SATA 2, PCI-E, Dual DDR2, ATX, GA-945G-S3 ,hdd - 250 GB Western Digital KS, 16MB, 7200rpm, Serial ATA2,placa video - GeForce 7300GT PCI-Express 128MB DDR, 128 bit, TV-out, HDTV, DVI, Galaxy,memorie - 2 x DDR II 512MB, PC4300, 533 MHz, Kingston ValueRAM ,internet 1,5 mega garantat,webcam logitech spfere,As vrea sa stiu daca intradevar calc este problema sau camera sau ce ar putea sa fie?SAD please help!! Mersi anticipat
ContSters2
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 556
Membru din: 03 Dec 2005, 05:40

Mesajde adina1 » 09 Feb 2007, 15:16

primul mesaj ''the publisher could not be verified are u sure u want to run this software?!!! nu e dubios deloc, al doilea poate fi o problema de sistem :?:
adina1
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 256
Membru din: 09 Noi 2006, 00:55

Mesajde SAD^^EYES » 09 Feb 2007, 18:45

Buna Isabelle,

Te-as ajuta cu placere, din pacate nu m-am lovit de aceasta problema si nici nu imi pot da seama exact ce ar putea sa o creeze. Ce iti pot spune ca in momentul asta e clar de la calc tau.. pentru ca nici macar nu iti ruleaza softul.. deabia dupa ce va rula o sa iti dai seama daca e sau nu compatibila camera web... din cate stiu sphere merge cu softul nou.. dar nu e verificata informatia.

Dupa cum a zis si annie prima eroare.. e ok.. defapt nu e eroare .. este un warning al windowsului.. ar trebui sa ai o bifa jos undeva sa il setezi sa nu mai dea warningul.

A doua eroare e buba.. dar e o eroare tipica a windowsului, si sunt n conditii in care poate apare... imi este practic imposibil sa imi dau seama... si nu cred ca ar putea altcineva sa gaseasca solutie din prima.. decat daca s-ar fi lovit de exact aceeasi problema.

Daca as fi in locul tau.. as incepe sa le iau prin eliminare... parte de hardware si apoi windows... poate nu are windows suportul pentru a rula acel soft, sau poate este ceva acolo care intra in conflict cu softul... greu de spus.. Clar este ca eu m-as apuca sa le iau prin eliminare.. hardware, software.. run timeuri de windows, updateuri .. codecuri.. instalari.. dezinstalari etc.. pana ii dau de cap...

Poate e cineva pe aici care s-a lovit de chestia asta si poate sa iti dea solutia.. sau cineva care are mai multa experienta ca mine. Sper sa rezolvi.

Bafta acolo.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin
 
Mesaje: 2424
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48

Mesajde WinXPfather » 09 Feb 2007, 19:21

SAD^^EYES scrie:din cate stiu sphere merge cu softul nou.. dar nu e verificata informatia.


O confirm eu:) .

Nu ai spus isa un lucru important, ce sistem rulezi pe acea configuratie. Aici e buba, dupa cum a zis si sad, ca pe acelasi hardware , aceeasi camera, la mine ruleaza softul fara nici un fel de eroare.
Avatar utilizator
WinXPfather
VETERAN
VETERAN
 
Mesaje: 2586
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI

Mesajde Santo » 14 Feb 2007, 16:52

Nici un fel de eroare??? La mine se intampla, destul de des sa se inchida softul imediat ce intra cineva in pvt. Uneori apare un mesaj de eroare (Assertion Faild ...... c++ - OK ; IGNORE; RETRY) si in 3-4 sec se inchide. La unii membri e ok cand intra a doua oara, la altii povestea se repeta. Folosesc calc. Sempron 2800, 512 Ram, Windows XP cu SP2 si ma conectez pe low band. O fi de la mine din setari?
Santo
 
Mesaje: 5
Membru din: 15 Dec 2006, 07:53

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii Tehnice




 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

  • AVC MENU