Live Cam Track - The European Summit Prague 2014

Discutii generale despre activitatea de video chat. Pareri, opinii, intrebari, mod de lucru, povesti, discutii diverse despre siteuri de videochat si despre acest job in general, toate isi au locul in aceasta categorie.

Mesajde BrattyPrincess » 12 Aug 2014, 03:41

La Budapesta s-a spart gheața, la Barcelona numărul a fost considerabil, iar acum la Praga se pare că nivelul participării în rândul românilor urmează un vector ascendent.
Tocmai din acest motiv, organizatorii au adăugat Live Cam Track, în paralel cu celelalte track-uri deja existente: traffic și dating. Asta înseamnă o zi întreagă de seminarii dedicate domeniului.
Din experiența edițiilor trecute vă spun că asta se datorează exclusiv participării românilor la celelalte ediții - dar și succesului Awsummit.

Aceste seminarii s-au cerut și s-a dovedit că merităm să le avem, deoarece am fost prezenți și activi - tocmai de aceea va rog să nu dăm cu bâta în baltă, să facem o prezența frumoasă, să participăm activ la seminarii, să demonstrăm că industria adult din România nu este sub nivelul mării așa cum emitea cineva păreri acum nu multă vreme.

În afară de participanții din domeniul Live Cam din România, ceilalți colegi de breaslă din alte țări sunt de numărat pe degetele unei singure mâini. În consecință, aceste seminarii au fost create pentru noi. Înregistrați-va că speaker-și, luați cuvântul, împărtășiți păreri și experiența voastră, ascultați ce au ceilalți de spus, asta e scopul acestor event-uri. Prin asta, in primul rand, câștigați expunere pentru business-ul vostru - nu cred că e nevoie să expun nimănui avantajele expunerii, brand bulding, etc.

Seminariile pentru Live Cams libere și deja listate sunt:

- Managing a Live Cam Studio like a Business
- Recent Changes în the global Live Cam Market
- How to recruit and keep Live Cam Studios / Models

Acestea sunt sugestii ale organizatorului.
Puteți sugera alte subiecte - andreas@theeuropeansummit.com

Participarea pentru modele și webmasterii afiliați sponsorilor este gratuită.
http://www.theeuropeansummit.com

See you there!
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde BrattyPrincess » 04 Sep 2014, 17:48

Îmi place când se tace și se face, chiar dacă nu au fost discuții pe topicul ăsta, am văzut că s-a luat inițiativă, și numărul participanților români din domeniul Live Cam depaseste considerabil cel al participanților din același domeniu veniți din alte țări, care am o vagă impresie ca se limitează la Columbia.
Ca o paranteză, tot cu columbienii ne luptăm și la Best Emerging Cam Studio în cadrul Ynot. Am zis ne referindu-mă la noi toți că o echipă. După principiul Vegas-ului - what happens în România, stays în România, e timpul să lăsăm de-o parte toate politicile competitive care s-au dovedit a fi neloiale, toate bârfele și răutățile, și să ne arătăm suportul față de cele 3 studiouri din România nominalizate. Doar gala Ynot Awards numără în acest moment un guest list de 300 de persoane, va fi ediția cu cea mai ridicată prezența de până acum, de aceea cred că ar trebui să ne mândrim cu nominalizații noștri.
Închei această paranteză și vă anunț că implicarea activă din partea românilor în cadrul seminariilor a crescut, e o plăcere să văd nume noi.
Doar pentru Live Cams Models and Cam Studios s-au oferit până acum în jur de 30 de free passes, numărul putând fi extins până la 50, ar fi bine să profitați de această oportunitate.
Pentru detalii: andreas@theeuropeansummit.com

See you there!
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde alexiss » 05 Sep 2014, 09:40

Industria de Live Cam este intr-o continua schimbare . Am auzit foarte multe studiouri si foarte multe modele in particular , dar citind printre randuri acelasi tonus este si prin forumuri , ca merge din ce in ce mai greu , din ce in ce mai slab , etc. Lucrul acesta este total fals. In realitate insa , lucrurile merg catre profesional , catre social media , catre promovare (fie clasica fie branding al unui model) . Lucrurile deja merg catre o alta directie fata de ceea ce a fost in ultimii 10 ani .

Momentan nu cred ca se pune problema de "adapt or die" , dar fara dramatizare , insa ramanand pragmatici , acel moment nu este departe . De preferat sa incepeti aceasta adaptare cat mai curand , iar TheEuropeanSummit este o oportunitate in acest sens .

Ramanand pragmatic , ma intereseaza mai putin de ce or sa spuna organizatorii daca nu ne prezentam intr-un numar OK , chiar daca la mijloc undeva este si obrazul meu , fiind unul dintre cei care nu mai departe de acum cateva luni , inainte de Barcelona (si informatiile astea exista deja in forum) , le-am propus Live Cam Day - sau cel putin un numar mai mare de seminarii dedicat industriei de Live Cam . Eu nu merg acolo de obrazul meu sau al altcuiva , merg acolo sa discut , sa vad dimensiunea industriei , sa socializez cu experti din varii domenii , sa invat , sa preiau idei , sa incerc astfel sa-mi dezvolt business-ul .
alexiss
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 459
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00

Mesajde BrattyPrincess » 18 Sep 2014, 11:42

Update: numărul celor înregistrați a depăşit ieri 800, un record al organizatorilor, cu 50% fresh faces.
Acest record se datorează în mare parte si celor 80 de reprezentanți de studiouri, cea mai mare parte din România.
I'm all packed and ready to go.
Let's kick some ass!
Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57

Mesajde BrattyPrincess » 27 Oct 2014, 12:34

Avatar utilizator
BrattyPrincess
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 403
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57


Înapoi la Despre video chat - discutii generale
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU