Cu LTVstudio - la studio sau acasa!!!

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.

Mesajde LTVstudio » 17 Ian 2014, 12:42

LTV studio – de 8 ani de videochat

Imagine

Suntem un studio de videochat care si-a inceput activitatea in 2005. In acesti ani, am acumulat indeajuns de multa experienta incat sa va putem oferi cele mai bune conditii de lucru pentru a atinge cele mai inalte performante. Sediile noastre se afla zone linistite ale Bucurestiului, in apropiere de statii de metrou. Detinem aparatura de ultima generatie, am colaborat cu designeri pentru amenajarea camerelor, staff-ul nostru este format din oameni dedicati, carora le place ceea ce fac si care in fiecare zi vor sa se autodepaseasca.

Poti alege sa lucrezi atat din studio, cat si de acasa daca dispui de cele necesare pentru aceasta activitate.

Daca vrei sa lucrezi din studio trebuie sa stii ca fiecare fata va lucra in propria sa camera, pe care si-o va putea alege, in limita disponibilitatii. Fiecare camera este amenajata dupa o tematica diferita. Studioul iti pune la dispozitie toate ingredientele de care ai nevoie pentru a avea succes: aparatura performanta, decoruri unice, fotografii profesionale, training pe tot parcursul colaborarii cu noi. Programul de lucru se bazeaza pe trei ture, dar in urma interviului putem stabili un program mai flexibil care sa te avantajeze.

LTVstudio
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

LuxuryStudio
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Daca vrei sa lucrezi de acasa trebuie sa stii ca ai nevoie de aparatura performanta, internet bun (prin cablu) si trebuie sa iti creezi un decor. Poti primi sfaturi in acest sens de la echipa LTVstudio. De celelalte detalii ne ocupam noi. Chiar daca vei lucra de acasa, vei avea parte de training pe tot parcursul colaborarii cu noi. Echipa noastra este disponibila 24/24 pentru tine. Mai multe detalii despre colaborarea de la domiciliu poti gasi aici:
http://www.ltvstudio.ro/suport.html

Conditii de angajare: 18 ani impliniti, cunostinte de limba engleza

Contact
Tel: 0740.557.687, 0760.142.588, 0731.79.408
Mail: ltvstudio@yahoo.com
Site-uri: http://www.ltvstudio.ro, http://www.luxurystudio.ro, http://www.luxury-studio.ro
Adresa: Sector 2, Bucuresti

Ne poti crede pe cuvant sau vii la noi si te convingi singura ca asa este!
Avatar utilizator
LTVstudio
User Junior
User Junior
 
Mesaje: 70
Membru din: 07 Ian 2014, 13:39
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Oferte - Cereri de munca si Colaborari
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU